Ima li smisla iPhone 5C?

poruka: 267
|
čitano: 41.822
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Ima li smisla iPhone 5C?".
14 godina
Re: Ima li smisla iPhone 5C?
Iz ovog posta zakljucujem da previse promatras 13 i 14ogodisnjakinje.
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One
16 godina
Deawood kaže...

Kakva istrazivanja LoL? 

Svaka druga klinka oko 14 godina ima iPhone i "kul" zeko maskicu.

Izađem van u kafic na moru i lik nasuprot mene ima, ono iPhone, isto tako njegova cura, šetam rivom i vidim dvije frendice od 13-14god kako sjede na klupici i tipkaju po iPhoneu, navecer unajmim bicikl i promatram koje mobitele imaju ljudi, 95% njih imaju iPhone LoL

I? Klinke očito znaju što je dobro.

Kad Samsung ponudi S4 bez trzanja i da prvi dobiva najnovije igrice, bit će ga po gradu

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
15 godina
Ima li smisla iPhone 5C?
velis gore, same curice? mislis li da je tvoje iskustvo bitan pokazatelj profila 300 milijuna korisnika iphone-a diljem svijeta? tog navodno, preskupog telefona..?
Moj PC  
1 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
freddie kaže...
mile1989 kaže...

reci da je 4" ekran mana granici sa retardacijom. zas bi to bila mana. meni je osobno mana 5" ekran. i zato sam kupio ajfon a ne neki andorid jer mi netreba mobitel od "pola" metra. ljudi se razliku, ako ti je 4" premalo kupi si 5" i to je to. ko sto i oni kojima je 5" preveliko nek kupe 4 i gotova prica.a ove price o dimenziji i cijeni ne granice sa retardacijom nego jesu. jer po tome bi istu cjenu trebali imat recimo golf5 i ferrari 430. a vidi si sam cjenu ferarija. i najjace izvedbe golfa i jos ulozi u njega 10k eura da dobis istu snagu. pa vidi tada razliku u cijenu. 

kum kupio neki tamo galaxy ace il nešto slično. ima para, al prošle godine kad je uzimao mob nije htio sgs3 jer mu je- PREVELIK. bratić vozi landcruiser i pun je ko brod ali neće čut za sgs3/4 jer su mu pogađate- preveliki. kupio je na kraju nekakvi samsung duo neštonešto..

mislim, jasne su mi neke prednosti velikih ekrana, ali govorit kako su svi ostali glupi i zaostali jer imaju 3- 4 inchere, je fakat retardirano do bola

Svak kupuje sto mu pase, to je jasno. No takodjer je jasno kako mobiteli velikih ekrana lagano istiskuju tablete. Zasto bi netko kupio mobitel od 4" i tablet od 7" kad moze kupiti mobitel sa velikim ekranom i imati sve? Apple je dugo vremena pokusavao odrzavati fizicku razliku izmedju mobitela i tableta kako bi mogao istim ljudima prodavati i jedno i drugo. Onda su shvatili da je 10" ipak previse za uredjaj koji bi trebao biti mobilan i natao je iPad mini. Onda su opet shvatili da ljudi sve vise traze vece mobitele pa je iPhone narastao. Njima se ne smije dogoditi da jednim uredjajem ubiju drugi. Posto imaju svoj krug kupaca najgora konkurencija mogu biti sami sebi. Ovo sto im polako Android otima je nista u usporedbi sa stetom koju bi izazvali izbacivanjem 5"+ mobitelom. Tesko ce Apple ostati pri vrhu ako ne izbace nesto novo.

15 godina
Ima li smisla iPhone 5C?
pa naravno da su veliki ekrani usli u modu i naravno da imaju svojih prednosti, sam velim kako niti mali nisu izumrli niti ce ikada nestati. mobilni uredjaj sa malim dimenzijama takodjer ima svojih prednosti i samim tim i znacajnu poziciju na trzistu. a po prodajnim rezultatima IP mogu zakljuciti samo to, da je samsung svojom strategijom istisnuo sa trzista sve ostale proizvodjace androida, nista vise. IP se iz generacije u generaciju prodaje sve bolje.
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ima li smisla iPhone 5C?
pa sto znaci ako djeca id 13 godina imaju iphone da ga ja nesmijem imat ili da taj mob sluzi samo za igrice i fejs? pa ima hrpa ljudi koji ga kvalitetno koriste. samsung je najbolji andorid , ali nije najbolji mobitel i to je to . svidjelo se to vama ili ne jednostavo je to tako.

3 4 hvala 0
16 godina
neaktivan
mile1989 kaže...
samsung je najbolji andorid , ali nije najbolji mobitel i to je to . svidjelo se to vama ili ne jednostavo je to tako.

a ne iphone je najbolji mobitel, covjece koji sve bullshit covjek moze procitati na ovom forumu.

top modeli androida u svemu doslovno gaze iphone.

14 godina
Makavelii kaže...
mile1989 kaže...
samsung je najbolji andorid , ali nije najbolji mobitel i to je to . svidjelo se to vama ili ne jednostavo je to tako.

a ne iphone je najbolji mobitel, covjece koji sve bullshit covjek moze procitati na ovom forumu.

Je, gaze u broju jezgri, kolicini RAM-a, kul fensi s****ma kao naprimjer skrolanje ocima, i ono mobitel stoji na stolu a ti pucnes prstima i on odma doleti tebi u ruke a usput ti donese pljuge, upaljac, pepeljaru i pol kile hladne pive... Samo sta nazalost to bas u praksi i ne funkcionira... Sta ce ti octa core procesor, ultra hyper mega ddr6 RAM, kamera s kojom mozes snimati ekipu kak se j**e zgradu do, kad mobitel lagga, pol stvari ni na papiru ne funkcionira a kamoli upraksi,ulazis u kontakte i cekas ono sekundu, ulazis u fotografije mobitel steka. Zalosno da na iphoneu koji je hw dosta slabiji sve leti a na ovom se vuce ko krepana macka. Btw imam ip5, buraz je kupio s4, i nakon kaj mi ga je dao da se malo igram i nakon sta sam mu rekao da se mob ponasa i izgleda kao da je od plastelina, dobim odgovor "e stari cekaj ti, ovo je open source sad cu skinut custom rom, bootat, skinut ovo zamjenit ono, kupit aluminijsku masku i mob ce letit". 2 tjedna mu je trebalo da sve "nastima", a kad mi da za poziv i kad mu kazem da mob i dalje steka dobim odgovor "pa naravno kad vrti puno aplikacija u pozadini a ti ih nisi pogasio, neznas jer koristis iphone". Frajer se vozi s curom u nekoj vuko***ni i koristi navigaciju i mob se zaledi, onda ga upali pa mu nece ocitat lokaciju, pa ga ugasi ponovo upali, pa ga ponovo ugasi izvadinbateriju, stavi bateriju i mob proradi. I onda sam ja glup kaj kupim iphone, dodem doma, ustekam u komp, instaliram itunes i deri buraz po aplikacijama. Edit a Android cu kupit kad ce se softwerski ponasat u skladu sa cijenom koju sam za njega iskeairao i kada da bih uzivao u njemu necu morat radit/stavljat custom romove nego kada ce mi proizvodjac to sve omogucit! I kad naravno prva aplikaciju koju cu morat instalirat nece morat bit task killer.
Ako sam ti pomogao opali TD!
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.8.2013 1:01 (FuzzyBrain).
16 godina
neaktivan
FuzzyBrain kaže...
Makavelii kaže...
mile1989 kaže...

Je, gaze u broju jezgri, kolicini RAM-a, kul fensi s****ma kao naprimjer skrolanje ocima, i ono mobitel stoji na stolu a ti pucnes prstima i on odma doleti tebi u ruke a usput ti donese pljuge, upaljac, pepeljaru i pol kile hladne pive... Samo sta nazalost to bas u praksi i ne funkcionira... Sta ce ti octa core procesor, ultra hyper mega ddr6 RAM, kamera s kojom mozes snimati ekipu kak se j**e zgradu do, kad mobitel lagga, pol stvari ni na papiru ne funkcionira a kamoli upraksi,ulazis u kontakte i cekas ono sekundu, ulazis u fotografije mobitel steka. Zalosno da na iphoneu koji je hw dosta slabiji sve leti a na ovom se vuce ko krepana macka. Btw imam ip5, buraz je kupio s4, i nakon kaj mi ga je dao da se malo igram i nakon sta sam mu rekao da se mob ponasa i izgleda kao da je od plastelina, dobim odgovor "e stari cekaj ti, ovo je open source sad cu skinut custom rom, bootat, skinut ovo zamjenit ono, kupit aluminijsku masku i mob ce letit". 2 tjedna mu je trebalo da sve "nastima", a kad mi da za poziv i kad mu kazem da mob i dalje steka dobim odgovor "pa naravno kad vrti puno aplikacija u pozadini a ti ih nisi pogasio, neznas jer koristis iphone". Frajer se vozi s curom u nekoj vuko***ni i koristi navigaciju i mob se zaledi, onda ga upali pa mu nece ocitat lokaciju, pa ga ugasi ponovo upali, pa ga ponovo ugasi izvadinbateriju, stavi bateriju i mob proradi. I onda sam ja glup kaj kupim iphone, dodem doma, ustekam u komp, instaliram itunes i deri buraz po aplikacijama. Edit a Android cu kupit kad ce se softwerski ponasat u skladu sa cijenom koju sam za njega iskeairao i kada da bih uzivao u njemu necu morat radit/stavljat custom romove nego kada ce mi proizvodjac to sve omogucit! I kad naravno prva aplikaciju koju cu morat instalirat nece morat bit task killer.

koje su ovo price za malu djecu.. ne znam sto vi radite s mobitelima  i na koje ih sve nacine silujete da vam stekaju ali meni npr. note2 ne steka, nikad ga nisam morao gasiti, sve leti i sve radi kako treba. a ta sva "cool fensi sranja" koja android ima danas iphone nece dobiti niti pola njih jos godinama i kada ih i dobije tipicnom apple useru ce biti prikazani kao nesto novo i revolucionarno iako isto to postoji godinama na drugoj platformi a android ce opet tada biti godinama ispred po feature-ma i po hardware-u i po otvorenosti i prilagodbi samog sustava.

ubijati procese na androidu ne moras ako se ponasas razumno i nemas instalirano mali milijun aplikacija od kojih 95% ne koristis te se za sve njih pokrecu razni servisi i procesi koji gutaju procesorsko vrijeme te ram.

korisnike iphone-a bi mogli usporediti sa klasicnim userima windowsa koji samo znaju klikati po ikonama i dize im se kosa na glavi cim spomenes da paze sto instaliraju, da paze u task manageru na servise/procese, ukratko da odrzavaju svoje racunalo i ne zatrpavaju ga smecem.

smartphone je danas mini racunalo sa opcijom poziva te je sasvim logicno da ga moras barem minimalno odrzavati kao i svako drugo racunalo.. a ako bas zelis samo i iskljucivo mobitel onda za takve ljude nije smartphone neka uzmu najobicniji mobitel i to je to.

14 godina
odjavljen
gamer34 kaže...
Iz ovog posta zakljucujem da previse promatras 13 i 14ogodisnjakinje.

Ne, nego vecina iBota korisnika su između 12 i 17 godina, a to je snobizam, odnosno zele se dokazati drustvu.

Mitch kaže...
Deawood kaže...

I? Klinke očito znaju što je dobro.

Kad Samsung ponudi S4 bez trzanja i da prvi dobiva najnovije igrice, bit će ga po gradu

Sure, sure. A kad ih pitaš po cemu biras mobitel, odgovor je po boji.

Kad sam kupovao mob isprobao sam 4 mobitela, redom kako su dolazili tako sam isprobavao : iPhone 5, Sony Xperia Z, HTC One i SGS4 i jako dobro znam da niti jedan od tih mobitela niti malo ne "šteka".

Osobno mi se Samsungov softver niti malo ne sviđa zato jer poždere previše rama i proca.

Igrice? Really, zar smo u vrticu?

15 godina
FuzzyBrain kaže...
Makavelii kaže...
mile1989 kaže...

tocno od slova do slova.. imao sam sgs4 par dana doma i vidio da su istinite price sa foruma. kao prvo, aparat se toliko grije da mi ga se nije dalo drzat u ruci. tocno neugodan osjecaj. drugo, premda sam skinuo sve moguce nadogradnje i dalje je lagao, stekuckao i po malo trzao, mogu se mislit na sto ce licit kad bude star godinu dana. trece, one air view- ove i gesturse sam sve pogasio jer q..u ne rade. onaj preview sa prstima takodjer, radi samo za neke aplikacije i to samo ako je dovoljno svjetla u sobi. fotoaparat je dobar i u kombinaciji sa onim oversaturiranim postavkama ekrana slike izgledaju iznenadjujuce dobro. e sad, kad ih prebacis na komp ne izgledaju niti blizu tako dobro al ajde.. battery life me se nije dojmio, skinem ga sa punjaca u 2 popodne i u 8 navecer baterija gotova (wtf??!) doduse, prckao sam manje vise svo vrijeme po njemu ali wtf, samo 6 sati? aplikacije izgledaju prilicno jadno naspram onih sa apple app stora itditd.. - i ne znam u cemu je fora sa tim google play ducanom, kao prvo gomila s...a i sve nekako konfuzno nabacano, drugo vele kak imaju zilijun aplikacija ali recimo pun kufer njih uopce nije za tvoj mobitel, ova je za drugu rezoluciju, ova ne radi na tvojoj verziji androida, za ovu ti je mobitel preslab i slicno.. na kraju ispadne da ako imas dvije godine starog samsunga ili htc, na playu nemozes skinut pun kufer toga.. neki dan braticeva zena veli da ne moze skinuti 'plants vs zombies' malome na tablet, ja idem probati a ono pise uredjaj preslab?!?!?! samsungov tablet kupljen ove godine na proljece, 1 ghz proc i sve.. tu igru frend ima na prastarom ip3gs..
14 godina
odjavljen
Ima li smisla iPhone 5C?

Nije zvaka za seljaka.

1 4 hvala 0
15 godina
Ima li smisla iPhone 5C?
mozas li malo precizirati na koji dio mog posta se odnosi ta analigija sa zvakom? inace, sadasnjem vlasniku spomenutog sgs4 ja odrzavam racunalo i objasnjavam informatiku za ispite. uvjeravam te da o informatici zna x puta manje od mene (napominjam da nisam ni ja neki strucnjak). -a kasnije ces mi morati pojasniti kako to da preskupi mobitel od 1000 € statisticki gledano imaju uglavnom curice od 13 godina?
Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
odjavljen
Ima li smisla iPhone 5C?

To se odnosi na tvog frenda.

A curice imaju te mobitele jer su im tatice uzeli na pretplatu za par kn.

1 4 hvala 0
15 godina
Ima li smisla iPhone 5C?
frend je jedan sasvim normalan i u svemu prosjecan decko. cuo okolo kako je sgs4 'najbolji mob na svijetu' pa ga uzeo.. jbg a kaj se tice iphone- a, velis 'curice'? koliko vidim na netu, otprilike svaki peti smartphone na svijetu je iphone, dok statistike govore da je u nekim zemljama zapada ta cifra i puno veca- i do 70 % svih smartphone- a otpada na iphone. kako ugurati taj podatak u ovu tvoju nadasve ozbiljnu sociolosku studiju? SVE teenagerice imaju iphone, oko 22 % smartova otpada na androide (vjerojatno) zaposlenike u znanstvenim ustanovama, nekih 8 % nokija imaju 'vezisti' a svi ostali imaju dummy telefone?
Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
freddie kaže...
mozas li malo precizirati na koji dio mog posta se odnosi ta analigija sa zvakom? inace, sadasnjem vlasniku spomenutog sgs4 ja odrzavam racunalo i objasnjavam informatiku za ispite. uvjeravam te da o informatici zna x puta manje od mene (napominjam da nisam ni ja neki strucnjak). -a kasnije ces mi morati pojasniti kako to da preskupi mobitel od 1000 € statisticki gledano imaju uglavnom curice od 13 godina?

SGS 4 kosta 500 eura a iphone 5 kosta 600 eura.

Gdi ti kopas te vrijednosti iz nosa ne znam, a te price o stekanju te slaboj bateriji mozes prodavat tu po bugovom forumu.

Kak samo uspijete svaku temu o iphoneu posrat sa uvlacenjem Samsunga u pricu.

14 godina
odjavljen
Ima li smisla iPhone 5C?

Android je vodeci u svijetu i sad ti govoris da je najvise iPhonea. Tipicni fanboyizam.

Imao iPhone 4 kad je izasao i nisam ga hvalio niti upola kao ti,mob je odlican, ali dati 2000kn za rabljenog je suvise ludo. Za 1800kn mogu kupiti H18 sa quad corom i gigom rama te 5".

0 1 hvala 0
16 godina
odjavljen
FuzzyBrain kaže...
Makavelii kaže...
mile1989 kaže...

Fuzzy je, za razliku od mnogih, očito zaista u rukama imao i SGS4 i iPhone 5. Većina s komentarima ovdje su "dječurlija" koja o tim uređajima samo čitaju, očito.

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.8.2013 12:06 (Tonči).
14 godina
odjavljen
Ima li smisla iPhone 5C?

Znaci ja nemam Xperiu Z? Kad dođem s mora odmah slikam mob, a za sad:

0 0 hvala 0
14 godina
Ima li smisla iPhone 5C?

Kakve veze ima koliko korisnici iphonea imaju godina?? Mislim ako mi je to misao vodilja kod kupovanja mobitela onda stvarno... Gle ovako, u nacelu se ne slazem ni sa jednom ''vizijom'' mobilnog os-a kojeg tri glavna proizvodjaca guraju. Android- softwear u banani, nemam povjerenja u njega, nemam pored faxa, posla, cure i treninga jos vremena kemijat da bi mob radio kako spada. Ako cu platit par tisuca kuna za mobitel onda ocekujem besprijekorni rad od trenutka kad je napustio kutiju i prvi put se napunio. Google store mi je smece tj ima poprilicno smeca i mislim da bi google trebao malo stati na loptu i uvesti neke restrikcije u njemu da se smanji kolicina smeca. Kao da sam usao u hangar u kojem se nalazi bezbroj predmeta i sada nadji ti sta ti treba (ovdje ne govorim o popularnim aplikacijama tipa battery doctor, task killer i slicno...). Nemam nista protiv plasticnih mobitela iako mi iphone 4,5, lumie i xperia z puuno bolje leze u ruci i imam dojam da su puno kvalitetniji od galaxy serije. iOS- fluidan rad, nemam osjecaj da ce me mob napustit i zblesirat se u najgorem trenutku, odlican filling aluminija nema skripanja i osjecaja pucketanja u ruci. Nedostaci ce biti rijeseni sada kada dode iOS 7, tj bar vecina meni bitnih stvari ce doc. Stvari kod kojih ovdje gubim zivce su iTunes, lightning prikljucak zbog kojeg moram uvijek nosit punjac sa sobom i nedostatak widgeta te neimanja opcije personalizacije samog moba(mijenjanje slike odnosno pozadine i lock screena nemogucnost mijenjanja izgleda ikona itd).Windows phone s kojim sam se susreo jer mi cura ima htc 8s je katastrofa. Ocekivao sam puuuuno vise od os-a iza kojeg stoji M$(obratiti paznju na $). Mislim, zeni tamo u 12 mjesecu kad ga je kupila nije radio viber, sada je i whatsup poceo stekat. Glavni problem aplikacije, da M$ ovdije upumpa bar pola para koliko su upumpali u surface uspjeh bi bio zagarantiran. Lumia 920 mi je odlican mob ali prije bi progutao androida na njoj nego WM. Koja je poanta ovog posta na kraju? Nisam fanboy nego jednostavno zelim najbloje za svoje novce. Imao sam od smartphonova legendarnu nokiu n95, iphone 3g, galaxy 2 i sada iphone 5. I moje OSOBNO misljenje je da mi on daje najvise za MOJE novce iako ni on nije savrsen.P pitanju cijene u 12 mjesecu kad sam kupovao novi mob S3 je bio za 120 kn skuplji od ip5, u vipu u tarifi bez limita 222kn, to sta netko prodaje iphone 4 preko OGLASNIKA za 2000kn bez gare i sa potrganim home butt. nije moj problem. Sta se mene tice neka stavi i 5k kn a ja cu mu cestita ako ga proda po toj cijeni! 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Ima li smisla iPhone 5C?

To "dječurlija" je po ponašanju, ne godinama. Apsolutno nema nikakvog smisla komentirati nešto što nisi nikada zaista vidio i koristio, to je poanta. To je kao da ja komentiram razlike, prednosti i negativnosti Lamborghinija i Ferrarija, a nisam vozio ni jednog, nego sve temeljim na pročitanome i papirnatim karakteristikama.

Moj PC  
5 0 hvala 1
14 godina
odjavljen
Ima li smisla iPhone 5C?

Slazem se skoro pa sa svime. Neznam dali ja imam srece ili sto, ali meni se Xperia Z ama bas nikada nije smrznula i jako jako je fluidna.

Na GPu ima stvarno sranja i sa tim se slazem, ali opet ima i vrhunskih aplikacija. Nemam ama bas nikakvih problema sa androidom.

1 0 hvala 0
16 godina

Mitch kaže...

Sure, sure. A kad ih pitaš po cemu biras mobitel, odgovor je po boji.

Kad sam kupovao mob isprobao sam 4 mobitela, redom kako su dolazili tako sam isprobavao : iPhone 5, Sony Xperia Z, HTC One i SGS4 i jako dobro znam da niti jedan od tih mobitela niti malo ne "šteka".

Osobno mi se Samsungov softver niti malo ne sviđa zato jer poždere previše rama i proca.

Igrice? Really, zar smo u vrticu?

Jel ti čitaš svoje postove ili moje?

Osobe koje si ti spomenuo da kupuju iPhone traze samo igrice i facebook (i reklamu naravno), a ne ozbiljni korisnici.

Znači ti si izabrao Xperiu Z pored HTC One i SGS4?

Onda očito nemam što raspravljat s tobom.

14 godina
odjavljen
Ima li smisla iPhone 5C?

Da, One ima slabiju bateriju i kameru i manji ekran, a SGS4 je od plastike OMFG

Stvarno nemam namjere dati 5000kn za mob koji je plastican.

A i to je moj novac, sto tebe briga.

0 2 hvala 1
14 godina
Deawood kaže...

Ovime mozemo slobodno zakljucati temu! Svako bira prema svome nahodjenju i sto njemu pase. Sta se mene tice netko moze nosit ciglu za mobitel i to je njegov izbor ali ne volim kada se pljuje po mome izboru i naziva me se ......

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.8.2013 12:27 (FuzzyBrain).
15 godina
Deawood kaže...

Znaci ja nemam Xperiu Z? Kad dođem s mora odmah slikam mob, a za sad:

jel i ja smijem pricati o lagu i pregrijavanju? (slika dolje) - i zasto ti smijes reci da je android vodeci OS medju smartphonima a ja ne smijem reci da je IP najprodavaniji model smartphone- a, i to u raspravi kako su >= 4' ekrani 'pase', te kako su pregazeni? sto, u tvojem sistemu vjerovanja svatko ko posta *cinjenicu* je automatski fanboj i samim time manje vrijedan diskutant od tebe? djetinjasto postavljanje stvari ako mene pitas.
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.8.2013 12:49 (freddie).
16 godina
Deawood kaže...

Hm, zato bolje dati iste novce za matricu iz 2003' (TFT).

BTW ako nisi znao, staklo ojačano polyamidom (od čega se rade kupaći kostimi) je isto plastika.

16 godina
odjavljen

freddie, zašto imaš iPhone punjač uz S4? :)

16 godina
Tonči kaže...

freddie, zašto imaš iPhone punjač uz S4? :)

Haha, "manje se grije"

15 godina
neaktivan
Deawood kaže...

Da, slabiju za 30 mAh, ali šta ti to znači kad Htc One daleko duže drži kod web browsinga i gledanja videa. Xperia je u prednosti 2 sata kod razgovaranja na 3G signalu, ali zato na One-u možeš 3-4 sata više gledati video i surfat.

Slike jesu bolje na Xperiji, ali je snimanje na Htc-u za klasu bolje.

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice