LG G3 - Rasprava

poruka: 7.244
|
čitano: 1.227.899
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: LG G3 - rasprava
Kakva je baterija nakon update?
15 godina
LG G3 - rasprava

bok decki, procitao sam zadnjih par stranica i vidim da se evidentno smanjio problem pregrijavanja sa zadnjim updejtom...

zainteresiran sam JAKO za ovaj mob, planiram ga uskoro kupiti...

sad me zanima, ako ga ja uzmem ovako "nebrandiran" tj ovako s njuskala, da li cu isto dobivati updejtove kao i vi na t-comu, vipu, itd?

i cisto ovako jedno pitanje: da li crna boja na ekranu jako blijesti, kao sta sam imao priliku citati? opet su na mob.hr rekli da nije istina, ali zanima me od vas

i ovako napisite cisto vasa iskustva, kamera, trajanje baterije ako se umjereno koristi...

zanima me prelazak sa mog bivseg 320x480 ekrana na QHD xD

(trenutno koristim kao mob 7" 1024x600 tablet jer sam svoj bivsi htc razvalio jer me izzivcirao radi trokanja, laganja, blokiranja 20x dnevno)

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.7.2014 22:58 (RuskeGTT).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
RuskeGTT kaže...

bok decki, procitao sam zadnjih par stranica i vidim da se evidentno smanjio problem pregrijavanja sa zadnjim updejtom...

sad me zanima, ako ga ja uzmem ovako "nebrandiran" tj ovako s njuskala, da li cu isto dobivati updejtove kao i vi na t-comu, vipu, itd?

i cisto ovako jedno pitanje: da li crna boja na ekranu jako blijesti, kao sta sam imao priliku citati? opet su na mob.hr rekli da nije istina, ali zanima me od vas

Ne, upravo suprotno: dobijat ćeš nadogradnje mnogo brže i ranije.

Ne, ništa ne bliješti. 

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
13 godina
neaktivan
Znači od novog update hlađenje i baterija se poboljšala. Više se uopće ne zagrijava...
Sinoć u 23:00h skinut s punjača i do 9h ujutro nije baterija izgubila ni jedan posto. 9h stand by baterija 100%.
RuskeGTT kaže...

i ovako napisite cisto vasa iskustva, kamera, trajanje baterije ako se umjereno koristi...

zanima me prelazak sa mog bivseg 320x480 ekrana na QHD xD

(trenutno koristim kao mob 7" 1024x600 tablet jer sam svoj bivsi htc razvalio jer me izzivcirao radi trokanja, laganja, blokiranja 20x dnevno)

Ako si pročitao zadnjih par postova tamo večinom sve piše. Slobodno uzmi nečeš pogriješit. Uzmi ako možeš 3/32GB

14 godina
neaktivan
R36 kaže...
Znači od novog update hlađenje i baterija se poboljšala. Više se uopće ne zagrijava...
Sinoć u 23:00h skinut s punjača i do 9h ujutro nije baterija izgubila ni jedan posto. 9h stand by baterija 100%.

Znači u idućem updateu možemo očekivati ispravak pogrešnog prikaza napunjenosti baterije ;)

Meni još ništa od updatea...

16 godina
odjavljen
Bakaluar kaže...

Znači u idućem updateu možemo očekivati ispravak pogrešnog prikaza napunjenosti baterije ;)

Odakle tebi to?

13 godina
odjavljen
LG G3 - rasprava

Zašto bi to bilo krivo prikazivanje stanja baterije? Moja XZ izgubi 1-2% po noći, zašto onda G3 nebi mogao izgubiti 0% baterije? 

4 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Deep Sleep opcija na LGG3-u radi dosta dobro, tako da je sasvim moguce.
14 godina
neaktivan
Deawood kaže...

Zašto bi to bilo krivo prikazivanje stanja baterije? Moja XZ izgubi 1-2% po noći, zašto onda G3 nebi mogao izgubiti 0% baterije? 

Zato jer potrošnja postoji. Mob je spojen na mrežu, provjerava mail, ko zna još kakve sinkronizacije su uključene. Sigurno potroši preko noći barem 1%. A to da li se to prikaže ili ne, to je druga stvar...

16 godina
odjavljen
Ne, to ne funkcionira bas tako u potpunosti.
14 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Nego kako? Kad je ekran ugašen mob ne troši ništa?! Nešto slično kao noj kad zabije glavu u pijesak pa ne vidi nikog (i misli da niko ne vidi njega).

Koliko bi mob izdržao na čekanju da nikad ne upališ ekran? sigurno 3-4 tjedna, ali teško više. Da svakih 8h potroši 1% izdržao bi 25 dana, što je realno za očekivati... 

16 godina
odjavljen
Bakaluar kaže...
Tonči kaže...

Nego kako? Kad je ekran ugašen mob ne troši ništa?! Nešto slično kao noj kad zabije glavu u pijesak pa ne vidi nikog (i misli da niko ne vidi njega).

Koliko bi mob izdržao na čekanju da nikad ne upališ ekran? sigurno 3-4 tjedna, ali teško više. Da svakih 8h potroši 1% izdržao bi 25 dana, što je realno za očekivati... 

Kažem ti fino, sigurno Z2 i G3 ne pokazuju ni 1% potrošnje tijekom (moje, od negdje ponoć do 6 ujutro) noći. M8 nisam gledao, ali provjerit ću večeras. Naravno, ne ostaviš sve radio čipove da rade. Ionako je nebitno ako ti dođe mail dok spavaš, zar ne?

Čak ni iPhone 5 bez radija ne izgubi niti 1%. 

Da, ako ostaviš sinkronizaciju i push svakih 10 minuta, ubit će ti bateriju. Trenutno koristim sva tri uređaja i zadovoljan sam ponašanjem baterije u mirovanju, čak i kod uključenih veza.

14 godina
Ja ne znam sta je s tim novim mobitelima, ali meni ni jedan do sad nije trosio 0-1% po noci, vec je to bilo oko 5% (doduse sve na normalno, nista nisam iskljucivao, email automatski skida).
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5 - HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s - Nexus 5 - Nexus 5 i iPhone 5s
16 godina
odjavljen

Ne znam, ali ću baš to testirati večeras.

14 godina
neaktivan
gamer34 kaže...
Ja ne znam sta je s tim novim mobitelima, ali meni ni jedan do sad nije trosio 0-1% po noci, vec je to bilo oko 5% (doduse sve na normalno, nista nisam iskljucivao, email automatski skida).

Nije ni meni, ali kad upalim ekran ujutro u 2 min ode 3-4% dole, a u to je uračunata potrošnja od te noći. Jer inače 2-3 minute ekrana ne potroše toliko. Valjda su tako podešeni, da ne prikazuju potrošnju u mirovanju, jedino ako su u tom stanju duže vremena, pa baterija padne za osjetan iznos. Ovakvo ponašanje sam primjetio na zadnja 3 mobitela. 

Što se tiče G3 bateriju punim svaki 3. dan, i tad bude na 40%. Na poslu sam 8-9h i tad praktički ni ne koristim ovaj mob. Inače bi baterija trajala 1-2 dana.

S baterijom sam stvarno zadovoljan. Kao i s cijelim mobitelom - za sada.

15 godina
LG G3 - rasprava

e da, koja je razlika izmedu 3/32 i 2/16?

negdje sam cuo da su 3gb verzije kineske/indijske, tj kopije...a  pravi originali da su 2gb verzije?

strah me uzeti ovako s njuskala neku 3gb verziju, da ne bude takva...

ili grijesim?

nemojte odmah TD, malo sam noobast sto se tice G3-ice, tek sam pred 4-5 dana poceo ga gledati, do sad sam zaobilazio LG, ali vidim da je ovaj vrhunski :)

i da, ovaj deep sleep, moze malo netko objasniti? sta se iskljucuje? sta ostaje? ostaje alarm budilica :D?

Moj PC  
0 11 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Ajde malo logicki. Jel bi tele2 i vip prodavali kopije?

sent via LG G3

0 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
Moby-Split kaže...

Bi, reko mu pajdo :D

Moj YouTube kanal, recenzije smartfona, tableta... https://www.youtube.com/user/mislavbusic
13 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

e da, koja je razlika izmedu 3/32 i 2/16?

negdje sam cuo da su 3gb verzije kineske/indijske, tj kopije...a  pravi originali da su 2gb verzije?

strah me uzeti ovako s njuskala neku 3gb verziju, da ne bude takva...

ili grijesim?

nemojte odmah TD, malo sam noobast sto se tice G3-ice, tek sam pred 4-5 dana poceo ga gledati, do sad sam zaobilazio LG, ali vidim da je ovaj vrhunski :)

i da, ovaj deep sleep, moze malo netko objasniti? sta se iskljucuje? sta ostaje? ostaje alarm budilica :D?

Frende ne znam od kud tebi takve informacije ali ovo je jedna od najžešćih provala što sam čuo zadnje vrijeme. Orginal 2gb a 3gb kopija{#}.

Odi na Gsm arenu, mob.hr, Smartphone hrvatska, phone arena i malo se informiraj o mobilnim uređajima i o mobilnom svijetu. 

LG G3 postoji u dvije varijante : 

1. 2GB RAM-a/16GB interne - prodaje ga T-mobile

2. 3GB RAM-a/32GB interne - prodaju ga Vip i Tele 2.

Ako ćeš kupovat preko njuškala, kupuj zapakira od operatera. Ima ekipe koja prodaje mob kupljen samo zbog produženja pretplate i jednostavno im ne treba.

Takvi ti stave oglas na njuškalo gdje se vidi da je kupljen u npr Vip-u s računom i da je zapakiran, nikad otvaran.

Za otključavanje se ne brini - imaš otključavanje na sve mreže za 2 dolara tako da možeš uzet mob kupljen kod bil kojeg operatera. 

Moby-Split kaže...

Pusti ti, onaj Gregor mi je sumnjiv {#}, a tek oni klinci u Vip reklami - banda preprodavača mobitela {#}

15 godina
LG G3 - rasprava

nisam znao za ovo kako koji model se prodaje kod kojeg operatera...

t-com -.-

uglavnom, to otkljucavanje za 2 dolara? wtf? nikad cuo...

oprostite stvarno sam njub, koristio sam do malo htc explorera, tako da molim malo razumjevanja :D

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
Pa bas i nije tako. S obzirom da sam na početku imao i sam gašenja, pozorno pratim sve postove u threadu o tom problemu na XDA: većina gašenja javlja se u deep sleepu, nakon određenog razdoblja neaktivnosti. Drugi pattern je prilikom korištenja kamere. Gašenja su neovisna o ART / dalviku. Javljaju se i nakon upgradea na 10e.
Osobno, sad nakon ravno tri tjedna situacija je OK, spontana gasenja su se javljala samo tijekom prvog tjedna. U zadnjih 10 dana samo 2 epizode spontanog reboota tijekom noci. Jos sam na10a, rootan.
Galaxy S2, WanamLite 12.4, DramKernel 2.7.4
14 godina
neaktivan

Evo i ja iskusio gašenje uređaja, ali na moru kad je bio jako vruć.

Upalit ga nisam mogao dok nisam izvadio bateriju.

Updejt instaliram upravo sada.

15 godina

A hebate, nas nekolicinu tšljam i dalje zavlači za isporuku uređaja, već treći tjedan...

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.7.2014 10:32 (Zoki B).
11 godina
neaktivan
Evo samo da javim da je G3 stigao!! Napokon! Sad jedno pitanje, gdje kod nas kupiti orginal LG premium hard case i onaj Circle case? Kolko sam skuzio kod nas jos nitko to ne drzi... Ili?
14 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Jel netko zna kako dodat net.hr freemail na email na g3?

sent via LG G3

0 0 hvala 0
14 godina
LG G3 - rasprava

Pozz, namjeravam preći s M7-ice na G3 pa me zanima dali je update rijesio problem zagrijavanja i baterije i kod verzije od 16 GB, jer tu namjeravam uzeti ? 

SeBo
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

2 gb rama ili 3 gb rama? Prosječan korisnik sam. Da li je velika razlika?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
crosebo kaže...

Pozz, namjeravam preći s M7-ice na G3 pa me zanima dali je update rijesio problem zagrijavanja i baterije i kod verzije od 16 GB, jer tu namjeravam uzeti ? 

Ja imam G3, 16GB, kupljen u HT-u. Update još nisam dobio, tako da ti ne bi znao reći.

Ali to zagrijavanje i nije baš nešto što me brine. Jednako se griju i drugi mobiteli...

14 godina
neaktivan
visokos kaže...

2 gb rama ili 3 gb rama? Prosječan korisnik sam. Da li je velika razlika?

Razlika je minimalna, ako je uopće i ima... 

14 godina
Bakaluar kaže...
crosebo kaže...

Ja imam G3, 16GB, kupljen u HT-u. Update još nisam dobio, tako da ti ne bi znao reći.

Ali to zagrijavanje i nije baš nešto što me brine. Jednako se griju i drugi mobiteli...

A jel imas problema s izostravanjem teksta, i koliko ti baterija traje ?

SeBo
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice