Može li mi netko reći kako mogu nabaviti iOS 7 i instalirati na iPhone 4?
Traži imzdl.com.
Može li mi netko reći kako mogu nabaviti iOS 7 i instalirati na iPhone 4?
Traži imzdl.com.
Hvala puno ljudi, samo još jedno pitanje! Je li iPhone mora biti JB-an ili?
Podrazumijeva se ....
Jb za ios7 upgrade? Ne moras. No ne bih ti preporucio upgrade, guglaj malo i shvatit ces zasto. Riskiras da dobijes ciglu od moba sve do sluzbenog izbacivanja ios7
Aha, a znate li Vi možda točan datum izlaska iOS-a 7?
Aha, a znate li Vi možda točan datum izlaska iOS-a 7?
Vjerojatno ce izaci kada ce biti predstavljen novi iPhone.
Jb za ios7 upgrade? Ne moras. No ne bih ti preporucio upgrade, guglaj malo i shvatit ces zasto. Riskiras da dobijes ciglu od moba sve do sluzbenog izbacivanja ios7
Moze se downgradeat na iOS6, identican postupak
http://www.omizio.com/jailbreak/kako-vratiti-downgrade-ios-7-beta-1-na-posljednju-inacicu-ios-6/
Moze se downgradeat na iOS6, identican postupak
http://www.omizio.com/jailbreak/kako-vratiti-downgrade-ios-7-beta-1-na-posljednju-inacicu-ios-6/
Moze, istina. No za sad. Inace Apple to ne dozvoljava, kako su to dozvolili ovog puta? Mozda pogreska? No tko zeli riskirati bez valjanog dev accounta - slobodno. No danas-sutra ako Apple odluci onemoguciti downgrade (kao sto ne mozes sa 6.1.3 na nize...) i blocka ti iPhone jer nemas valjani acc, kome se onda zaliti? Par mjeseci ces imati najskuplju ciglu u dzepu, tj. sve do izlaska iOS7 iz beta verzije do 'pune'.
No mozda nece blokirati, i to stoji. Ali je u tom slucaju ovo cisti rizik kako sam i ranije napisao. Pa tko voli nek izvoli.
Samo, otkud oni u crno?
Mislim, nije li siva/bijela njihova zaštitna boja?
I da, baš me zanima kako su zamislili hlađenje ovog čuda.
Da, ovo u crnom izgleda malo neouobičajeno za Apple, makni logo i pola ljudi bi reklo da je to Darth Vader garbage cann
Što se hlađenja tiče, ako se cijela stvar nemože rasklopiti radi uklanjanja prašine moglo bi se desiti da sve nalikuje na iRobot ususivač prašine, samo što se ovaj ne miče.
Nakon fiaska sa MBP retinama to je zadnje što treba Applu
Dal se zna kada će doći iOS 7 kod nas?
U 19h po nasem vremenu.
Evo kod mene krenio update :) nadam se da će sve biti ok :D
eto danas cemo svi dobit novi mob :) heheh 700mb download, na 10mbit vezi preostalo 4 sata :)) heheh
pozz svim vlasnicima iphonea :)
HH. Malo više od 700Mb i 33 minute je download + instalacija. Kada se sjetim dana i igre od 500Mb koju sam mjesecima igrao, a danas OS za mob ima više haha
Generalno se čini sve super. Možda je malo usporenije nego iOS 6 na 4S ali sve ok. Jedina stvar koja me jako živcira je poglga koja je ispod zadnje 4 ikone :/
Generalno se čini sve super. Možda je malo usporenije nego iOS 6 na 4S ali sve ok. Jedina stvar koja me jako živcira je poglga koja je ispod zadnje 4 ikone :/
Usporenije ?! Meni leti, čak mi se i neke igre brže učitaju
Kak ste vec uspjeli skinut??? Meni se skida ali vec preko sat vremena a jedva se nes malo skinulo
Probaj odavde
Meni se skida nekih 20 min, još toliko je i preostalo..
Ja skinio odmah sa službenog updatea. Ugl. Svoji koji nemate peticu na 4 i na 4S neće izgledati onako kako bi trebalo. Nema onih cool animacija, ni prozirnosti, slike kontakta su mutne i ne prepoznatljive, meni ostavlja dojama da nije ni 4S treba dobiti nadogradnju nego tek petica i 5C/S. Tako da se danas vraćam na 6.1.3. a poslje ako bude nekih promjena možda se vratim ali zasad mi se ne sviđa baš toliko da bi ostao