Također prešao sa Note2 na G3. Note je jedino bolji (očekivano) sa autonomijom, sve ostalo na strani G3.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kakva je G3 baterija vama (sot)?
Po xda ona je katastrofa.
Meni prosjek oko 3,5 sata uz cjelodnevno korištenje. Dosta često (dani kad nisam na biciklu pa ne koristim RunKeeper aplikaciju) bude i dlaku preko 4h. Osvjetljenje je uglavnom na oko 50%.
Ja dobijem oko 2 i pol sata s time da dosta često malo igram i igrice i svašta nešto pomalo :D
Nevezano sad za ovo, jel ima root za lolipop sad. Jučer sam probao onaj neki One-click-root ali mi ne radi.....
oko 3,5-4h na dan i pol...
ako ga od jutra do navečer(nekih 15h) cijedim bez igara onda i 5-6h uhvati...
Jako me zivcira mobitel po tom pitanju. Malo vise visis baterije na messengeru, WhatsAppu i baterije se posisa ko nista. Znalo mi se dogodit da ujutro odem na predavanje a do 3h imam 5% baterije sa 2h SOTa. Baterija mi je valjda jedini razlog zasto bi trazio neki drugi mobitel.
Jel neko flashao TWRP na Lollipop ?? Jel se može uopće ili treba natrag na KK ??
natrag na kk prvo....
Ne treba, 4mal je izgleda neinformiran
http://forum.xda-developers.com/lg-g3/general/guide-root-method-lg-devices-t3129197
Evo prodao sam G2 i nabavio G3 (polovan s garancijom) i htio bi na stock vratit uređaj. Proceduru znam sa G2 samo me zanima koji je zadnji (ili najbolji) lolipop .kdz?
Hvala unaprijed :D
Je li netko zna kakva je procedura u slučaju reklamacije G3. Kupio sam ga preko webshopa, i na računu je štambilj od Orbico-a.
Je li ga sad moram njuma slati u Zagreb ili mogu i u svome gradu u Tele2 podružnici. Normalno pod ugovorom sam još godinu dana.
I znate li možda koliko mjeseci garancije imam na LG G3 uređaj, 12 ili 24?
Više mi je dopiz*io! Nekad se znao svaka 2 mjeseca ugasiti sam od sebe, sad svaka 2 dana. I ne možeš ga upaliti dok bateriju ne izvadiš i ponovno je staviš.
Također ponekad kad se sam ugasi, zaustavi se na log off screenu i tako radi ekran dok se baterija ne isprazni.
Posjedujem onu prvu seriju koja je izašla 32gb/3GB i 7i8 znamenka IMEIa mi je broj 8. I to su te deformirane verzije. Te sad još koje su mi šanse da mi priznaju garanciju?
Svaki savjet mi je dobrodošao. Hvala unaprijed.
Trebas gore na link nadopisat svoj IMEI
Ovdje mozete provjeriti zadnji dostupni kdz za vas imei i sve ostale kdzove dostupne za lg g3.
Pozdrav.
Presa sam s S5 na G3. Mobitel je odlican, ali baterija prekratko traje.
Krenia sam zbacit Cloudy Rom al imam jedno pitanje. Nigdje ne mogu nac kako napravit backup stock recoverya. Da li se flashanjem stock firmware vraca stock recovery?
Ako ga ikad budem treba nosit na garanciju da nebi bilo problema zbog TWRP...
Da vratit će ti se stock recovery kad flashas stock. Ja sam prekjučer isto prešao na Cloudy 2.3. za sada sam zadovoljan :D
Evo me na Cloudy Romu i baterija sad puno duze traje. Za sada sam zadovoljan :)
Koliko ti je prije trajala, a koliko sad na Cloudyu?
Ja sam inače sa svojim korištenjem na stocku imao oko 2 do 2 i pol SOT-a sa dosta trošenja (FB, viber, messenger, surfanje, slikanje i razgovori) i sa ponešto igranja igara... Na prvom punjenju nakon flashanja Cloudy ROM-a kad je trošenje bilo dosta veće, jer je trebalo sve aplikacije instalirati i podesiti ja sam izvukao malo više od 3 sata SOT-a ... Meni je ovaj ROM na mom trošenju donio poboljšanje vidljivo....
Da li se zna šta kad bi mogli dobiti 5.0.1 ?? I jesu li sredili na 5.0.1. onaj problem sa "Home has stopped working" ??
Tek sam jedan dan na Cloudy. Prije bih jedva prezivia dan. Odmah prvi dan kad sam ga uzea tako mi je bilo. Sad mi SOT 2h, baterija na 60% na Cloudy. A recimo dan prije kad sam bia na stocku mi je SOT bia 1.10h, a baterija 50% u ovo vrime. A danas sam skida mape za navigaciju, neke aplikacije, podesava postavke i prema stocku puno bolje dobivam. Samo od citanja vijesti na stocku mi se vise baterija potrosila. Vidit cemo kroz par dana
Tek sam jedan dan na Cloudy. Prije bih jedva prezivia dan. Odmah prvi dan kad sam ga uzea tako mi je bilo. Sad mi SOT 2h, baterija na 60% na Cloudy. A recimo dan prije kad sam bia na stocku mi je SOT bia 1.10h, a baterija 50% u ovo vrime. A danas sam skida mape za navigaciju, neke aplikacije, podesava postavke i prema stocku puno bolje dobivam. Samo od citanja vijesti na stocku mi se vise baterija potrosila. Vidit cemo kroz par dana
Kakva je razlika u performansama?
Za mene nema nikakve vidljive razlike u performansama. Do sada je sve letilo i sada sve leti. Nisam od onih koji primjecuju da li im se imenik otvara 1 sekundu ili 1.2 sekundi.
I da meni se danas prvi put dogodilo: Unfortunately, Home has stopped
Bas sam tia bacit oko na google u vezi toga...
proslih dana sam bio vani, pa sam koristio vise mob
baterija trajala 7-8h, sa 2,5-3h SOT...ide na reklamiranje
proslih dana sam bio vani, pa sam koristio vise mob
baterija trajala 7-8h, sa 2,5-3h SOT...ide na reklamiranje
pa to je ok
To ok?
Ja sam toliko imao na htc sensation-u

Ali HTC sensation nije imo 5,5 ekran sa QHD rezolucijom. Ti dobijes 2,5-3h SOTa... pa to je odlicno, nije to Z serija od Sonya da se mozes zalit. Ja sam jucer od 13h koristenja dobio 1:25min SOTa... sta da ja onda kazem.
kako dobro kad 90% vas ovdje dobiva 4-5 sati SOT? prelose...
kako dobro kad 90% vas ovdje dobiva 4-5 sati SOT? prelose...
Jedna do dvije osobe to dobiva sa Battery saverom, 0 svjjetlina i takve stvari... ti isto vjerujes u svasta...