PhysX za mase

poruka: 68
|
čitano: 7.336
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "PhysX za mase".
17 godina
neaktivan
RE: PhysX za mase
naxeem kaže...

Performanse F@H nemaju baš neke veze sa snagom pojedinih kartica.

Ono što je puno bitnije je da se Physx bolje vrti na ATi karticama, nego nVidia karticama.

Nemoj me kriv shvatiti ali odkad ATI ima podrsku za Physx mislim ja nisam vidio nigdje nista o tome isprika ako grijesim...i ako ima kako znas da se bolje vrti na ATI karticama?Izlanuo se

Live to WIN!!!!!
17 godina
protjeran
naxeem kaže...

Ono što je puno bitnije je da se Physx bolje vrti na ATi karticama, nego nVidia karticama.

Sad bi bilo lijepo da ti njemu objasniš "odakle TEBI takve informacije".
17 godina
neaktivan
PhysX za mase

Na kraju krajeva, mislim da su performanse pojedinih GPUova vezane za to kakva je podrška za određenu tehnologiju u samim driverima, a pojedinačni čipovi su po snazi tu negdje (dobro, ATIeva HD 4870x2 je najjača trenutačno jer se radi o 2 čipa Belji se).

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pero1234 kaže...
naxeem kaže...

Sad bi bilo lijepo da ti njemu objasniš "odakle TEBI takve informacije".

Jos cekam objasnjenje nadam se da cu dobiti nekakve odgovore da potkrijepe naxeem-ove tvrdnje.
Live to WIN!!!!!
17 godina
neaktivan
PhysX za mase

E sad bi vi htjeli da vam se sve na pladnju servira. Neću, potrudite se malo. Physx driveri za ATi postoje, Vantage score na ATi-u je ogroman i veći od nVidije.

"The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crisis." - Dante Alighieri
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

E sad bi vi htjeli da vam se sve na pladnju servira. Neću, potrudite se malo. Physx driveri za ATi postoje, Vantage score na ATi-u je ogroman i veći od nVidije.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. AMD Athlon64 X2 5200,Ati radeon HD 4870 512ram,2xWD 160GB,Gigabyte GA-M57SLI,2 gb ram,OCZ 600w powerXstream,Zvučnici-Sony MHC-EC77,Kučište-Gigabyte Chasis Poseydon,Acer 19"
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.8.2008 13:13 (kikolo rikolo).
17 godina
neaktivan
PhysX za mase

Ako netko zna zašto ne mogu instalirati 177.39 drajvere koje sadrže physx na 32-bitnoj visti kad pokrenem za instalirati počme instalacija sve normalno,ali ne dobijem da odaberem za instalirat physx tj. onaj izborik gdje se odabere jezik i uopće mi nema na kraju ponuđeno za restart PC-a.Nema potrebe uspio sam... 

ASUS P5Q DELUXE Intel Core 2 Duo E8500, NVIDIA 9800 GX2 CORSAIR TWIN2X2048-6400C4 SEAGATE BARRACUDA 320GB CORSAIR HX 620W
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.8.2008 14:57 (Razer_Copperhead).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PhysX za mase

A gdje ovih 2.7 GB skinuti?

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice