Partnerstvo Microsofta i Autodeska za 3D razvoj ko

poruka: 12
|
čitano: 1.974
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Partnerstvo Microsofta i Autodeska za 3D razvoj ko".
17 godina
neaktivan

nekak mi se čini, al to je zbilja subjektivno, da je taj hololens jedina poštena stvar koju je MS ikad načinio. i da će biti prilično korisna za sve i svašta. no u svakom kukoklju se nađe žito. 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Moj PC  
1 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Partnerstvo Microsofta i Autodeska za 3D razvo
Ajar kaže...

nekak mi se čini, al to je zbilja subjektivno, da je taj hololens jedina poštena stvar koju je MS ikad načinio. i da će biti prilično korisna za sve i svašta. no u svakom kukoklju se nađe žito. 

na cemu si ti?

17 godina
neaktivan
neo.gz kaže...

na cemu si ti?

na iskustvu. 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
15 godina

Marketinški filmić pun specijalnih efekata, ćisto sumnjam da će se u praksi spajanjem kažiprsta i palca animirati crtež, ono možda zumirati ili tako nešto , ni sada se prilikom otvaranja fusion crteža , element na crtežu ne pojavljuje iz svih smjerova iz više dijelova i animirano sastavlja u cjelinu...

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Ajar kaže...

Yep, ovaj IIS, ASP.Net, MSSQL, .Net i Windows server koji pogone forum po kojem trkeljaš bezveze su katastrofalni.

And I looked, and behold a pale horse: and his name that sat on him was Death, and Hell followed with him...
17 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...
Yep, ovaj IIS, ASP.Net, MSSQL, .Net i Windows server koji pogone forum po kojem trkeljaš bezveze su katastrofalni.

vjerujem ti na riječ da su im "profesionalne" tehnologije sasvim drugačije u odnosu na "masovne". i nisu jedini takvi. a puna su im usta "poboljšanih korisničkih iskustava" i "orijentacije na korisnika". no oprosti što sam se usudio svojom ništavnošću drznuti dodirnuti tvoja uvjerenja. ja sam ipak samo običan niškoristi korisnik koji njihove brljotine plaća svojim novcem (ne tvrtkinim). 

15 godina
@Byron
Jesi znalac...
10 godina
protjeran
Sum_of_all_fears kaže...
Ajar kaže...

MS fanboy brigada je tu, da ti objasni da je triljun verzija i licence za Windows server, MSSQL odlicna stvar te da se time potice rast malih i srednjih poduzeca, koji bi se inace patili na Linuxu.

15 godina
neaktivan
IIS?
A LAMP i Nginx su jači od njega.
Vječni izazivač na gostujućem terenu.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/ Svi smo mi jedna velika obitelj sa prezimenom Čovječanstvo
15 godina
neaktivan
A šta se ovog foruma tiče, on je na tim tehnologijama jedino zato jer Bugov stručnjak to zna. Bolje pitanje je zašto phpbb ili smf nije forkan.
Vječni izazivač na gostujućem terenu.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/ Svi smo mi jedna velika obitelj sa prezimenom Čovječanstvo
16 godina
odjavljen
I phpbb i smf (imam ga u firmi) su svjetlosnim godinama iza Bugovog foruma.

Ovom gore neću ni odgovarat. Upiši koji tečaj iz Windows server područja, možda nešto naučiš.

Poslano sa L640. :*
And I looked, and behold a pale horse: and his name that sat on him was Death, and Hell followed with him...
Moj PC  
1 1 hvala 0
10 godina
protjeran
Sum_of_all_fears kaže...
I phpbb i smf (imam ga u firmi) su svjetlosnim godinama iza Bugovog foruma.

Ovom gore neću ni odgovarat. Upiši koji tečaj iz Windows server područja, možda nešto naučiš.

Poslano sa L640. :*

Sto ce mi tecaj kad sam server administrator i dobro sam upoznat sa mogucnostima Windows servera.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice