LG G3 - Rasprava

poruka: 7.244
|
čitano: 1.228.332
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
odjavljen
Re: LG G3 - rasprava
Scarchina1 kaže...

Da isto pitanje, imam otkljucanu verziju uredaja s v10 softwearom,dobio nekidan  mogucnost nadogradnje na v20e i posto vidim da se dosta ljudi zali ne mislim jos nadogradivat.

I sad bas vidim da su neki ljudi dobili v20f verziju,al da ima problema s rezolucijom ikona i kad je 100% napuni na punjacu svake 2 min se pali ekran.

dvoje ljudi ima probleme sa rezolucijom, a to što se pali ekran se misli na wireless charger, dakle ako imaš običan punjač taj problem nećeš imati

15 godina
LG G3 - rasprava

settings/general/accessibility/notifyer OFF

- zasto mi se stalno vraca na off? stavim ga, radi sat dva mozda i vrati se na off i ne pokazuje mi onu brojkicu neprocitanih poruka na fejsu, viberu, mailu itd, kao sta pokazuje mob za SMS na dnu ekrana

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Jel bi preporucili da nadogradim ili da jos pricekam?

Jel sta optimiziranije i dal baterija duze ili krace traje?

17 godina
LG G3 - rasprava

Evo 20f gore već 2 sata, nema problema sa ikonama, nema grijanja, normal flash urađen

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ekipa, LP...

Ponosni sam vlasnik novog G3 - 32GB, 3GB ram... :D

E sad, gdje i kako nabaviti unlock code?

Koliko su pouzdani prodavaci putem ebaya...

Vidim i na njuskalu da netko prodaje za 50kn unlock code... 

Na ebayu su oko 2$... 

Da li je netko vec otkljucavao mob sa kodom od nekoga sa ebaya, ako ima link slucajno... 

Hvala

15 godina
neaktivan

1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Sa njuskala sam i ja otkljucao curi za 50kn. Dobijes kod u roku 15 minuta.

Sa ebay-a nisam pokusavao.

I Don't Give A Damn

1 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
LG G3 - rasprava

Ja sam na toj 24/7 stranici naručio i poslalo mi je na mail da nije našlo kod za moj uređaj, pa sam sa sim-unlock.net i našlo je u roku od 15min i otključalo ga :)

0 0 hvala 0
12 godina
LG G3 - rasprava

buraz mi ima g3 i danas ga htjeo otkljucat...pali su serveri od lg i pitaj boga kad ce se dici...tako da smo se mjenjali ja sam uzeo njegov bijeli iz vipa a ja mu dao svoj zlatni iz tele 2 kojeg sam otkljucao prije 3 dana..njegov star 2 dana moj 6...sad mi pase spigen slim armor shiomery white..lol...jos samo kaljeno staklo da dodje i swe super

razorblade
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.1.2015 20:31 (mariolla79).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
PC - stručnjak kaže...
Mjenjanjem FW se ne mijenja taj dio 219 02 itd to je broj koji pokazuje brend operatera ubiti da je mob raden za vip ili tele 2 ili ht. Eur xx je europska verzija koja nije vezana uz operatera.

21902 je vip..to mi sad pise na burazovom mobu...moja je bila eurxx a iz tele2 je mob

razorblade
12 godina
LG G3 - rasprava

mogu konstatirat da nakon 4 dana sam jako zadovoljan...nakon lumie 930 i problema s njom ..te s5 i note 3 i xperie z1...jako sam zadovoljan ovim g3...a i bolji je custemer service od lg...kolegi na note 3 sam od sebe pocrnio ekran i izbile fleke nakon punjenja i necemu priznat garu

razorblade
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
LG G3 - rasprava

Uskoro ću i ja biti ponosni vlasnik zlatne LG G3 3GB i 32 GB interne memorije i to bi rekao super povoljne akcije u Santa Domenici gdje sam ga ubo za 3.599,00 kn. Idući tjedan dolazi pa jedva čekam da ga probam i da zamjeni moj sadašnji Samsung Galaxy Note II.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
MasterOfDisaster kaže...

Uskoro ću i ja biti ponosni vlasnik zlatne LG G3 3GB i 32 GB interne memorije i to bi rekao super povoljne akcije u Santa Domenici gdje sam ga ubo za 3.599,00 kn. Idući tjedan dolazi pa jedva čekam da ga probam i da zamjeni moj sadašnji Samsung Galaxy Note II.

osjetit ćeš veliku razliku,ja koji sam presao sa note3 na g3 osjetio sam dosta bolji napredak,baterija kod lg-a je veliki plus,dosta više traje nego kod notea 3

15 godina
d4rkd3atH kaže...
MasterOfDisaster kaže...

osjetit ćeš veliku razliku,ja koji sam presao sa note3 na g3 osjetio sam dosta bolji napredak,baterija kod lg-a je veliki plus,dosta više traje nego kod notea 3

Pa i najviše me i zanima koliko ću na njemu moći izvući SOT. Na Note 2 max. 3 sata i 15 minuta.

13 godina
MasterOfDisaster kaže...
d4rkd3atH kaže...
MasterOfDisaster kaže...

Pa i najviše me i zanima koliko ću na njemu moći izvući SOT. Na Note 2 max. 3 sata i 15 minuta.

ja imam oko 5 i pol sati, s normalnim korištenjem Facebooka,Boom beach,instagram,messenger,sinkronizacija uključena,viber,whatsapp,i naravno osvjetljenje stavljeno na automatski

automatsko osvjetljenje bolje radi nego na noteu 3,na noteu 3 mi se nekad znalo jako zacrnit da ništa nisam vidio,govorim o automatskom

15 godina
d4rkd3atH kaže...

ja imam oko 5 i pol sati, s normalnim korištenjem Facebooka,Boom beach,instagram,messenger,sinkronizacija uključena,viber,whatsapp,i naravno osvjetljenje stavljeno na automatski

automatsko osvjetljenje bolje radi nego na noteu 3,na noteu 3 mi se nekad znalo jako zacrnit da ništa nisam vidio,govorim o automatskom

Ideš, pa to je odlično. Samo da pitam kako ću ja dobivat update-ove kada mi je uređaj slobodan, jel brže od ostalih koji su na nekim mrežama ili sporije ili to nema nikakove veze.

13 godina
MasterOfDisaster kaže...
d4rkd3atH kaže...

Ideš, pa to je odlično. Samo da pitam kako ću ja dobivat update-ove kada mi je uređaj slobodan, jel brže od ostalih koji su na nekim mrežama ili sporije ili to nema nikakove veze.

ja sam stavio rom od central europe,i update sam dobio 1.1.2015,mislim da je tad dobila i jos jedna mreza u hrvatskoj ali nisam siguran koja

15 godina
d4rkd3atH kaže...
MasterOfDisaster kaže...

ja sam stavio rom od central europe,i update sam dobio 1.1.2015,mislim da je tad dobila i jos jedna mreza u hrvatskoj ali nisam siguran koja

Pa dobro, mislim da neću nikakav rom stavljat jer do sada nisam ni na jedan uređaj to stavljao, a vidjet ću kada mi dođe na koju verziju software će mi update-at. Hvala na svim odgovorima.

12 godina
LG G3 - rasprava

znaci ima nas sve vise...zlatni je lijep..nije cisto zlatna nego mi se cini vise sampanj boja...zadnje kaj sam imao z1 i meni je razlika

razorblade
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
d4rkd3atH kaže...
MasterOfDisaster kaže...
d4rkd3atH kaže...
MasterOfDisaster kaže...

kak si dobio 5 i pol sati..meni max 4.30

razorblade
14 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava
sent via LG G3
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.1.2015 2:02 (Moby-Split).

1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

5.0 lollipop v20f stock

screenshot screenshot

I bez spajanja na mrezu...

bez mreze bez mreze

I Don't Give A Damn
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.1.2015 3:26 (Akira).

1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Na koju si foru ti uspio nabiti score preko 40 000. Ja sam radio test na v10n i na v20f i nikad ne ide preko 36 000. Uredaj je 3Gb rama

0 0 hvala 0
15 godina
helix24 kaže...

Na koju si foru ti uspio nabiti score preko 40 000. Ja sam radio test na v10n i na v20f i nikad ne ide preko 36 000. Uredaj je 3Gb rama

Koliko sam vidio po raznim recenzijama verzija sa 2 GB je brža od verzije sa 3 GB rama u većini benchmarka. Zašto to valjda samo oni u LG-u znaju ili će nas netko ovdije na forumu prosvijetliti

13 godina
LG G3 - rasprava

test 3 gb i 2 gb modela. Ja sam sada svoj testirao verzija 3 gb ram-a evo slika dolje, prije tjedan dana sam imao oko 37 milja. neznam u cemu je fora.

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.1.2015 11:48 (brkan83).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
brkan83 kaže...

test 3 gb i 2 gb modela. Ja sam sada svoj testirao verzija 3 gb ram-a evo slika dolje, prije tjedan dana sam imao oko 37 milja. neznam u cemu je fora.

Imam 3gb model i stock 20f..dobio sam 41500

13 godina
galinjo24 kaže...
brkan83 kaže...

Imam 3gb model i stock 20f..dobio sam 41500

I ja isto iz vipa stock v20f i 3 gb

10 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Čini mi se da je veći score zbog update-anog Antutu-a. Do sada sam imao oko 40-42000 a sada probao i preko 44000.

Moj je verzija 3/32.

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Vellamo

sent via LG G3

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava
Nakon 3 tjedna koristenja LOLIYA 5.0

1.Aplikacije se vise krešaju najvise (instagram i fejs mesnger)

2.Nepoznati glich di pise "settings has stoped working ili tak nekaj slicno svaki put kad rr uređaj ( nije samo moj mob jos se ekipa zalila sa bug foruma)

3.Baterija DEFINTIVNO krace radi i to oko 50 do 60min (bar meni)

Pozitivne stvari

1.Ja sam proso sa 10c direkt na LOLY i LOLY doslovno LETI nema vise "tog poznato LAGA" kod mene uglavnom jako jako brz sada

2.Ljepsi interface i slide aplikacija (osobno misljenje samo)

3.Brze otvaranje aplikacija za nekih 25%
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice