LG G3 - Rasprava

poruka: 7.244
|
čitano: 1.230.260
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: LG G3 - rasprava
DISPLAY kaže...

Baš me zanima kako radi multitasking na G3 sa 2GB ram-a ?

Jedna cura iz razreda ima G2 na njemu sam cesto i on je ocajan naspram mog Nexus-a 5 

To ti samo ovisi o uptimeu i "cached processes" kako Android to zove.

2 GB na Androidu je 2 GB i svugdje mora raditi na vanilla jednako.

E sad G2 ima bloatware, a G3 jos vise i gori. Rekao bih da je G2 mozda malo ispred...

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hrhttp://500px.com/mihovilm
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.1.2015 14:11 (Mitch).
15 godina
Mitch kaže...
DISPLAY kaže...

Baš me zanima kako radi multitasking na G3 sa 2GB ram-a ?

Jedna cura iz razreda ima G2 na njemu sam cesto i on je ocajan naspram mog Nexus-a 5 

To ti samo ovisi o uptimeu i "cached processes" kako Android to zove.

2 GB na Androidu je 2 GB i svugdje mora raditi na vanilla jednako.

E sad G2 ima bloatware, a G3 jos vise i gori. Rekao bih da je G2 mozda malo ispred...

Istina njezin G2 je pun bloat-a s obzirom da imaju (G2) jednako rama i isti procesor moj nexus je puno responzivniji i multitasking je punoo bolji , znaci veliku ulogu igra software 

14 godina
odjavljen
LG G3 - rasprava

Softver igra najveću ulogu :)

3 0 hvala 0
16 godina
LG G3 - rasprava

Primjer ti je iPhone 6 sa 1GB RAMa koji odere bilo koji Android po tom pitanju...

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hrhttp://500px.com/mihovilm

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava
AndroidNow 8.4
Developer s3v3n najavio izlazak verzije 5.0.1
sent via LG G3

0 0 hvala 0
15 godina
LG G3 - rasprava

Danas sam se vratio na KK i ne mogu opisati koliko je mobitel fluidniji.  Na L sam ga stavio cim sam ga kupio tako da nisam ni vidio KK. Prije sam vikao kako mi settings otvara sporo,  noitfikacije trzaju kad ih povucem,  dialer se jako sporo otvarao...  Na kit katu zbilja niceg od toga,  mobitel doslovno leti kako bi i trebao.  A iskreno "apdejt"  na lolipop,  osim malo promjenjenih notifikacija,  be nosi nista dobro da bi se zadrzao dok se ne ispegla. Pa za ekipu koja zanovijeta,  vratite se na KK :p  

Zelenoidne aritmetičke metamorfoze zelenog konja u jednadžbi zelenojeda s travom zelenom

1 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava
Bitna stavka kod prelaza sa kitketa na lollipop je factory reset. Ja sam susjedi prvi dan stavio lollipop bez reseta (zaboravio). Kaze mi nakon par dana da ima problema. Napravili reset, salje mi poruku nakon par dana: e ovo je mob
Ljudi nakrcaju svasta na mob i onda probaju izbjec reset jer im se neda sve ponovno namjestat. Meni nije moglo povuc sve aplikacije sa lg backupa jer su bile backupirane na kk-u, a tek cijeli sustav mobitela. Ja na svaki update custom roma radim wipe svega, a netrebam.
sent via LG G3

0 1 hvala 0
15 godina
Moby-Split kaže...
Bitna stavka kod prelaza sa kitketa na lollipop je factory reset. Ja sam susjedi prvi dan stavio lollipop bez reseta (zaboravio). Kaze mi nakon par dana da ima problema. Napravili reset, salje mi poruku nakon par dana: e ovo je mob
Ljudi nakrcaju svasta na mob i onda probaju izbjec reset jer im se neda sve ponovno namjestat. Meni nije moglo povuc sve aplikacije sa lg backupa jer su bile backupirane na kk-u, a tek cijeli sustav mobitela. Ja na svaki update custom roma radim wipe svega, a netrebam.

Napravio sam hard reset.  Ne zelim opet izazivati flame war da ima laga,  da trza.  Samo sam iznio svoje misljenje da mi KK radi bolje od L.. 

Zelenoidne aritmetičke metamorfoze zelenog konja u jednadžbi zelenojeda s travom zelenom
14 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Nisam mislio konkretno na tebe, opcenito

sent via LG G3

1 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Moby-Split kaže...

Pa gledaj, ja M8 nisam niti jedanput factory resetao, niti neću. 

Neznam kako je na G3, ali M8 ne treba FSati jer radi ko i prvi dan. 

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!
14 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Pa ti/vi ni nemate jos lollipop koliko ja znam. Tako da neznam kako si se ti nasao u mom postu, al dobro.

I kad dođe (na M8) ja cu ženi sigurno napravit reset nakon prelaska na lollipop. 

sent via LG G3
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.1.2015 21:02 (Moby-Split).

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
LG G3 - rasprava

A koja mi je razlika između updatea s 4.4.2 na 4.4.4 ili s 4.4.4 na 5.0?

Razlika je velika, ako se gleda s Dalvika na ART, ali s obzirom da je s ARTa na ART nije tolika razlika... 

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!

0 1 hvala 0
14 godina
odjavljen
Deawood kaže...

Razlika je velika, ako se gleda s Dalvika na ART, ali s obzirom da je s ARTa na ART nije tolika razlika... 

ART na KK nije isti ko onaj na Lollipopu

14 godina
neaktivan
Deawood kaže...

A sta dalje imamo pricat

sent via LG G3
16 godina
MARKOZD15 kaže...
Deawood kaže...

ART na KK nije isti ko onaj na Lollipopu

Nisu bas skroz isti, ali vrlo slicni...malo pociscen kod na 5.0, ali 5.0 je puno "tezi" za RAM i /system pa su zato benchmarci po nekad losiji ART vs ART

15 godina
LG G3 - rasprava

danas napravio prvi hard use od kad imam mob...

dakle 3 sata tipkanja, wifi, sinkronizacija, fejs, messenger, viber, skype, youtube nesto sitno

otislo 60% baterije, s time da je SOT bilo oko 2,5h, plus minus...

s obzirom da mi prije u normalnom koristenju na 90-100% baterije islo 3-3,5h SOT, ovo mi je super!

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
RuskeGTT kaže...

dakle 3 sata tipkanja, wifi, sinkronizacija, fejs, messenger, viber, skype, youtube nesto sitno

s obzirom da mi prije u normalnom koristenju na 90-100% baterije islo 3-3,5h SOT, ovo mi je super!

Stavi lizalicu preko suita ili OTA... ja dobivam preko 4h cistog koristenja. Bez problema.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
17 godina
LG G3 - rasprava

Eto da sam znao da je marko član Bug foruma, bio bi uzeo u njega G3 :(

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
segregator kaže...

Wot? hahaha

15 godina
SimeKZ kaže...
RuskeGTT kaže...

Stavi lizalicu preko suita ili OTA... ja dobivam preko 4h cistog koristenja. Bez problema.

nisam zainteresiran...JEDINI razlog koji bi mi bio za staviti lizalicu je unaprijedena kamera, tj manualne postavke...

neka bude i ispod 4h SOT, ne zanima me, bitno da on meni izdrzi od jutra do mraka, a ako i ne izdrzi imam punjac doma i brzi punjac u autu i firma poklonila power bank za bozic (kad vec nema bozicnice ili nedaj boze 13.te place)

12 godina
LG G3 - rasprava

Kak da rijesim lag...da prebacim na art ili je na loliju vec art..povecam animacije ili smanjim u dev op...?

razorblade
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
MARKOZD15 kaže...
segregator kaže...

Wot? hahaha

neki marko je na njuškalu jevtino prodavao

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
12 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Da li je moguce ikako na Google Now Launcher vratiti Double Tap da zakljucam mobitel. To radi sa Lock Screen da ga ono samo probudim, pa kucam knock code.

Fakat je neobicno bez toga raditi, jednostavno brzo zakljucam/otkljucam mobitel bez koristenja tipki. a

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
MrRango kaže...

Da li je moguce ikako na Google Now Launcher vratiti Double Tap da zakljucam mobitel. To radi sa Lock Screen da ga ono samo probudim, pa kucam knock code.

Fakat je neobicno bez toga raditi, jednostavno brzo zakljucam/otkljucam mobitel bez koristenja tipki. a

Mozes tapnuti jedino gore po status baru.

http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5
14 godina
odjavljen
segregator kaže...

neki marko je na njuškalu jevtino prodavao

ako misliš na onaj sa tempered glassom i tri maskice, da radi na sve mreže i stanje tip top, 32Gb model? Da to sam ja prodavao

14 godina
LG G3 - rasprava

imam ovaj mob (3gb rama) 5 dana, jako sam zadovoljan, najvise baterijom, ali ni ovo trzanje o kojem se prica nije nesto tako strasno kako se moze zakljuciti po komentarima. punio sam ga jucer ujutro, sada mi je na 83% baterije, meni je to do jaja! istina, nisam pretjerano svinjski jahao po njemu ali svejedno, prijašnji androidi su preko noći valjda živjeli svoj život pa bi otišlo desetak posto samo tako. 

nisam ništa posebno čačkao po njemu oko ovih systemskih postavki, sve mi za sad radi i zadovoljan sam. još uvijek nisam stavio lolipop, ima vremena.

koristi oko 2GB rama stalno. za sad je sve 5, samo je renault 4 ;)

i7 power!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
koorpa kaže...

imam ovaj mob (3gb rama) 5 dana, jako sam zadovoljan, najvise baterijom, ali ni ovo trzanje o kojem se prica nije nesto tako strasno kako se moze zakljuciti po komentarima. punio sam ga jucer ujutro, sada mi je na 83% baterije, meni je to do jaja! istina, nisam pretjerano svinjski jahao po njemu ali svejedno, prijašnji androidi su preko noći valjda živjeli svoj život pa bi otišlo desetak posto samo tako. 

nisam ništa posebno čačkao po njemu oko ovih systemskih postavki, sve mi za sad radi i zadovoljan sam. još uvijek nisam stavio lolipop, ima vremena.

koristi oko 2GB rama stalno. za sad je sve 5, samo je renault 4 ;)

I Mazda 6 

14 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava
I audi Q7
sent via LG G3

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

I BMW 8... :P

Moj PC