Multitasking na iPhoneu?

poruka: 246
|
čitano: 40.203
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Multitasking na iPhoneu?".
17 godina
neaktivan
RE: Multitasking na iPhoneu?

Nikad artfulla necu shvatiti. Ako tebi ne treba nemoj korsititi ali ako nemkome treba moze koristiti na bilo cemu osim oa iphone-u. Meni smeta to sto se zadovoljavas time da ti stiv jobs i ekipa goovre sta tebi treba i tebi je to ok. I Jos se sada postavlja pitanje zasto to uvode u os4? Jel oni to citaju bug forum pa vide da to stvarno moze biti korisno pa ce te sad ubijediti da ti to u stvari treba? I ako se to moze a sad i hoce to znaci da taj hardware to moze izgurati postavlja se pitanje zasto su onda tako mocan hardware ugradjivali enpotrebno do pocetka. Moglu su ici sa slabijim i vise zaradjivati. Proizilazi ovo sto neko gore rece. Daju vam funkcije na kapaljku i pokusavaju izvuci sto vise para. Kao bubka sto je 50 puta obarao svjetski rekord po 1 cm. Jadno i bijedno a mogli su mdah napraviti ono sto tvrde da su napravili stvarno estetski prelijep uredjaj i mocniji od bilo cega na trzsitu. Ovako je jad i bijeda i iphone i apple sa svojom politikom. Mozda je nokija sporija, ruznija ili sta vec al kad je kupim znam da imam na raspolaganju sav hardware odmah i da izvrsiti sve sto mu kazem da hoce bez da neki finac tamo odlucuje da meni to nesto ne treba i da je opasno dati balkancu u ruke tako mocnu spravu kao sto je bluetooth.

P.S. Kolega gore rece da ne vjeruje da je neko rekao da je iphone najbolji. Ne da je rekao nego su bili spremni doci u BL da me ubijede u to licno ;)

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.3.2010 21:43 (logic).
17 godina
neaktivan
Sir John kaže...

zašto ti treba multitasking?

meni evo danas, idem tražit određenu zgradu u meni nepoznatom kvartu našeg "velegrada". upalim garmin, upišem adresu koje se sjećam da bi trebala biti ta, al nisam siguran točno za broj. a ulica je prilično duga, i zgrada nije označena velikim X kao u filmovima. dok prijatelj vozi, ja uzimam svoj mob, ostavljam garmin i glasovnu navigaciju da rade u pozadini, otvaram google aplikaciju koja mi je došla uz moj nenokia symbian smartphone, uguglam to što mi treba, saznam ulicu, a pritom nisam izgubio 5-10 minuta vožnje kroz labirint ulica samo radi provjere kućnog broja. (dok sam uguglao, baba je bar 5 puta rekla, skrenite desno/lijevo).

i da, koristio sam iphone. nije bio ono što meni treba, zato ga nisam sebi uzeo. amen (iako ako mi počmete skupljat donacije kao psihu i logicu, ja bi rađe macbook air. trenutni laptop mi je malo prevelik za nosat na fax.)

ajd super, neznam bih li skretao lijevo desno bez da vidim na ekranu gdje sam al recimo da je to jedna primjena multitaskinga na smartphoneu.

A.
17 godina
neaktivan

Sad smo vec na dvije, Prva je im i skype a sad navigacija. Vidis kako se nadje primjena samo kad neko drugi ne odluci da su korisnici preglupi i da ce ih to samo zbuniti. Pa se predomisle ;)

17 godina
neaktivan
logic kaže...

Sad smo vec na dvije, Prva je im i skype a sad navigacija. Vidis kako se nadje primjena samo kad neko drugi ne odluci da su korisnici preglupi i da ce ih to samo zbuniti. Pa se predomisle ;)

da, našli smo dvije primjene za sad, vjerojatno bi ih se našlo još, ja sam rekao da ne bih odbio dobro rješen multitasking al da ni meni ni velikoj većini usera nije prioritet, da koristim garmin ili tom tom na iPhoneu ostavio bih backgrounder instaliran i voila, u skoro godinu dana našao sam se u situaciji da bi mi multitasking bio koristan ( ne i nužan ) svega nekoliko puta, neke druge stvari koje su super rješene na iPhoneu su mi bile bitnije od toga. Itekako sam svjestan prednosti i mana iPhonea i drugih platformi. Svatko bira po svojim prioritetima i preferencama, prvi put kad mi više bude odgovarala neka druga platforma ili uređaj bez iti malo krzmanja pokloniti ću svoj iPhone ili Mac nekom i uzeti to drugo. Nemam problema s tim. Isto tako svoj iPhone platio sam par stotina kuna i to je max što bih dao za bilo koji uređaj takve vrste jer je uvijek nešto dostupno u pretplati. Imam još godinu dana ugovora, kad mi istekne uset ću ono što mi u tom trenutku bude najbolje za moje potrebe. Ne shvaćam kakav ti ili itko ima problem s tim. Kad vidim cijene nekih sonija i nokija u pretplati smješno mi je ( obzirom da to kupuju studentarija i učenici najćešće a ne lovaši ).

A.
17 godina
neaktivan

Pazi ja tebe i shvatam kao lika koji vrlo dobro razmislja svojom glavom sto se vidi iz ovakvih postova i nikad nisam sa tobom licno imao problem oko toga. Ali bas zato mi nije jasno da ti ne smeta da kupis potencijalno tako mocan uredjaj sto Iphone definitivno jest i to tek sad pokazuje a da je tako okljastren da je to zalosno. Mene bi to smetalo i smeta da ga ne bih uzeo ni da je jedini na trzistu. Taj dio mi nije jasan kod tebe. Al ok ti si takav i postujem. Ja recimo prednju kaemru nisam koristio vise od pet puta probe radi i meni je to bezveze ali ne bih uzeo smartphone bez toga jer je smijesno da se nazova smartphone a nema nesto sto je standard u klasi.A pgotovo mi je recimo smijesno kad sam vidio da se reklamira funkcija povezivanja sa patikama a ne radi mu bluetooth kao sto je bog reako i za sta je  bluetooth i napravljen. To mi je bilo bas smijesno ;)

samim time je pokazao da je to igracka a ne ozbiljan uredjaj. Koliko kosta neki uredjaj u pretplati je relativno jer ja zivim u Banja LUci i moj telekom operater ga ne nudi i samim tim poredjenje cijena kod operatera je bezpredmetna ali cijenim da cces u datom momentu uzeti uredjaj koji ti pase najvise i da to ne mora biti iphone.

17 godina
Multitasking na iPhoneu?

Evo moje kompletno misljenje o iPhoneu, multitaskingu i slicno:

- iPhone ima (za sada) najbolje moguce sucelje na kojem sam radio (kod mobilnih platformi) a prosao sam Win, Symb, UIQ (R.I.P.). Nisam jos jedino googletov OS i linux (N900). Mnogi ce reci da je to radi prividnog ucitavanja bla bla i da je radi toga tako fluidno, ali takav isti sustav koriste Win7 (smooth otvaranje/zatvaranje)

- MMS... u zivotu sam ih poslao ravno 4, te mi nije uopce nekakava bitna stavka

- Bluetooth... bilo bi dobro da ga ima, ali takodjer nije neki faktor... iako... bilo bi dobro da ga ima

- Baterija... nazalost jedna od najslabijih stavki kod iPhone-a... da bar traje dva tri dana, ali ovo je stvarno katastrofa, dok sam imao iPhone svugdje sa sobom san nosio punjac, u autu, kod cure bla bla. Ta ovisnost o struji je katastrofa.

- Tipkovnica na ekranu je katastrofalno rijesenje. Mrzim takve tipkovnice, niti jedan jedini put nisam uspio otipkati tekst bez greske

- Flip ekrana... nepodrzan na svim aplikacijama, u samom OS-u bih morao "treskati" mobitel da prebaci u landscape mode... nije nekakav bitan faktor, ali nekad je annoying

- multitasking: Eh... stvarno moram priznat da mi to pogotovo nije bitan faktor kod mobitela... eventualno prilikom navigacije kada te usred grada kojeg ne poznajes netko ne zazvoni pa onda moras ponovo postavljati odrediste... ali to u vezi Skype-a, glupost, iPhone i skype je jedna bolna kombinacija zbog gore navedenog faktora - soft tipkovnica. Zapravo skype i mobitel je kombinacija koju mogu kjoristiti jedino u nuzdi. Osobno ne mogu pronaci drugu bitnu stavku za multitasking osim navigacije, a posto nju ne koristim na dnevoj bazi

Mislim li da je iPhone precijenjen... mislim. 

Osobno imam Nokiu N97. Prije nje sam imao iPhone. Mislim li da je Nokia N97 precijenjena. Definitivno. Mislim li da je Symbian dobar OS. Definitivno ne. Double tap mi ide na jetru, kinetic scrolling (fina stvar na iPhoneu) i nije bas najbolje izveden. Gasenje aplikacije jedino preko task managera je iritantna (ili ja neznam drugacije gasiti aplikacije osim u menu -> exit). Built in mail klijent je katastrofa (morat cu si naci neki bolji). Baterija je jedna stvar koja me odusevila na N97. Za takav mobitel cca 7 dana je divota.

Ostaje mi jedino da probam nekakav Nexus ili njegov derivat pa da mozda uvidim da je to savrsen mobitel. iPhone i Nokia definitivno nisu. 

Ako je itko citao moje postove vidio je da non stop prigovaram Appleu. Ide mi na zivce mentalitet fanboysa. Proizvodi im nisu "bezgresni" ni savrseni ni bolji od konkurencije. Ne zivcira me sto prodaju muda pod bubrege. Ne prodaju meni. 

U svakom slucaju. iPhone nije toliko los mobitel kako neki misle. Nokia nije tolisko savrsen mobitel kakvim ga neki smatraju. iPhone pogotovo nije savrsen mobitel kako ga neki uzdizu jer su ili fanboysi ili imaju jedan od tih proizvoda pa moraju svoga konja hvaliti.

I'm going woo woo

4 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
artfull kaže...
Sir John kaže...

zašto ti treba multitasking?

meni evo danas, idem tražit određenu zgradu u meni nepoznatom kvartu našeg "velegrada". upalim garmin, upišem adresu koje se sjećam da bi trebala biti ta, al nisam siguran točno za broj. a ulica je prilično duga, i zgrada nije označena velikim X kao u filmovima. dok prijatelj vozi, ja uzimam svoj mob, ostavljam garmin i glasovnu navigaciju da rade u pozadini, otvaram google aplikaciju koja mi je došla uz moj nenokia symbian smartphone, uguglam to što mi treba, saznam ulicu, a pritom nisam izgubio 5-10 minuta vožnje kroz labirint ulica samo radi provjere kućnog broja. (dok sam uguglao, baba je bar 5 puta rekla, skrenite desno/lijevo).

i da, koristio sam iphone. nije bio ono što meni treba, zato ga nisam sebi uzeo. amen (iako ako mi počmete skupljat donacije kao psihu i logicu, ja bi rađe macbook air. trenutni laptop mi je malo prevelik za nosat na fax.)

ajd super, neznam bih li skretao lijevo desno bez da vidim na ekranu gdje sam al recimo da je to jedna primjena multitaskinga na smartphoneu.

gledanje na ekran u vožnji nije baš najpametniji potez u životu. (iskustvo me naučilo, što posredno, što neposredno)

a jel jailbrakeom iphone gubi garanciju?

znači, čistim jailbreakom, bez naknadnog vraćanja. jer ako ti rikne nešto, i neće se upalit, nije baš da se može vratit mob :D

p.s. nemam ništa protiv apple-a, imam ipod classic, i nebi ga mjenjao za ništa. al smatram da se iphone previše veliča za svoje mogućnosti. on je jednostavno prosječan uređaj s visokom cijenom

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.3.2010 0:45 (Sir John).
17 godina
odjavljen
bistri kaže...
Sum_of_all_fears kaže...
  mogu otvorit neku java aplikaciju, ugrađeni browser, media player, pisati SMS, gledati slike, pogledati kalendar, dopisati bilješku i računati na kalkulatoru u isto vrijeme

kolko prstiju imas i koliki je to ekran??? ja to nemogu na kompu istovremeno radit....a imam osx sa multitaskingom....

Izvini, al ti neznaš čitat. Rekao sam da MOGU OTVORITI toliko aplikacija a ne istodobno radit u njima jer osim što mi fali prstiju, ekran je 3" (240x400). Mogućnost otvaranja tolikih aplikacija na mini ekrančiću nema smisla. Eventualno su otvoreni web browser, media player i SMS. Aj recimo da su se ograničili na 3 aplikacije u multitaskingu na Iphoneu, to bi bilo ok (recimo da se može otvorit web browser, ipad i neki IM klijent).

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
17 godina
neaktivan
tnakir kaže...

U svakom slucaju. iPhone nije toliko los mobitel kako neki misle. Nokia nije tolisko savrsen mobitel kakvim ga neki smatraju. iPhone pogotovo nije savrsen mobitel kako ga neki uzdizu jer su ili fanboysi ili imaju jedan od tih proizvoda pa moraju svoga konja hvaliti.

Ja cu samo dodati da se slazem sa kolegom al moram reci da nigdje nisam procitao na ovom forumu da neko kaze da je nokija najbolja. Niko. Ni za ajednu nokiju. A prilicno sam  aktivan na temamam o nokiji i phoneu. Upravo je to i poena kod ovakvih rasprava. Ne moze se ni za jedan mob reci da je najbolji. Al da ovdje iphone dizu u nebese da je to za plakat i to je tacno. Jedino sta sam ja tvrdio a i dosta drugih da je nokia u principu ispaltiviji telefon jer nudi vise mogucnosti i manje ogranicenja za isto ili manje para. A nikako da je najbolja.

P.S. Gore kad sam rekao skype mislio sam na IM aplikacije generalno a ponajmanje na skype.

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.3.2010 7:39 (logic).
17 godina
neaktivan
Sir John kaže...
artfull kaže...

gledanje na ekran u vožnji nije baš najpametniji potez u životu. (iskustvo me naučilo, što posredno, što neposredno)

Al poenta multtaskinga i ove gore price jeste da ne moras gledati u ekran jer ti navigacija radi u pozadini i govori ti gdje da skrenes dok ti nesto drugo radis na mobu ;)

17 godina
neaktivan
Multitasking na iPhoneu?

Android+HTC SENS UI= najsavrseniji OS za mobilne uređaje

Andriod+ HTC sens ui+HTC=HTC Legend   najbolji mobitel koji ima umjerenu cijenu+dizajn+performanse+ekran i puno toga :)))

Legen-wait for it-dary....englezi prodane duse....
Moj PC  
0 3 hvala 0
17 godina
neaktivan
Multitasking na iPhoneu?
@Logic ... evo, čovjeku je HTC najbolji mobitel, nekomu je n900 ili neka Nokia a meni iPhone od svega sto sam probao. Ja nemam nikakav problem s tim. Zašto ti i slični imate problem kad netko kaže da je Apple najbolji ili da mu ne iPhone najbolji smartphone? Jel ti kužiš da ste recimo ti i psajho uglavnom na Apple ili iPhone temama kako bi kao krizari nekad objasnili Apple korisnicima ili onima koji to razmatraju da je bas vaša vjera prava a ne Apple krivovjerstvo. Sorry al meni je to malo smjesno. Ja sam rijetko na temama koje me se ne tiču ili ne zanimaju ili nemam bogznasto za reci. Recimo, probao sam par high end Nokia i apsolutno me nisu impresionirale a symb mi je ruglo od OSa al nisam po Nokia temama da bih Nokia userima propovjedao svoju "vjeru" :)

Uostalom, sasvim sam siguran da postoje ljudi kojima je Nokia i symb ili htc i android bolja platformama. Meni za sad nije a ako bude, tj ako me neki uređaj toliko oduševi sigurno ću ga preporuciti kao sto sad preporucam iPhone i iPhoneOS, pogotovo u pretplati za 1 kn. :))
A.

1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
tnakir kaže...

......

U osnovi se slažem s tobom. Nije Poanta da li je MMS, bluetooth ili multitasking bitna stavka. Nekome je bitnija nekome manje bitna. Da se radi o mobitelu koji je u najvišem cijenovnom razredu i takve stvari si ne bi trebao dopuštati.

Što se tiće tipkanja po ekranu, to ovisi isključivo o korisniku. Za neke korisnike jednostavno nije TS bez fizičkih tipki, dok se drugi savršeno snalaze.

I ja mislim da je iPhone precijenjen, kao što mislim i da je N97 precijenjena. Općenito mislim da je potrošačka elektronika precijenjena, ali ta dva modela su među precijenjenijima.

Jedino što bih te ispravio je tvrdnja da Symbian nije dobar OS. Symbian je dobar OS, ne znam da li si imao prilike raditi na starijim verzijama Symbiana, jer ono na N97, 5800 i izvedenicama nije jedini Symbian v60.

Symbian s60v5 koji je namijenjen TS-u ima dječje bolesti koje su odavno morale biti ispravljene, pa bih rekao da je to dobar OS s nedovoljno dorađenim sučeljem.

@ja00022:

Ok, to je tvoje mišljenje, ne mora svako imati takav dojam. Uz to ništa nije najsavršenije. Pridjevi optimalan i savršen se ne kompariraju.

U životu ne postoje pobjednici, samo preživjeli.
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.3.2010 11:13 (MrBlc).
17 godina
neaktivan
artfull kaže...
@Logic ... evo, čovjeku je HTC najbolji mobitel, nekomu je n900 ili neka Nokia a meni iPhone od svega sto sam probao. Ja nemam nikakav problem s tim. Zašto ti i slični imate problem kad netko kaže da je Apple najbolji ili da mu ne iPhone najbolji smartphone? Jel ti kužiš da ste recimo ti i psajho uglavnom na Apple ili iPhone temama kako bi kao krizari nekad objasnili Apple korisnicima ili onima koji to razmatraju da je bas vaša vjera prava a ne Apple krivovjerstvo. Sorry al meni je to malo smjesno. Ja sam rijetko na temama koje me se ne tiču ili ne zanimaju ili nemam bogznasto za reci. Recimo, probao sam par high end Nokia i apsolutno me nisu impresionirale a symb mi je ruglo od OSa al nisam po Nokia temama da bih Nokia userima propovjedao svoju "vjeru" :)

Uostalom, sasvim sam siguran da postoje ljudi kojima je Nokia i symb ili htc i android bolja platformama. Meni za sad nije a ako bude, tj ako me neki uređaj toliko oduševi sigurno ću ga preporuciti kao sto sad preporucam iPhone i iPhoneOS, pogotovo u pretplati za 1 kn. :))

Ok. Slazem se sa tobom. Iskopiraj mi post gdje sam ja rekao da je nokia najbolja. Ijedan. Ili da sam rekao da je ijedan mob najbolji. A ti si to rekao za iphone milion puta. Primijeti razliku. Ti velicas iphone a ja ne velicam nista. Meni ne smeta da neko kaze da je symbian odvratan, da nokia ne valja i sl. Apsolutno nikakav problem nemam sa time ali tebi smeta da neko kaze da iphone nije najbolji. PA nije. Primjecujes li razliku? Cisto sumnjam da inteligentan covjek kao stosi ti ne primjecuje razliku u stavu izmedju mene i tebe. I druze sad si malo licemjer jer meni kazes da svako ima pravo na svoje misljenje i smeta ti kad neko kritikuje svoje misljenje i navodis primjer kolege iznad koji je rekoa da mu je HTC najbolji a istovremeno mu dajes TD!!!

Ja tebi ili bilo kojem applevocu nisam dao TD osim ako je bio nepristojan ili krsio pravila foruma.

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.3.2010 11:16 (logic).
17 godina
neaktivan
MrBlc kaže...
tnakir kaže...

......

U osnovi se slažem s tobom. Nije Poanta da li je MMS, bluetooth ili multitasking bitna stavka. Nekome je bitnija nekome manje bitna. Da se radi o mobitelu koji je u najvišem cijenovnom razredu i takve stvari si ne bi trebao dopuštati.

Što se tiće tipkanja po ekranu, to ovisi isključivo o korisniku. Za neke korisnike jednostavno nije TS bez fizičkih tipki, dok se drugi savršeno snalaze.

I ja mislim da je iPhone precijenjen, kao što mislim i da je N97 precijenjena. Općenito mislim da je potrošačka elektronika precijenjena, ali ta dva modela su među precijenjenijima.

Jedino što bih te ispravio je tvrdnja da Symbian nije dobar OS. Symbian je dobar OS, ne znam da li si imao prilike raditi na starijim verzijama Symbiana, jer ono na N97, 5800 i izvedenicama nije jedini Symbian v60.

Symbian s60v5 koji je namijenjen TS-u ima dječje bolesti koje su odavno morale biti ispravljene, pa bih rekao da je to dobar OS s nedovoljno dorađenim sučeljem.

Ja takodje mislim da je N97 precijenjena i nisam je samo radi toga uzeo. Uzeo sam 5800 koja mi nudi isto za puno manje para.

17 godina
neaktivan
Multitasking na iPhoneu?
TD je jer nemislim da je HTC ili bilo koji najbolji. Osobno sam vise puta napisao da je iPhone top smartphone, dakle ponajbolji ukupno gledajući a za SAD meni najbolji. Ako sam i napisao negdje da ne apsolutno najbolji to je bio ironicno na puste napade Apple hatera, al da je ponajbolji ili među par najboljih o tome ionako svi sve znaju.
A.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
MrBlc kaže...
tnakir kaže...

......

A ostali mobiteli u tom cjenovnom razredu si mogu dopustit loš, kompliciran i neupotrebljiv UI i nedovoljno kvalitetne ekrane? Stvarno je super kad vidiš samo u jednom smjeru...

17 godina
odjavljen
vjeko kaže...

A ostali mobiteli u tom cjenovnom razredu si mogu dopustit loš, kompliciran i neupotrebljiv UI i nedovoljno kvalitetne ekrane? Stvarno je super kad vidiš samo u jednom smjeru...

Definitivno NE, nisam nigdje ni rekao drugačije. Upravo mane UI-a koje su trebale siti davno ispravljene i nepovjerenje prema nokijinom slide mehanizmu (iako sam čuo da je ovo doživilo veliki pomak na bolje) i jesu dva glavna (ne i jedina) razloga zbog kojih mislim da je N97 precijenjen.

TD je zbog toga što mi u usta stavljaš nešto što nisam rekao!

U životu ne postoje pobjednici, samo preživjeli.
16 godina
neaktivan
Multitasking na iPhoneu?

Ne moš vjerovat koliko je taj iphone nepresušan izvor rasprave i prepirke... Samo ću se djelomično uključit s linkom na svoj nedavni post iz druge teme o iphoneu, čisto zato da se vidi da ljudi ne koriste iphone samo radi šminke, trendova i sl.

A vi nastavite dalje s raspravom :)

1 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

I kakve to veze ima sa temom?

17 godina
logic kaže...

I kakve to veze ima sa temom?

On misli da samo iPhone ima aplikacije.

Jos jedan, izgubljen u svemiru...

- Psiho246
17 godina
Multitasking na iPhoneu?

Eto, kad ste vec poceli skupljati donacije, skupite meni za jedan android pa cu vam reci koja platforma mi je najbolja :)))))

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
17 godina
. kaže...
tnakir kaže...

Ja cu samo dodati da se slazem sa kolegom al moram reci da nigdje nisam procitao na ovom forumu da neko kaze da je nokija najbolja. Niko. Ni za ajednu nokiju. A prilicno sam  aktivan na temamam o nokiji i phoneu. Upravo je to i poena kod ovakvih rasprava. Ne moze se ni za jedan mob reci da je najbolji. Al da ovdje iphone dizu u nebese da je to za plakat i to je tacno. Jedino sta sam ja tvrdio a i dosta drugih da je nokia u principu ispaltiviji telefon jer nudi vise mogucnosti i manje ogranicenja za isto ili manje para. A nikako da je najbolja.

P.S. Gore kad sam rekao skype mislio sam na IM aplikacije generalno a ponajmanje na skype.

Whatever, frindge, skype, bla bla... skype mi je sinonim za IM...

I'm going woo woo
16 godina
neaktivan
artfull kaže...
TD je jer nemislim da je HTC ili bilo koji najbolji. Osobno sam vise puta napisao da je iPhone top smartphone, dakle ponajbolji ukupno gledajući a za SAD meni najbolji. Ako sam i napisao negdje da ne apsolutno najbolji to je bio ironicno na puste napade Apple hatera, al da je ponajbolji ili među par najboljih o tome ionako svi sve znaju.

kako to mozes znati,kada si maloprije rekao da nisi koristio mobitele na Androidu?

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
17 godina
neaktivan
stevan94 kaže...
artfull kaže...

kako to mozes znati,kada si maloprije rekao da nisi koristio mobitele na Androidu?

Igrao sam se u nekoliko navrata sa HTC ovim modelom ... neznam više koji je Hero ili Legend ... Hero valjda, frend ga je uzeo na neku tarifu ...  znam da je imao Android 1.nešto verziju instaliranu i nije me oduševio iako je solidan mob.  Vjerujem da je za neke primjene bolji ( fotoaparat je zapravo jedino što mi se čini kvalitetnije na njemu u usporedbi sa iPhoneom ), ista stvar i obratno. Uglavnom, htjedoh reći da mi je iPhone OS gereralno bio brži, a ekran bolje reagirao na ono što sam želio ... također mi je android sučelje bilo nedorečeno i intuitivno i dizajnom, a video i music player mi je bio neprihvatljiv ... također na iPhoneu obožavam appstore i brzinu i lakoću pronalaženja, izbora i skidanja aplikacija. Koliko sam shvatio svaki proizvođač radi nekakav svoj skin ili sučelje na na Androidu i to mi nema previše smisla, al ok. Kamera je bila dobra ( fotoaparat ) bolji nego na iPhoneu rekao bih, browser mi se činio sporiji dosta, a kod pokretanja flasha sam shvatio zašto ga apple za sad ne želi podržati ( flash ).

Nisam probao Android 2.0 i više, i čekam da probam nexus ili nešto novije i valjda brže i da dam ponovnu priliku Androidu.

A.
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.3.2010 16:06 (artfull).
16 godina
neaktivan
Multitasking na iPhoneu?

ok,slazem se tu sa tobom. ali opet mislim da mu nisi trebao dati TD!Cool

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Multitasking na iPhoneu?

Malo se precjenjuju ti TU/TD-i (jer očito znače samo jedno, slažem se / ne slažem se)

Could it be, nothing that you learned from ash and debris?
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.3.2010 17:41 (D4RKL1NG).

5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Multitasking na iPhoneu?

Emo mojeg misljenja i iPhoneu:

Negativno

1. Precijenjen je, ima jeftinijih mobitela slicnih prefomansa. (Isplati se samo na preplatama)

2. Nema osobit "gadget"

3. Baterija je zivo sranje moram ga punit svaki dan

4. Bluetoth nepodrzan sa ostalim mobitelima

5. Kupio sam ga

Pozitivno

1. Puno aplikacija

2. Dizajn i materijal

3. Brzina

4. Nemogu se niceg sjetit

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pwner kaže...

Negativno

1. Precijenjen je, ima jeftinijih mobitela slicnih prefomansa. (Isplati se samo na preplatama)

2. Nema osobit "gadget"

3. Baterija je zivo sranje moram ga punit svaki dan

4. Bluetoth nepodrzan sa ostalim mobitelima

5. Kupio sam ga

Pozitivno

1. Puno aplikacija

2. Dizajn i materijal

3. Brzina

4. Nemogu se niceg sjetit

Šutnja je zlato!

15 godina
neaktivan
Multitasking na iPhoneu?

Da li ima koja opcija da mi odma sve makne (izbriše iz multitaskinga)
Da ne moram stalno one minuse stiskati... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice