LG G3 - Rasprava

poruka: 7.244
|
čitano: 1.230.032
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: LG G3 - rasprava
Zoki B kaže...

Ma kakvih 8%, ima reviewa nekoliko i na youtubeu, di je realno nekih 3-5% razlika, trenutno to ne znači ništa, no pitanje je za 2-3 godine ili možda prije, budemo vidjeli.

Slažem se za budućnost ali realno dost ljudi mijenja mobove nakon 2 godine tako da, a neki i puno prije... uglavnom žalosno je da je tako mala razlika u perfomansama, no bumo vidjeli kakav bu g4... :)

ASUS ROG G750JX / LG G3 2/16
10 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Pozdrav svima,

Kupio sam ima mjesec dana LG G3 3GB, 32 GB.

Iz susjedne sam hercegovine i mob je uzet na pretplatu, tj. kodiran je na domacu mrezu Eronet. Vidim da je dosta vas već prešlo na Lollipop, međutim ja imam problem s tim.

Naime kada idem u ažuriranje software-a u samom mob javlja da koristim najnoviju verziju, a to je KitKat 4.4.2, a verzija softwarea je V10h-EUR-XX.

Onda sam sa lg.com/hr skinuo alat za podrsku i dobio poruku da postoji update software-a na verziju D85510h.

Zar to nije ista verzija kao sto vec imam u mob??

I zasto ne mogu instalirati Lollipop...mozda jer je mob kodiran??

Iskreno nov sam u ovome, pa bi molio pomoc?

Hvala!!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Krešo85 kaže...

Pozdrav svima,

Kupio sam ima mjesec dana LG G3 3GB, 32 GB.

Iz susjedne sam hercegovine i mob je uzet na pretplatu, tj. kodiran je na domacu mrezu Eronet. Vidim da je dosta vas već prešlo na Lollipop, međutim ja imam problem s tim.

Naime kada idem u ažuriranje software-a u samom mob javlja da koristim najnoviju verziju, a to je KitKat 4.4.2, a verzija softwarea je V10h-EUR-XX.

Onda sam sa lg.com/hr skinuo alat za podrsku i dobio poruku da postoji update software-a na verziju D85510h.

Zar to nije ista verzija kao sto vec imam u mob??

I zasto ne mogu instalirati Lollipop...mozda jer je mob kodiran??

Iskreno nov sam u ovome, pa bi molio pomoc?

Hvala!!

Ma isto i jedno i drugo. A zašto ne možeš dići na Lollipop jer tvoj operater još nije pustio nadogradnju.

Update na Lollipop možeš napravit sam...putem lg tools...

10 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Evo, pridružujem se klubu vlasnika G3 sa svojom 32gb titan verzijom 

S obzirom da vidim da lolipop laga izbjegavam update za sada... ili da slobodno updateam? 

Life's good!
Moj PC  
4 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava
Kako mogu (ako se moze) dvije slike spojit u jednu?
sent via LG G3

0 0 hvala 0
16 godina
BluesBoy kaže...

S obzirom da vidim da lolipop laga izbjegavam update za sada... ili da slobodno updateam? 

Ja ti preporucam da rootas, jer se na Lollipopu ne moze, a sigurno ces htjet

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hrhttp://500px.com/mihovilm
15 godina
neaktivan
BluesBoy kaže...

Trebas postupiti po slobodnoj procjeni. Ja sam presao na lollipop jos na onoj 20A verziji, iako nisam primjetio neka posebna pogoršanja što se tiče laga, imao sam jako puno problema sa "back has stopped working" i to nakon nekoliko pokušaja hard reseta problem je ostao. Mnogi su rekli da im je taj problem kompletno nestao nakon nadogradnje na 20E sa čistom instalacijom, što kod mene nije bio slučaj, tako da mislim da ne možeš točno znati što očekivati sa sigurnošću :(

Ako želiš stabilnost i mir onda ostani na V10L jer je taj FW lijepo ispeglan. Ja recimo nisam našao ništa posebno na Lollipopu da bih ostao na njemu dok su ovi problemi prisutni.

Samsung Galaxy Note II :)
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.1.2015 7:41 (goranbm).
11 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Pozdrav, znamo se mi :D 
Imam jedan problemcic sa LG G3, zapravo baterija ne da se trosi nego JEDE! Ali bukvalno JEDE!
Pozadinske aplikacije gasim, svelost 0%, od aplikacija imam sve sto sam dobio uz njega +  INSTAGRAM, VIBER, WHATSAP i to je to znaci bukvalno nista vise.

Sta da radim? Da li pomazu neke aplikacije kao za to? Ili imate jos nesto?

Eelem, pored toga zeleo bih da pitam kada da punim telefon kada se isprazni do kraja ili ?

Hvala puno.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

goranbm - tako će i biti. Ne vidim nikakvu potrebu za lizalicom pa za sada neću. Kada mi dosadi kitkat onda ću preuzeti lizalicu kao osvježenje. 

Markoni - Trenutno sam u fazi pojačanog korištenja tako da se kod mene puni dva puta dnevno  Ali imam dojam da uz normalno korištenje ne gine noćno punjenje, ali se nadam da neće trebati više. A ako bude trebalo nabavit ću famozni bežični punjač i držati ga na radnom stolu za kojim provodim dobar dio dana i na kojem ionako mobitel provede 80% vremena izvan ruke 

Koliko tebi izdrži kada si toliko nezadovoljan?

Prije ovoga sam imao štekavi HTC Desire 300 i taj je po tri dana držao s osrednjim korištenjem, ali toga sam se odrekao čim sam odlučio kupiti ovakav mobitel 

Life's good!
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.1.2015 14:47 (BluesBoy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Markoni Time kaže...

Pozdrav, znamo se mi :D 
Imam jedan problemcic sa LG G3, zapravo baterija ne da se trosi nego JEDE! Ali bukvalno JEDE!
Pozadinske aplikacije gasim, svelost 0%, od aplikacija imam sve sto sam dobio uz njega +  INSTAGRAM, VIBER, WHATSAP i to je to znaci bukvalno nista vise.

Sta da radim? Da li pomazu neke aplikacije kao za to? Ili imate jos nesto?

Eelem, pored toga zeleo bih da pitam kada da punim telefon kada se isprazni do kraja ili ?

Hvala puno.

Probaj NE gasit aplikacije ;)

14 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava
Molim neku str. di imate problema sa oštrinom
Testiram jedan fix pa da vidim jel bolje
sent via LG G3

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Cao svima, instalirala sam lolipop na svoj g3, sve radi perfektno, ali imam jednu zamerku, kada se ukljuci do not disturbe mod, telefon ne oglasava alarm, sto je porazavajuce.  Silent mod vise cak i ne postoji. Da li neko ima ideju kamo da resim ovo??

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Pročitaj ovdije: http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/lg-g3-rasprava/209466.aspx?page=66&jumpto=4426820&sort=asc&view=flat

Da bi ti alarm radio morš upaliti Do Not Disturb i upaliti Priority.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Ekipa može pomoć. Da je itko od Vas dobio s G3 bijeli punjać.,ne kabel nego utikač koji ide u šteker.

Ja imam crni. Da li itko ima bijeli??, pogotovo me zanima boja punjača zlatnih G3!!!!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava
Moj je titan i crni, susjeda zlatni i bijeli punjac
sent via LG G3

2 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava
Jel vam doša v20h? Vidim na xda da je u pogonu
sent via LG G3

0 0 hvala 0
14 godina
Moby-Split kaže...
Jel vam doša v20h? Vidim na xda da je u pogonu

Evo ima ovdi za skinuti. (NEU/NEU/NORTHERN E - V20H LGD855)

Navodno je dodan lollipop nav bar i optimizirano koristenje ram-a.

Što imamo manje potreba, to manje nam prijeti oskudica!
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.1.2015 12:08 (anarchyST).
14 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava
Meni neradi taj link al evo ovdje ako netko ima isti problem
http://lg-phone-firmware.com/mobile/index.php?id_mod=41
sent via LG G3

0 0 hvala 0
11 godina
LG G3 - rasprava

Skida se H pa probam, al vidim da ekipa stavlja android 5 navbar

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Pozz ekipa, 

Da li mi netko moze reci kako ovaj update napraviti (s ovom verzijom 20H)?

I da li tu verziju mogu slobodnu update napraviti. (Mob je D855 Tele2 - otkljucan)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava
Evo ti kako samo neskidat verziju iz tutorijala nego sa gornjeg linka
http://cafe.mobil.hr/threads/79737-LG-G3-D855-Tutoriali-ru%C4%8Dna-nadogradnja-custom-romovi....
sent via LG G3

2 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Stavio sam 20h i nikako mi se ne sviđaju nove ikonice na dnu ekrana, ali valjda se budem navikao na njih.

Što se tiče samog ROM-a čini mi se da malo brže radi nego 20f ali može biti i placebo efekt zbog novog ROM-a.

0 0 hvala 0
15 godina
R36 kaže...

Ekipa može pomoć. Da je itko od Vas dobio s G3 bijeli punjać.,ne kabel nego utikač koji ide u šteker.

Ja imam crni. Da li itko ima bijeli??, pogotovo me zanima boja punjača zlatnih G3!!!!

Imam zlatni G3 i bijeli punjač i bijeli kabel.

15 godina
iandic kaže...

Stavio sam 20h i nikako mi se ne sviđaju nove ikonice na dnu ekrana, ali valjda se budem navikao na njih.

Što se tiče samog ROM-a čini mi se da malo brže radi nego 20f ali može biti i placebo efekt zbog novog ROM-a.

Može slika ?

12 godina
neaktivan
ssax kaže...
iandic kaže...

Može slika ?

Ako mislis na sliku novih ikonica na dnu... Imas 4-5 poruka iznad ove... 

14 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Root verzija 20H (tko ima twrp)

https://mega.co.nz/#!qFRzhLjT!8IbwVURcfMjYeKI0KVdwG5StsiRJeu4Ek0E1b0WxowM

sent via LG G3

0 0 hvala 0
11 godina
LG G3 - rasprava

Danas prodao g3 i uzeo xperiu z3 te uvidio da sam grdno pogrijesio.

1.Kad sam ju upalio odmah uocio 2 mrtva piksela,za poludit sa obzirom koliko kosta

2.kamera na g3 je po meni daleko bolja naspram z3,jednostavno je bolja

3.ekran na z3 je ok,ali boje su dosta jake i nije cista slika kao na g3 ali ona cistoca na g3 ekranu je pre bolesna naspram z3,boje ljepo blago tople sa savrsenom cistocom dok z3 od toga nista nema

Vodio se po drugim forumima te recenzijama kako je z3 fenomenalan mobitel,u usporedbi sa g3 svi su rekli da im ekran od z3 bolji ali to su jednostavno lazi tako ako se neko dvoumi izmedu ta 2 mobitela neka si to jednostavno izbrise iz glave jer ima daleko bolji mob od z3 te mi je jako zao sto sam ga rjesio ali ce isto tako otic i z3 pa ako bog da opet doci g3

Jednostavno sam morao podjeliti svoje iskustvo sa ta dva mobitela

tomas
Moj PC  
9 1 hvala 1
16 godina
Zadnji LGevi flagshipi su paralela iPhoneu po kvaliteti slike....

N5, G2, G3 se svi mogu usporedit s vjernoscu boja sa recimo iP6+ koji ima savrsen ekran..kao i N5/G2
G3 me bas zivcira taj oversharpening effect
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hrhttp://500px.com/mihovilm
14 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava
Ja koristim G3, a žena M8. Osobno ja svoj G3 nebi mjenja za nijedan drugi. Al M8 je po meni kvalitetnije napravljen. Ja razliku u brzini i ekranu i ostalom, nevidim. Makinje su oba.
sent via LG G3

1 3 hvala 0
14 godina
odjavljen
sheimus kaže...

Danas prodao g3 i uzeo xperiu z3 te uvidio da sam grdno pogrijesio.

1.Kad sam ju upalio odmah uocio 2 mrtva piksela,za poludit sa obzirom koliko kosta

2.kamera na g3 je po meni daleko bolja naspram z3,jednostavno je bolja

3.ekran na z3 je ok,ali boje su dosta jake i nije cista slika kao na g3 ali ona cistoca na g3 ekranu je pre bolesna naspram z3,boje ljepo blago tople sa savrsenom cistocom dok z3 od toga nista nema

Vodio se po drugim forumima te recenzijama kako je z3 fenomenalan mobitel,u usporedbi sa g3 svi su rekli da im ekran od z3 bolji ali to su jednostavno lazi tako ako se neko dvoumi izmedu ta 2 mobitela neka si to jednostavno izbrise iz glave jer ima daleko bolji mob od z3 te mi je jako zao sto sam ga rjesio ali ce isto tako otic i z3 pa ako bog da opet doci g3

Jednostavno sam morao podjeliti svoje iskustvo sa ta dva mobitela

Ja sam prešo na XZ3 i meni se više dopao.. to ti je sve stvar ukusa, nije jedan bolji od drugog i obratno

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice