Volonteri izrađuju Hyperloop

poruka: 25
|
čitano: 4.453
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Volonteri izrađuju Hyperloop".
16 godina
neaktivan

"kad se male ruke slože, sve se može, sve se može ..." {#}

I know that you believe you understand what you think I said, but I'm not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Moj PC  
3 1 hvala 0
11 godina
neaktivan

Iskreno, mislim da ce ovaj projekat pas u vodu...

CoolerMaster Support
Moj PC  
0 8 hvala 0
16 godina

Pa ideja i nije toliko revolucionarna.

1869 je Alfred Beach izgradio testni pneumatski vlak.

Doduse njegova verzija je koristila pritisak umjesto vakuuma.

Gods are fragile things; they may be killed by a whiff of science or a dose of common sense. – Chapman Cohen
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.12.2014 19:34 (syncmaster245b).

2 1 hvala 0
15 godina

Ljudi koji dobiju dionice nisu volonteri. Zanima me kako će prugu zaštiti od terorista.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Volonteri izrađuju Hyperloop
jozef kaže...

Ljudi koji dobiju dionice nisu volonteri. Zanima me kako će prugu zaštiti od terorista.

Izbacit će ih van....

--------------------------------------------------------------------------------------------
17 godina
jozef kaže...

A kak je zaštićena trenutačna pruga za sve vlakove u svijetu?

15 godina
lllnuclearlll kaže...

Trenutačnim prugama se vlakovi ne kreću velikom brzinom kroz vakuum. U slučaju proboja vlak se trenutno pretvara u buktinju koja se ne može brzo zaustaviti radi evakuacije.

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.12.2014 20:09 (jozef).
16 godina
neaktivan
jozef kaže...

indijanci na ratnoj stazi odavno ne napadaju željeznog konja. haug. {#}

I know that you believe you understand what you think I said, but I'm not sure you realize that what you heard is not what I meant.
16 godina
zerocool12 kaže...
jozef kaže...

Izbacit će ih van....

A što će radi kondukteri onima uhvaćenim bez karata? :)

17 godina
Iato sto i sada - nista. :)
Steam: ukay1000 Xfire: ukay1000 LoL: Cquencer Molten WoW Warsong: Steelrock (ally)
14 godina
neaktivan

U cijevima bi trebao da se nalazi zrak niskog pritiska ne vakuum

1 2 hvala 0
17 godina
jozef kaže...

Zanima me kako će prugu zaštiti od terorista.

Previše gledaš holivudske filmove. Čak nit ono što ameri svaljuju da su uništili nekakvi "teroristi" na kraju ispadne da su uništavali njihovi CIA specijalci

15 godina
neaktivan
jozef kaže...
lllnuclearlll kaže...

Trenutačnim prugama se vlakovi ne kreću velikom brzinom kroz vakuum. U slučaju proboja vlak se trenutno pretvara u buktinju koja se ne može brzo zaustaviti radi evakuacije.

Ha? Netko je pao fiziku u srednjoj?

Ali stvarno mi nije jasan taj tvoj koncept uništenja, daj ga malo objasni. 

ಠ_ಠ Rolling on the floor laughing until someone jump on me a makes me stop rolling on the floor laughing but then I do it again cuz it's awesome
13 godina
neaktivan

jozef od kad vatra gori u vakuumu

čitaj bez dotoka kisika.

ps ovo je drago trebao obraditi u komentaru dana rado bih čitao više o ovoj tehnologiji,pogotovo ako je maglev

volim vlakove skoro ko sheldon

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.12.2014 21:49 (Ikarus01).
13 godina
neaktivan
Ikarus01 kaže...

ps ovo je drago trebao obraditi u komentaru dana rado bih čitao više o ovoj tehnologiji,pogotovo ako je maglev

Pisao je Drago na ovom linku kojeg su stavili u tekstu: http://www.bug.hr/bug/tekst/hyperloop/96580.aspx

Imagination will often carry us to worlds that never were. But without it we go nowhere.
13 godina
neaktivan
Reichz kaže...
Ikarus01 kaže...

Pisao je Drago na ovom linku kojeg su stavili u tekstu: http://www.bug.hr/bug/tekst/hyperloop/96580.aspx

isprike na mobitelu sam nisam vidio

hvala.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
15 godina
ROFLOLMAO kaže...
jozef kaže...
lllnuclearlll kaže...

Ha? Netko je pao fiziku u srednjoj?

Ali stvarno mi nije jasan taj tvoj koncept uništenja, daj ga malo objasni. 

Što je nejasno? Uslučaju proboja vakumiranog tunela imaš dotok kisika kao i ogroman porast trenja za koje vlak nije predviđen. Velika kinetička energija se jako brzo pretvara u toplinsku što rezultira temperaturama od par tisuća °C. Koliko putnika preživi tako nešto?

10 godina
protjeran

Elon Musk je prodavač magle par excellence.

0 12 hvala 0
15 godina
neaktivan
jozef kaže...

Što je nejasno? Uslučaju proboja vakumiranog tunela imaš dotok kisika kao i ogroman porast trenja za koje vlak nije predviđen. Velika kinetička energija se jako brzo pretvara u toplinsku što rezultira temperaturama od par tisuća °C. Koliko putnika preživi tako nešto?

Ubiti kad bolje razmislim ima smisla. Samo što neće doči do nekolio tisuća stupnjeva nego do -200 zbog hlađenja brzim zrakom. Svi će se putnici smrznuti. {#}

ಠ_ಠ Rolling on the floor laughing until someone jump on me a makes me stop rolling on the floor laughing but then I do it again cuz it's awesome
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.12.2014 23:49 (ROFLOLMAO).
17 godina
neaktivan
Ivo Robić kaže...

Dakle PayPal, Tesla Motors i SpaceX (i Solarcity donekle) su što? Prodavanje magle?

Ne znam kako ljudima mozak funkcionira da dođu do takvog zaključka.

15 godina
odjavljen
GuitarMaster kaže...
Ivo Robić kaže...

Ne znam kako ljudima mozak funkcionira da dođu do takvog zaključka.

Tako što ne funkcionira. Dotični je najobičnija trolčina.

Svi smo mi Mentalist.
13 godina
neaktivan
ROFLOLMAO kaže...
jozef kaže...

Ubiti kad bolje razmislim ima smisla. Samo što neće doči do nekolio tisuća stupnjeva nego do -200 zbog hlađenja brzim zrakom. Svi će se putnici smrznuti. {#}

ima tu neke istine za takve maglev brzine vodici ce biti supravodljivi sto znaci da ce trebati biti ohlađeni na 0kelvina sto je otprilike manje od -200

17 godina
neaktivan
Ikarus01 kaže...
ROFLOLMAO kaže...
jozef kaže...

ima tu neke istine za takve maglev brzine vodici ce biti supravodljivi sto znaci da ce trebati biti ohlađeni na 0kelvina sto je otprilike manje od -200

Nema nikakvih vodiča ni supravodljivosti jer to nije maglev. Evo tu je lijepo opisano:

http://www.bug.hr/bug/tekst/hyperloop/96580.aspx

14 godina
vakumirati ce ih :D
17 godina
neaktivan
Ha ha ha cijena je nista u usporedbi s hrvatskim autocestama.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice