Drustvo uzeo sam novo kuciste ms armor v710... kuciste ima 3 prednja ventilatora za ubacivanje zraka i 1 za izbacivanje na zadnjoj strani... ja sam dodao jos 2 po 140mm na gornju stranu da izbacuje zrak. Sta mislite jel mi pametnije staviti jednan ovaj 140mm ispod graficke.kartice? Da izbacuje bruc zrak a graficke? Ili je i ova konfiguracjja dobra sto je trenutno?
Vodič za odabir kućišta
- poruka: 6.724
- |
- čitano: 1.536.410
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
Drustvo uzeo sam novo kuciste ms armor v710... kuciste ima 3 prednja ventilatora za ubacivanje zraka i 1 za izbacivanje na zadnjoj strani... ja sam dodao jos 2 po 140mm na gornju stranu da izbacuje zrak. Sta mislite jel mi pametnije staviti jednan ovaj 140mm ispod graficke.kartice? Da izbacuje bruc zrak a graficke? Ili je i ova konfiguracjja dobra sto je trenutno?
Mislim da trebaš staviti samo još jedan direktno iznad procesora koji će ispuhivati i to ti je dovoljno, ovog koji ti ostane spremi za pričuvu, nema mi smisla stavljati još jedan na vrh *desno od cpua, on bi tada izbacivao hladni zrak koji donese prednji vent što nema smisla, također nemaju mi smisla nikakvi ventovi iznad napajanja, nemaju otkuda uvući hladni zrak jer smeta napajanje... Konfiguracija s tri naprijed koji upuhuju i dva iza koji ispuhuju je dobra i radi pozitivnog tlaka i zbog toga manje prašine u kućištu, imo...
edit: ispravak, *"desno" a ne "lijevo od cpua"
Da li netko ima kućište ANTEC C8? Izgledom vuče na O11 Dynamic, no svakako je jeftiniji, bijelo se može nabaviti u DE za 110-115€ pa mi je zato interesantno.
Čak su i dečki iz Gamers Nexusa napravili review o njemu i ostali iznenađeni koliko je kućište zapravo dobro napravljeno, i da je Antec nakon toliko godina uspio napraviti kućište kako spada.
EDIT:
rijeseno.