LG G2 tema

poruka: 4.960
|
čitano: 1.086.842
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
LG G2 tema

ma to je čisto pogodovanje i ostavljanje prostora za manipulaciju. ako ja kao korisnik imam ograničen rok za neku žabu, e onda fino nek i serviser ima rok za popravak nečega. "razuman" rok je isto kao da i nema roka, ako to "razumno nije definirano". Pardon na off topicu

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: LG G2 tema
tig kaže...

ma to je čisto pogodovanje i ostavljanje prostora za manipulaciju. ako ja kao korisnik imam ograničen rok za neku žabu, e onda fino nek i serviser ima rok za popravak nečega. "razuman" rok je isto kao da i nema roka, ako to "razumno nije definirano". Pardon na off topicu

Upravo tako za nekog je razummo 1 mjesec a za nekog 2 i više, ako sam dovoljno upućen obično je 45 dana od dana ostavke na servisu, ukoliko se ne napravi u roku od 45 dana dužni su dati novi uređaj bar je tako kod nas u BiH

14 godina
keki kaže...

Ljepo pise na papiru od agramservira da se uređaj mora preuzeti najkasnije 15 dana od dana zavrsetka servisa.

Tako su i oni duzni servisirati mobitel u roku 15 dana od trenutka primanja na servis.

Kako si ovo zaključio?

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
keki kaže...

Mi smo u HR.

Kolko znam zakonski rok je 15 dana.

Ljepo pise na papiru od agramservira da se uređaj mora preuzeti najkasnije 15 dana od dana zavrsetka servisa.

Tako su i oni duzni servisirati mobitel u roku 15 dana od trenutka primanja na servis.

Samo ljudi ne znaju.

Evo ja sam predao uređaj na servis i rekli su mi da ce bit gotovo do utorka najkasnije.

Evo vec cetvrtak i jos se cekaju dijelovi. Slao sam im mail i odgovorili su mi da do kraja ovog tjedna mora biti gotovo.

Sutra cu svakako otici u servis po mobitel imam pismeni dokaz da mi je receno da ce do petka bit gotovo.

Početak tj. u tvom slučaju zaprimanje u servis i završetak servisa nisu isto.

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.5.2015 20:52 (lllnuclearlll).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Kakva je kod vas kamera na lolipopu, što se tiče fokusa mislim da tu nije nešto ni popravljeno.

Priliko slikanja na potpuno svijetlu odnosno pomicanja kamere sad je nekako sporije i fokus nije nešto popravljen, pri slabom svjetlu kamera čini mi se sporije nego što je bila, zna slikati čak i kada nije u potpunosti izoštrio fokus tako da mi slike budu mutne ili trebam sam držati mob 11s da on to sve izoštri pa da kliknem na okidač za slikanje.

Snimanje videa pri tamnijim je nešto brže ali zato i tamniji video gdje se nekad na videu dešava da se ispred mene svijetlo vidi a oko njega sve tamno, nije uopšte usklađeno.
Takođe onaj zvuk pri snimanju videa prekida i još nije realan, to me stvarno iritira

Od vas netko već instalirao onaj fix za lolipop i kakav je kvalitet?

15 godina
jigsaw5063 kaže...

Kakva je kod vas kamera na lolipopu, što se tiče fokusa mislim da tu nije nešto ni popravljeno.

Priliko slikanja na potpuno svijetlu odnosno pomicanja kamere sad je nekako sporije i fokus nije nešto popravljen, pri slabom svjetlu kamera čini mi se sporije nego što je bila, zna slikati čak i kada nije u potpunosti izoštrio fokus tako da mi slike budu mutne ili trebam sam držati mob 11s da on to sve izoštri pa da kliknem na okidač za slikanje.

Snimanje videa pri tamnijim je nešto brže ali zato i tamniji video gdje se nekad na videu dešava da se ispred mene svijetlo vidi a oko njega sve tamno, nije uopšte usklađeno.
Takođe onaj zvuk pri snimanju videa prekida i još nije realan, to me stvarno iritira

ja isto nisam zadovoljan sa kamerom.Fokus je prespor za ovakav mob,pogotovo dok se nocu slika sa blicem.
kamera je nekad odlicna a nekad katastrofa slike ispanu. Video nisam toliko testirao, ali nije mi se činio lošim.
Prednja kamera je također onako lošija po meni nego na S3. E sad me zanima,zasto su slike onako katastrofa dok slikam preko messengera? Ja razumijem da je do messengera da on malo "spresuje" sliku radi lakseg slanja, ali ovdje je katastrofa kao da je slika nacrtana,mutna. Na s3 mi je bila slika slicna kao i kad normalno uslikam.

volim sto vole mladi
14 godina
neaktivan
tpg kaže...
jigsaw5063 kaže...

ja isto nisam zadovoljan sa kamerom.Fokus je prespor za ovakav mob,pogotovo dok se nocu slika sa blicem.
kamera je nekad odlicna a nekad katastrofa slike ispanu. Video nisam toliko testirao, ali nije mi se činio lošim.
Prednja kamera je također onako lošija po meni nego na S3. E sad me zanima,zasto su slike onako katastrofa dok slikam preko messengera? Ja razumijem da je do messengera da on malo "spresuje" sliku radi lakseg slanja, ali ovdje je katastrofa kao da je slika nacrtana,mutna. Na s3 mi je bila slika slicna kao i kad normalno uslikam.

Slike su lošije radi lakšeg prenošenja iako kod mene nisu toliko loše da je zanemariti ipak to se tiče same aplikacije a ne telefona.
--------------
.Ja instalirao LL radi navodno kao nekog fix-a za kameru ono mi još gore :D

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.5.2015 19:34 (jigsaw5063).
17 godina
neaktivan
Sponzo kaže...

Odnio sam u 15.05.2015 u VIP LG G2 na servis zbog Yellow Spota, Danas provjeravam kaze Na cekanju, Cekaju se rezervni dijelovi.
Koliki je zakonski rok za popravak?

Meni je zbog yellow spota bio na servisu prije mjesec dana. poslao ga u petak, idući četvrtak sam ga podigao što je po meni dosta brzo.

Sad mi je ponovo na sevisu, isto problem sa ekranom, samo sad mi je drugi kvar, dio ekrana ne reagira na touch.

Danas je deset dana da je na servisu i rekli su mi da idući tjedan dolaze djelovi i da će do kraja tjedna bit gotov, tako da šta možeš,

strpljenje i bit će.

12 godina
danire01 kaže...
Sponzo kaže...

Odnio sam u 15.05.2015 u VIP LG G2 na servis zbog Yellow Spota, Danas provjeravam kaze Na cekanju, Cekaju se rezervni dijelovi.
Koliki je zakonski rok za popravak?

Meni je zbog yellow spota bio na servisu prije mjesec dana. poslao ga u petak, idući četvrtak sam ga podigao što je po meni dosta brzo.

Sad mi je ponovo na sevisu, isto problem sa ekranom, samo sad mi je drugi kvar, dio ekrana ne reagira na touch.

Danas je deset dana da je na servisu i rekli su mi da idući tjedan dolaze djelovi i da će do kraja tjedna bit gotov, tako da šta možeš,

strpljenje i bit će.

tako su i meni rekli.
Da ce iduci tijedan stici dijelovi.
Nije mi jasno zasto lazu i muljaju u servisu.
Neka mi kazu cekat cete mjesec dana i onda cu cekat nije problem. Ali nedam da rade budalu od mene.

Nakon mog upita sta se desava sa uređajem evo odgovora.

Evo kakvi su odgovori stizali:
Sent: Monday, May 26, 2015 9:08 PM

Poštovani,

nažalost u ovom slučaju ne možemo utjecati na rok isporuke dijelova od strane proizvođača.
Po primitku dijelova Vaš uređaj ćemo svakako prioritetno servisirati, a očekivano vrijeme isporuke dijelova je tokom ovog tjedna.
Zahvaljujemo na razumijevanju.

S poštovanjem,

Onda Moje pitanje glasi:
"Dali onda mogu ocekivati da uređaj bude gotov ovaj tjedan?"

Odgovor:

Poštovani,
očekivano vrijeme isporuke dijelova je tokom ovog tjedna, te svakako očekujemo završetak servisa tokom ovog tjedna.

S poštovanjem,

I danas pitam da ne dolazim bezveze i eto ti odgovora.

Poštovani,

provjerom sa proizvođačem dobili smo informaciju da se dijelovi nažalost očekuju tek krajem idućeg tjedna.
Obavijestiti ćemo Vas putem sms-a čim uređaj bude spreman za preuzimanje.

S poštovanjem,

I normalno puko mi je film i poslo im jedan poduzi mail.
zalosno.

Pa ovo je smijesno.
Jako ste ne profesionalni.
Dajete krive informacije ljudima koji cekaju zavrsetak servisa.
Vi ste ovlasteni servis za vecinu mobilnih uređaja a cekate dijelove 2 tijedna????
Ne shvacam nikako. Nema tu logike
Ispada da ste mesnica a ne ovlasteni servis.
Da ste vi meni rekli da ce trajat mjesec dana nebi nista rekao. Pricekao bih uredno. A ne da me ovako lazete i bezveze si pomicen obaveze.
btw danas sam uzeo slobodan dan na poslu kako bi preuzeo uređaj. Jer ste mi vi napisali do kraja tijedna da ce bit uređaj gotov.
A sto se tice obavijesti putem sms ne morate mi slati jer sam bez uređaja. Kad sam vas pitao za neki mobitel da se mogu samo javit i poslat sms rekli ste da trenutno nemate i da cu izdrzat par dana bez mobitela. A mobitel sam ostavio 20 svibnja.

S poštovanjem.

Ako jedan ovlasteni servis mora cekat dijelove 2 tjedna i vise onda neka ide sve kvragu.
Sta se to desava sa proizvođacem da se djelovi moraju tako dugo cekati? Ima li tko kakvu informaciju?

Oprostite na malo duzem postu moro sam ovo podijeliti sa vama.

Kresimir
14 godina
LG G2 tema

Agramservis nabijem na k...c. Mene su zavlačili na identičan način. Trajao je popravak skoro mjesec dana, zato se i ne mogu odlučiti da konačno odnesem mob na servis po drugi put iz istog razloga...

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG G2 tema

Led notifikacija

Jel vam se cini na Lollipopu kada vam dodje na Messenger ili Whatsapp poruka da vam nije vise jako zeleno svjetlo nego svijetlo zeleno ?

0 0 hvala 0
15 godina
INKOGNITO3 kaže...

Led notifikacija

Jel vam se cini na Lollipopu kada vam dodje na Messenger ili Whatsapp poruka da vam nije vise jako zeleno svjetlo nego svijetlo zeleno ?

meni ne radi nikako,od kako sam fleshao na loli.. isao u postavke i sve je iskljuceno msm da sam samo ono zadnje iskljucio za aplikacije

volim sto vole mladi
13 godina
neaktivan
LG G2 tema

Pozdrav. Pitanje. 

Jucer mi se nazalost G2 malo smocio na stolu. U biti frend je polijao colu i eto bas na moj telefon. Odmah sam ga izvadio i obrisao, no pisalo je u njemu da su ukljucene slusalice? I ko da mi nije radio dobro touch.

Dosao sam doma, ugasio uredjaj, upalio radijator i osusio telefon negdje 1h. Danas ujutro upalim mob i radi normalno, sad jos probleme nisam vidio nikakve. Nema vise slusalica na ekranu, knock lock radi ko i prije, zvucnik i mikrofon rade. 

Ima neko takvih iskustva? Jel postoji mogucnost da sam zeznuo mobitel a da jos to nisam zasad primjetio? I dal da ga dam na neki "pregled"? 

Hvala

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ok je to
15 godina
igstromar kaže...

Pozdrav. Pitanje. 

Jucer mi se nazalost G2 malo smocio na stolu. U biti frend je polijao colu i eto bas na moj telefon. Odmah sam ga izvadio i obrisao, no pisalo je u njemu da su ukljucene slusalice? I ko da mi nije radio dobro touch.

Dosao sam doma, ugasio uredjaj, upalio radijator i osusio telefon negdje 1h. Danas ujutro upalim mob i radi normalno, sad jos probleme nisam vidio nikakve. Nema vise slusalica na ekranu, knock lock radi ko i prije, zvucnik i mikrofon rade. 

Ima neko takvih iskustva? Jel postoji mogucnost da sam zeznuo mobitel a da jos to nisam zasad primjetio? I dal da ga dam na neki "pregled"? 

Hvala

ja samo kupio g2 i bio 1 dan kod mene,sjedio sa curom u kaficu i ona slucajno prospe kiselu vodu po njemu.Otislo je sve na zvucnik i po ekranu,ja ga samo obrisao i normalno radi dan i danas.

volim sto vole mladi
15 godina
protjeran
LG G2 tema

G2 nema podršku za sd karticu kod nas?

I postoje li crni 32gb modeli?

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero - iPhone 3GS - Nexus S - Nexus 7 - Htc 8S - iPhone 4 - Galaxy S2 - HTC Sensation - Lumia 625 i Nokia N8 - Dell Venue pro 8 i Xperia Z1 Compact
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
EZY-E kaže...

G2 nema podršku za sd karticu kod nas?

I postoje li crni 32gb modeli?

Samo korejski model ima utor za microsd.

Postoe 32 GB modeli u svim bojama kao i 16 GB.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Provokator starog kova R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
10 godina
neaktivan
LG G2 tema

TELE 2 izbacio lollipop...napokon...

0 0 hvala 1
17 godina
Koji je build (verzija) ovog Tele2 releasa?
I have… seen things you people wouldn't believe… Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched c-beams glitter in the dark near the Tannhäuser Gate
16 godina
Bladepu kaže...
Koji je build (verzija) ovog Tele2 releasa?

LRX22G

lol
17 godina
Hvala na odgovoru, ali nisam mislio na build android osa. Već na verziju LG roma. V30a, V30b ili neki drugi?
I have… seen things you people wouldn't believe… Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched c-beams glitter in the dark near the Tannhäuser Gate
13 godina
LG G2 tema

Prešao sam prije dva tjedna s Vipa na Tele2 i moram priznati da mi baterija jedno 20-25% krace traje, vjerojatno jer signal nikad nije pun!

Eto, čisto zanimljivost. i nače živim na Sjenjaku u Osijeku tako da nije neka remote lokacija. mikromigracija je brijest gdje radim, tako da je gotovo u gradu također.

moram priznati da se osjeti taj prelazak na lošiji signal i na bateriji.

0 0 hvala 0
12 godina
LG G2 tema

Ekipo imam jedno pitanje.

Sto se tice otg usb-a.

Probao sam ukljucit usb u mobitel znaci stick i on ne radi.

Ali kad ukljucim usb putem otg usb cablea onda radi.

Nije mi jasno zasto ne radi usb stick

Kresimir
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
LG G2 tema

Ole.. Lollipop i za BHTelecom je tu.. v30b je u pitanju. :D

0 0 hvala 1
15 godina
LG G2 tema

Dosao je i na t-mobile.

I imam problema s mobom sada.

Kad ga zakljucam tipka za zakljucavanje ne prestaje treperat.

Jel tko ima kakvo rješenje.

EDIT. Rjeseno

Poruka je uređivana zadnji put ned 31.5.2015 22:46 (agent_00klc).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
agent_00klc kaže...

Dosao je i na t-mobile.

I imam problema s mobom sada.

Kad ga zakljucam tipka za zakljucavanje ne prestaje treperat.

Jel tko ima kakvo rješenje.

EDIT. Rjeseno

Mogao si i napisati kako si rješio.

Meni se isto nekad dogodi. Ili to ili ova led-ica za obavijesti nakon brisanja obavijesti ne prestaje raditi. Jedino reboot pomaže.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Provokator starog kova R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
15 godina

Sry evo.

Postavke>Zaslon>Obavjesno LED svjetlo>Stražnje LED svjetlo. Ja sam tu maknuo kvačice s zadnja 2 i sad mi je ok.

10 godina
neaktivan
LG G2 tema

znači kod svih ista stvar s tim ledicama. Nažalost, mislim da sad za sad pomoći nema, ako ugasiš u postavkama zadnju opciju onda neće bit led obavijesti za skinute aplikacije, ako ne ugasiš onda će se s vremena na vrijeme događati to. Ja mislim da je whatsapp krivac za to

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
LG G2 tema

Lollipop v30b, BHTelecom.
Jucer uradio zvanicni update telefona preko PCSuite-a. Bio na 100% baterije, nakon instalacije ostao na 100%. Nisam radio factory reset poslije. Bukvalno sam istestirao se moguce opcije i aplikacije na mobitelu. Interface (LG3 UI) je puno bolji licno, led notifikacije i naprijed i nazad ok (pozivi, sms, viber, whatsapp, fb messenger..), nema razlike u  performansama (nikakvih problema ni na KK nije bilo), kamera je identicna i spori fokus slikanja u uslovima slabog osvjetljenja je tu jos uvijek, ali slike odlicne kao sto su i bile. Licno jedini nedostatak je sto su izbacili wireless storage koji sam bas dnevno koristio. Na KK sam imao stalni problem sa facebook aplikacijom jer je redovno ledio citav telefon na 10 sekundi. Toga vise nema na LP-u i generalno nema nikakvog laga prilikom otvaranja i zatvaranja bilo kojih aplikacija, za nijansu je fluidniji od KK. Baterija je sad za sad bolja od KK jer sam nakon dugog peglanja jos uvijek na 58% baterije i mislim da uz normalnu dnevnu upotrebu moze proci dva dana bez problema. Ukoliko koga jos nesto interesuje, pucajte! ;)

Cheers! :)

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice