Windows 7 kod proizvođača računala

poruka: 58
|
čitano: 9.258
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Windows 7 kod proizvođača računala".
17 godina
neaktivan
RE: Windows 7 kod proizvođača računala
hrvatskafarkasevec kaže...

skeniro i nije nista naslo samo 2 warninga da nemoze otvorit pagefile.....hehe stavili su novu sliku vise nije ona riba.......sutra cu stavit cod4 pa da vidimo kaj je sa punkbusterom

ajde probaj pb, ček, ček, ček. vidi na prvoj slici ti već igraš s&d Smijeh

Čekamo...10.11.09.
18 godina
kizo2703 kaže...

Ma možeš ,neke će radit ,neke neće ,neke će stvarat probleme. Driveri moraju biti 64 bitni.

Ja samo velim da se na 4 GB neće primjetit nekakva bitna razlika u radu. Sa 6 ,8 ili više GB je već druga priča.

Ako korisiti Mayu x64 ili Photoshop x64 vidjet će razliku.... Za sve ostalo ne vidim korisiti od x64.

17 godina
Exploder kaže...

Da li će u finalnoj verziji biti i MIcrosoftov famozni antivirus, mislim bilo bi u redu.

Morro je još uvijek u beti.

Every hole is a goal!
18 godina

Zašto dolje jos uvijek piše build?

I jel dolazi sa MS antivirusom il ne?

17 godina
protjeran
Exploder kaže...

nema sam onaj windows defender

da nema NIKOLE TESLE mi bi danas televizor gledali u MRAKU
17 godina
protjeran
djdomi kaže...

skeniro i nije nista naslo samo 2 warninga da nemoze otvorit pagefile.....hehe stavili su novu sliku vise nije ona riba.......sutra cu stavit cod4 pa da vidimo kaj je sa punkbusterom

imo sam ti problem sa cod4..."iwmp3 has stopted working" i googlao malo i naso najjgluplje rjesenje al radi trebas mikrofon ukljucit od slusalica i radi normalo se pokrene i radi a sad mi treba orginal iwmp3.exe pa cu vidjet kako je sa pb

17 godina
neaktivan
djdomi kaže...

imo sam ti problem sa cod4..."iwmp3 has stopted working" i googlao malo i naso najjgluplje rjesenje al radi trebas mikrofon ukljucit od slusalica i radi normalo se pokrene i radi a sad mi treba orginal iwmp3.exe pa cu vidjet kako je sa pb

haha, kud baš mirkofon kriv haha

Čekamo...10.11.09.
18 godina
neaktivan
Exploder kaže...

Ne. Microsoft Security Esentials je još uvijek u beta fazi razvoja. A i vjerojatno da nije ne bi ga stavili zbog mogućih prigovora i kazni (čitaj: europska komisija).

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
18 godina
Paolo2612 kaže...
Exploder kaže...

Ne. Microsoft Security Esentials je još uvijek u beta fazi razvoja. A i vjerojatno da nije ne bi ga stavili zbog mogućih prigovora i kazni (čitaj: europska komisija).

Pederska komisija misliš

17 godina
neaktivan
Exploder kaže...
Paolo2612 kaže...
Exploder kaže...

Pederska komisija misliš

ma glupi su, zašto appleu nebi zabranili safari i ilife?

Čekamo...10.11.09.
18 godina
neaktivan

Pa ta slika je bila već i prije. Meni je bila čim sam instalirao build 7268

Exploder kaže...

Pederska komisija misliš

Peder nije dovoljna riječ da ih opišeš. Ima tu malo sočnijih riječi :)

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
17 godina
protjeran
Paolo2612 kaže...

Pa ta slika je bila već i prije. Meni je bila čim sam instalirao build 7268

Exploder kaže...

Pederska komisija misliš

Peder nije dovoljna riječ da ih opišeš. Ima tu malo sočnijih riječi :)

aha nisam znao zadnju sam imao 7100

18 godina

I ja imam trenutno 7100

Ne znam dal da prešem sad ili da pričekam koji mjesec ili tjedan

Mislim sve mi radi tak da mi se ne žuri

Jedino mi malo ie8 baca greške ali njega ni ne koristim tak da nije hića

0 0 hvala 0
17 godina
Exploder kaže...

Jedino mi malo ie8 baca greške ali njega ni ne koristim tak da nije hića

Control Panel -> Programs -> Turn Windows features on or off (kada u control panelu uđeš u Programs, pogledaj na vrhu s desne strane odmah prvu ikonu - Programs and Features, i ispod nje potraži ovo, ima ikonicu pored sebe UACa - štit) -> otvara se novi prozor u kojem nađi IE8 i odčekiraj te lupi ok.

Every hole is a goal!
16 godina
neaktivan

Pa nema ribe zato što više nije u beti.

hint. riba se zove betta, ko želi znati više nek pita google

Role
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

Znaći to me UAC hebe?

17 godina
Exploder kaže...

Znaći to me UAC hebe?

Zapravo ne znam... Rekao bih da ne. Ali na ovaj načim IE jednostavno nestane... Deaktiviraš ga. Kao da si ga obrisao...

Every hole is a goal!
17 godina
neaktivan

meni je sumnjiva ova torrent rtm verzija. zašto je još dolje watermark?

Čekamo...10.11.09.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Pitanje...

Zašto uopće forsirate RTM? Kao krajnji kućni korisnik razliku uopće nećete osjetiti (osim što neće pisati dolje desno 7100 RC), a sa 7100 imat ćete još 8 mjeseci podršku za svoj OS koji je genuie.

S druge strane, ako uzmete RTM, dobit ćete crackan software koji nećete moći patchat, crack koji je nadrljan u par sati i pitaj boga kakva je stabilnost i funkcionalnost pod takvim invalidnim OSom...

Daj već jednom nadrastite taj mentalite - Ja to prvi moram imati u selu, pa makar bilo najveće moguće... Da ne kažem sada što...

Every hole is a goal!
18 godina
Bukva kaže...

Pitanje...

Zašto uopće forsirate RTM? Kao krajnji kućni korisnik razliku uopće nećete osjetiti (osim što neće pisati dolje desno 7100 RC), a sa 7100 imat ćete još 8 mjeseci podršku za svoj OS koji je genuie.

(...)

Daj već jednom nadrastite taj mentalite - Ja to prvi moram imati u selu, pa makar bilo najveće moguće... Da ne kažem sada što...

"Daj već jednom nadrastite taj mentalitet - Ja to prvi moram imati u selu" dolazi od osobe koja ima instaliranu verziju OSa koji jos nije sluzbeno izasao :D

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.7.2009 14:16 (Beno).
17 godina
djdomi kaže...

meni je sumnjiva ova torrent rtm verzija. zašto je još dolje watermark?

Zato što je za aktivaciju korišten patch koji zamjenjuje pojedine datoteke s onima iz bete ili RC-a, pa zbog toga piše da se radi o testnom primjerku. Mislim da će zbog toga ovako aktivirana Sedmica prestati raditi kada i RC, dakle 1.3. idućre godine.

17 godina
odjavljen
Bukva kaže...

Pitanje...

S druge strane, ako uzmete RTM, dobit ćete crackan software koji nećete moći patchat, crack koji je nadrljan u par sati i pitaj boga kakva je stabilnost i funkcionalnost pod takvim invalidnim OSom...

Slažem se sa tobom, RC1 je odličan, ja nisam vidio nijedan bug tako da nema smisla instalirati RTM samo radi većeg broja.... RC može fino radit još 8 mjeseci dok se ne pojavi pravi aktivator za final verziju... Bit će situacija ko sa vistom - prvo onaj stoptimer pa onda pravi aktivator.... Bolje imat geniune OS (pa makar to bio stariji build) još 8mj nego se patit sa ko zna kakvim frankenbuild patchevima koji su sklepani u 5min... Na kraju, orginal os bi bio idealan, al treba sabrat lovu za CoD:MW2....

I've seen things that you people wouldn't believe...
18 godina

Pa gle ako bude cijena prihvatljiva možda si i piknem original.

Ne kužim taj ms daj spustite cijene pa će ljudi više kupovat originale.

to je barem moje mišljenenje

17 godina
Beno kaže...

"Daj već jednom nadrastite taj mentalitet - Ja to prvi moram imati u selu" dolazi od osobe koja ima instaliranu verziju OSa koji jos nije sluzbeno izasao :D

Ne bi čovjek povjerovao, ali MS je čak dobio i feedback od nekih od nas...

Osim toga, Ubuntu se ugnjezdio na drugoj particiji.

Every hole is a goal!
17 godina
Exploder kaže...

...

Ne kužim taj ms daj spustite cijene pa će ljudi više kupovat originale.

to je barem moje mišljenenje

Ne bih se složio. Pogledaj na ovome forumu kako su ljudi reagirali na najavu da bi preko Pirate Baya mogli sasvim legalno nabavljati stvari uz neku vjerojatno malu naknadu ili čak i besplatno ukoliko puno seedaju - većina ih je rekla da će onda radije skidati torrente s drugih mjesta.

Ukoliko bi Microsoft i spustio cijene, možda bi prodao koji primjerak više, ali bi vjerojatno ukupno zaradio manje.

Za Sedmicu su uveli obiteljsko pakiranje koje će omogućiti instaliranje Windowsa s jednom licencom na tri računala, slično kao sada Microsoft Office 2007 Home and Student.

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.7.2009 16:45 (klimama).
17 godina
neaktivan

Ajde preračunajte koliko je 320 $ za Ultimate? Sad ću bubnut ,otprilike 1650 kn. A koliko vam vrijedi PC? I svako malo tu vidim nove teme ala konfiguracija za 8 ,10 ili koliko tisuća kuna!!

Da znam ,da će naši trgovci dić cijenu za retail verziju i preko 3 tisuće ,ali uvijek ima alternativa - kupit online ,sa poštarinom će doć jeftinije nego kod nas u dućanu.

Nije to toliko skupo ,nego smo se mi navikli na to da se M$-ove proizvode odma nabavlja crackane ,jel to je nepotreban trošak!!

I'm so tired...
18 godina
Bukva kaže...
Beno kaže...

Ne bi čovjek povjerovao, ali MS je čak dobio i feedback od nekih od nas...

Osim toga, Ubuntu se ugnjezdio na drugoj particiji.

Napisao sam komentar ne u zelji za svadjom ili da dokazem da si u krivu, nego vise kao foru. Ali kad si vec ozbiljno odgovorio, moram i ja.

Svaka cast ako je vise od troje ljudi s ovog foruma poslalo ista smisleno MS-u. A pogledaj koliko je ljudi stavilo 7icu i to kao PRIMARAN i JEDINI OS.

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.7.2009 8:59 (Beno).
18 godina
neaktivan

koja je predzadnja verzija windows 7. sad je izašla finalna 7600.16385, to znam, a gdje mogu skinut legalno predzadnju verziju rc i zanima me koja je, tako da mi traje 8  mjeseci, kolko ju je microsoft već dao na korištenje.

da li netko zna neku stranicu, gdje piše popis svih dosad verzija win 7 koje su izašle.

EDIT: našao sam, download predzadnje windows 7 RC na microsoft službenoj stranici.

da li netko zna neku stranicu, gdje piše popis svih dosad verzija win 7 koje su izašle.

ups

EDIT: evo našao samo i popis svih dosad verzija windows 7 - http://www.w7forums.com/windows-7-build-numbers-t58.html

Što nose vjetrovi sudbine nitko ne može znati.
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.7.2009 13:20 (sage).

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice