iWatch i 100 Appleovaca

poruka: 27
|
čitano: 5.683
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "iWatch i 100 Appleovaca".
13 godina
iWatch i 100 Appleovaca

Konačno nešto od Apple što ću možda kupiti, šalim se Apple je to opet :D

It's not how good you are, it's how good you want to be.
Moj PC  
4 4 hvala 0
16 godina
protjeran
iWatch i 100 Appleovaca

Postoji odredjeni broj primjena di bi ovo bilo zgodno, ali problem jeu tome sto takvih uredjaja vec ima i nimalo ne zvuci originalno. Dobro je i to sto bi takav sat naveo na dodatnu minijaturizaciju, dodatnu optimizaciju...

Nemam nista protiv BT sata, koji prikazuje poruke, omogucuje mi i pozive?!, slusam muziku... i "streama" mi aplikacije sa telefona ili pokrece svoje istance... Da mu baterija traje mjesecima i da se osjecam slobodnim... ali baterija ne bude trajala i trajala ak bude imao sve te opcije :P tak da... sto tu moze biti tolko inovativnog?

ili pucaju na sex(y) spiku, vidi kako sam ja cool, ja imam jabuku na ruci... :)

vise mi se dopada googleova ideja sa ocalama...

Moj PC  
1 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: iWatch i 100 Appleovaca

Glupo jer vec ima dodataka koji pretvaraju ipod nano u sat

14 godina
neaktivan
iWatch i 100 Appleovaca

Pretpostavljam da će u trećoj generaciji dobiti budilicu.

25 1 hvala 3
16 godina
neaktivan
iWatch i 100 Appleovaca

kupujem

2 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
iWatch i 100 Appleovaca

Baš bi me zanimali komentari da ovakav sat radi Samsung ili Nokia. 

5 5 hvala 0
16 godina
Sony ih je davno prestigao, tako da u inovaciji se opet neće naći
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
14 godina
neaktivan
Ray0 kaže...

da si malo bolje pratio znao bi da je nokia davno napravila par daleko zanimljivijih koncepata

16 godina
neaktivan
iWatch i 100 Appleovaca

Meni baš treba nekakav ručni sat koji bi bio sto jednostavniji. Volio bi imati i ekran dapače da djeluje malo vise SF, ali sve to pada u vodu ak se to treba punit svakih 2-3 dana. Rađe si uzmem obični sat koji drži 2god.

Are you the droid I'm looking for ?

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ray0 kaže...

Ima jedan od Sony-a vec neko vrijeme, pa se Apple fanovi sad okolo zale da je Sony kopirao Appleov proizvod koji jos ni ne postoji.

http://www.sonymobile.com/us/products/accessories/smartwatch/

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.2.2013 23:43 (fade).
14 godina
diablo2211 kaže...

kupujem

I ja ako dolazi s Androidom :)

imam muda
16 godina
neaktivan
iWatch i 100 Appleovaca

Cuo sam da ce iWatch2 podrzavati 1080p reprodukciju.

2 0 hvala 0
17 godina
iWatch i 100 Appleovaca

Vec postoji sat za iPhone, jedino mislim da nije od Apple-a, a satovi koji se povezuju s mobitelima postoje vec godinama i godinama.

Sony Erricsson je imao svoju liniju, a sada je to valjda preuzeo Sony...

Tako da sta se imate vlaziti, Apple opet ne radi nista novo niti inovativno. Jedino ako ce imati curved glass, to ce biti jedina nova stavka.

- Psiho246
Moj PC  
1 4 hvala 0
17 godina
neaktivan
iWatch i 100 Appleovaca

Prvi put čujem za Sony Android sat, vjerujem da nisam jedini. Da je Apple napravio takav identičan, sigurno bi se prodavao 1000 puta bolje jer bi se o tom revolucionarnom proizvodu govorilo po cijelom internetu, u svim novinama, vijestima, dnevniku... Najobičnija nagađanja Appleovih proizvoda dobiju više medijske pažnje nego stvarni proizvodi drugih proizvođaća.

Ja bi ga kupio samo kada bi bio vodootporan, ultra tanak (da nema zaseban ekran nego da je cijeli remen zapravo savitljivi ekran), da koristi štedljivi e-ink ekran i da baterija dugo traje. Privukao bi me samo kada bi izgledao kao narukvica iz budućnosti, ako bude izgledao kao sat onda ne jer ne volim satove.

Sony Sony
Sony Sony
Sony Sony
Sony Sony
Sony Sony
Sony Sony
Sony Sony
Sony Sony
Is it weird that this gave me an orgasm?
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.2.2013 1:04 (DragonShit).

3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
iWatch i 100 Appleovaca

Ovaj sat na slici lici na Lumiu :)

---------- markantz

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
iWatch i 100 Appleovaca

Po posljednjim informacijama koje sam ja dobio preko ne mogu Vam reći od koga (jer bi vas onda morao udaviti u soku od jabuke), Apple razvija dva nova super-revolucionarna proizvoda, iHotWater te iSoap. Proizvod ima jedinstvene karakteristike jer kupac jednoga ima neodoljivu potrebu kupovine/upotrebe i drugoga. Ljudi iz Applea smatraju da će to dignuti dionice do neslućenih visina. Proizvod će omugućiti revoluciju u načinu kako se odnosimo prema sebi. Upravo su u tijeku postupci zaštite patentnih i svih ostalih prava. Daljnje informacije nažalost nisam uspio dobiti, ali Vi možete biti prvi koji ćete iste saznati i to za nevjerojatnih 99 USD. Uplate na račun 666-Apple-iCayman.

6 7 hvala 0
15 godina
markantz kaže...

Ti naravno znaš da su iPodi bili prije Lumia?

Cognitor kaže...

Po posljednjim informacijama koje sam ja dobio preko ne mogu Vam reći od koga (jer bi vas onda morao udaviti u soku od jabuke), Apple razvija dva nova super-revolucionarna proizvoda, iHotWater te iSoap. Proizvod ima jedinstvene karakteristike jer kupac jednoga ima neodoljivu potrebu kupovine/upotrebe i drugoga. Ljudi iz Applea smatraju da će to dignuti dionice do neslućenih visina. Proizvod će omugućiti revoluciju u načinu kako se odnosimo prema sebi. Upravo su u tijeku postupci zaštite patentnih i svih ostalih prava. Daljnje informacije nažalost nisam uspio dobiti, ali Vi možete biti prvi koji ćete iste saznati i to za nevjerojatnih 99 USD. Uplate na račun 666-Apple-iCayman.

Kako ti se da toliko gluposti pisat?

Swedish latin super funk.
13 godina
neaktivan
sirka666 kaže...
markantz kaže...

Ti naravno znaš da su iPodi bili prije Lumia?

Cognitor kaže...

Kako ti se da toliko gluposti pisat?

A eto, uhvatilo me u križima pa nekako moram istresti jad iz sebe. A možda neki od Apple-FanBoy-sa naleti pa se nešto i zaradi ...

13 godina
neaktivan
iWatch i 100 Appleovaca

Zivo me zanima kako ce to ispasti. dosadasnje smart watch solucije sam imao prilike vidjeti u par inkarnacija i najbolje od njih su izgledale najblaze receno kao satovi s pijace. Niti sat, niti gadget, niti kvalitetan display, punjenje svaki dan-dva i to nekim posebnim kablom ... a narukvice kao Rambov kais... Definitivno ima mjesta na tom trzistu, a poznavajuci apple - prizvod ce biti stilski odlican, prekrasan display, kvalitetna narukvica, punjenje takodjer kao i iphone - svaki dan, paptrena cijena i nekompatibilnost s svime sto nije osmisljeno u Cupertinu ...

Onaj satic s e-ink tintom s kickstartera ima dobre sanse jer ne sise bateriju a e-ink monokromatski prikaz bi bio dostatan za vecinu stvari koja se ocekuje od takvog uredjaja. Vidjet cemo. U svakom slucaju ocekujem boom smart satova u narednih par mjeseci.

Ovaj nas Bug forum sadrzi trust mozgova koji imaju rjesenje za sve svjetske krize, znaju ono o cemu Thompson Reuters moze sanjati i mogu se ukostac uhvatiti s bilo kojim problemom danasnjice.
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
iWatch i 100 Appleovaca

posto ios ne dozvoljava multitasking da li to znaci da ne moze prikazivati datum dok prikazuje vrijeme ili ako prikaze sms u zavisnosti koliko dugo sekundi smo citali sms toliko dodajemo na vvrijeme koje sat pokazuje nakon povratka na pocetni ekran :)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
iWatch i 100 Appleovaca

koliko appleovaca treba da se promjeni obicna zarulja.

ni jedan apple koristi samo LED nikad obicne zarulje.

1 0 hvala 0
15 godina
Barbarosa kaže...

posto ios ne dozvoljava multitasking

2007. too much?

Swedish latin super funk.
13 godina
neaktivan
Barbarosa kaže...

koliko appleovaca treba da se promjeni obicna zarulja.

ni jedan apple koristi samo LED nikad obicne zarulje.

Postavljaš pogrešno pitanje. Točno pitanje glasi: Koliko Appleovaca treba da se PATENTIRA obična žarulja?

12 godina
neaktivan
iWatch i 100 Appleovaca
Toliko zbrke i strke oko ove bezvezne najave o apple satu. A uostalom vec je izasao sat koji radi na androidu procitajte na mobil.hr Uostalom I Samsung,LG,SONY su vec izbacili naprene satove i to vise modela. Tako i ako apple izbaci navodno ovaj sat nista novo nego cista kopija drugih brendova kao i uvjek. A vi apple fanovi malo googlajte da bi znali sta od tehnologije ima a ne kao pijan plota drzite se BUGA zato i nista i ne znate o tehnologiji jer bug samo pise o appleu.

2 0 hvala 0
16 godina
DragonShit kaže...

Prvi put čujem za Sony Android sat, vjerujem da nisam jedini. Da je Apple napravio takav identičan, sigurno bi se prodavao 1000 puta bolje jer bi se o tom revolucionarnom proizvodu govorilo po cijelom internetu, u svim novinama, vijestima, dnevniku... Najobičnija nagađanja Appleovih proizvoda dobiju više medijske pažnje nego stvarni proizvodi drugih proizvođaća.

Ja bi ga kupio samo kada bi bio vodootporan, ultra tanak (da nema zaseban ekran nego da je cijeli remen zapravo savitljivi ekran), da koristi štedljivi e-ink ekran i da baterija dugo traje. Privukao bi me samo kada bi izgledao kao narukvica iz budućnosti, ako bude izgledao kao sat onda ne jer ne volim satove.

Vlasnik sam doticnog i imam jos LiveView stariju verziju.

Ima puno prostora za napredak, ali ocito ne daju preveliku paznju njima

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
13 godina
iWatch i 100 Appleovaca

sad bu apple to patentirao i odmah počeo navlačit po sudu proizvođače koji odavno imaju te proizvode na tržištu, i koliko učenih ljudi pa da nemogu smisliti neko kreativnije ime od dodavanja slova i na početak imena...

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Gigabyte091 kaže...

sad bu apple to patentirao i odmah počeo navlačit po sudu proizvođače koji odavno imaju te proizvode na tržištu, i koliko učenih ljudi pa da nemogu smisliti neko kreativnije ime od dodavanja slova i na početak imena...

slažem se {#}

Fifth Avenue was a name used by Chrysler Corporation on its largest models from 1979 to 1993.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice