LG G2 tema

poruka: 4.960
|
čitano: 1.086.878
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: LG G2 tema
Uvjek prije flesanja usporedi MD5 sumu orginal fila i preuzetog ;) Moguce da ti je pruzeti rom bio ostecen..
15 godina
LG G2 tema

danas sam digao na svoj g2 lollipop nakon hrpu pokusaja..promjenim komp i instalacija prodje bez problema.eh...

volim sto vole mladi
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

flashanje ili pc suite? koja mreža?

15 godina
matrix777 kaže...

flashanje ili pc suite? koja mreža?

flashanjem preko lg flash toola. 4.4.2 normalno dignem ali nije htjelo 5.0.2 i to sve instaliram na kolegin pc i bez problema prodje instalacija i njemu sam dizao kod sebe i normalno islo ali meni nije htjelo.DIgao sam hungaryan 30d tako nekako ..Bh telecom iz BiH sam ali nema sluzbeni

volim sto vole mladi
13 godina
Child Of Bodom kaže...
PiXeLsss kaže...
Restartaj mobitel, udi u recovery i napravi restore backupa.(nadam se da si ga napravio?)

Ako ne, odi u download mode skini kdz rom i flesaj preko flestoola,

Dečki, mislim da nisam bio dovoljno jasan , budem sad probao malo pobliže objasniti

Dakle, ne mogu restartati mob, ne mogu ga isključiti,

Twrp stoji u tom procesu flashanja...kao da je došao do 99% i ovdje samo stoji... no ne javlja nikakvu grešku. 

Dakle ne mogu navigirati po twrpu, ne mogu ništa, znači ne mogu prekinuti proces jer jedina tipka na koju mob reagira je power, a ona samo upali ekran nakon što twrp ode u "sleep" nakon 1min

Dolje na slici je prikaz te čudne situacije.. 

p.s. prije nego sam krenuo sa tim flashanjem bio sam na KK, 20d 

EDIT

Ipak mogu isključiti mob, al zanimljivo je to što sam trebao držati tipku power pritisnutu čak dobrih 10 sekundi !, to nisam znao 

Tako da eto idem ponovo u recovery na restore backupa 

Jedan mali savjet, flashaj twrp 2.8.x.x (noviji od 2.7),

Ili flashaj pomocu novijeg recoverya, imam negdje uplaodano, cak i link ima, preveo sam ga na naski

ja
10 godina
LG G2 tema

Pozdrav ekipa!

Imam g2 na tele2 mrezi, htio bih vas pitat koj kdz preporucate, hungary open 30b ili europe open 30b, tj. dali su razliciti modemi na njima i koji mi mi trebo dati bolji signal?

Unaprijed hvala!

0 0 hvala 0
15 godina
LG G2 tema

Pozdrav ljudi!

Kupujem novi mobitel i razmišljam o lg g2 jer mi se čini najbolja kupnja. Da li je tko naručivao možda Manufacturer refurbished g2? Recimo od ovog prodavača http://www.ebay.com/itm/LG-G2-D800-4G-LTE-32GB-GSM-Factory-Unlocked-Smartphone-FRB-/171685064274?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item27f93a2e52 ?

prilično jeftino, samo me zanima da li je to lutrija ili sve radi normalno na mobu? :D

Hvala unaprijed na savjetima!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Hacked kaže...

Pozdrav ljudi!

Kupujem novi mobitel i razmišljam o lg g2 jer mi se čini najbolja kupnja. Da li je tko naručivao možda Manufacturer refurbished g2? Recimo od ovog prodavača http://www.ebay.com/itm/LG-G2-D800-4G-LTE-32GB-GSM-Factory-Unlocked-Smartphone-FRB-/171685064274?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item27f93a2e52 ?

prilično jeftino, samo me zanima da li je to lutrija ili sve radi normalno na mobu? :D

Hvala unaprijed na savjetima!

Po opisu mi izgleda da radi samo na AT&T. 

Bilo kako bilo, ne bih se baš s tim gnjavio. Pa uzmeš ga novog preko njuškala za te pare. Čemu si komplicirati život.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina

Imaš pravo to je samo za AT&T, ah šteta :)

Nisu baš tako male cijene na njuškalu.

14 godina
Hacked kaže...

Imaš pravo to je samo za AT&T, ah šteta :)

Nisu baš tako male cijene na njuškalu.

Pa koliko vidim ima ih za cca 1500 kuna koliko bi te koštao i taj. Sto kuna gore dolje. A em imaš našu garanciju, em ga možeš isprobati prije kupnje i biti siguran da valja.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina
LG G2 tema

Jel tko zna u cemu je problem, skinut prije 1h s punjača, nisam ga niti taknuo od tada. Baterija pala za 3%.

U zadnje vrijeme jedva da izdrži 2 dana s jedva a neki put i manje od 2h SOT.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Pokušaj u "Postavke usluge Google" ugasiti lokaciju i povjest lokacije.

Luc
13 godina
LG G2 tema

Ppl, jel netko isprobao Cloudy G2 3.0 verziju, da javi dojmove.

Cloudy G2 3.0

Luc
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
LG G2 tema

Već drugi yellow spot na ekranu... Jebem ih mutave, tražit ću novi uređaj ovaj put.

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
mjaneci3 kaže...

Već drugi yellow spot na ekranu... Jebem ih mutave, tražit ću novi uređaj ovaj put.

Jel se jako vidi ili ? 

Mozes slikat pls. Jer igram jednu zahtjevnu igricu pa se stalno zagrijava. I jel se bas vidi ili moras na bjelom ekranu provjeriti

14 godina
INKOGNITO3 kaže...
mjaneci3 kaže...

Jel se jako vidi ili ? 

Mozes slikat pls. Jer igram jednu zahtjevnu igricu pa se stalno zagrijava. I jel se bas vidi ili moras na bjelom ekranu provjeriti

S vremenom se širi mrlja, postaje crna i zauzima sve više mjesta. Nemam s čim slikat, na poslu sam...

17 godina
Pitanje,pošto sam vlasnik istoga, od početka imaš mrlju ili ti se javila vremenom. Imam ga jedno godinu dana.
ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
16 godina
Luc989 kaže...

Ppl, jel netko isprobao Cloudy G2 3.0 verziju, da javi dojmove.

Cloudy G2 3.0

Cloudyfa je neaktivan vec 3mj., i za nas d802 nije napravio lolli rom. Tu se radi o portu s korejskog modela. Ja ga osobno nebi stavlja 

BTW nigdje posten lolli rom, zapravi nijedan. Pitao se zasto onda procitah OVO
...nadam se da ce se situacija promjenit

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.5.2015 13:23 (PiXeLsss).
14 godina
sokre kaže...
Pitanje,pošto sam vlasnik istoga, od početka imaš mrlju ili ti se javila vremenom. Imam ga jedno godinu dana.

Javila se nakon 4 mjeseca prva, i sad nakon 3 mjeseca od servisa opet... 

15 godina
LG G2 tema

Kakve su vama slike kad slikate preko messengera? Meni kad slikam su kao "nacrtane", dok kad slikam obicno sa cam su odlicne.

volim sto vole mladi
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
tpg kaže...

Kakve su vama slike kad slikate preko messengera? Meni kad slikam su kao "nacrtane", dok kad slikam obicno sa cam su odlicne.

Tu je namjenski smanjen kvalitet slike zbog lakseg slanja. Ukoliko zelis sliku vise rezolucije, uslikas normalno, mislim na kamera aplikaciju, i onda posaljes istu putem messengera.

10 godina
neaktivan
LG G2 tema

Dal se vama koji imate loli kad ode u stanje mirovanja iskljuci sa wifija na koji ste spojeni...i onda otkljucate ekran i nazad se spoji... Toga nije bilo na 4.4.2.

Kako se namjesti da mi se to ne desava....? Vec sam probao ovo i ista stvar je...

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.5.2015 11:26 (fikos_94).

0 0 hvala 0
16 godina
Meni se nije gaso, sve je bilo uredno s wifi.

U tim postavkama bi trebalo stajati DA, u ovoj drugoj opciji bi trebalo pisati: "Samo kad je prikljucen na punjač".

Nezz pokušaj napravit restart.
10 godina
neaktivan
LG G2 tema

Da li mi netko moze reci svoja iskustva sa lollipopom na g2.Ima li kakvih problema i sto sve treba uciniti da bih uspjesno nadogradio...lp

0 0 hvala 0
15 godina
teo7654 kaže...

Da li mi netko moze reci svoja iskustva sa lollipopom na g2.Ima li kakvih problema i sto sve treba uciniti da bih uspjesno nadogradio...lp

Meni je odlican,nemam problema.Brz je kao i sam mob.

skines hungary firmware imas gore neko je link stavio,skines lg flash tool,drajvere lg i samo fleshah preko toola 10 min posla

volim sto vole mladi
17 godina
tpg kaže...
teo7654 kaže...

skines hungary firmware imas gore neko je link stavio,skines lg flash tool,drajvere lg i samo fleshah preko toola 10 min posla

jel treba prije rootat telefon ak se to radi? i jel to 100% siguran postupak?

15 godina
lllnuclearlll kaže...
tpg kaže...
teo7654 kaže...

jel treba prije rootat telefon ak se to radi? i jel to 100% siguran postupak?

ne treba rootati,da 100% zasto ne bi bio.

volim sto vole mladi
17 godina
tpg kaže...

ne treba rootati,da 100% zasto ne bi bio.

Odlično, neda mi se više čekat TELE2, idem to stavit...

Gdje mogu to skinuti i naći upute?

To je službeni ROM od LGa? Nije ništa dirano po njemu?

Nema bloatwarea i slika nekakvih mađarskih mreža?

Inače imam TELE2 brendiran uređaj koji sam otključao kodom...

Koji uopće skinuti od ovih?

http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=36

Zašto se ide baš na mađarski i koji od mađarskih uzeti?

hehe, previše pitanja? 

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.5.2015 14:12 (lllnuclearlll).
16 godina
Madarski je jedan od nebrendiranih ...

6HU/HUNGARY_OPEN_16G V30b

Znaci verzija v30b.

Tutorijal: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2432476
16 godina
LG G2 tema

Evo upravo sam unbrickao mob nakon 6 tjedana. Instalirao sam 30A Italy lolipop i cini se u redu ali me zanima ima li neki noviji (i bolji naravno) dok nisam sve postavio i sredio :P

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice