Negledanje GoT-a – ima ih koji se hvale

poruka: 435
|
čitano: 42.193
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Negledanje GoT-a – ima ih koji se hvale".
12 godina
neaktivan

se*em ti se na GoT, pa jedan Omarov citat vrijedi više nego čitava sezona GoT-a.

1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Ko je sad Omar???

Freak Show Inc.

3 0 hvala 0
8 godina
Re: Negledanje GoT-a – ima ih koji se hvale
Friday kaže...

Ko je sad Omar???

Možda mu je to bivši 

Kruha i igala...
11 godina
Friday kaže...

Ko je sad Omar???

vjerojatno iz ove nove turske serije tuđi život

btw, u originalu se serija zove paramparça 

12 godina
neaktivan
picajzla0707 kaže...
Friday kaže...

Ko je sad Omar???

vjerojatno iz ove nove turske serije tuđi život

btw, u originalu se serija zove paramparça 

Omar Little iz Žice

.

13 godina
protjeran
Ajme 14 stranica, zadnja procitana mi je bila pod brojem 5! Jel bu sad dragec dobil otkaz ili šta?;)
Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
11 godina
ilyaz97 kaže...

Omar Little iz Žice

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.6.2016 15:19 (picajzla0707).
13 godina
neaktivan
picajzla0707 kaže...
ilyaz97 kaže...

Omar Little iz Žice

Ovaj je mrtav. There can be only one!

14 godina
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.6.2016 14:36 (zagi55).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
400ti!!!
Moj PC  
2 0 hvala 0
8 godina
bruno03 kaže...
400ti!!!

Kolega, iskreno čestitam....

Mislim da ovo  treba proslavit 

Želim vam sve najbolje i nadam se da ćete doživjeti još mnogo ovakvih jubilarnih postova na ovome forumu.

Kad čovjek rekapitulira svoj život, shvati da su ga veselile male stvari, i zbog toga ne vidi zapravo svu veličanstvenost svoga pothvata.

Ponovno, čestitam vam od srca i vjerujte mi da sam jednako sretan kao i vi, štoviše, ovo mi je jedan od najdražih trenutak u životu.....

\sarcasm off

Kruha i igala...
14 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Sezona 6, epizpoda 9 dobija IMDB ocjenu 10/10 ...

http://www.imdb.com/title/tt4283088/?ref_=ttep_ep9

Ne budite cobsoni, pocnite gledati!

*dobitnik i7-4790K!, battlelog: B4stardo_CRO
Moj PC  
2 0 hvala 0
8 godina

Samo da kažem, prošli su me trnci i cijelo vrijeme sam vidio u glavi Total War.....

To dovoljno govori. 

Inače, netko je tu spomenuo da ne voli fantasy stvari, a baš si razmišljam kako ovdje uopće nema fantasy radnje, osim par minuta zmajeva u sezoni. 

Zapravo, ni ne sjećam se da je itko ikada uspio ovako razraditi karakterizaciju likova, tako da je i to dovoljno da netko pogleda seriju, samo zbog toga. 

Sve u svemu, remek-djelo 7. umjetnosti, i fakat tko ne pogleda, ne zna što propušta...

Kruha i igala...

1 0 hvala 1
16 godina
odjavljen
fer-de-lance kaže...

i fakat tko ne pogleda...

... nek mu otpadne

Freak Show Inc.
12 godina
neaktivan
Friday kaže...
fer-de-lance kaže...

... nek mu otpadne

Sve se meni čini da će mu prije otpasti od gledanja. IYKWIM

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
12 godina
neaktivan
Ikarus01 kaže...
Friday kaže...
fer-de-lance kaže...

... nek mu otpadne

Fap na Boy Georgea? You sick bastard!

8 godina

Bastardo, nemoj tako, putuje on/a već k Fridayu, vi ostali  slobodno budite ljubomorni i fapajte do nesvijesti......

Evo što vam poručuje:

http://24.media.tumblr.com/073384ada304d71dd57670a67e86fa82/tumblr_n51t4eascK1sgl0ajo1_250.gif

Kruha i igala...
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.6.2016 16:05 (fer-de-lance).

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Bastardo kaže...
fer-de-lance kaže...

... nek mu otpadne

Nemoj tako, ne bih htio saznati da sam kopile.

Pa onda više neću biti nasljednik loze Šubića. Loše bi udarilo na moje psihičko zdravlje, kada bih saznao da nisam "plave krvi".

fer-de-lance kaže...

Bastardo, nemoj tako, putuje on/a već k Fridayu, vi ostali  slobodno budite ljubomorni i fapajte do nesvijesti......

Evo što vam poručuje:

http://24.media.tumblr.com/073384ada304d71dd57670a67e86fa82/tumblr_n51t4eascK1sgl0ajo1_250.gif

A ti što fale dijeliš. Nadam se da si sretan jer sad sam ti i ja kliknuo jednom iz osjećaja nužnosti.

Baš si ona guja ili jamičarka sa slike, to si ti i planirao, jer to je tvoj cilj. Ti si mučki Hvaloprimac.

Ma nabijem ti jedno hvala. Iako malo guglah i viđe da je taj fer de lance ime nekog svemirskog brodića iz one igre koja je mrvicu malo manje gej od Svemirskog građanina(odnosno građevine da se Petko ne bi morao mučiti pa ispravljati).

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
12 godina
neaktivan
Ikarus01 kaže...
Bastardo kaže...
fer-de-lance kaže...

... nek mu otpadne

Nemoj tako, ne bih htio saznati da sam kopile.

Pa onda više neću biti nasljednik loze Šubića. Loše bi udarilo na moje psihičko zdravlje, kada bih saznao da nisam "plave krvi".

fer-de-lance kaže...

Evo što vam poručuje:

A ti što fale dijeliš. Nadam se da si sretan jer sad sam ti i ja kliknuo jednom iz osjećaja nužnosti.

Baš si ona guja ili jamičarka sa slike, to si ti i planirao, jer to je tvoj cilj. Ti si mučki Hvaloprimac.

Ma nabijem ti jedno hvala. Iako malo guglah i viđe da je taj fer de lance ime nekog svemirskog brodića iz one igre koja je mrvicu malo manje gej od Svemirskog građanina(odnosno građevine da se Petko ne bi morao mučiti pa ispravljati).

Majke mi, trudio sam se shvatiti, al ne ide ...

8 godina
Ikarus01 kaže...
fer-de-lance kaže...

Evo što vam poručuje:

Nisam ja mućki Hvaloprimac, ja sam Zdravko Mamić, i dijelim fale kad netko zasluži, a na ovom forumu ih ima skoro 80% i zato su i uveli taj gumb uz TU i TD, a ako te to ljuti, znači da si zapravo podsvjesno ti takav, tj. patiš na forumsku slavu.

Mene to ne brine, čak štoviše, volim kad dobijem hrpu TD-ova, bitno je samo da je rasprava živa(provjeri Euro 2016 temu )

Ti si cijepljen na humor, i ak si tak sretan, drago mi je zbog tebe.

Imam feeling da tebe brine kaj misliš da na ovaj način stvaram štetu Fridayu, jer još koristim isfuranu foru, ali mislim da on nije baš od šećera, pa de se tak lako uvrjedi....

Uostalom, i sam mi često smjesti kajlu, pa se kvalitetno nasmijem.

Nisam neka guja, nego se kao i većina na ovoj temi držim Sansa slenga, i ne vidim tu problem.

Za svemirski brod nemam pojma, a fer-de-lance mi je omiljena zmija(i općenito životinja) od kad sam je vidio u jednom terariju u Njemačkoj kad sam još bio dijete.

Ne znam kaj te zbrikalo, i ne želim glumiti psihijatra, ali ukoliko malo prečesto vidiš skrivene planove i urote svugdje oko sebe, ja bih se zapitao na tvom mjestu.....

P.S. idem gledat epizodu 10 sad, stao sam na 15. minuti, tak da ne misliš da pišem u ovoj temi zbog "provokacija" ili tko zna čega.

Kruha i igala...
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.6.2016 17:18 (fer-de-lance).
16 godina
odjavljen
Bastardo kaže...

Heh, covjek studira filozofiju. Nije ga lako pratit 

Freak Show Inc.
8 godina

Meni se zapravo već poprilično dugo čini da on ima MUnchausenov sindrom preko proxya, samo što su njemu svi proxy.....

Kruha i igala...

1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Molim da raspravu odrzimo na nivou prikladnom za SSS sljakere jer u protivnom odlazim. Dakle - mozemo pricati o dojkama, neumjesnim usporedbama, slobodno ubacite i pokoji spojler sto se mene tice. Ali ako pocnete tu kenjati nesto sto ja ne razumijem - sve bum vas tuzil!

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
8 godina

Friday, eto, uspio mu je naum, baš sam ti htio dati TD, a nisam.

Nek se čovjek veseli.

Uglavnom, ne želim spoilati drugima, ali evo baš nisam još pogledao 10-u do kraja, baš sam na dijelu poslije eksplozije.

Zbog ove teme nisam dobro pratio, ali pitanje: je li mi i Olenna poginula u eksploziji?

Kruha i igala...

0 0 hvala 0
16 godina
Bastardo kaže...

Sezona 6, epizpoda 9 dobija IMDB ocjenu 10/10 ...

http://www.imdb.com/title/tt4283088/?ref_=ttep_ep9

Ne budite cobsoni, pocnite gledati!

Fanboyi uvijek nahajpaju serije. Nema serije koja nema za dvije zvijezdice veću ocjenu od realne.
Trik je u tome, da za serije ljudi obično ne plaćaju skupe kokice nego ih ležero gledaju doma uz grah, luk, kobasu, pecivo i pivkana, 
te su shodno tome i manje kritični. Enivej, jeste čuli frku koju je Brexit izazvao u filmkoj produkciji?
Pinewood studio, jedan od najvećih u svijetu je u ogromnim problemima, a GoT je pod upitnikom, jer je 
dobrim dijelom producirana u GB a i snima se velik dio u Irskoj...sve uz izdašne povrate kroz EU poticaje 
koji će sad izostati. U pitanju su stotine milijuna.
http://www.theverge.com/2016/6/24/12023344/brexit-entertainment-industry-impact-game-of-thrones
http://www.cnbc.com/2016/06/23/high-stakes-for-game-of-thrones-and-the-brexit-vote.html

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.6.2016 17:50 (overhaul).
12 godina
neaktivan
Bastardo kaže...

Nemojte to sebi za zlo uzeti kolega, već onima koji pišu takve nebuloze :)

fer-de-lance kaže...

P.S. idem gledat epizodu 10 sad, stao sam na 15. minuti, tak da ne misliš da pišem u ovoj temi zbog "provokacija" ili tko zna čega.

Ugodno gledanje.

Friday kaže...

Heh, covjek studira filozofiju. Nije ga lako pratit 

Otkud ti to? Možda samo serem iz hobija.

fer-de-lance kaže...

Meni se zapravo već poprilično dugo čini da on ima MUnchausenov sindrom preko proxya, samo što su njemu svi proxy.....

Mislim da ne, jer kao i većina psihičkih bolesti nasljedna je i takvo nešto se rijetko dobiva stresom. Ovo za proxya ne kužim jer nikada nikome nisam davao dijagnoze ili dobivao previše dijagnoza od članova obitelji(iako smo teški hipohondri) ili prijatelja i poznanika. Općenito takvi pacijenti ne rade kako bi pomogli sebi ili drugim već se osobno eksponirali, opet preko sebe ili drugih.

Kada budem osjetio potrebu za uštrcavanje fecesa u vene u nadi da ću dobiti infekciju, ili za kuhanjem obitelji čaj od Bijelog oleandera, prvo ću se tebi javiti. ^^

Mislio sam ti poslati PM u nadi da nije krivo razumljeno(nadam se da je ovo samo zafrkancija i da osjećaji nisu povrijeđeni), uglavnom imam malo grublji humor i rijetko se cenzuriram, što na kraju vodi do isprika s moje strane(koje stvarno mislim).

Evo morao sam ovo napisati, iako sam izgubio ohoho vremena, ali mislim da je vrijedilo jer ne bih htio da me netko zbog moje nerafiniranosti proglasi seronjom(barem ne dok me ne upozna)

16 godina
odjavljen
Ikarus01 kaže...
uglavnom imam malo grublji humor i rijetko se cenzuriram, što na kraju vodi do isprika s moje strane(koje stvarno mislim).

Jako smo slicni izuzev cinjenice da se ja ne ispricavam 

Freak Show Inc.
8 godina
Ikarus01 kaže...
fer-de-lance kaže...

Mislim da ne, jer kao i većina psihičkih bolesti nasljedna je i takvo nešto se rijetko dobiva stresom. Ovo za proxya ne kužim jer nikada nikome nisam davao dijagnoze ili dobivao previše dijagnoza od članova obitelji(iako smo teški hipohondri) ili prijatelja i poznanika. Općenito takvi pacijenti ne rade kako bi pomogli sebi ili drugim već se osobno eksponirali, opet preko sebe ili drugih.

Kada budem osjetio potrebu za uštrcavanje fecesa u vene u nadi da ću dobiti infekciju, ili za kuhanjem obitelji čaj od Bijelog oleandera, prvo ću se tebi javiti. ^^

Mislio sam ti poslati PM u nadi da nije krivo razumljeno(nadam se da je ovo samo zafrkancija i da osjećaji nisu povrijeđeni), uglavnom imam malo grublji humor i rijetko se cenzuriram, što na kraju vodi do isprika s moje strane(koje stvarno mislim).

Evo morao sam ovo napisati, iako sam izgubio ohoho vremena, ali mislim da je vrijedilo jer ne bih htio da me netko zbog moje nerafiniranosti proglasi seronjom(barem ne dok me ne upozna)

Nebitno, nisam se ja povrijedi, nego je ovo već druga tema danas u kojoj mi rade psiho dijagnoze, pa sam uvijek pri oprezu, a uostalom, ako i radiš neki psiho eksperiment, onda sam očito već u tvojoj zamci, meni svejedno....

Ali pazi ovog lika:

http://www.bug.hr/forum/topic/komentari-it-vijesti/novi-iphone-igledat-isto-kao-iphone-6s/240687.aspx?page=3&jumpto=5075565&sort=asc&view=flat

Zato mi je i bio sumnjiv tvoj komentar.

A što se tiče grubljeg smisla za humor, kod njega je jako bitna ispravna rečenična struktura, inače uvijek riskiraš da te krivo shvate.

Meni se to događa svaki dan, i kao što je Friday rekao, nemaš se kaj zbog toga ispričavat. Sve 5.

Friday kaže...
Ikarus01 kaže...
uglavnom imam malo grublji humor i rijetko se cenzuriram, što na kraju vodi do isprika s moje strane(koje stvarno mislim).

Allways thug life 

Kruha i igala...
12 godina
neaktivan
Friday kaže...
Ikarus01 kaže...

To je u redu, jer živiš kako želiš. Ja stalno nešto nenamjerno zayebem. Pa mi je žao, a zeznuto je što te isprike dulje traju nego čin koji im je prethodio.

Npr. sada se zayebavam, jer imam toliko obaveza, a evo tu se ispričavam na forumu kao da mi premijersko mjesto ovisi o tome.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice