LG G3 - Rasprava

poruka: 7.244
|
čitano: 1.239.283
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Vi koji imate problema s ovim mobitelom, jesu li to 16GB verzije ili se odnosi na obje?

Znam da je kod S3 bilo problema sa 16GB modelima, dok su 32 radili ko urica.

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

0 1 hvala 0
15 godina
LG G3 - rasprava

prijavljujem crack kucista oko IR senzora (isto kao kod mikrofona dolje sta se moglo vec citati ovdje)

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Re: LG G3 - rasprava
donsale98 kaže...

Ljudi stalno imam notifikaciju u kojoj piše "prijava na mrežu (hr vip)  ? Stalno me gnjavi sa time? 

A normalno imam signala 

To znaci da softver nije Vipov

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hrhttp://500px.com/mihovilm
15 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Ekipa, može netko na kraju dana opalit par screenshotova da vidim kakva je potrošnja baterije i koliko se uspije natući screen on timea.

Hvala unaprijed

0 0 hvala 0
17 godina
LG G3 - rasprava

Trenutno ne mogu poslat slike, ali SOT mi je maksimalni bio 4:51 sati sa 12% baterije, a standby 74 sata s tim da je bilo ostalo 38% baterije. Wifi uglavnom, par poziva, viber, zynga poker...

Moj PC  
0 2 hvala 0
11 godina
neaktivan
a na lolipopu?
17 godina
LG G3 - rasprava

To je na Lollipopu.

Edit:

Evo te dvije slike i još jedna o zauzeću memorije.

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.11.2014 16:58 (Ico2005).
Moj PC  
0 1 hvala 1
11 godina
neaktivan

Odlicno hvala ti :).
Verzija sa lg servera ili ona s mega uploda?

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.11.2014 19:46 (brunofzd).
17 godina
LG G3 - rasprava

pa i ona sa mege je isto sa LG ali early develop tako da sa servera je bolja i pouzdanija {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ico2005 kaže...

To je na Lollipopu.

Edit:

Evo te dvije slike i još jedna o zauzeću memorije.

Hvala. I nije tako loše kako sam mislio. Jel ovo gdje si natukao skoro 5h bilo surfanje na wi-fi ili?

17 godina
LG G3 - rasprava

Verzija je sa Mega, v20a, a kako sam na godišnjem mrežu sam prebacio na E i šibam 95 posto neta preko wifi. Doma mi je slab H, pa stalno prebacuje 3G - H i od kako sam prešao na E digao mi se SOT za preko sat vremena, prije je bio 2:50. Zynga poker, viber i net, ništa baš extra zahtjevno.

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.11.2014 21:00 (Ico2005).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Ico2005 kaže...

Verzija je sa Mega, v20a, a kako sam na godišnjem mrežu sam prebacio na E i šibam 95 posto neta preko wifi. Doma mi je slab H, pa stalno prebacuje 3G - H i od kako sam prešao na E digao mi se SOT za preko sat vremena, prije je bio 2:50. Zynga poker, viber i net, ništa baš extra zahtjevno.

Ma naravno, 3G ubija bateriju, posebno kod nas gdje je signal ajme majko. Pa samo ti to potroši 10-15% baterije dnevno.

15 godina
neaktivan

Ja ne znam kako da navučem 4 sata SoT, hehe. Ja imam od nekih 7 ujutro do 15 sati uključen mobilni promet plus imam tako možda sve ukupno oko 40 minuta razgovora. Kad dođem doma prebacim se na wi-fi i budem spojen do navečer. Na mobitelu koristim whatsApp, Tapatalk, facebook i jako sitno surfanja kroz browser... Od igara dnevno odigram 15-20 minuta Plants vs. Zombies i malo Assassins creed Unity ... S takvom potrošnjom baterija mi izvuče nekih dan i pol, a screen mi bude mozda 2 i pol sata... I da imam uključenu onu štednju nakon što padne na 30% baterija. Jel to ok ili kaj ?? I koliko jako osvjetljenost ekrana utječe na potrošnju ??

Samsung Galaxy Note II :)
17 godina
LG G3 - rasprava

H+ ti ždere jako bateriju, i razgovori i surfanje. Od ovih aplikacija treba vidjeti na koji način dobijaju poruke, kroz push ili same provjeravaju stanje. Ak se same spajaju opet to ide kroz mobilni net. Osvjetljenje je jako bitno, stavi na automatsko pa će ti senzor određivati jačinu svjetlosti. Kad iz tamnijeg prostora izađeš na svjetliji (npr. iz sobe na ulicu) trebat će senzoru 2-3 sekunde da skuži i da pojača osvjetljenje ekrana. Igranje - što je zahtjevnija igra, to više resursa traži. Nisam siguran koliko AC guta, poglavito procesorske snage. Vjerovatno isto dosta.

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

3 2 hvala 1
15 godina

Vidim da nema Note 4 u usporedbi, da nadodam da po mojoj slobodnoj procjeni Note 4 radi vidiljivo bolje slike od G3 po danu i kad ima dosta svjetla, ali po noci i u slabim svjetlosnim uvjetima su prakticki jednaki. Cak G3 ima prednost jer autofokus radi znatno bolje u mracnim uvjetima.

Imao sam LG G3 kratko vrijeme, a sada Note 4.

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.11.2014 15:05 (Coby666).
17 godina

naravno nisam ni sumnjao radi fantastice slike i najbolji je phablet godine ! {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.11.2014 17:36 (4mal).
10 godina
neaktivan

LG G3 nije phablet, nego phone 

14 godina
odjavljen
razjaren kaže...

LG G3 nije phablet, nego phone 

Ma da, sve tamo preko 9'' je tek phablet

10 godina
neaktivan

ne trkeljaj gluposti prije nego se informiraš.... malo pročitaj okolo (možeš i slovkat)

10 godina
neaktivan
R36 kaže...
THilfiger kaže...

@R36

Ok sve stoji al nisam znao da trebam odmah u agram poslati uredaj. Agent iz tele 2 mi je sve to savjetovao sta da napravim. Ja sam ga samo poslusao i trazio zamjenu tako sto sam ga poslao u web shop, a oni su ga nakon toga proslijedili u agram i odbili zamjenu pretpostavljamo zbog toga sto si ti naveo. I ja bi da sam poslao direktno u agram al nisam to tada znao. Cek hoces reci da sam napravio pogresku nisam razumio? i da stvarno postoji mogućnost da mi ga nevrate iz vukovarske? Iz agrama mi ga nemogu vratit jer me nemaju evidentiranog ko posaljioca vec moraju vratit u vukovarsku pa onda oni iz tele 2 dalje.

ps. Netrazi me agram broj na koji je kupljen vec samo ovi u tele 2 kao da mogu napravit detaljnu provjeru

Pa Agram će vratit Tele 2 jer su im oni poslali. Tele 2 mora vratit pošiljatelju...nema govor da će vratit kupcu...

Da se nadovezem evo jos nisam dobio natrag mob. Prosli Ponedjeljak su iza Agrama poslali mob u vukovarsku i od tada neznam nista o njemu. Po nekoj logici vec je treabao bit kod mene al nula bodova. Na tel.broj mi se nitko nejavlja, u sluzbi za korisnike mi nemogu pomoc i kazu da saljem mejl, u petak poslo mejl jos mi nisu odgovorili. Mislio ici sutra gore u ZG medutim u vukovarskoj nikoga ne primaju to im je sjediste sa uredima. Agoniji se ne nazire kraj i neznam sto da radim

14 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Za vracanje sa lollipop-a na kitket, jel dovoljno skinit npr. stock kitket preko imei-a ili treba jos nesto (modem?)?

sent via LG G3

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Prije tjedan dana uzeo G3, prekjučer se dva puta "ugasio" u standbyu, točnije otišao u deep sleep iz kojeg nije mogao izaći. Jednom preko noći, drugi put dok mi je bio u džepu. Drugi put, kad sam izvadio bateriju i vratio, sve je radilo ali sam primjetio da je mob bio dosta vruć i battery percentage se dropao odjednom za 10%. Isto se dogodilo korisniku na xda forumu (među zadnjim postovima u temi). Nije bilo nikakvih aplikacija instaliranih koji bi bili sposobni toliko opteretit mob. Ovo čisto pišem da drugi ljudi vide, znam da rješenja nema :(

Nadalje, u ovoj temi je netko napisao da otključavanje kodom ne poništava garanciju. To sam napravio prvi dan... Kako onda objašnjavate treću stavku odozdo na priloženoj slici jamstvenog lista?

Moj PC  
0 3 hvala 0
13 godina
neaktivan
To se moze svakako tumacit, a u servisu ne provjetavaju dali je kodiran ili nije nit ih to zanima, al mislim da sa tim kodo sto si ga otkljuco se moze kroz neki meni i ponovo zakljucat.
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
11 godina
neaktivan
THilfiger kaže...
R36 kaže...
THilfiger kaže...

@R36

Ok sve stoji al nisam znao da trebam odmah u agram poslati uredaj. Agent iz tele 2 mi je sve to savjetovao sta da napravim. Ja sam ga samo poslusao i trazio zamjenu tako sto sam ga poslao u web shop, a oni su ga nakon toga proslijedili u agram i odbili zamjenu pretpostavljamo zbog toga sto si ti naveo. I ja bi da sam poslao direktno u agram al nisam to tada znao. Cek hoces reci da sam napravio pogresku nisam razumio? i da stvarno postoji mogućnost da mi ga nevrate iz vukovarske? Iz agrama mi ga nemogu vratit jer me nemaju evidentiranog ko posaljioca vec moraju vratit u vukovarsku pa onda oni iz tele 2 dalje.

ps. Netrazi me agram broj na koji je kupljen vec samo ovi u tele 2 kao da mogu napravit detaljnu provjeru

Pa Agram će vratit Tele 2 jer su im oni poslali. Tele 2 mora vratit pošiljatelju...nema govor da će vratit kupcu...

Da se nadovezem evo jos nisam dobio natrag mob. Prosli Ponedjeljak su iza Agrama poslali mob u vukovarsku i od tada neznam nista o njemu. Po nekoj logici vec je treabao bit kod mene al nula bodova. Na tel.broj mi se nitko nejavlja, u sluzbi za korisnike mi nemogu pomoc i kazu da saljem mejl, u petak poslo mejl jos mi nisu odgovorili. Mislio ici sutra gore u ZG medutim u vukovarskoj nikoga ne primaju to im je sjediste sa uredima. Agoniji se ne nazire kraj i neznam sto da radim

Jel ima novosti, jesi dobio mob nazad?

I kada se ocekuje 5.0L na VIP-u? Ove godine ili tek pocetak sljedece?

I Don't Give A Damn
11 godina
LG G3 - rasprava

Posli cili dan koristenja. Ja prezadovoljan lolipopom.

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Vratio se na kk. Ne zato jer mi je lollipop loš nego zbog nemogucnosti roota i customa. Sad cekam da s3v3n prizdravi da uploda androidnow 4.0 i flešnem ga

Ako se neko poželi vratit na kk, jednostavo je.

Skinio sam rom koji mi je ponudilo preko imei-a i flešnio ga preko lg flash tool-a (to je to)

Root-ao sa purple drake-om i skinio sa "marketa" supersu

Skinio flashify sa "marketa" i flešao twrp recovery

Sad cekam novu custom verziju AndroidNow

sent via LG G3
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.11.2014 13:39 (Moby-Split).

0 1 hvala 0
12 godina
LG G3 - rasprava
Kao sto sam vec i napisao ovdje ovaj mobitel je totalni poluproizvod. Svaki treci je pokvaren. Mozete me pljuvat kolko zelite ali to je istina. Ima ga jedan clan u obitelji i isto problemi od prvog dana.

3 5 hvala 0
10 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Ne nisu mi ga vratili..proslo je 9 dana otkako ga je agram isporucio u tele 2 i otada nista neznam o njemu i nije mi dosao. Kontaktirao sam pravnicu rekla je da zakonski mora vratiti posiljatelju iako ja nisam prvi kupac i 45 dana je rok da ga vrate. Rekla mi je da sam glup sta uopce uzimam mob preko njuskala al eto. Danas sam im poslao zadnji email i ako ne odgovore obavjestit cu sve nadlezne institucije. 

Da slazem se. Mob je savrsen, al je poluproizvod. Amen

0 3 hvala 0
17 godina
LG G3 - rasprava

Ne znam po čemu je poluproizvod, no dobro.

A zašto ne nazoveš SZK nego samo putem maila?

1 2 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice