LG G3 - Rasprava

poruka: 7.244
|
čitano: 1.239.437
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
Re: LG G3 - Rasprava
f12, jesi li ti preko ota-e nadogradio ili preko PC Suite-a? Ja provjeravao ima li OTA kad mi ono ponudi nadogradnju...
9 godina
neaktivan
OTA
14 godina
neaktivan
Eto i meni na vipu stigao 21a ota
i7 power!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
To su poljski valjda :)
ja
10 godina
Evo ja upravo isto svoj nadogradio (Vip). Sad cemo vidjeti nakon koliko ce mi se pojaviti "Nažalost, natrag je zaustavljeno".
14 godina
neaktivan

ja nemrem jer je rootan mob..sad sam napravio full unroot al nezz kak instalirat opet..tj di je on sejvo taj update..il da opet skidam ponovo?
iso sam prek moba radot update ne prek pc-a suita
jel ima ko neku preporuku?
jel treba jos nes osim full unroota napravit?

EDIT: napravio prek lf pc-a i nadogradio ga on i sve al nisam zno da ce full wipe napravit i sad muke s podesavanjem, jel ima neko mozda one postavke za boje molim vas, fkt ne znam di da nadem opet te postavke joj..uzas

EDIT2: ja jednostavno moram ovo podijelit..znaci..kak sam to sve sad sredio kolko tolko, instaliralo se opet 70-100 aplikacija..opet pokrenuo whatsapp i te sve gluposti i idem uc u twrp da flasham superuser samo..i kak nisam znao da ga je izbirso napravio mi je opet format svega -.-"".................
..onda sam poludio..reko jebes ti sve htio sam bacit mob u zid ne vjerujem kaj mi se desava jednostavno..pa sad trazit kak se flasha pa nemrem flashat bez roota onom metodom s autorec..pa trazit kak se roota..pa rootat pa cekat stalno da se on uapli pa zgasi pa ovo pa ono
i sad konacno instaliro recovery, izbriso sve s interne tj ovaj stock i stavio onaj bumped..sad cekam da se nadogradi..al stari moj..bas uzas, muke samo takve

i sad na kraju imam pitanje..dok cu ubuduce radit instalaciju preko suit-a jel se moze uredaj nadogradit bez formatiranja i brisanja mojih aplikacija i svega?
ili vi samo napravite dirty flash prek twrp-a?
i fakat ak neko ima one postavke za boje i naziv aplikacije za to bio bi zahvalan..idem sad postavit mob konacno

Accidentaly sent from my SGS i9000
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.11.2015 17:07 (Purger99).

0 0 hvala 0
15 godina
LG G3 - Rasprava

imam jedno pitanje...dolazi mi cesto poruka da je dostupna nadogradnja...imam trenutno V20T i ne bi htio mjenjati, ali bi volio vidjeti koja verzija mi se nudi, da malo nadem informacije o njoj...ako kliknem na mobu accept i sve ono, dal prije skidanja mi pise koja verzija je ili odmah pocinje skidati?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RuskeGTT kaže...

imam jedno pitanje...dolazi mi cesto poruka da je dostupna nadogradnja...imam trenutno V20T i ne bi htio mjenjati, ali bi volio vidjeti koja verzija mi se nudi, da malo nadem informacije o njoj...ako kliknem na mobu accept i sve ono, dal prije skidanja mi pise koja verzija je ili odmah pocinje skidati?

To ti je v21a

14 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

ja nemam onaj home touch buttons znaci nemrem ic natrag i nemam notification gore opce..znaci ko da je u full screenu mob jel zna neko kak se to desilo??
bumped imam instaliran samo

EDIT: naso rijesenje..al opet postavljanje ispocetka hahaha..vec si znam sifru wifija napamet kolko sam ju puta upisivo (nije jednostavna) hahahah

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.11.2015 17:38 (Purger99).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
MasterOfDisaster kaže...

Došla je i službena nadogradnja v21a za nas "nesretnike" koji su kupili mob u Santa Domenici. Naravno preuzmite ga preko LG PC Suite. Upravo sam napravio upgrade pa ću viditi kako se sada mob ponaša.

Meni i dalje ništa, niti OTA niti preko PC Suita 

13 godina
LG G3 - Rasprava

Tel mi se u zadnje vrijeme dosta usporio i počeo se sam restartati (jednom dnevno najmanje)  Verzija 16/2 GB a Android 5.0 V20t.

Zanima me kako se pokazao CM 12 i koja je zadnja stabilna verzija. SOT mi ne prelazi 3 sata, ali cijelo vrijeme imam upaljene GPS, podatke ili WiFi. 

Ili imate neki bolji ROM za preporučiti.

Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
galinjo24 kaže...
RuskeGTT kaže...

To ti je v21a

tj 5.0 ili koji vec?

dal ja mogu vidjeti prije nego se skine, kad kliknem accept, sta sve dodaje i koja poboljsanja ima?

14 godina
neaktivan

evo..citiram kolegu s xda

here's what has changed on v21a, after I've compared to older versions.

apps/framework
- removed LGDefaultAccount
- added Ims (+ framework)
- added LGLTECall
- added LGMemo
- updated all LG apps and more

binaries
- updated various binaries (wifi, sensors, storage, etc)
- added ipsecclient & ipsecstarter

libs
- stagefright fixed
- nfc & bluetooth updated
- audio libs updated
- LG libs updated (ims, parser, etc)
- lots of other libs updated

other
- new audio codecs' improvements
- lg singleca enabled

seems an update which is worth doing, also because lots of changes LG made to G4 have been ported over here too.

15 godina

Samo da oni nama puste 6.0...

14 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

znači konačno ipsec na g3? jel koristi tko vpn na g3? meni to nešto šteka, nikad se nisam uspio spojit nigdje, ni na pptp.

i7 power!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

ne znam dal je ovo neko od vas tu isprobavo il koristio, ja jesam na prosloj verziji al sad nakon updat-a nemam vise te 3 postavke nit mogu napravit u settingsu ono s podesavanjem boja..jednostavno nemam te opceije..ak moze neko provjerit na ovoj novoj verziji samo dal ima te 3 ponudene..btw..za kontrast i boju ekrana opcije su vrh sam steta kaj si ih nemrem stavit 

Open SQlite editor -find "setting storage" - click "secure"- and then close to the bottom you will have options for accessibility_color_hue , accessibility_color_contrast and accessibility_color_intensity. My personal setting for right this second are hue=0 contrast=.385 intensity=10 . this should give you a pretty good black white contrast with lots of color. After changing numbers simply toggling your color adjustment off and back on will display the new color setting. Test out with dual window to see changes between on and off right away.
http://forum.xda-developers.com/lg-g3/themes-apps/super-amoled-contrast-g3-display-t2817248/page7

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Ljudi samo probajte zadnju verziju Ressurection Remix rom-a i vise se nikad necete vratiti na stock njesra. Ovo je strava.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ja bi iso na bilo koji aosp da je kamera u rangu sa stock-om

14 godina
neaktivan
Almin94 kaže...

Ljudi samo probajte zadnju verziju Ressurection Remix rom-a i vise se nikad necete vratiti na stock njesra. Ovo je strava.

sta ima tako bolje ili zanimljivije tamo? meni se neda zezat s tim iako sam razmišljao o flešanju nečeg, bilo čeg, ali nakon v20t i sad 21a jednostavno nemam razloga, zadovoljan sam, izgleda da će g3 biti jedini telefon do sada kojem neću mijenjati rom

i7 power!
13 godina
Meni i stock radi dobro :)
Nova launcher, ubijeni servisi. Milina
ja

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
koorpa kaže...
Almin94 kaže...

sta ima tako bolje ili zanimljivije tamo? meni se neda zezat s tim iako sam razmišljao o flešanju nečeg, bilo čeg, ali nakon v20t i sad 21a jednostavno nemam razloga, zadovoljan sam, izgleda da će g3 biti jedini telefon do sada kojem neću mijenjati rom

Da flesas drugi rom, promijenio bi misljenje o stock-u. Razlika je nebo i zemlja.

12 godina
LG G3 - Rasprava

Pozdrav ekipo.

Imam jedan mali problem sa svojim g3 uređajem.

Naime smanjio mi se prostor za unos teksta kod sms-a.

Pokusao sam vratit nekako ali nisam uspio.

u nevolji ne treba plakati vec traziti ljeka
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
To se svima smanjilo na v21a. Ugl to je dobra stvar. Ali ne brini, sto budes vise teksta pisao sve ce ti se vise povecavati prozorcic. Ima smisla jer ako pises kratku poruku a on ti izbaci onoliku prozorcinu da ne vidis poruke prijasnje...
10 godina
Ima li netko da mu se pojavljivalo ma mobitelu "Nazalost, natrag je zaustavljeno"? A ako ima, i ako ste sada na v21a, dali vam se sada to pojavljuje?
10 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Da li je nekom lošiji battery life na ovom novom softveru?

Prije mi je dosta bolja baterija bila, uvijek preko 4h+ SOTa, sad jedva 3H i moram ga prije spavanja na punjač. Ni dan izvući ne mogu.
Dešavalo se prije i preko 5H SOTa, sad pola toga dobijem.

Ima li ko kakav prijedlog? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

jel se meni cini il mi se mob "jace" napuni na original punjacu nego dok ga punim wirelessom prek noci..sve je original tak da to nemre bit upitno..dal iko ima takav dojam ak ko koristi wireless c.?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
hardenBiH kaže...

Da li je nekom lošiji battery life na ovom novom softveru?

meni već 2 dana izbacuje da update-am, pa rekoh idem tu vidjeti mišljenja.. izgleda da ne dižem update za sada 

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
13 godina
Na bežičnom punjaču se mob/baterija više grije.
ja
17 godina
LG G3 - Rasprava

Grije je prehladna riječ :)

Moj bude poprilično vruć

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Meni se to ''natrag ili postavke je zaustavljeno'' pojavljivalo redovno. Danas sam putem wifi nadogradio na v21a, maknuo nova launcher, stavio default launcher i za sada mi se nije niti jednom pojavilo. Nadogradio prije par sati.....

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.11.2015 17:27 (Fordinjo).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice