- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
bok decki, procitao sam zadnjih par stranica i vidim da se evidentno smanjio problem pregrijavanja sa zadnjim updejtom...
zainteresiran sam JAKO za ovaj mob, planiram ga uskoro kupiti...
sad me zanima, ako ga ja uzmem ovako "nebrandiran" tj ovako s njuskala, da li cu isto dobivati updejtove kao i vi na t-comu, vipu, itd?
i cisto ovako jedno pitanje: da li crna boja na ekranu jako blijesti, kao sta sam imao priliku citati? opet su na mob.hr rekli da nije istina, ali zanima me od vas
i ovako napisite cisto vasa iskustva, kamera, trajanje baterije ako se umjereno koristi...
zanima me prelazak sa mog bivseg 320x480 ekrana na QHD xD
(trenutno koristim kao mob 7" 1024x600 tablet jer sam svoj bivsi htc razvalio jer me izzivcirao radi trokanja, laganja, blokiranja 20x dnevno)
bok decki, procitao sam zadnjih par stranica i vidim da se evidentno smanjio problem pregrijavanja sa zadnjim updejtom...
sad me zanima, ako ga ja uzmem ovako "nebrandiran" tj ovako s njuskala, da li cu isto dobivati updejtove kao i vi na t-comu, vipu, itd?
i cisto ovako jedno pitanje: da li crna boja na ekranu jako blijesti, kao sta sam imao priliku citati? opet su na mob.hr rekli da nije istina, ali zanima me od vas
Ne, upravo suprotno: dobijat ćeš nadogradnje mnogo brže i ranije.
Ne, ništa ne bliješti.
i ovako napisite cisto vasa iskustva, kamera, trajanje baterije ako se umjereno koristi...
zanima me prelazak sa mog bivseg 320x480 ekrana na QHD xD
(trenutno koristim kao mob 7" 1024x600 tablet jer sam svoj bivsi htc razvalio jer me izzivcirao radi trokanja, laganja, blokiranja 20x dnevno)
Ako si pročitao zadnjih par postova tamo večinom sve piše. Slobodno uzmi nečeš pogriješit. Uzmi ako možeš 3/32GB
Znači u idućem updateu možemo očekivati ispravak pogrešnog prikaza napunjenosti baterije ;)
Meni još ništa od updatea...
Znači u idućem updateu možemo očekivati ispravak pogrešnog prikaza napunjenosti baterije ;)
Odakle tebi to?
Zašto bi to bilo krivo prikazivanje stanja baterije? Moja XZ izgubi 1-2% po noći, zašto onda G3 nebi mogao izgubiti 0% baterije?

Zašto bi to bilo krivo prikazivanje stanja baterije? Moja XZ izgubi 1-2% po noći, zašto onda G3 nebi mogao izgubiti 0% baterije?
Zato jer potrošnja postoji. Mob je spojen na mrežu, provjerava mail, ko zna još kakve sinkronizacije su uključene. Sigurno potroši preko noći barem 1%. A to da li se to prikaže ili ne, to je druga stvar...

Nego kako? Kad je ekran ugašen mob ne troši ništa?! Nešto slično kao noj kad zabije glavu u pijesak pa ne vidi nikog (i misli da niko ne vidi njega).
Koliko bi mob izdržao na čekanju da nikad ne upališ ekran? sigurno 3-4 tjedna, ali teško više. Da svakih 8h potroši 1% izdržao bi 25 dana, što je realno za očekivati...
Nego kako? Kad je ekran ugašen mob ne troši ništa?! Nešto slično kao noj kad zabije glavu u pijesak pa ne vidi nikog (i misli da niko ne vidi njega).
Koliko bi mob izdržao na čekanju da nikad ne upališ ekran? sigurno 3-4 tjedna, ali teško više. Da svakih 8h potroši 1% izdržao bi 25 dana, što je realno za očekivati...
Kažem ti fino, sigurno Z2 i G3 ne pokazuju ni 1% potrošnje tijekom (moje, od negdje ponoć do 6 ujutro) noći. M8 nisam gledao, ali provjerit ću večeras. Naravno, ne ostaviš sve radio čipove da rade. Ionako je nebitno ako ti dođe mail dok spavaš, zar ne?
Čak ni iPhone 5 bez radija ne izgubi niti 1%.
Da, ako ostaviš sinkronizaciju i push svakih 10 minuta, ubit će ti bateriju. Trenutno koristim sva tri uređaja i zadovoljan sam ponašanjem baterije u mirovanju, čak i kod uključenih veza.

Ne znam, ali ću baš to testirati večeras.
Nije ni meni, ali kad upalim ekran ujutro u 2 min ode 3-4% dole, a u to je uračunata potrošnja od te noći. Jer inače 2-3 minute ekrana ne potroše toliko. Valjda su tako podešeni, da ne prikazuju potrošnju u mirovanju, jedino ako su u tom stanju duže vremena, pa baterija padne za osjetan iznos. Ovakvo ponašanje sam primjetio na zadnja 3 mobitela.
Što se tiče G3 bateriju punim svaki 3. dan, i tad bude na 40%. Na poslu sam 8-9h i tad praktički ni ne koristim ovaj mob. Inače bi baterija trajala 1-2 dana.
S baterijom sam stvarno zadovoljan. Kao i s cijelim mobitelom - za sada.
e da, koja je razlika izmedu 3/32 i 2/16?
negdje sam cuo da su 3gb verzije kineske/indijske, tj kopije...a pravi originali da su 2gb verzije?
strah me uzeti ovako s njuskala neku 3gb verziju, da ne bude takva...
ili grijesim?
nemojte odmah TD, malo sam noobast sto se tice G3-ice, tek sam pred 4-5 dana poceo ga gledati, do sad sam zaobilazio LG, ali vidim da je ovaj vrhunski :)
i da, ovaj deep sleep, moze malo netko objasniti? sta se iskljucuje? sta ostaje? ostaje alarm budilica :D?
Ajde malo logicki. Jel bi tele2 i vip prodavali kopije?

Bi, reko mu pajdo :D

e da, koja je razlika izmedu 3/32 i 2/16?
negdje sam cuo da su 3gb verzije kineske/indijske, tj kopije...a pravi originali da su 2gb verzije?
strah me uzeti ovako s njuskala neku 3gb verziju, da ne bude takva...
ili grijesim?
nemojte odmah TD, malo sam noobast sto se tice G3-ice, tek sam pred 4-5 dana poceo ga gledati, do sad sam zaobilazio LG, ali vidim da je ovaj vrhunski :)
i da, ovaj deep sleep, moze malo netko objasniti? sta se iskljucuje? sta ostaje? ostaje alarm budilica :D?
Frende ne znam od kud tebi takve informacije ali ovo je jedna od najžešćih provala što sam čuo zadnje vrijeme. Orginal 2gb a 3gb kopija.
Odi na Gsm arenu, mob.hr, Smartphone hrvatska, phone arena i malo se informiraj o mobilnim uređajima i o mobilnom svijetu.
LG G3 postoji u dvije varijante :
1. 2GB RAM-a/16GB interne - prodaje ga T-mobile
2. 3GB RAM-a/32GB interne - prodaju ga Vip i Tele 2.
Ako ćeš kupovat preko njuškala, kupuj zapakira od operatera. Ima ekipe koja prodaje mob kupljen samo zbog produženja pretplate i jednostavno im ne treba.
Takvi ti stave oglas na njuškalo gdje se vidi da je kupljen u npr Vip-u s računom i da je zapakiran, nikad otvaran.
Za otključavanje se ne brini - imaš otključavanje na sve mreže za 2 dolara tako da možeš uzet mob kupljen kod bil kojeg operatera.
Pusti ti, onaj Gregor mi je sumnjiv , a tek oni klinci u Vip reklami - banda preprodavača mobitela
nisam znao za ovo kako koji model se prodaje kod kojeg operatera...
t-com -.-
uglavnom, to otkljucavanje za 2 dolara? wtf? nikad cuo...
oprostite stvarno sam njub, koristio sam do malo htc explorera, tako da molim malo razumjevanja :D
Osobno, sad nakon ravno tri tjedna situacija je OK, spontana gasenja su se javljala samo tijekom prvog tjedna. U zadnjih 10 dana samo 2 epizode spontanog reboota tijekom noci. Jos sam na10a, rootan.

Evo i ja iskusio gašenje uređaja, ali na moru kad je bio jako vruć.
Upalit ga nisam mogao dok nisam izvadio bateriju.
Updejt instaliram upravo sada.
A hebate, nas nekolicinu tšljam i dalje zavlači za isporuku uređaja, već treći tjedan...
Jel netko zna kako dodat net.hr freemail na email na g3?

Pozz, namjeravam preći s M7-ice na G3 pa me zanima dali je update rijesio problem zagrijavanja i baterije i kod verzije od 16 GB, jer tu namjeravam uzeti ?
2 gb rama ili 3 gb rama? Prosječan korisnik sam. Da li je velika razlika?
Pozz, namjeravam preći s M7-ice na G3 pa me zanima dali je update rijesio problem zagrijavanja i baterije i kod verzije od 16 GB, jer tu namjeravam uzeti ?
Ja imam G3, 16GB, kupljen u HT-u. Update još nisam dobio, tako da ti ne bi znao reći.
Ali to zagrijavanje i nije baš nešto što me brine. Jednako se griju i drugi mobiteli...
2 gb rama ili 3 gb rama? Prosječan korisnik sam. Da li je velika razlika?
Razlika je minimalna, ako je uopće i ima...
Ja imam G3, 16GB, kupljen u HT-u. Update još nisam dobio, tako da ti ne bi znao reći.
Ali to zagrijavanje i nije baš nešto što me brine. Jednako se griju i drugi mobiteli...
A jel imas problema s izostravanjem teksta, i koliko ti baterija traje ?