LG G3 - Rasprava

poruka: 7.244
|
čitano: 1.231.241
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: LG G3 - rasprava
PC - stručnjak kaže...
Di se moze otkljucat HT-ova verzija g3 na ono stranici nemre, puse da se T-mobile Croatia verzija nemoze.

Iako piše da ne može ljudi su uspješno otključali bili.

13 godina
neaktivan
Evo ja jucer zatrazio kod, i nemogu, upisem ga i kaze zahtijev za otkljucavanjem mreze je odbijen il tak nest u tom smislu.
Pa su mi ovi vratili 5$ od 7.5$ nakon pokrenutok postupka na paypalu.
Uglavnom meni ne radi.
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
14 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Preko koje str.?

sent via LG G3

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Pa ova sto se vise puta spominje tu na forumu http://unlockcode247.com, ali na mom 32 gb HT lg g3 ne radi kod.
17 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Ne znam ima li to veze sa tim što su nedavno pali neki LGjevi serveri i još nisu dignuti

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
LG G3 - rasprava

Dok je još bio 2 dolara na onoj 247 stranici, bio sam naručio kod i nisu mi ga mogli naći.. pa sam naručio sa sim-unlock.net i sve je prošlo bez beda, Vip 32Gb

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Neznam sto se dogada ali kad unesem taj kod kojinsam dobio kaze SIM zahtjev otkljucavanja mreze nije uspio i to to, i ovijek stoji pokusaj 1 od 10, valjda da upisujem krivi bi bilo 2 od 10 pa na dalje, al to se ne mijenja.
13 godina
MARKOZD15 kaže...

E neznam, stvarno ti nemogu pomoći jer nikad nisam radio backup bez roota pa ti neznam reći. Ako budeš imo volje baci root jer se odradi u par min ako si na Kitkatu, preko Titanium Backupa je doslovno prejednostavno backup svega napraviti

A dobro, trenutno i ne mogu opalit root bez kompa...

A ako ga poslije root-a prebacim na Lollipop prije odlaska u servis ga moram vratiti na KitKat za unroot?

Btw. Koje bi još bile prednosti rootanja uređaja, znam okvirno al nikad nisam rootao mob pa pitam...

R36 kaže...
Chriss kaže...

Jel ima itko ovdje s ikakvim problemom tokom razgovora?

Naime, kad pričam s nekim čuje se neko zujanje, kao smetnje kad mobitel zvoni kraj nekog zvučnika(vjerojatno su svi imali takvo iskustvo) e pa tako al ne toliko grubo nego lagano al iritantno zujanje, čuje se samo kad je uređaj baš približen uhu, odnosno kad nema pozadinske buke...

Znam o čemu pričaš.,to se i meni zna nekad pojavit. Ja sam se naviknuo na to pa to više ni ne doživljavam. Mislim da sam o tome čita negdje na xda forumu...ali ne mogu to sad pronač. Čini mi se da je do prijama signala., da šumi na H+ a ne na 3G...u tome je neka kvaka. U svakom slučaju meni se radi toga ne šalje mob na servis. 

Čudno...

Valjda uskoro nećemo počet svojim glavama osvjetljavat put do kuće nakon razgovora 

U svakom slučaju se meni ni zbog čega ne šalje mob na servis 

Al ja ga uz ovaj problem mislim slati i zbog laganog probijanja svijetla u doljnjem desnom kutu ekrana, što mi je nedopustivo za flagship...

Ima još jedna stvar, al ne vjerujem da mogu tako nešto izgurat, nešto slično problemu s Note 4(razmak između ekrana i samog okvira uređaja), ne primjeti se tako lako al kad se malo bolje pogleda vidi se unutarnji dio okvira(iznad prednje kamere), estetski nije problem al šta ja znam šta bi bilo pa i da mi kap vode padne u taj prorez...

16 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Gdje ste kupili Nillkin tempered glass za G3? Trenutno imam neki obicni bumper pa mi je upitno da li ce sve stati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
eXecutioner kaže...

Gdje ste kupili Nillkin tempered glass za G3? Trenutno imam neki obicni bumper pa mi je upitno da li ce sve stati.

eBay... tocnije britanski eBay... doslo za tjedan dana.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
11 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

A postoji li to kod nas da se kupi mislim dostava Srbija?
A i takodje bih zeleo da skroz zastitim telefon kupovinom one torbice sto idu oko vrata, pa onda unutar telefona posto sve jedno ne mogu u dzep da stavim, valjda me razumete.

Mislim da sa Nillkin tempered glass i tom futrolom oko vrata telefon bi bio 100% Siguran.

0 0 hvala 0
15 godina
LG G3 - rasprava

ako tko ima G3 beat, slucajno sam narucio krivi nillkin za njega, umjesto za obicnog G3, pa neka se javi

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
LG G3 - rasprava

Može mi netko dati link od 20f verzije, Generic, dakle ne od operatera, da si skinem i instaliram, hvala :)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

ako tko ima G3 beat, slucajno sam narucio krivi nillkin za njega, umjesto za obicnog G3, pa neka se javi

hahahahah, nisi jedini...i ja sam se sj.....hahahahha. Evo ja poklanjam masku. Ali onda sam popizdio i imao sam onu nillkin preklopnu - potrgao onu prednju stranu i sad imam nillkin kakvu sam i htio.

MARKOZD15 kaže...

Može mi netko dati link od 20f verzije, Generic, dakle ne od operatera, da si skinem i instaliram, hvala :)

Preporučujem ti 20e Europa...ja sam se prebacio s 20f na 20e i odlično radi. Više ne gubi mrežu kao što mi je znao izgubit na 20f, signal je pun.,čak i ne čujem više ono zujanje o kojem smo pričali. Baterija mi je odlična.

Ovaj 20e je po meni najbolji firmware.,a probao sam ih sve tj od 10a KitKat pa do 20f Lollipop.

Teško da ću se samo tako prebacit s 20e na neki noviji.

14 godina
odjavljen
LG G3 - rasprava

Probao sam instalirati ovaj od Vipa 20e, radi dobro, rekao bih dosta bolje od 20f, nekako je messenger fluidniji i multitasking bolje radi, hvala!

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Moze neka slika nesto?

0 0 hvala 0
17 godina
LG G3 - rasprava

Koristim Mireo sad već na trećem uređaju i mogu potvrditi da je update besplatan zauvijek i vezan uz gmail acc na samom mobu.

A sama aplikacija... zakon! Nema boljeg od navigiranja od strane Željka Pervana koji svako malo nešto dobacuje ili priča priče o Tri praseta, Crvenkapici itd. :)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/gps-navigacija-android/54655.aspx 

Tu udrite po navigacijama do mile volje...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Ok, da jos pitam o maskama i screen protectoru.

Imam ovu masku: http://www.aliexpress.com/item/TPU-Rubber-Soft-Case-For-LG-G3-Phone-Silicon-Skid-Resistance-S-Line-Cover-Shell-Case/1877459529.html Nije nista posebno, ali dosla je uz uredaj i ok je. Dakle to je taj bumper stil, ima li nekih kandidata koji su na tu foru? I da li ce onaj Tempered glass Nillkin 9H ici gore, a da ne izgleda bezveze?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Šta tu ima izgledat bezveze?

Staklo je 0,3mm debelo.

http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-Nillkin-Amazing-H-Anti-Explosion-Tempered-Glass-Screen-Protector-Film-For-LG-G3-Retailed/2045745885.html

Što se maske tiče, koliko si spreman dati za nju?

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.1.2015 21:22 (Chriss).
16 godina
neaktivan

Pa oko 150kn recimo. Vazno je da ne klizi iz ruke i da je sto tanja.

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.1.2015 22:14 (eXecutioner).
13 godina

Spigen Slim Armor je odlična maska, e sad, ne može se baš nazvati tankom ali ni preglomaznom maskom...

Ili npr. Nillkin-ov Bumper Armor koji je klasičan bumper case, ako te nešto takvo zanima, ako ne onda naruči najtanju gel masku odnosno iskoristi tu koju si dobio...

Nillkin Bumper Armor:

http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-NILLKIN-Armor-Border-Series-Ultra-Thin-Luxury-Bumper-Case-For-LG-G3-D855-Retailed/2045756598.html

12 godina
neaktivan
Chriss kaže...

Spigen Slim Armor je odlična maska, e sad, ne može se baš nazvati tankom ali ni preglomaznom maskom...

Ili npr. Nillkin-ov Bumper Armor koji je klasičan bumper case, ako te nešto takvo zanima, ako ne onda naruči najtanju gel masku odnosno iskoristi tu koju si dobio...

Nillkin Bumper Armor:

http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-NILLKIN-Armor-Border-Series-Ultra-Thin-Luxury-Bumper-Case-For-LG-G3-D855-Retailed/2045756598.html

Ja evo neki dan narucio ovaj bumper... Trebao bi stici kroz koji dan pa mogu napisati koju rijec o njemu... 

Meni osobno izgleda super... I dosada sam imao bumpere tako da smatram da dosta dobro stite mobite... U kombinaciji sa nekom mat folijom... 

13 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Ekipo @MARKOZD15 je otišao s G3 na Z3. To s konja na magarca. Ali neka - sretno mu bilo. Barem neće više bit silnih usporedba na temi G3. hahahah.

ps. Plakat če on za G3 hahahahha

3 5 hvala 0
14 godina
odjavljen
R36 kaže...

Ekipo @MARKOZD15 je otišao s G3 na Z3. To s konja na magarca. Ali neka - sretno mu bilo. Barem neće više bit silnih usporedba na temi G3. hahahah.

NHF, ali ako nisi pijan onda neznam što je.

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!
14 godina
odjavljen
R36 kaže...

Potpuno nepotrebno sa tvoje strane, ali suzdržat ću se glupog komentara :)

Ekipa uživajte,  ja sam bio zadovoljan sa G3 u globalu i neću napustit zajednicu jer ga još imam prilike koristiti, Lp

13 godina
neaktivan
Deawood kaže...
R36 kaže...

NHF, ali ako nisi pijan onda neznam što je.

A gdje ću u podne bit pijan. Malo se šalim. Šta ste tako ozbiljno kao da smo na forumu u S.Koreji.

14 godina
odjavljen
LG G3 - rasprava

Kad već piješ, moga si zvati..

2 1 hvala 0
15 godina
LG G3 - rasprava

Baš me zanima kako radi multitasking na G3 sa 2GB ram-a ?

Jedna cura iz razreda ima G2 na njemu sam cesto i on je ocajan naspram mog Nexus-a 5 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Meni odlično...aplikacije koje šaltam na multitasking su e-mail, FaceBook,instagram,viber, whatsapp,kalendar... Sad da pokreneš 5 igrica nezz kako bi radilo jer ne igram ništa na mobu...ugl naspram Galaxy s3 je preporod ...puno ljudi je govorilo da mobitel užasno śteka i to ovaj jači eto.. Meni radi ok...imam tmobile verziju16gb e sad ima li ko saznanje kad dolazi lollipop ? Mada koliko sam skužio bolje je Ostat na 4.4.2 ...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice