LG G3 - Rasprava

poruka: 7.244
|
čitano: 1.227.659
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: LG G3 - rasprava
crosebo kaže...

A jel imas problema s izostravanjem teksta, i koliko ti baterija traje ?

Ja sam ti prije imao Lumiu 520, tako da nemam pojma o čemu ljudi pričaju kad spominju izoštravanje. Da sam imao neki bolji mob, možda bi kužio. Meni je ekran odličan, nemam nikakve zamjerke.

Baterija mi nakon 40ak h bude na 40% i tad ga obično napunim. Danas sam baš gledao i nakon 45h na bateriji i 3.5h SOT-a je baterija bila na 35%. Ne gasim nikad wifi ni sinkronizacije s mailom...

14 godina
LG G3 - rasprava

Hvala na odgovoru :)

SeBo
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Dali ima naznaka kada ce update za T-mobile verziju uređaja???

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
crosebo kaže...

Ma to preizostravanje je minimalno i rijetki ga primjete uopce. Nemoj da te to sekira :)

Moj YouTube kanal, recenzije smartfona, tableta... https://www.youtube.com/user/mislavbusic
16 godina
odjavljen
EchoOne kaže...
crosebo kaže...

Ma to preizostravanje je minimalno i rijetki ga primjete uopce. Nemoj da te to sekira :)

Baš i ne. izoštravanje teksta je prisutno manje ili više, ali ovisi o kombinaciji boja teksta i pozadine. Najgori primjer je Bugov forum kod citiraju teksta i svaki drugi post koji se nalazi na sivoj pozadini. 

Slike... 

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
15 godina
LG G3 - rasprava

danas sam imao priliku dirati G3 i Z2 u t-centru...

definitivno G3...Z2 nemogu drzati u rukama radi oblika, G3 je milina, a ove komande iza su ful prakticne! i ekran je ostriji na G3 i opcenito mi ljepse izgleda (tu je ta usporedba rezolucije i vidi se!)

prije toga dirao sam G3 u tele2 centru, udem u kameru nije imala nikakvu tipku, osim back na dnu lijevo...nisam znao kako se postavljaju tipke...u t-centru je kamera bila normalna...

mobitel je prva liga i sad sam u nabavci 3/32 verzije :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.7.2014 12:52 (RuskeGTT).
Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
RuskeGTT kaže...

definitivno G3...Z2 nemogu drzati u rukama radi oblika, G3 je milina, a ove komande iza su ful prakticne! i ekran je ostriji na G3 i opcenito mi ljepse izgleda (tu je ta usporedba rezolucije i vidi se!)

prije toga dirao sam G3 u tele2 centru, udem u kameru nije imala nikakvu tipku, osim back na dnu lijevo...nisam znao kako se postavljaju tipke...u t-centru je kamera bila normalna...

Kamera funkcionira tako da kad ju otvoris da tapkanjem po ekranu slikas.

Ako tapnes gornji lijevi kut (3 tockice -- meni tipka je to) onda ti se stvore opcije i shutter button. Ali onda moras bas na button.

Ista ti je kamera gdje god si gledao.

ja
16 godina
odjavljen
LG G3 - rasprava

Nemam baš profesionalne uvjete za fotografiranje, ali dovoljno se dobro vidi što sharpening radi i u kakvim situacijama. Nadam se da je u usporedbi s nekim drugim telefonima jasnija razlika i što "treba tražiti", iako neka potraga i nije potrebna, jer je efekt vrlo vidljiv u spomenutim situacijama.

Usput sam testirao rendering i da, G3 "dropa" barem duplo više frejmova od HTC-a One M8, ali nije puno lošiji od Sony Xperie Z2.

https://plus.google.com/u/0/+TonciJukic/posts/iNWf1TAtWex

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.7.2014 14:46 (Tonči).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
bender_007 kaže...
RuskeGTT kaže...

Kamera funkcionira tako da kad ju otvoris da tapkanjem po ekranu slikas.

Ako tapnes gornji lijevi kut (3 tockice -- meni tipka je to) onda ti se stvore opcije i shutter button. Ali onda moras bas na button.

Ista ti je kamera gdje god si gledao.

e pa te tockice nije bilo nigdje...trazio sam ih, povlacio gore dolje s ruba ekrana i nista...jednostavno nije bilo nicega...skuzio sam i ja da se slika tapkanjem...ali vise mi se svidala opcija u t-comu sa svim tipkama na ekranu...

zna li tko nekoga tko prodaje 3/32 model? novi? treba mi za simpu

14 godina
RuskeGTT kaže...

zna li tko nekoga tko prodaje 3/32 model? novi? treba mi za simpu

Imas tu na bug oglasniku prodaje kolega Pugy G3 3/32 ne koristen, otkljucan na sve mreze. Kupovao sam jednom od njega i pouzdan prodavac tako da nemas problema.

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5 - HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s - Nexus 5 - Nexus 5 i iPhone 5s
14 godina
Potvrdujem prethodni post. Vrlo korektan i susretljiv.
14 godina
Potvrdujem prethodni post. Vrlo korektan i susretljiv.
14 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

jel ima neka dobra duša kojoj bi bila voljna slikat garancijski list (ili neka opiše)? samo me zanima kako mora izgledati jer namjeravam kupovati preko njuškala pa da ne ispadne da je garancija isprinatana kod kuće il tako nešto.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Eto decki, presao sa G2 na G3 + Nexus 5.

Prvi dojmovi odlicni, dobio sam G2 u ljepsem izdanju i sasvim sam zadovoljan za upgrade koji me kostao 99$.

Kamera je mrvu bolja, i ekran mi se jako dopada!

Buduci da oduvijek koristim flagship uredaje, i presao sam sve tabore, mogu slobodno reci da je LG G3 najbolji Android uredaj koji se moze kupiti.

Drugi je dakako Nexus 5.

(prethodnici su Note 3, Note 2, G2, S5)
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
14 godina

Ja sam bas danas isao malo isprobat G3 i ostavio mi je neki meh dojam. Uredaj je unatoc velicini poprilicno ugodan za drzat u ruci mada ipak malo prevelik za moj ukus. Osjecaj koji materijal izrade daje je super i imam osjecaj da su nekako usavrsili zadnje tipke u odnosu na G2. Novi software me pomalo razocarao jer ja ipak tu osjetim lagg (3/32gb verzija) i boje u cijelokupnom softwaru mi izgledaju nekako blijedo dok se svi krecu prema zivljim bojama. Kamera mi se cini super i svida mi se sto je stvarno brza, nemam primjedbi. Zapravo mi je najvece razocaranje taj ekran, stavio sam Nexus pored njega i ekran mi jednostavno izgleda bolje, ja osobno dodatnu rezoluciju ne primjecujem, a u ostalim pogledima ekran nije bas nesto, pogotovo svijetlina. Ali eto nista nije savrseno pa tako ni G3, kao i svaki ovogodisnji flagship ima svoje mane i prednosti.

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5 - HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s - Nexus 5 - Nexus 5 i iPhone 5s
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.7.2014 0:57 (gamer34).
16 godina
Na Nexus 5 jedini upgrade je daleko bolja batka i nesto bolja kamera.

Sve ostalo mi je bolje na N5, pa tako i cijena.
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
15 godina
belson kaže...

Dali ima naznaka kada ce update za T-mobile verziju uređaja???

Po ovome je već trebao, ja isto čekam

14 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava
sent via LG G3
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.7.2014 9:49 (Moby-Split).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava
sent via LG G3

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

O kakvom je updateu tipkovnice riječ? Je li bolja😄

12 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

dali neko ima iskustva u radu s lg g3,hocu da sebi narucim sad jedan,ali me brine nekoliko stvari..recimo ovaj procesor sa 5.5 quad hd ,kako to radi,i kolko brzo crpi bateriju..bilo kakav savjet i iskustvo uvezi ovog telefona dobro ce doci,...hvala

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava
sent via LG G3
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.7.2014 10:00 (Moby-Split).

1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
sizy kaže...

dali neko ima iskustva u radu s lg g3,hocu da sebi narucim sad jedan,ali me brine nekoliko stvari..recimo ovaj procesor sa 5.5 quad hd ,kako to radi,i kolko brzo crpi bateriju..bilo kakav savjet i iskustvo uvezi ovog telefona dobro ce doci,...hvala

Baterija traje nešto kraće nego na HTC One M8. Uz pažljivije korištenje brightness postavke, može se i do 5-6 sati SoT na 10% baterije, a ukupno bez problema preživi  intenzivan dan. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.7.2014 10:05 (Tonči).
12 godina
neaktivan
Tonči kaže...
sizy kaže...

Baterija traje nešto kraće nego na HTC One M8. Uz pažljivije korištenje brightness postavke, može se i do 5-6 sati SoT na 10% baterije, a ukupno bez problema preživi  intenzivan dan. 

a na internetu sam gledo da neki korisnici imaju problema s ovim modelom,sam im se povremeno gasi,dali je to problem s ovim internacionalnim modelom

16 godina
odjavljen
LG G3 - rasprava

Moj se ne gasi... 3/32 gold SIM-free. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
LG G3 - rasprava

ljudi, koje vi covere imate i kakve screen protectore? preporuke?

zelim si prvo to uzet, pa onda kupit mob, jer zelim ga od 1. minute zastititi, cim izade iz box-a...

Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Tonči kaže...

ok hvala ti na info

12 godina
protjeran
RuskeGTT kaže...

ljudi, koje vi covere imate i kakve screen protectore? preporuke?

zelim si prvo to uzet, pa onda kupit mob, jer zelim ga od 1. minute zastititi, cim izade iz box-a...

evo ja takoder si razmisljam uzet taj mobitel tj uzet cu ga pa sam si vec prije nego sta cu ga uzet uzeo screen protector . Nasao sam na ebayju za 10 dollara od Nillkina 9H protector , kaljeno staklo . ako zelis mogu ti dat link .

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.7.2014 12:21 (Adict).
14 godina
Tonči kaže...

Tonći, gdje si i kako konkretno kupio svoj mob i kako si ga platio, solarnim plaćanjem ili nekako drukčije?!?! Ja ako bih ga uzeo, uzeo bih isključivo samo čisti mob, bez ikakvog uplitanja operatera!!
ATJ Lučko
11 godina
neaktivan
Ima li netko da je imao Galaxy S5 pa da usporedi bateriju
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice