LG G3 - Rasprava

poruka: 7.244
|
čitano: 1.229.016
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: LG G3 - rasprava
tomy01 kaže...

dal neko može stavit link, gdje se upiše imei i izbaci zadnju verziju stock firmware

http://lg-firmware-rom.com/

13 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Model:LGD855
Latest Firmware:D85520E_00
Download Firmware Available

Iza mi nije ništa došlo .. Na njihovoj stranici piše ovo... Jel to ona verzija koja šteka?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
acerbis kaže...

Iza mi nije ništa došlo .. Na njihovoj stranici piše ovo... Jel to ona verzija koja šteka?

http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=41

I ako imas 3GB, skini ovo - NEU/NEU/NORTHERNE V20HLGD855

15 godina
neaktivan
MARKOZD15 kaže...
goranbm kaže...

Ovako imam G3, ponekad mi se zna dogoditi sljedeći problem. Naime u nekom trenutku mi mob samo crkne, ne reagira na ništa, ne može se niti upaliti. Do sad sam to riješavao vađenjem baterije, i onda je sve ok. Ali sam skužio neki dan kad mi se to dogodilo da ga mogu spojiti samo na punjač i na usb i onda se pokaže punjenje i normalno ga upalim... WTF ?? 

Imaš li custom ROM/kernel?

Ma ništa sve stock....

Samsung Galaxy Note II :)
13 godina
neaktivan
Wh1T3L10n kaže...
acerbis kaže...

Tmobile 16 gb...da stavljam uopce onaj d85520e_00 ili bolje nista ne dirat?

11 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

E drugari, svi mi se hvale da je izasao 5.0 Android za LG G3, ja pogledao u azuriranje i pise da koristim poslednju verziju, a ta poslednja je 4.4.2.
Jel to samo kod mene problem ili ?

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Markoni Time kaže...

E drugari, svi mi se hvale da je izasao 5.0 Android za LG G3, ja pogledao u azuriranje i pise da koristim poslednju verziju, a ta poslednja je 4.4.2.
Jel to samo kod mene problem ili ?

Spoji u komp i onda probaj preko onog LGovog softvera. 

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!
13 godina
neaktivan
omomomomoomm kaže...

Smijesno sto jos stuca i tu svaka prica staje za mene.

Aj ne j...., znam i ja hvalit Iphone ali nećemo pretjerivat...

Apple je prošli tjedan lansirao ažuriranje 8.1.3...pola problema je isrpavljeno a ostali nisu tako da ekipa prijavljuje - probleme s WI-FI konekcijom ili sporija i neaktivna konekcija nakon implementacije OS 8.1.3., preblemi s kalendarom i GMT zonama, također problemi s ikonicom baterije koja skače za oko 10% kada se uređaj puni ili pada za 20% kada se uređaj prazni.,također pojedinačno restartanje uređaja ili čak blokada uređaja da ga ne možeš upalit ni ugasit...

Moraju oni ispravit još bug kad je IOS8 U pitanje...

Tako da kad pričamo tu o LG., lag je najmanji problem.

15 godina
R36 kaže...
omomomomoomm kaže...

Smijesno sto jos stuca i tu svaka prica staje za mene.

Aj ne j...., znam i ja hvalit Iphone ali nećemo pretjerivat...

Apple je prošli tjedan lansirao ažuriranje 8.1.3...pola problema je isrpavljeno a ostali nisu tako da ekipa prijavljuje - probleme s WI-FI konekcijom ili sporija i neaktivna konekcija nakon implementacije OS 8.1.3., preblemi s kalendarom i GMT zonama, također problemi s ikonicom baterije koja skače za oko 10% kada se uređaj puni ili pada za 20% kada se uređaj prazni.,također pojedinačno restartanje uređaja ili čak blokada uređaja da ga ne možeš upalit ni ugasit...

Moraju oni ispravit još bug kad je IOS8 U pitanje...

Tako da kad pričamo tu o LG., lag je najmanji problem.

lag nikako nemože biti najmanji problem..

ove gore stvari što si nabrojao, čak i da je istina, su jednostavne za otkloniti.. dok lagovi na g3 se neće baš tako lako rješiti ;)

13 godina
odjavljen
LG G3 - rasprava

Samo što lag možeš sam riješiti, a za ove probleme na iOSu jedino što možeš je čekati.

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
acerbis kaže...
Wh1T3L10n kaže...
acerbis kaže...

Tmobile 16 gb...da stavljam uopce onaj d85520e_00 ili bolje nista ne dirat?

Može li mi NETKO odgovorit umjesto da se svađate oko iPhonea :) ovdje izgleda samo fanboyizam pali a konstruktivne odgovore  je malo teže dobit...

14 godina
acerbis kaže...

Može li mi NETKO odgovorit umjesto da se svađate oko iPhonea :) ovdje izgleda samo fanboyizam pali a konstruktivne odgovore  je malo teže dobit...

Imas i 20H za 16G verziju ovdje... skrolaj dolje do NORTHERN EUROPE_16G sekcije.

Što imamo manje potreba, to manje nam prijeti oskudica!
10 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Pozdrav svima,

Evo ja sam već treći dan na v20h i mogu potvrditi fluidnost i manje zauzeće baterije. Ono što svi pišu da je KK bolji po svemu, to nikad ne bi priznao. Lollipop je puno bolji od KK u svim segmentima osim baterije.

No da se vratim na temu. bio sam na svim v20 verzijama i h je jedna od boljih, no primijetio sam da fotke baš i nisu neke, tj. nekak su mi mutne. a cudno i snima, tj ektremno mijenja uvjete svjetlosti tako da ako snimam nešto u zatvorenome i puno je svjetolosti u pozadini slike (tipa televizija), mobitel skroz zatamni sliku...

Takve stvari nisam na drugim verzijama primijetio pa me zanima da li je još neko to skužio ili sam ja nešto propustio.

BTW, radio sam stalno normal flash, samo kad sam prelazio na lollipop sam radio CSE

Pozdrav

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
anarchyST kaže...
acerbis kaže...

Imas i 20H za 16G verziju ovdje... skrolaj dolje do NORTHERN EUROPE_16G sekcije.

hvala kolega. Btw Redirecta link na Wikipedija ili na gluposti i kaže vas android je ugrožen  a sa iPada tipkam hahah na trenutak pokaze stranicu i ode .. Ima li NETKO kome radi isto tako.

14 godina
acerbis kaže...
anarchyST kaže...
acerbis kaže...

hvala kolega. Btw Redirecta link na Wikipedija ili na gluposti i kaže vas android je ugrožen  a sa iPada tipkam hahah na trenutak pokaze stranicu i ode .. Ima li NETKO kome radi isto tako.

Meni ovaj gore link radi uredno na kompu... Evo i direktan link na download .kdz-a, tribalo bi raditi.

Što imamo manje potreba, to manje nam prijeti oskudica!
13 godina
neaktivan
anarchyST kaže...
acerbis kaže...
anarchyST kaže...
acerbis kaže...

Meni ovaj gore link radi uredno na kompu... Evo i direktan link na download .kdz-a, tribalo bi raditi.

Hvala, znaci to stavim pomocu lg flash toola i to je to, i ne gubi se garancija?btw kakva ti je camera posto se jenetko gore zalio na istu u ovom romu :)

12 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Pozdrav,
Razmisljam o kupovini G3 ili G2 pa me zanimaju dojmovi korisnika koji koriste G3 vec duze vrijeme. (planiram uzeti 32 gb verziju)
Uglavnom ima li kakvih problema sa mobitelom, dali se pregrijava, je li sucelje fluidno itd.(i ponajvise me zanima baterija jer sam nacuo da je dosta losa zbog vece rezolucije ekrana)
i takoder me zanima koliko je velika razlika izmedu G2 i G3 i koliko je LG temeljit sa updateovima ili je kao Samsung...
A ako ima netko tko je korisnik ili je imao prije G2 pa da takoder iznese svoje dojmove sa mobitelom i takoder ima li kakvih problema (malo sam surfao pa sam vidio probleme sa touchom i sa nekim zutim mrljama).
Hvala.

0 0 hvala 0
13 godina
LG G3 - rasprava

Uzmi G3, mobitle radi ko beba... pregrijavanje i ostalo ne postoji.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
2 0 hvala 2
12 godina
neaktivan

Hvala na brzom odgovoru.. znaci nema nikakvih problema sa G3??
i koliko vam baterija traje..

16 godina
odjavljen
SuperFulcrum kaže...

Procitaj malo po ovoj temi, ne slusaj samo jednog lika i to fanboja jos uz to.

Moj G3 nema zagrijavanja, niti sam imao problema sa istim. Iako ima modela koji ocito pate od ovog problema, sto se moze vidjeti i u ovoj temi.

Baterija je osjetno losija od G2, meni iskreno nakon OnePlusa baterija je na G3 razocaravajuca.

Mobitel malo pati i od laga, ali nista strasno.

Kamera, dizajn i sve ostalo je stvarno odlicno. Neces pozaliti ukoliko ga uzmes, barem to mislim.

Ali ako ti baterija igra veliku ulogu, onda idi na G2 ili pak recimo vec spomenuti OnePlus One.

15 godina
SuperFulcrum kaže...

Sa zadnjim update-om koji je izašao blizu je razine g2...evo ja sad dobio 5h sota i ostalo mi 22% baterije

13 godina
odjavljen
LG G3 - rasprava

hocu vec vise i sam vidjet kak izgleda taj update al nema meda

Achieve your mission with all your might. Despair not till your last breath. Make your death count.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Hvala na pomoci, mislim da cu uzeti G3 :)
i mozda je ovo glupo pitanje, ali koja boja vam naljepse izgleda na ovom uredaju haha
nekako se dvoumim izmedu gold i white verzije

0 0 hvala 0
13 godina
Hann kaže...
SuperFulcrum kaže...

Procitaj malo po ovoj temi, ne slusaj samo jednog lika i to fanboja jos uz to.

Moj G3 nema zagrijavanja, niti sam imao problema sa istim. Iako ima modela koji ocito pate od ovog problema, sto se moze vidjeti i u ovoj temi.

Baterija je osjetno losija od G2, meni iskreno nakon OnePlusa baterija je na G3 razocaravajuca.

Mobitel malo pati i od laga, ali nista strasno.

Kamera, dizajn i sve ostalo je stvarno odlicno. Neces pozaliti ukoliko ga uzmes, barem to mislim.

Ali ako ti baterija igra veliku ulogu, onda idi na G2 ili pak recimo vec spomenuti OnePlus One.

Fanboy ? to si zakljucio po tome jer sam htio za zamijeniti za Z3 ili zato jer bi ga dao za M8... hmmm, sta bi od toga bilo ? Blamiras se bzvz... OnePlus One se ne moze mjeriti sa G3, a na G3 dobijes 4, 4:30 sota bez problema...

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
16 godina
LG G3 - rasprava

Zna li možda netko izlazi li i kad izlazi update za LG G3 Beat izdanje?

Tarzan skače u mekinje.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Sada nakon 2-3 tjedna koristnja G3... Moram priznati da je to najbolji telefon koji sam imao do sada... 

Jedina zamjerka je sto ima malo "skljockanja" plastike na prostoru oko kamere... Na drugim mjestima je to odlicno, i nema skripanja i slicno... 

Ugladjenost samog androida je, po mom skromnom misljenju, odlicna... Ja definitivno nemam taj toliko opjevani lag...

Bilo je jedino malo lag-a i usporenosti kod face messengera, ali i to su ispravili sa update-om samog face messengera... 

Sto se tice te ugladjenosti androida... Nemoze se mjeriti sa MIUI, ali... Da... ALI jako je blizu... 

Baterija... Ja stvarno ne razumijem te prepirke i rasprave o bateriji... 

Meni svaki mobitel koji sam imao izdrzi jedan dan normalnog koristenja... Obavezno se puni preko noci... 

Tako da, i ako mobitel koristim cijeli dan, i na kraju dana ostane i 30-40% baterije, opet ga punim cijelu noc... 

Baterija je po meni minoran problem, iako mora biti dovoljna barem za jedan dan... 

Moj PC  
6 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

doso na tcom novi update?

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Necu ulazit vise u rasprave oko ovog mobitela jer nema smisla ... Reci cu samo da proklet bio dan kad sam prodao m7 i uzeo g3 32gb ... Prvom sansom kad skupim neku lovu g3 ide na prodaju i kupujem nesto drugo jer ovolko nacukavanja , cekanja jebenih update-a da se vise masa stvari rijesi , tolko slabijih mobitela i starijih kojo rade brze i fluidnije od njega, gasenja nekakvih animacija da bi to se barem probalo kolko tolko smanjit , tamo nekakvi ulazi u sistem mobitela paljenja gasenja opcija za kontrolu temperature , stekanje jebene tipkovnice dok pises pa resetiranje da se vrati u normalu stvarno nakon 4 mj koristenja doslo mi je vec 20x da ga u zid zakucam pa makar.imao siemens c35 sljedecih neznam kolko ... Stavljanje tu nekih custom romova i gubljenja garancije da se to uvede.u neki red ma katastrofa od.mobitela... Ovaj mobitel nije dostojan naziva flagship po svojim preformansama i ponasanju a i lg je ocito jako podbacio u ovom slucaju ... I ... Drago mi je zbog vas koji nemte takvoh problema sa njim ili ih barem ne primjecujete ali evo ja sam svoje rekao ... I sad nakon malo vise tipkanja opet tipkovnica steka... Normalno ... Eto ... Drugi post od mene na ovu temu ce bit prodaja istoga.. Fala ljepa!!

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.2.2015 11:11 (Skylight435).

3 7 hvala 0
10 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Da me nebi krivo shvatili mobitel je na zadnjem updejtu , ima 6 aplikacija dodatnih instalranih, nema cleanera , speed boostera i takvih sranja, memorije slobodno kolko te volja nekih 30-tak pjesma na mobitelu i par slika ... eto da nebi bilo ...

0 7 hvala 0
10 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Nisam nikakav htc , samsung , iphone fanboy da me ne skuzite krivo kad sam isao kupovat mobitel gledao sam sve trenutne flagshipove kojk su bili na trzistu , i tako po svemu uzeo g3 ... Nemam predrasude prema niti jednoj marki mobitela al lg je kod mene dobio ogroman minus mislim da je oco zadnji koji sam IKAD uzeo ... Fala ljepa...

0 8 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice