LG G2 tema

poruka: 4.960
|
čitano: 1.080.087
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: LG G2 tema

Očito da čim dobiju novu zalihu, sve ode za dan ili dva. 

15 godina
lllnuclearlll kaže...
vepar kaže...

Kupljen je u mobileshop.eu...bas cu isprobat...

Kako imaš garanciju rješenu? Ja razmišljam isto o kupnji prek njih. Pročitao sam uvjete i znam da ima EU garancija i njihova.

Zanima me ako imaš tu EU dali vrijedi kod nas?

Imam jednu god. EU garancije i vrijedi i kod nas..

17 godina
vepar kaže...

Jesi zvao baš servise i pitao? Jer se zna često desit da ne uvaže dio jamstva ili kompletno jamstvo.

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.1.2014 15:34 (lllnuclearlll).
12 godina
neaktivan
LG G2 tema

Jao ja sam tolko zadovoljan s ovim mobitelom da je to cudo...

Poslo sam sad mail za ovaj quick cover i ako se i to moze dobit free odlicno : ) (valjda salju postom ili kako vec? Jel iko dobio to actually free od LG-a ?? )

Mene zanima sad da li postoji neka alternativa SwiftKey tipkovnici, da se ne placa - imam trial mjesec dana i ova tipkovnica je jedno 1000 puta bolja od stock tipkovnice.. Nikad u zivotu nisam tocnije i brze piso nego sa SwiftKey tipkovnicom :D Puno je veci space i stvarno hvata sva slova precizno i ne mogu se sada odviknuti od nje :P

I da li ima neka slicna dobra aplikacija koja poboljsava kameru (software dio) ? Preporucite jos neke must have aplikacije za ovu pilu od mobitela ako ste nasli sto zanimljivog :D !!

p.s. baterija mi drzi u prosjeku 30ak sati s tim da mi je vecinu dana mob spojen na 4g i WIFi, koristim stalno facebook, whatsup, poruke i pozive + pokoje googlanje i random aplikacije.. Jel to oke vrijeme posto vidim da ekipa ima i po 40h usage oO ? Ili vi koristite rootani mobitel sa ukljucenim CPU undercloakom u Battery Doctoru oO ?

0 0 hvala 0
17 godina
Silphy kaže...

Jao ja sam tolko zadovoljan s ovim mobitelom da je to cudo...

Poslo sam sad mail za ovaj quick cover i ako se i to moze dobit free odlicno : ) (valjda salju postom ili kako vec? Jel iko dobio to actually free od LG-a ?? )

Mene zanima sad da li postoji neka alternativa SwiftKey tipkovnici, da se ne placa - imam trial mjesec dana i ova tipkovnica je jedno 1000 puta bolja od stock tipkovnice.. Nikad u zivotu nisam tocnije i brze piso nego sa SwiftKey tipkovnicom :D Puno je veci space i stvarno hvata sva slova precizno i ne mogu se sada odviknuti od nje :P

I da li ima neka slicna dobra aplikacija koja poboljsava kameru (software dio) ? Preporucite jos neke must have aplikacije za ovu pilu od mobitela ako ste nasli sto zanimljivog :D !!

p.s. baterija mi drzi u prosjeku 30ak sati s tim da mi je vecinu dana mob spojen na 4g i WIFi, koristim stalno facebook, whatsup, poruke i pozive + pokoje googlanje i random aplikacije.. Jel to oke vrijeme posto vidim da ekipa ima i po 40h usage oO ? Ili vi koristite rootani mobitel sa ukljucenim CPU undercloakom u Battery Doctoru oO ?

Pa kupi swiftkey. Postoji još i swype koju sam ja sebi uzeo, isto je oko 4$.

Mislim da ak imaš za mobitel od 3500kn da 30tak kuna za kvalitetnu aplikaciju nije puno. {#}

12 godina
neaktivan
lllnuclearlll kaže...

Pa kupi swiftkey. Postoji još i swype koju sam ja sebi uzeo, isto je oko 4$.

Mislim da ak imaš za mobitel od 3500kn da 30tak kuna za kvalitetnu aplikaciju nije puno. {#}

Ma nije uopce puno novaca ali sam malo skeptican oko kupovine :/ Vidim da aplikacija pobire sve ikad napisano preko tipkovnice (ukljucujuci brojeve kartica,pinove itd itd) pa ne znam da li mi je presigurno koristiti tu tipkovnicu :/
Mozda sam malo preoprezan ali ono kad instaliravam appove i vidim kojim podacima mi sve appovi imaju pristup sokiram se :S Zato pitam da li ima kakvih alternativa..

Imas jos kakvih appova za preporucit? free ili koje se placaju nebitno? : )

14 godina
A sta mislis da alternative ne mogu pokupit brojeve i podatke? Kupi swifkey i uzivaj, a kas trebas upisat neki broj kartice ili slicno ako te strah upisu lg-evom mada stvarno mislim da se netrebas bojat.
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5
13 godina
odjavljen
LG G2 tema

Swiftkey je smeće, čisto da kažem.

Tražio sam alternativu za ovu Sonyevu tipkovnicu koja u Google chromeu ima dosta velik delay i žao mi je što sam bacio pare na swiftkey.

Cijelo vrijeme me glupo i bespotrebno ispravlja, ali sam isključio tu opciju, tipke su prevelike, užasno je glupo što su točka i zarez pored space...

0 4 hvala 0
12 godina
neaktivan
Deawood kaže...

Tražio sam alternativu za ovu Sonyevu tipkovnicu koja u Google chromeu ima dosta velik delay i žao mi je što sam bacio pare na swiftkey.

Cijelo vrijeme me glupo i bespotrebno ispravlja, ali sam isključio tu opciju, tipke su prevelike, užasno je glupo što su točka i zarez pored space...

Meni je prefenomenalna tipkovnica i svugdje mi stvarno savrseno radi... Bas doslovno leti, nema laga, pogada sve tipke SAVRSENO i u svakom slucaju 5 svjetlosnih godina je ispred stock tipkovnice :)

Gdje se tocno iskljucuje opcija da ti popravlja rijeci? Jer to je jedino sto i mene zna nazivcirati kada koristim sleng : )))

14 godina
Silphy kaže...
Deawood kaže...

Meni je prefenomenalna tipkovnica i svugdje mi stvarno savrseno radi... Bas doslovno leti, nema laga, pogada sve tipke SAVRSENO i u svakom slucaju 5 svjetlosnih godina je ispred stock tipkovnice :)

Gdje se tocno iskljucuje opcija da ti popravlja rijeci? Jer to je jedino sto i mene zna nazivcirati kada koristim sleng : )))

Takoder kazem da je swiftkey odlicna tipkovnica, pogotovo jer ima dolicnu predkciju i dok sam ju koristio sam pisao prakticki samo swypanjem zbog te odlicne predikcije i brzog ucenja. A i kao obicna tipkovnica je odlicna jer je bez lagga i precizna.

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5
17 godina
LG G2 tema

Aplikacija pobire podatke jer pravi bazu tvojih riječi, i nakon mjesec dva korištenja je tek kak treba biti...

Jel koristi tko i swiftkey i swype? Zanima me koja je bolja. Meni je swype super zasad i nemam potrebu mjenjati, no zanima me koje su razlike. Izabrao sam nju jer kad sam kupovao je bila 2 dolara, a swiftkey je bila 4 {#} koje štrtarenje, haha...

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.1.2014 17:41 (lllnuclearlll).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
LG G2 tema

Ma obicni AOSP keyboard <3 :)

Kupio sam swype, kupio na amazonu i onaj drugi. Nije to za mene.

ja

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ispravljanje rijeci na swiftkey tipkovnici se iskljuci tako da se na tipkovnici drzi tipka koja prebacuje na brojeve, zatim se odaberu postavke, pa-napredne, i onda se odabere prva stavka-nacin zavrsavanja razmaknicom i oznaci uvijek umetni razmak.
juka
15 godina
lllnuclearlll kaže...
vepar kaže...

Jesi zvao baš servise i pitao? Jer se zna često desit da ne uvaže dio jamstva ili kompletno jamstvo.

Ma negdje sam vec citao da je neko prodavao taj mob pa je naglasio da je kupljen u EU  i da je provjereno garancija ostvariva i kod nas....

17 godina
LG G2 tema

Ja sam se kupovinom "LG Optimusa G Pro - 5,5"ekran IPS LCD), a nakon Samsunga Galaxy S III, uvjerio da LG radi odlične uređaje, tako da uopće ne sumnjam da je LG G2 isto tako odličan uređaj, ali ne razumijem mentalni sklop pojedinih, a ima ih još jako puno, kupaca kojima se diže kosa na glavi kada mu spomeneš "LG". Kod mene doma imamo dosta uređaja od LG-a, pa i perilicu rublja i sve savršeno funkcionira...što više reći kada je supruga prezadovoljna sa njihovom perilicom...LG rulles

-- Kaj buš ti bum i ja --
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

recimo kod samsung uređaja s3,s4 kolegama pa i meni dok sam bio vlasnik s3 se dešavalo da se mob malo malo zamrzne pa baterija van i tako to.odkad imam lg nemam takvih problema{#}

13 godina
odjavljen
logan kaže...

Ja sam se kupovinom "LG Optimusa G Pro - 5,5"ekran IPS LCD), a nakon Samsunga Galaxy S III, uvjerio da LG radi odlične uređaje, tako da uopće ne sumnjam da je LG G2 isto tako odličan uređaj, ali ne razumijem mentalni sklop pojedinih, a ima ih još jako puno, kupaca kojima se diže kosa na glavi kada mu spomeneš "LG". Kod mene doma imamo dosta uređaja od LG-a, pa i perilicu rublja i sve savršeno funkcionira...što više reći kada je supruga prezadovoljna sa njihovom perilicom...LG rulles

Zato jer većina ljudi nije tehnološki dorasla većina ljudi sa npr. Buga i oni neznaju što znaći procesor i njima nije bitno dali je unutra single core, quad core, 512MB RAM ili 2GB RAM nego da jednostavno piše Apple ili Samsung. To je tako i teško je to promjeniti zato jer su Samsung i pogotovo Apple sa svojim marketingom jako podigli svoju reputaciju i kad netko kaže imam "Samsung Galaxy S2", a netko drugi kaže da ima LG G2 većina ljudi će odmah reagirati da ovaj ima Samsung mobitel, a ovaj LG i odma je Samsung bolji iako je znatno lošiji.
17 godina
LG G2 tema

LG je do sad podbacio jako sa updateima... Optimus G je prošlogidišnji flagship, do danas nije dobio nikakav update, a pitanje dali će dobiti KitKat, što bi trebalo biti zajamčeno jer je mobitel napravljen prema Nexusu 4 (ili obrnuto, kak se uzme).

A ak pogledaš jedan Samsung S2 koji je s Gingerbreada došao do JellyBeana. Sad ispada da Samsung i Apple rade šrot mobitele i da oni vrijede samo po imenu, mislim da se puno ljudi nebi složilo s tim.

LG G2 je prvi mobitel od LGa u dugo vremena koji nešto vrijedi i koji se može uspoređivat s flagship modelima ovog trena, a Samsung i Apple su ih već imali ohohoho u proteklih par godina i na tome su stvorili svoju reputaciju, naravno puno im pridonosi i marketing ali ne vidim ništa loše u tome...

A Appleova politika je malo drugačija nego ostalih kompanija, svi uređaji koji to mogu biti su ažurirani na najnovije verzije softwarea, Apple ima internacionalno jamstvno za svoje uređaje za razliku od 99% ostalih (navodno to još ima jedino HTC, ali nisam siguran).

@vepar

Nekak sumnjam da ti garancija vrijedi kod nas. Radije nazovi LG pa se uvjeri sam jer to bi dosta ljudi napisalo u oglas samo da proda uređaj, a pošto znam kakva je politika s Nexusima kupljenim recimo u Austriji (ne priznaju jamstvo ili ga priznaju djelomično), pitanje kakva je situacija s tvojim G2.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
lllnuclearlll kaže...

LG je do sad podbacio jako sa updateima... Optimus G je prošlogidišnji flagship, do danas nije dobio nikakav update, a pitanje dali će dobiti KitKat, što bi trebalo biti zajamčeno jer je mobitel napravljen prema Nexusu 4 (ili obrnuto, kak se uzme).

A ak pogledaš jedan Samsung S2 koji je s Gingerbreada došao do JellyBeana. Sad ispada da Samsung i Apple rade šrot mobitele i da oni vrijede samo po imenu, mislim da se puno ljudi nebi složilo s tim.

LG G2 je prvi mobitel od LGa u dugo vremena koji nešto vrijedi i koji se može uspoređivat s flagship modelima ovog trena, a Samsung i Apple su ih već imali ohohoho u proteklih par godina i na tome su stvorili svoju reputaciju, naravno puno im pridonosi i marketing ali ne vidim ništa loše u tome...

A Appleova politika je malo drugačija nego ostalih kompanija, svi uređaji koji to mogu biti su ažurirani na najnovije verzije softwarea, Apple ima internacionalno jamstvno za svoje uređaje za razliku od 99% ostalih (navodno to još ima jedino HTC, ali nisam siguran).

Badava S2 Jelly Bean kad ga nemože pokretati kako treba, a da staviš stock Jelly Bean onda bi puno bolje radio.

Pa nisam ja rekao da Samsung i Apple rade šrot mobitele, ali su pre hypani.

Nije to baš tako jednostavno, Apple ima svoj OS, a android nije niti Samsungov niti HTCov niti Sonyev niti LGev...

13 godina
neaktivan
LG G2 tema

{#}

Malo ste previše zašli u off topic.

On topic:

Ja sam i dalje u potrazi za svojim novim G2 od 32GB.. I dalje ga ne mogu nigdje nać :/

LG, Y U NO PUT MICRO SD? - kako bi 9gag ekipa rekla..

Android zablude, RAM, Task Killeri, grebanje Gorilla Glassa - http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/android-zablude/185626.aspx

0 0 hvala 0
17 godina
EchoOne kaže...

{#}

Malo ste previše zašli u off topic.

On topic:

Ja sam i dalje u potrazi za svojim novim G2 od 32GB.. I dalje ga ne mogu nigdje nać :/

LG, Y U NO PUT MICRO SD? - kako bi 9gag ekipa rekla..

http://www.mobileshop.eu/phablets/lg/g2-32gb-d802-white/

13 godina
neaktivan

No EU warranty.. već sam gledao..

Android zablude, RAM, Task Killeri, grebanje Gorilla Glassa - http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/android-zablude/185626.aspx
17 godina
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.1.2014 12:58 (lllnuclearlll).
13 godina
neaktivan

Ovom prvom ne vjerujem jer sam imo pred nekolko godina neugodno iskustvo, a ovaj drugi se ne javlja vec danima.. Inace bi rado uzeo od tog Slovenca..

13 godina
LG G2 tema

Eno sgs4 ima leaked 4.4.2 ..damn..

Znaci ovi koreanci sto su dobili kitkat (g2) imaju 4.4

Nadam se da ce nam LG konacno dati kitkata i da ce i prijasnji flagship nadograditi. Nema smisla da bude ista manje od 4.3

ja

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

dali postoji lg g2 od 16gb ili su svi od 32

17 godina
problemsahardom kaže...

dali postoji lg g2 od 16gb ili su svi od 32

postoje obje verzije.

13 godina
LG G2 tema

Pa jest. Ali kod nas ide: "Da li ima i LG G2 32 giga ili su svi 16?" :)

ja

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
bender_007 kaže...

Pa jest. Ali kod nas ide: "Da li ima i LG G2 32 giga ili su svi 16?" :)

E točno to.. nažalost... Ne stajem dok ga ne nađem 32 GB :)

17 godina
LG G2 tema

Echo, ma daj se strpi još 2-3 mjeseca. Pretpostavljam da ćeš i sam preći na S5 ili HTC Two. Ja čekam te nove modele, novac imam i htio sam uzeti G2, ali radije ću se strpit.

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.1.2014 15:28 (lllnuclearlll).
Moj PC  
1 3 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice