Nikad artfulla necu shvatiti. Ako tebi ne treba nemoj korsititi ali ako nemkome treba moze koristiti na bilo cemu osim oa iphone-u. Meni smeta to sto se zadovoljavas time da ti stiv jobs i ekipa goovre sta tebi treba i tebi je to ok. I Jos se sada postavlja pitanje zasto to uvode u os4? Jel oni to citaju bug forum pa vide da to stvarno moze biti korisno pa ce te sad ubijediti da ti to u stvari treba? I ako se to moze a sad i hoce to znaci da taj hardware to moze izgurati postavlja se pitanje zasto su onda tako mocan hardware ugradjivali enpotrebno do pocetka. Moglu su ici sa slabijim i vise zaradjivati. Proizilazi ovo sto neko gore rece. Daju vam funkcije na kapaljku i pokusavaju izvuci sto vise para. Kao bubka sto je 50 puta obarao svjetski rekord po 1 cm. Jadno i bijedno a mogli su mdah napraviti ono sto tvrde da su napravili stvarno estetski prelijep uredjaj i mocniji od bilo cega na trzsitu. Ovako je jad i bijeda i iphone i apple sa svojom politikom. Mozda je nokija sporija, ruznija ili sta vec al kad je kupim znam da imam na raspolaganju sav hardware odmah i da izvrsiti sve sto mu kazem da hoce bez da neki finac tamo odlucuje da meni to nesto ne treba i da je opasno dati balkancu u ruke tako mocnu spravu kao sto je bluetooth.
P.S. Kolega gore rece da ne vjeruje da je neko rekao da je iphone najbolji. Ne da je rekao nego su bili spremni doci u BL da me ubijede u to licno ;)