LG G2 tema

poruka: 4.960
|
čitano: 1.086.983
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
LG G2 tema

Ja sam flashao CM12 prekjučer navečer. Do sad ni jedan force close osim AudioFX koji ionako ne koristim. Za sad sam prezadovoljan, samo mi je žao kaj CM ima takvo stanje s kamerom. Nijedan CM nightly nije bio ovako stabilan do sad.

AnTuTu Benchmark mi je dao 39828 score.

PSN - Axtross
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: LG G2 tema

očekuje se LL 5.0 uskoro 

whisper12 kaže...

Jel zna netko kada ce doc neki update? trenutna verzija mi je 4.4.2. kernel verzija 3.4.0

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.1.2015 20:03 (ROXX).
11 godina
neaktivan
Tinča14 kaže...

Ja sam flashao CM12 prekjučer navečer. Do sad ni jedan force close osim AudioFX koji ionako ne koristim. Za sad sam prezadovoljan, samo mi je žao kaj CM ima takvo stanje s kamerom. Nijedan CM nightly nije bio ovako stabilan do sad.

Meni kamera radi ok, kakve probleme imaš s kamerom? AudioFX ti se ruši dok sluašaš muziku ili dok ga podešavaš? Malo sam prčkao po AudioFX i nisam imao problema sa rušenjem.

Sve u svemu stvarno solidan i stabilan ROM, vrlo malen (245mb), brz.

Dva puta sam danas radio antutu test, rezultati 41128 i 41099.

12 godina
neaktivan
LG G2 tema

Poštovanje

Neki dan sam kupio ovaj mobitel u VIP-u, produženje ugovora... Jučer sam pokušao poslati grupni sms ljudima iz kluba, ali mogao sam odabrati samo 20 brojeva. Sad mene zanima da li je to ograničenje u mobitelu, Vipu ili je to samo početna postavka koja se može promijeniti. Probao sam tražiti malo i na mobitelu i na netu, ali nisam uspio naći ništa pametno. Pa ako netko zna u čem je problem i kako ga riješiti bio bih zahvalan.

p.s. Možda to već piše ovdje na temi, ali nemam vremena čitati svih 100 stranica

0 0 hvala 0
13 godina
Tinča14 kaže...

imas na xda medju mojim zadnjim postovima link na modificiranu aosp kameru. Iako oni svi samo instaliraju taj lgcameraapp meni bolje radi ako prvo flasham f40 kameru pa onda tek app.

Ta kamera daje bolju sliku na aosp romovima, pogotovo po noci s blicem uslika super.

ja
16 godina
bender_007 kaže...
Tinča14 kaže...

imas na xda medju mojim zadnjim postovima link na modificiranu aosp kameru. Iako oni svi samo instaliraju taj lgcameraapp meni bolje radi ako prvo flasham f40 kameru pa onda tek app.

Ta kamera daje bolju sliku na aosp romovima, pogotovo po noci s blicem uslika super.

Možeš negdje uploadat tu f40 kameru od Jishnua? Maknuti su linkovi iz threada.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Provokator starog kova R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
14 godina
neaktivan
NevjerovatnoPametan kaže...
Tinča14 kaže...

Meni kamera radi ok, kakve probleme imaš s kamerom? AudioFX ti se ruši dok sluašaš muziku ili dok ga podešavaš? Malo sam prčkao po AudioFX i nisam imao problema sa rušenjem.

Sve u svemu stvarno solidan i stabilan ROM, vrlo malen (245mb), brz.

Dva puta sam danas radio antutu test, rezultati 41128 i 41099.

AudioFX se ruši dok slušam muziku(Deezer). Nemam nikakve probleme s kamerom, sve normalno slika i snima, jedino kvaliteta daleko zaostaje od kamere na stocku uz xdabbeb mod.

bender_007 kaže...
Tinča14 kaže...

Nisam nigdje našao link među tvojim postovima. Našao sam jedino ovo. Sad ću instalirat pa javim rezultate. U original threadu nema linka za F50 pa eto.

EDIT: Ne želi ni pokrenut tu kameru(F50).

PSN - Axtross
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.1.2015 17:13 (Tinča14).
16 godina
LG G2 tema

Ja sam trenutno na Vanir Exodus ROM-u. AudioFx normalno radi ne crasha. F50 kamera ne radi, ali ašao sam kameru koja radi, isto je JB kao i Jishnuova. Slika je bolja nego stock AOSP ali ni blizu Xcamu. LINK

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Provokator starog kova R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.1.2015 18:26 (mind_challenge).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
LG G2 tema

Se moze kako rucno zaustaviti da se neke aplikacije u pozadini ne pokrecu, da ne trebam svaki put ic u battery doctor pa tamo iskljucivat..

0 0 hvala 0
13 godina
LG G2 tema

Uploadam novu kameru, to mi je u petak poslao da probam pa stavim link ovdje.

ja

1 0 hvala 2
11 godina
neaktivan
LG G2 tema

Može li se flešati Europe OPEN D80220H_00.kdz umjesto Europe OPEN D80220D_00.kdz?
Update mi pokazuje da je zadnji D80220D_00, ali vjerujem da je to do operatera (Vip)?

0 0 hvala 0
13 godina
LG G2 tema

Mozes

Smijes 32gb na 16gb ali nemoj 16gb na 32gb

ja

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
LG G2 tema

Noob pitanje :D

Je li moguće da je mobitel kupljen u vipu otključan na sve mreže? Link: http://www.njuskalo.hr/lg-g2/lg-g2-16gb-jamstvo-racun-sve-mreze-oglas-14005889

Ako nije, kako se otključava? Mora li se rootati ili se spominjani kod samo upiše?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
bender_007 kaže...

Uploadam novu kameru, to mi je u petak poslao da probam pa stavim link ovdje.

Kako napreduje taj upload? 

13 godina
neaktivan
BluesBoy kaže...

Noob pitanje :D

Je li moguće da je mobitel kupljen u vipu otključan na sve mreže? Link: http://www.njuskalo.hr/lg-g2/lg-g2-16gb-jamstvo-racun-sve-mreze-oglas-14005889

Ako nije, kako se otključava? Mora li se rootati ili se spominjani kod samo upiše?

Mislim da nije moguce, neka me netko ispravi ako sam u krivu. Otkljucati se moze za $2 na internetu, ali mislim da je ovaj eventualno upaljen radi provjere samo. 

Inace, ja sam u 7. mjesecu uzeo isti g2, znaci isto crni 16gb kupljen tada bio i vipa i nikako upaljen, sve u kutiji kao kod toga i platio sam 2200kn. Sad ili on jos uvijek drzi cijenu ili sam ja dobro prosao, u to necu ulazit. Al ako ces kupovat svakako probaj spustit cijenu na 1900, ili bar na 2000. Ovo je stvarno najispaltivija i najsigurnija varijanta kupovine ovog uredjaja, kod ljudi koji ga dobiju na firmu ili produzenje ugovora. 

EUNE: RayzCRO
13 godina
neaktivan
LG G2 tema

Ja se ispricavam na double postu al cekam cijeli dan da netko nesto napise u temu kako bi postavio pitanje .

Naime, susjed mi je bio na mojrm fb-u i usao na jedan link od youtube-a te upro da pokrene link preko web preglednika, a bilo je oznaceno da ta postavka ostane uvijek (a ne samo jednom). Sada mene zanima kako to vratiti jer ja zelim ulazit u youtube linkove preko youtube programa, na web pregledniku je totalno sheban. Nadam se da ste razumjeli sta zelim reci. Hvala unaprijed na pomoci!

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
LG G2 tema

Odi u Postavke-Aplikacije-odaberi Youtube i klikni na "Clear defaults" ili po našem "Izbriši zadane postavke".

2 0 hvala 0
14 godina
LG G2 tema

novi video g2 s lolipopom

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
turbo112 kaže...

novi video g2 s lolipopom

Zanima me kad ćemo dobiti update, možda do 2mj. Onda nastupa drugi najveći problem. Kada će mi ViP dostaviti novi ROM odnosno update. Jer dobio sam samo jednom update. Još uvijek sam na D verziji.

15 godina

Poznavajući vip nikad.

Ja dok sam bio kod njih imao sam Galaxy Nexus. Dobio je ukupno 2 updatea. 

Za sada t-mobile brzo izdaje updateove.

its summer in here...
13 godina
neaktivan
iandic kaže...

Odi u Postavke-Aplikacije-odaberi Youtube i klikni na "Clear defaults" ili po našem "Izbriši zadane postavke".

Nije to to, trebao bi izbrisati zadane postavke od Facebooka ili Web Preglednika. Za fb mi ne daju mogucnost da obrisem zadane postavke a web preglednika nema u aplikacijama.

13 godina
LG G2 tema

Zanimljivost:

Kada skinem telefon s punjača par sekundi nakon što bude zvučna notifikacija da je punjenje završeno, baterija mi se troši dosta brže nego kad recimo legnem spavati, spucam ga na punjač i ujutro uzmem kad idem na posao.

Osjetno smatram skoro 1h SOTa

I Vidljivo sporije padaju postotci

0 0 hvala 0
17 godina
Srkee kaže...

Zanimljivost:

Kada skinem telefon s punjača par sekundi nakon što bude zvučna notifikacija da je punjenje završeno, baterija mi se troši dosta brže nego kad recimo legnem spavati, spucam ga na punjač i ujutro uzmem kad idem na posao.

Ja ga uvijek držim više na punjaču. Sigurno još 40tak min. Takve stvari su mi se dešavale isto na početku čim sam ga skinuo s punjenja. Navodno se preporučuje još pola sata do sat da ga se drži na punjaču.

10 godina
neaktivan
Rayz00 kaže...
iandic kaže...

Nije to to, trebao bi izbrisati zadane postavke od Facebooka ili Web Preglednika. Za fb mi ne daju mogucnost da obrisem zadane postavke a web preglednika nema u aplikacijama.

Sorry, malo sam brzo čitao. Sada vidim da ti je odabrao da ti Web preglednik bude default za Youtube a ne Youtube.

Onda odi na Postavke-Aplikacije i tamo odi na Sve aplikacije a ne Preuzete aplikacije i naći ćeš aplikaciju Web preglednik i na njoj probaj izbisati Zadane postavke.

Ako to ne radi skini si onda Default App Manager i probaj sa njim to riješiti tj. kod Web preglednika obisati default.

16 godina
LG G2 tema

Prije par dana sam flesao original stock kdz file preko flashtoolsa, jer ga planiram nosit na servis(garanciju),no u DOWNLOAD MODE mi i dalje stoji status ROOTED?

Flesao Europe OPEN D80220H_00.kdz, poslje toga nisam stavljao custom recovery niti sam ga roota.

Sada, kako ponistit taj ROOTED status prije nego ga predam na garanciju? :)

EDIT: U međuvremenu sam se snašao, hvala @bender_007 na aplikaciji

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.1.2015 14:27 (PiXeLsss).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
CloudyG3

Stavio CloudyG3 i sve uredu osim što ima lag.

Osim onig Force GPU renderinga koji ne pomaże ima li neko drugo rješenje?

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Re: CloudyG3
cervelo kaže...

Stavio CloudyG3 i sve uredu osim što ima lag.

Osim onig Force GPU renderinga koji ne pomaże ima li neko drugo rješenje?

Ja imam Cloudy G3 - 1.3 verziju i nikakvog laga nema.

16 godina
misho_hrnjak kaže...
Srkee kaže...

Zanimljivost:

Ja ga uvijek držim više na punjaču. Sigurno još 40tak min. Takve stvari su mi se dešavale isto na početku čim sam ga skinuo s punjenja. Navodno se preporučuje još pola sata do sat da ga se drži na punjaču.

Ovo san i ja primjetija :D

lol
11 godina
neaktivan
LG G2 tema
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.1.2015 19:01 (stefzgXXX).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
LG G2 tema

Pozdrav,

molio bi samo kratki info ako netko koristi ova jeftinija stakla koja se mogu kupiti kod nas. Konkretno mislim na ponudu:

http://smartoprema.hr/proizvod/tempered-glass-lg-g2-0-3-mm/

Iz Azije se takvo staklo naručuje za svega par dolara, dakle nekoliko puta jeftinije od Nillkina pa se nadam da nije i kvaliteta proporcionalna. Kako sam (pre)oprezan što se tiče zaštite ekrana uzeti ću to svakako odmah za tek kupljeni G2, ali me zanima je li tko primijetio smanjenu osjetljivost ili imao iskustva s oštećenjima?

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice