nisam ni za jedan tabor, osobno imam nokiu n73 ali cu samo pitat pitanje. sto to ti flagship androidi imaju bolje od ajfona 5? nemojte mi spominjat octa core procesore i rame nego pravi realan rad mobitela? jesu mozda brzi uredaji? nisu. dal imaju bolju kameru? nemaju jer ajfon jos uvijek ima jednu od najboljih kamera. dal imaju bolji ekran? samo pogledajte xperiu z. baterija je nula bodova na svima jer se mora punit svaku vecer. realno svi su isti, razlika je samo u kucistu, i velicini ekrana.
Reći ću ti.
Imaju mogućnosti koje iPhone nema. Pogotovo Samsungovi... Ja mogu dok gledam feed na fejsu il twitteru link otvorit u Skočnom prozoru interneta u tili čas i micat ga po ekranu, nemoram uopće ulazit u Internet aplikaciju pa izlazit i 300 klikova potrošit. Također i za PopUp video. Za Split screen da i ne govorim. Također stvari koje Note može u odnosu na druge je neusporedivo.
Kameru sam uspoređivao... Moja na Noteu 1 je bolja od iP4S. Galaxy S4 pojede iP5 u kameri. Ali definitivno najbolje kamere imaju Lumie.
Baterija (kako sam i postavio link) je jako dobra na S4 a i na HTC One i na Xperiji Z, bolja od iP5 u svakom slučaju. Moj prijatelj s S4 puni ga svaka 2 dana (osvjetljene na max i mobilni podaci stalno uključeni). S druge strane iPhone znaju punit i 2 puta dnevno kao i ja svoj Note (nikako ne preporučam po pitanju baterije).
3 godine stari AMOLEDI znaju imati bolju sliku od Iphonea ali do sad iP ih je šišao po pikselaži. Sad ni to više nema.
Vrijeme, dragi moji, kad je iPhone bio vrh ponude po speckama, kvaliteti i brzini prošlo je (iako se još kupuje zbog imena, slično kao njemački auti), a novi iP5C bit će i PLASTIČAN (mislim da će ajfonovci dobit srčane udare.... i onda otić u Apple dućan i kupit iP5C)