Mogu po istoj cijeni dobiti samsung note 3 i lg g3, koji bi vi uzeli?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Mogu po istoj cijeni dobiti samsung note 3 i lg g3, koji bi vi uzeli?
g3 sa 32gb verzijom i 3gb rama definitivno.... a izmedu note 3 i lg g3 16 gb i 2 gb rama bi izabrao note 3
Ne ne, u pitanju je model sa 3gb rama i 32gb storagea
Evo nakon par dana korištenja verzije v20t firmware-a (stock), mogu reći samo riječi hvale. Mob radi glađe i bolji je management baterije, te je baterija još izdržljivija, a potrošnja u standby-u je dovedena do savršenstva. Mob skinut u 5:30 sati ujutro sa punjača, gdje je sitno korišten za surfanje od 5 minuta i 5 minuta igranja i nije diran do 14 sati, baterija pokazuje 98%. OMFG. Pre bolesno dobro. Sad sam (od 14 sati pa do 20:20) igrao igrice, surfao (SOT pokazuje 1:30h), baterija je na 55%, inače svjetlina ekrana mi je na 40%. Ja pre zadovoljan i svaka preporuka za novu verziju firmware-a.
Evo nakon par dana korištenja verzije v20t firmware-a (stock), mogu reći samo riječi hvale. Mob radi glađe i bolji je management baterije, te je baterija još izdržljivija, a potrošnja u standby-u je dovedena do savršenstva. Mob skinut u 5:30 sati ujutro sa punjača, gdje je sitno korišten za surfanje od 5 minuta i 5 minuta igranja i nije diran do 14 sati, baterija pokazuje 98%. OMFG. Pre bolesno dobro. Sad sam (od 14 sati pa do 20:20) igrao igrice, surfao (SOT pokazuje 1:30h), baterija je na 55%, inače svjetlina ekrana mi je na 40%. Ja pre zadovoljan i svaka preporuka za novu verziju firmware-a.
Slazem se, nije placebo :)
Pozdrav svima. Znači za 1600kn mogu kupiti lg g3 32gb nema garanciju,izgleda extra bez većih ogrebotina,sve uredno radi samo što je staklo malo puklo u desnom cosku. Ali nema problema pri radu. Pa me zanima šta vi mislite da li se isplati to kupovati? Šta bi vi uradili ? Hvala.
Pozdrav svima. Znači za 1600kn mogu kupiti lg g3 32gb nema garanciju,izgleda extra bez većih ogrebotina,sve uredno radi samo što je staklo malo puklo u desnom cosku. Ali nema problema pri radu. Pa me zanima šta vi mislite da li se isplati to kupovati? Šta bi vi uradili ? Hvala.
Osobno ne bi si nikada kupio mob u takvom stanju i bez garancije. Previše para za nešto što je oštećeno i što može sutra krepat, a nema gare. Na tvom mjestu bi dodao 400 kn i kupio navedeni mob u odličnom stanju i garancijom.
Osobno ne bi si nikada kupio mob u takvom stanju i bez garancije. Previše para za nešto što je oštećeno i što može sutra krepat, a nema gare. Na tvom mjestu bi dodao 400 kn i kupio navedeni mob u odličnom stanju i garancijom.
sve sto je puknuto ispod 1000 kn se tek isplati
mislim se dali kupiti g3 ili g4,jeli veca cijena opravdava razliku?
prosjecni sam korisnik,koristim najvise karte,viber,skyp,youtube,chrome
Može li mi netko preporučiti dobar servis za G3? Pokidao sam kontakte na SIM čitaču (adapter nano-mikro je kriv) pa sam nabavio novi SIM reader ali to bi trebalo zaletovati....
mislim se dali kupiti g3 ili g4,jeli veca cijena opravdava razliku?
prosjecni sam korisnik,koristim najvise karte,viber,skyp,youtube,chrome
Pa sve to što navodiš će ti radit isto na G3 kao i na G4 pa ti sad vidi jel trebaš dat 1000 kn više ili ne.
Pozdrav ekipa. Oprostite ako je offtopic no evo ako netko želi ptodat svoj G3 ponudio bih mu do 1900 kN. Naravno da barem bude sa jedno 6-7 mj. Garancije i da nije izgreban. Hvala i oprostite na offtopic.

Ako u sljedeca dva tjedna sve prode u najboljem redu, ocekuje da bi ja mogo svoj 16gb model prodavat. Mobitel ti je full ocuvan, star ravno godinu dana.
Ja imam G3 jaci model 32 GB i jako sam zadovoljan sa mobom.
Po mom misljenju, u zadnje vrijeme LG kao proizvodjac radi kvalitetnije mobitele od samsunga. To govorim iz svog iskustva.
Kada sam nakon alphe, A5 i S5 presao na G3, prezadovoljan sam.
Primjetio sam da je LG brzi u listanju izbornika i da ugrađuje u mobitele kvalitetniji i glasniji zvucnik. Bas je odlican zvucnik kod LG-ja, za razliku od samsunga
koji u zadnje vrijeme stvarno ugrađuje u većinu mobitela nikakve zvucnike. Kod A5 cim pojacas odmah problemi. Kvalitetnije su bile starije galaxy serije
kao sto su S3, Note 2, galaxy young i drugi.
Ja imam G3 jaci model 32 GB i jako sam zadovoljan sa mobom.
Po mom misljenju, u zadnje vrijeme LG kao proizvodjac radi kvalitetnije mobitele od samsunga. To govorim iz svog iskustva.
Kada sam nakon alphe, A5 i S5 presao na G3, prezadovoljan sam.
Primjetio sam da je LG brzi u listanju izbornika i da ugrađuje u mobitele kvalitetniji i glasniji zvucnik. Bas je odlican zvucnik kod LG-ja, za razliku od samsunga
koji u zadnje vrijeme stvarno ugrađuje u većinu mobitela nikakve zvucnike. Kod A5 cim pojacas odmah problemi. Kvalitetnije su bile starije galaxy serije
kao sto su S3, Note 2, galaxy young i drugi.
Kako si zadovoljan fotografijama ?
Fotografije kod G3 su odlicne i ostre sa lijepim bojama. I ono sto je bitno kamera je vrlo jednostavna za korištenje. Sve sama podesi. Samo se dodirne i pritisne okidač.
Ima li kakve dodatne razlike između 16/2 i 32/3gb?
Nema.
Evo i mene u temi, kupio g3 polovni jaču verziju za 2 keke. Mobitel je strava u pozitivnom smislu. Prešao sa Nota 2 na huawei p7 i taj mi je mob bio dobar ali kad sa 5.5 inča pređeš na 5 to nije to, uvik fali onih pola inča. G3 je za razliku od nota2 puno bolji s obzirom da je i noviji to je normalno, iako je i note2 i danas odličan mob. Prvih dana mi je ogroman problem sa g3 bio brzo pražnjenje baterije. Nevjerovatno, skinem ga sa punjača u 6 i 30 ujutro a u podne na 15 posto. Problem je bio u mcafee antivirusu kojeg se nisam mogao riješiti nikako. Dopizdilo mi i rotam mobitel i deinstaliram to njesra od mcafee i ostatak bloatwarea i napokon imam pravi mobitel. Od jutros od 6 i 30 do sad znači podne iscurilo tek 23 % baterije i to non stop visim na njemu. Ostalo je sve super od kamere pa sad i do baterije. Vidit ćemo za par miseci kakvo će biti stanje, nadam se da će ovako nastaviti.Eh zaboravi napisat da mi se prije rotanja mobitel jako grijao a nakon što sam napraviogore navedene radnje i taj problem je riješen. Ne igram bas igre ali sam skinuo dead triger 2 samo da ga testiram i na moje zadovoljstvo mobitel ladan ko špricer.
Nakon godinu dana sta koristim i citam ovaj podfurm htio bi rootat i staviti neki custom ROM na svoj G3. E sad da ne zahebem nesto, moze mala pomoc... kako, s cime i koji ROm piknut gore na G3, zadnje sta sam flashao je bio SonyEricsson z530i :D
Meni danas ponudio update na V20t-EUR-XX. Nisam još update-ao, ali večeras bih mogao... Sad sam još na V20h.
Obavezno napravi update na V20t. Mob puno bolje radi, te baterija još duže traje. Iz osobnog iskustva. Do sada najbolji firmware.
Da ne otvaran movu temu pitat ću ovdije kako riješiti problem.
Uglavnom instalirao sam google now louncher i cijeli android mi se poremetio.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.launcher
I poremetio mi se cijeli android. Više nije onakav kako je prije bio. Kako da izbrišem tu aplikaciju sada?
Kako mislis da ti se poremetio ? To je inace Launcher... pa ti sve promijeni.
A izbrises ga ko svaku aplikaciju... nadi ga u meniu, dugo drzis na ikonicu i povuces na remove/ukloni.
A izbrises ga ko svaku aplikaciju... nadi ga u meniu, dugo drzis na ikonicu i povuces na remove/ukloni.
Uspio sam izbrisati, nije se aplikacija nalazila na meniu pa je to bio problem morao sam ici u postavke pa aplikacije i tamo izbrisati app.
Uspio sam izbrisati, nije se aplikacija nalazila na meniu pa je to bio problem morao sam ici u postavke pa aplikacije i tamo izbrisati app.
Pa tako se aplikacije i brišu. Najjednostavnije je na taj način.
Ne mogu više upaliti bljeskalicu kada koristim kameru. Dali je vama to bio problem i kako popraviti?
Napravio upgrade sa 20h na 20t. Nisam radio update nikakvih aplikacija, sve je ostalo isto. Mobitel ne želi više u deep sleep (pretpostavljam), u sat vremena standbya potroši 5 posto baterije. Ne znam jesam li jedini.
Napravio upgrade sa 20h na 20t. Nisam radio update nikakvih aplikacija, sve je ostalo isto. Mobitel ne želi više u deep sleep (pretpostavljam), u sat vremena standbya potroši 5 posto baterije. Ne znam jesam li jedini.
Moguće da si jedini. Meni sve bolje radi.