Kindle ruši Windowse 10

poruka: 7
|
čitano: 1.747
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Kindle ruši Windowse 10".
17 godina
Kindle ruši Windowse 10

Ruši ih Kindle, kamere ne rade (ne samo web, kod mene je problem i sa IPC), štekaju driveri za grafičke... Nema tu ništa novo od win95.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Kindle ruši Windowse 10

Pa nije Microsoft kriv! Kriv je Amazon koji svoje čitače elektroničkih knjiga nije optimizirao za Windows 10. Svašta!

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.9.2016 17:26 (Marko :D).
17 godina
odjavljen
Kindle ruši Windowse 10

LEL...

Meni su super novi win, ali imaju gadnih nedostataka. Npr, jucer pokrenem superPI i cekam, cekam... Nikako da se makne onaj neki inicijalizacijski prozor. Ugasim ga i pokrenem kao admin.

Pljas, BSOD 

A firsko instalirani win i potpuno nov hardver u pitanju.

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Friday kaže...

LEL...

Meni su super novi win, ali imaju gadnih nedostataka. Npr, jucer pokrenem superPI i cekam, cekam... Nikako da se makne onaj neki inicijalizacijski prozor. Ugasim ga i pokrenem kao admin.

Pljas, BSOD 

A firsko instalirani win i potpuno nov hardver u pitanju.

trebal si odmah oplest s y-cruncherom. 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
11 godina
shkval kaže...

Ruši ih Kindle, kamere ne rade (ne samo web, kod mene je problem i sa IPC), štekaju driveri za grafičke... Nema tu ništa novo od win95.

meni je web kamera proradila nakon tog update-a logitech quickcam e2500 ako se sjećam naziva.

15 godina
neaktivan
Kindle ruši Windowse 10

A jeste ažurni... Pa ovo sam vam mogao reći prije 4 tjedna da ste pitali...

Kupio Kindle, turio ga na kompijuktor dvaput, oba puta se srušio budala. Pa sam odustao i prebacio preko maila knjige, mislio sam da je samo kod mene nešto krivo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kindle ruši Windowse 10

Jel moguće?  Sad će ljubitelji 10- ke polako napadati sve one koji svojim hardverima napadaju milu nam cenerku

Spija
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice