Konačno je izašla nova verzija popularnog alata/programa za "uštimavanje" VGA,super,download!
Tko je bio prvi overclocker? Nikola Tesla,prvi je uništio električnu centralu tijekom OC-a.
Konačno je izašla nova verzija popularnog alata/programa za "uštimavanje" VGA,super,download!
Nemam komentara. Al fakat.
Riva Tuner je zaista legendarni komad softvera. Koristio sam ga najintenzivnije prije 3,5 godine kada sam pomoću njega 'otključao' GeForce-icu 6800 LE na 'punokrvnu' 6800GT tako da sam jednostavno označio 'sakrivene' shadere i stvar je profunkcionirala bez ikakvih artefekata hvala bogu
Riva Tuner je zaista legendarni komad softvera. Koristio sam ga najintenzivnije prije 3,5 godine kada sam pomoću njega 'otključao' GeForce-icu 6800 LE na 'punokrvnu' 6800GT tako da sam jednostavno označio 'sakrivene' shadere i stvar je profunkcionirala bez ikakvih artefekata hvala bogu
Kako naštimati da da nakon XX°C se ventilator počne brže vrtiti? Imam XFX 8800GT Alpha Dog XXX 512MB, ali ventilator se ne ubrza u 3D, a niti na povišenoj temperaturi (matična je gigabyte p35, u bios-u ventilacija postavljena na auto).
Probao sam u advanced postaviti one 3 brzine (za normal, 3D i 3D neki), ali ventilator se konstantno vrti na 30% (osim kad mu baš fixno ne odredim neku veću brzinu).
Našao sam ovo rješenje: kreiranje profila za fan i trigera koji ih postavljaju priliko određene temperature