LG G3 - Rasprava

poruka: 7.244
|
čitano: 1.230.085
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
LG G3 - rasprava

zna netko nekog pouzdanog prodavaca lg g3?

zanima me, kupio bi

novog ili skoro novog 32 gb

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
LG G3 - rasprava

Imam ponuden LG G Flex 2... novo zapakiran, dam svojeg G3 16gb model i jos 700kn. E sad, po specifikacijama nije vrijedan nadopate, no novi je... kako vele vakumiran.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: LG G3 - rasprava
SimeKZ kaže...

Imam ponuden LG G Flex 2... novo zapakiran, dam svojeg G3 16gb model i jos 700kn. E sad, po specifikacijama nije vrijedan nadopate, no novi je... kako vele vakumiran.

Imam istu ponudu samo je moj 32 gb ali malo sam gledao, nedobivas nista znacajno osim savinutog mobitela, neisplati se toliko dati nadoplate jer ni sam naces primjetit neku razliku u koristenju, samo ces imati savinuti mob.

Zao mi je samo sto je g3 pala cijena puno a stvarno je mob vrhunski.

13 godina
LG G3 - rasprava

Nije G3 al lijepo je vidjeti da LG pridaje ovoliko pažnje samoj kameri, na kraju krajeva velika je vjerojatnost da ćemo i mi na G3-ojci dobiti manualne opcije fotografiranja...

http://www.androidauthority.com/lg-g4-camera-promo-602546/

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.4.2015 17:06 (Chriss).

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Da li mi neko moze pomoci oko pronalazenja IGO navigacije sa adekvatnom rezolucijom (2560 x 1440) za ovaj telefon, hvala, pozz

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Pokušaj pronaći iGO Primo Israel 2.49.6.29.427562, radi sigurno na G3

10 godina
neaktivan

Ok, odradjeno, nasao sam neki JJ_9.6.29.483387, ali odlicno radi, normalno uz moju dopunu mapa , poi, voice i ostaloga iz starijih verzija, pozz

10 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

iskorištenost baterije iskorištenost baterije
 Molim pomoć tko zna! 

Što podrazumijevaju stavke Android OS i sustav Andoird, koja je razlika, i kako mogu ograničiti toliko korištenje?

Od kojih aplikacija se sastoji ta potrošnja. Koristim 3-4 aplikacije na redovnoj bazi, više od 10 sam ih skroz isključio..ništa posebno dakle.

Od kad mi te dvije stvari troše svaka po više od 10% baterije, mobitel izdrzi niti pola dana. Uz malo jači multitasking kroz google chrome, face, instagram i vijesti mob troši 20-30% po satu što je nenormalno puno.

Verzija 16/2GB, 5.0 V20h. Ista stvar mi je bila sa Samsungom Galaxy S4. Jedan dan bi potrošnja android OS-a bila oko 2%, i tad je baterija trajala ko luda,a jedan dan bi potrošnja bila 10+% pa bi mob bio 2x dnevno na punjaču..

Lag necu spominjat..

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.4.2015 22:29 (nikola1706).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Ljudi dali netko isprobao na mobu slikati pomoču riječi npr. Lg ili neke druge, probao sam to napraviti i ispočetka mi je radilo dosta dobro, sad koliko god glasno ili tiho kažem ne želi okinuti. Hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
LG G3 - rasprava

Pozdrav svima, 

Evo opet sam na G3. Moze li mi neko rec kako najlakse rootat i stavit recovery? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
nikola1706 kaže...

Molim pomoć tko zna! 

Što podrazumijevaju stavke Android OS i sustav Andoird, koja je razlika, i kako mogu ograničiti toliko korištenje?

Od kojih aplikacija se sastoji ta potrošnja. Koristim 3-4 aplikacije na redovnoj bazi, više od 10 sam ih skroz isključio..ništa posebno dakle.

Od kad mi te dvije stvari troše svaka po više od 10% baterije, mobitel izdrzi niti pola dana. Uz malo jači multitasking kroz google chrome, face, instagram i vijesti mob troši 20-30% po satu što je nenormalno puno.

Verzija 16/2GB, 5.0 V20h. Ista stvar mi je bila sa Samsungom Galaxy S4. Jedan dan bi potrošnja android OS-a bila oko 2%, i tad je baterija trajala ko luda,a jedan dan bi potrošnja bila 10+% pa bi mob bio 2x dnevno na punjaču..

Lag necu spominjat..

te dvije stavke pod potrosnjom baterije su ok, kad kliknes na nju vidis da je tu hrpa procesa, od vremenske prognoze pa nadalje, i to ti nebi trebalo utjecati na bateriju opcenito..

moj savjet je da stavis cloudyg3 2.2 rom, governor conservative, animacije 0.5x i 75c throttle mod.. nakon mjesec dana istrazivanja i isprobavanja to mi se pokazalo kao dobitna kombinacija, mob radi savrseno glatko, brzo i bez ikakve greske, ukratko ne mozes vjerovat da je to isti mob..

inace imam isto ver 16/2gb

i zaboravio napisat; baterija cijeli dan bez beda izdrzi uz 4-5 sati sot na 50% svjetline

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.4.2015 11:46 (digitall).
13 godina
thebatman kaže...

Pozdrav svima, 

Root

Recovery moj(AutoRec d855)

Ima i drugih one click, nek napise netko drugi o tome.

ja
11 godina
bender_007 kaže...
thebatman kaže...

Pozdrav svima, 

Root

Recovery moj(AutoRec d855)

Ima i drugih one click, nek napise netko drugi o tome.

Hvala ti drug :) Stiže mi u ponediljak bebica jedva cekam flashnit stago na njega.

Evo jos par pitanja za ljubitelje custom romova, a i one koji to nisu.

CM/AOSP/etc:

1) Jesu li sredili tap to wake na ovim romovima?

2) Ima li koja poštna kamera na ovakvim romovima da je kvaliteta slika/videa priblizna LG romovima i da podržava HDR?

3) Kakva je baterija? 

4) Ima li nekih značajnih razloga zašto izbjegavati ove romove za sada?

STOCK based:

1) Koju stock modifikaciju roma bi preporučili i zašto?

2) Koja verzija ROMa vam najviše paše? (proičitao sam zadnjih 15ak stranica vidim svi hvale v20h, a vidim da ima sve do v20k)

3) Jeli modificirana kamera Xcam nešto napredovala, daje li kvalitetnih 60fps pri snimanju videa?

MISC:

1) Vidim da ima HTC one M9 cam port, jel probao neko? Što radi, što ne radi, snima li HDR?

2) Zadnji put kad sam imao G3 imao je problema sa lagom najviše na home screenu i u recent apps, kakva je sada situacija?

3) Zadnju put kad sam imao  G3 trebalo je flashati neki audio mod jer kad bi pustao glazbu s mobitela na auto preko auxa bila je pretiha, jel sređeno to kojim updateom?

4) Opcenito kakva je situacija sa softverom,  jesu ga popeglali kako?

Eto malo da se razvežemo :)

13 godina
LG G3 - rasprava

Nesto za G2 / G3 , sutra ili preksutra puknem na playstore(dok vidim hoce izaci novija verzija ili fix)

ja

2 0 hvala 2
10 godina
neaktivan

Pa evo nekih mojih zapazanja ako ti nekako budu bili od koristi. Ja sam isprobao vecinu romova, sto stock, sro custom i trenutno sam na Resurrection_Remix romu, mnogo je fluidniji i brzi od stoc k romova, ima odlican dialer sa slikom u punom formatu, gugme "buck" reaguje momentalno a ne kao kod stock roma, slobodna ram memorija mi prelazi 2gb, a kod stock roma je bila oko 1, a jedina stvar koja je recimo prednost stock roma sto ima bolje resenu kameru, ima mnogo vise opcija u podesavanjima, ali i sa ovim je sasvim ok video zapis(nemas opciju za uhd i tako nesto ako ti to mnogo znaci), pozz

13 godina
neaktivan
Moj G3 je u zadnje vrijeme jako cudan, jako se grije a radim uobicajene radnje, surfam po netu, viber, FB, 2 email acc o onedrive.
I cim bilo sto krenem vruc je.
Osvijetljenje na 40% rucno konstantno.
Probo na tvornicke, ponovo flashat v20h, alo i dalje isto.
Nemam pojma sta mu bi odjenom.
Do negdje prije je bio cist normalne temperature.
Sad vec neugodan osjecaj drza nesto dosta toplo u ruci.
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
15 godina
PC - stručnjak kaže...
Moj G3 je u zadnje vrijeme jako cudan, jako se grije a radim uobicajene radnje, surfam po netu, viber, FB, 2 email acc o onedrive.
I cim bilo sto krenem vruc je.
Osvijetljenje na 40% rucno konstantno.
Probo na tvornicke, ponovo flashat v20h, alo i dalje isto.
Nemam pojma sta mu bi odjenom.
Do negdje prije je bio cist normalne temperature.
Sad vec neugodan osjecaj drza nesto dosta toplo u ruci.

Znam da je banalano,ali jesi probao izvaditi bateriju i ostaviti tako 30-ak minuta....meni je jednom isto tako bio topliji nego inače i napravio sam tu radnju i poslije nije više bio tako vruć....

14 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Moj stari S4 se poceo pregrijavat nakon pada. Da ti nije ispao mozda?

sent via LG G3

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
A pado je vose puta svugdje, al kolko se sjecam radio je ok do zadnji par dana a nije pado u međuvremenu.
Posto nema ostecenja na njemu ice on u servis pa nek oni mozgaju sta mu je, a usput ima i ono puknuce preko mikrofona ko i vecina g3.
13 godina
neaktivan
Izgleda da sam naso uzrok problema.
Grijanja i cuclanja baterije.
Svaki put sam imo instaliran BitTorrent app koji je bio kao iskljucen ali ovito nesto izvodio u pozadini, od kad sam ga izbriso mobitel normalan ko i prije.
Zanimljivo.

Inace se radi o sljedecoj app.
http://goo.gl/Fetzjf
13 godina
LG G3 - rasprava

5 0 hvala 2
17 godina
neaktivan
upravo isprobao i radi savršeno...
thx...
13 godina
brkan83 kaže...
SimeKZ kaže...

Imam istu ponudu samo je moj 32 gb ali malo sam gledao, nedobivas nista znacajno osim savinutog mobitela, neisplati se toliko dati nadoplate jer ni sam naces primjetit neku razliku u koristenju, samo ces imati savinuti mob.

Zao mi je samo sto je g3 pala cijena puno a stvarno je mob vrhunski.

Bas to, jedino zasto bi ga zamijenio je zato jer mu cijena pada.

Sad kad g4 dode, m9 su poceli dolazit, s6 isto... m9 se vec sad nade za 3800kn a kolko ce tek opast cijena kad se njuskalo napuni.

Jos parjeseci i g3 budeniapod 2 soma kuna. Sve si mislim da.cu ga dat za m8 kroz sljedecih par dana...

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
17 godina
LG G3 - rasprava

di se moze pratit live dns unboxing 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
4mal kaže...

di se moze pratit live dns unboxing 

http://live.cnet.com/Event/LG_G4_live_blog

12 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

pozz g3 ekipa !

evo od prije 2 dana postadoh vlasnikom g3, prodao s5 i dosao malo kod vas :-)

pa da vas pitam dali vama radi led lampica obavijesti kada primite poruku na viber, whats app, mesanger ???

neznam dali jos stogod trebam ukljuciti izuzev ovog sto se vidi na slici

0 0 hvala 0
15 godina

Evo službene specke od G4 http://www.gsmarena.com/lg_g4-6901.php

Mislim da mi koji imamo G3 nemamo šta tražit na G4

Ajmo anketa tko misli preci na G4 a tko ostat na G3

30 LG G3
6 LG G4
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.4.2015 18:08 (galinjo24).
12 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Root-ao sam mobitel, nisam nesto upucen u te mogucnosti, sta bi sad mogao korisno iskoristiti od mobitela, neke mogucnosti, ubrzati jos malo????

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

G3 rules....cekamo sad 5.1

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.4.2015 21:01 (galinjo24).
10 godina
galinjo24 kaže...

G3 rules....cekamo sad 5.1

neki cekaju, a neki su sad na 5.1.1 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice