Mislim da ujutro, u nadi da će uskoro Marshmallow, naručujem ovaj uređaj, 32GB Titan inačicu za ~2650 Kn.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ne
ja sam odnio rootani na servis i nisu nis rekli, stovise promjenili mi sve komponente, stavili 3/32 verziju i bacili mi lollipop i sve u garanciju...mogli su vec i maskice nove staviti, kad su sve mijenjali :D
LG je imao gresku na nekim verzijama softvera, kk konkretno, kad se napravi factory reset on provjerava par fajlova (koji ne postoje u tom trenutku) i kad ih ne nadje kaze da je rootan. Tako da su i servisi oglusili na rutan/nerutan :)
kdz ubija sve to :)
omg kolko postova..ajde brzi odg samo, skida mi se bumped rom ovaj s xda..prije flasha u twrpu sam wipe dalvik i to je to il treba jos nes da bi sve bilo oke?
i kak se zvala ona apk za root..vrag mi ne da mira sad je***u a usmeni u 8 dns haha
EDIT: vidim da je preporucen factory reaset..vi ste svi factory napravili, mislim na ove koji su s xda skidali..jer neam vremena sve podesavat ovih dana
jos nes..jel ima ko link od supersu zip-a za root odma ak nije bed?
Dal koristi tko thermalmod, i ako da koji ?
loopao je kod paljenja...tj sam se ugasio kod koristenja i vise se nije mogao upaliti, ni flashati, ni nista sta sam probavao osposobiti ga...
Testna verzija CM13. Evo link https://www.androidfilehost.com/?a=show&w=files&flid=42910. Nije za one koji nemaju bar malo iskustva sa flešanjem. Inače nije loš za testni rom. Gapps za ovo su Banks dynamic gapps 6xx.
da se ja malo pohvalim kako me zaboli sta imas 6.0
bude ti dojadio pa se vratis na 5.0 kao sta je meni 5.0 dojadio, pa cu se vratit na 4.4
Onda valja 21a? da stavim sutra clean install? da ne
Onda valja 21a? da stavim sutra clean install? da ne
Od mene apsolutna preporuka!
Pozdrav ekipo.
Zanimalo bi me samo da li postoji rješenje za kašnjenje alarma kod G3-a. koristim stock 5.0 lollipop... Koliko čujem na KitKatu nije bio prisutan taj problem...
Također, je li tko imao problema sa glasnoćom zvuka kod primanja poziva, znači melodija zvona nije iste glasnoće već je prvih par sekundi tiša pa je zatim toga normalna... Također mi se i kod poruka javlja taj problem. Kad dobijem poruku gotovo da i ne čujem zvuk obavijesti no nakon što izmjenim par poruku zvuk obavijesti je normalan tj. onako kako sam ga i podesio.
Pretpostavljam da su jedan i drugi problem čiste softverske prirode.
Testna verzija CM13. Evo link https://www.androidfilehost.com/?a=show&w=files&flid=42910. Nije za one koji nemaju bar malo iskustva sa flešanjem. Inače nije loš za testni rom. Gapps za ovo su Banks dynamic gapps 6xx.
Kakvih bagova ima? Primjeti li se razlika u radu u odnosu na 5.1.1? Je li sta brzi?
Moze link da skinem clean verziju 21a? bez bloatwera?
To bi trebalo biti ovo
To bi trebalo biti ovo
Al ja necu te rootane stvari nego offical to nema?
To bi trebalo biti ovo
možeš dobiti offical ovdje..samo upiši svoj imei
To bi trebalo biti ovo
možeš dobiti offical ovdje..samo upiši svoj imei
I kad to skinem kako instaliram? Dali mogu samo nadogradnju napraviti na postojeći sustav?
.
Došla je i službena nadogradnja v21a za nas "nesretnike" koji su kupili mob u Santa Domenici. Naravno preuzmite ga preko LG PC Suite. Upravo sam napravio upgrade pa ću viditi kako se sada mob ponaša.