LG G3 - Rasprava

poruka: 7.244
|
čitano: 1.227.454
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: LG G3 - rasprava
max88 kaže...

Pozdrav..
uzeo sam G3 pa bih molio za pomoc. Naime uredaj je dosao
saandroidom 4.4.2 V10l-EUR-xx softwer.
Par pitanja, ukoliko stavim lolipop sad, da li mogu bez rootanja
vratiti se na android.
 Hvala...

Lollipop i je android...

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
14 godina
odjavljen
LG G3 - rasprava

Mozes bez rootanja staviti što želiš :)

0 0 hvala 0
13 godina
Chriss kaže...

Moj je s Tele2 i morao sam ga otključati.

moj g3 32/3 je dosao otkljucan na sve mreze,kupljen u tele 2 prije 3 mjeseca

12 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

A gdje se moze provjeriti da li je taj njihov server online ili offline?
Cisto da znam popratit... 

ty

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Wh1T3L10n kaže...

ty

Nigdje rekao bi :D

Kad bude online vratit će se u ponudu 

14 godina
neaktivan
Wh1T3L10n kaže...

ty

Javim ti na PM kad budu opet online ako ti je od životne važnosti

10 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
max88 kaže...

Pozdrav..
uzeo sam G3 pa bih molio za pomoc. Naime uredaj je dosao
saandroidom 4.4.2 V10l-EUR-xx softwer.
Par pitanja, ukoliko stavim lolipop sad, da li mogu bez rootanja
vratiti se na android.
 Hvala...

Lollipop i je android...

Ma joj sorry, sad sam tek shvatio sta sam napisao.
Znam da je lolipop android, nisam bas..haha...
Pitanje je trebalo biti, da li se mogu vratiti bez rootanja na kitkat... :)

10 godina
neaktivan
MARKOZD15 kaže...

Mozes bez rootanja staviti što želiš :)

Hvala. Stavit cu ga veceras da lolipop pa da vidim kako ide,
za sada sve ok.  Pitanje, na g2 kad ukljucim auto i primjer stavim
osvjetljenje na 50 on prihvati, dok ovdje kad stavim auto
i poslje na 50 posto svjetlinu, on ne reagira dok ne iskljucim auto.
Bug ili je tako napravljeno?
Auto mi je nekako pretamno u odredenim situacijama, dok
manual drzim na 35 u zatvorenim prostorima..

10 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Jel mi mozete reci koja je vasa temperatura cpu-a. Dal' je moguce da na 4g mrezi surfanja cca. 15 min bude temp. 60°. U pitanje je g3 3gb v20f. I koja je ona optimalna temp. Cpu-a?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
trampoculo kaže...
Wh1T3L10n kaže...

ty

Hvala... :D nije bas od zivotne, ali mi je problem jer mi je to jedini mob trenutno a stoji u kutiji... :D

10 godina
protjeran
LG G3 - rasprava

Pozdrav ekipa novi sam na ovome forumu pa još neznam kako stvari idu.......naime imam LG G3 32gb, mob je bio na 4.4.2 i radio je ok kada sam ga stavio na 5.0 mob je radio katastrofa sa time da su mi bili problemi kao što je brejkanje, kao da mi mob ima 128 mb rama i 500 mhz procesor.....uglavnom užas, ušao sam u developer settings i smanjio sam WINDOW,ANIMATOR,TRANSITION ANIMATIO SCALE sa 1x na 0,5x......mob je nakon toga poletio, tu i tamo koji lag ali jebiga novi softwere uvjek ima problema, naime imam problem da mi je baterija na 3,30 h screen on time meni prazna, ako ima koja pametna i dobra duša pa da mi da neki savjet da to pojačam jer znam da drugi imaju i po 6 h screen on time...mob je star tjedan dana tako da ne vjerujem da je baterija baš tolko u k****.........samo želim da mi mob jedan dan pošten izdrži a sa 3000 mAh mislim da bi trebao.....

neke od stvari kaj se dešava: settings has stoped working (kada se stisne ok sve normalno radi)

nemogu napravit screenshot ponekad dok ne restartam mob(ručno preko gumbiju nemogu)

software version je V20f-EUR-XX

0 0 hvala 0
10 godina
protjeran

ako ti je hitno i ako se ne dignu serveri ubrzo imam ti frenda na servisu pa ti ga može preko boxa otkljucat.....ali to ako nečeš imat drugu mogučnost

11 godina
neaktivan
fleka93 kaže...

Pozdrav ekipa novi sam na ovome forumu pa još neznam kako stvari idu.......naime imam LG G3 32gb, mob je bio na 4.4.2 i radio je ok kada sam ga stavio na 5.0 mob je radio katastrofa sa time da su mi bili problemi kao što je brejkanje, kao da mi mob ima 128 mb rama i 500 mhz procesor.....uglavnom užas, ušao sam u developer settings i smanjio sam WINDOW,ANIMATOR,TRANSITION ANIMATIO SCALE sa 1x na 0,5x......mob je nakon toga poletio, tu i tamo koji lag ali jebiga novi softwere uvjek ima problema, naime imam problem da mi je baterija na 3,30 h screen on time meni prazna, ako ima koja pametna i dobra duša pa da mi da neki savjet da to pojačam jer znam da drugi imaju i po 6 h screen on time...mob je star tjedan dana tako da ne vjerujem da je baterija baš tolko u k****.........samo želim da mi mob jedan dan pošten izdrži a sa 3000 mAh mislim da bi trebao.....

neke od stvari kaj se dešava: settings has stoped working (kada se stisne ok sve normalno radi)

nemogu napravit screenshot ponekad dok ne restartam mob(ručno preko gumbiju nemogu)

software version je V20f-EUR-XX

Factory reset i kreni od nule sa svim aplikacijama i postavkama.

I Don't Give A Damn
14 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava
I meni novi G3 od susjede bio je na kk-u i stavljen lp i dok nije napravljen reset nije radio dobro
sent via LG G3

0 0 hvala 0
13 godina
trampoculo kaže...
Wh1T3L10n kaže...

ty

Aj mogao si i mene trznit :D

Trebao bi prijatelju uzest G2 al nije njegova mreža pa me strah da se to ne oduži, da mu ne stoji bzvz u ladici.

Nije problem tjedan dana al ako se oduži...

15 godina
LG G3 - rasprava

Hej ekipa, trazim neki premium kejs za G3 koji se dobro slaze s tempered glass screen protectorom.

Do sada sam na G2 koristio Case-Mate (vrhunski kejs koji bi svima preporucio), ali sada bi isao na vise neku slim varijantu.

Cijena nije toliko vazna vec dobar izgled te da G3 lijepo lezi u njemu kao i sto sam naveo, da na njega ide tempered glass.

Spigen mi na G2 nije valjao tj. nije mi se svidao te nakon sto sam na G2 promijenio hrpu kejsova, ostao sam na Case-Mate (pogotovo jer mi je trebala potpuna zastita).

Sada bi pristao i na neki TPU iz visoke klase, samo da ok izgleda i da u njemu mob lezi kako treba.

Ono sto sam gledao je sljedece:

Spigen LG G3 Case Slim Armor

Spigen LG G3 Case Ultra Hybrid

Cruzerlite Bugdroid Circuit

Poetic Invictus

Incipio Octane

Incipio NGP® Ultra Case

Incipio DualPro

Supcase HardShell Bumper Case

.

.

.

Znam da sam svasta naveo, ali cini mi se da je npr. Spigen Slim Armor ok (za razliku od G2 jer sam Slim Case za G2 odmah prodao dalje posto mi se nije nikako svidao) te da je Incipio Octane i NGP ok.

Ako imate akve preporuke, samo recite (naravno i van ovoga sto sam naveo), samo mi molim vas nemojte davati preporuke za neke jeftinjak kejsove (ne zelim ovakav uredaj drzati u TPU kejsu za 50 kn (bez uvrede)) jer nemam bas ok iskustva s istima (a imao sam ih i imam ih i sada vecu kolicinu kod kuce za neke modele).

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
LG G3 - rasprava

@win32- LG Slim Guard?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Same pohvale za Spiegen Slim Armor, curi je mob blenuo između 6000 i 7000 puta vjerojatno, što s balkona i sličnih akcija što bi se reklo i uz Nillkin Temperd Glass mob je i dalje ko nov. Maska je već lagano izraubana, izguljena, polikarbonatna plastika koda je prošla rat, ali tome maskica i služi ;)

3 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Evo upravo procitah na nekom forumu da su LG serveri Online... 

Moze li tko to provjeriti? 

Hvala

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
LG G3 - rasprava

Imam slim armor i super je..preporuka i za cruzerlite..citao na xda da ga hvale

razorblade
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Pozdrav, da se i ja ukljucim. Neka dobra, a ne preskupa opcija za fingerprint/scratch resistant screen protecor. Cujem mnogo o tim tempered glass, ali nikad nisam vidio uzivo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
eXecutioner kaže...

Pozdrav, da se i ja ukljucim. Neka dobra, a ne preskupa opcija za fingerprint/scratch resistant screen protecor. Cujem mnogo o tim tempered glass, ali nikad nisam vidio uzivo.

Tempered glass all the way... nikakva folija ne moze zamijeniti tempered glass to je 100% sigurno.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
14 godina
odjavljen
LG G3 - rasprava

Kod mene Spigen Slim Armor i Tempered glass i osjećaj u rukama je odličan i mob mi je kao nov, sve pohvale

1 0 hvala 0
13 godina
eXecutioner kaže...

Nemaš šta dalje od ovog tražit:

http://m.youtube.com/watch?v=jsWpYzWEtJk

http://www.aliexpress.com/item/NILLKIN-Amazing-H-Nanometer-Anti-Explosion-Tempered-Glass-Screen-Protector-For-LG-G3-package-free-shipping/1885749263.html

12 godina
MARKOZD15 kaže...

Kod mene Spigen Slim Armor i Tempered glass i osjećaj u rukama je odličan i mob mi je kao nov, sve pohvale

Koji temperd g pase na g3 s slim armorom

razorblade
10 godina
neaktivan
Wh1T3L10n kaže...

Evo upravo procitah na nekom forumu da su LG serveri Online... 

Moze li tko to provjeriti? 

Hvala

Čini mi se da su Online jer opet ima ponuda na http://unlockcode247.com/imei/5/LG , ali bome i cijena više nije 2$.

Ja sam svoj platio preko ebay-a 1.97$ dok serveri nisu radili i rekao mi je da pričekam na kod koji dan. Baš me zanima da li mi sada bude poslao kod ili će napraviti refund, ali očekujem refund.

Mislim, kod mi sada nije bitan jer sam na Tele2 i mob iz Tele2, ali reko neka se nađe ako ustreba.

15 godina
LG G3 - rasprava

Pozdrav. Evo danas mi je došao LG G3 32GB verzija, ali mi ne nudi OTA update. Verzija software-a je na mobu V10h-EUR-XX. Kad mu dam da napravi update kaže da koristim najnoviju verziju software-a - WTF. Pa sad ne kontam, jel moram preko kompa da ga update-am ili šta?????????????

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Preko lg suita

razorblade
10 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Evo odgovora od ebay prodavača:

"Yes services online but this one surprice from LGTOOL.NET server. They changed price for unlock code by server and I must change my price too.Price for unlock code 5 pounds not 1.25. If you want to buy link here:

http://www.ebay.com/itm/Unlocking-CODE-for-LG-D850-D851-D855-G3-G2-L20-L30-L40-L50-L65-L70-L80-L90-/251775034547?ssPageName=STRK:MESE:IT

if not, I will refund you money.Please understand me,it is not my fault,I can not sell cheaper that I paid by myself.

IF agree with new price,write me IMEI.

Thanks for understanding in advance.

Best regards"

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
mariolla79 kaže...
MARKOZD15 kaže...

Koji temperd g pase na g3 s slim armorom

Nillkin 9H ofc, fantazija je

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice