Isprobali smo Samsung Galaxy Note II

poruka: 28
|
čitano: 5.201
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Isprobali smo Samsung Galaxy Note II".
16 godina
Cak i nakon 10 mil. prodanih primjeraka i isprobavanja prvog Note-a, meni jos uvijek nije jasna uloga tih "ni vrit ni mimo" uredaja. Sada kada su dijagonale smarphonea narasle, pogotovo.
www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

E baš to si jako dobro rekao! Kud' barem onda nije 7".. ali moram priznati ELEGANTAN I JAKO JAKO MOĆAN KOMAD HARDWARE-A.. {#}

Prodavat će se to samo tako, možda oni koji su planirali uzeti S3 uzmu njega, a opet tu je i Nexus 7 za jako nisku cijenu, biti će ovdje svega, i još Apple kada izbaci svoje sada adute, biti će opet pokolj.. {#}

Tony Soprano
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Opet fali ono glavno: od poznatih problema na starijim modelima, što još nije riješeno na ovom? eMMC bug, black crush kod playanja videa, ghost touch?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Isprobali smo Samsung Galaxy Note II

I dalje smatram da je ovo grdosija od uređaja koji nije za svakoga, ali kojeg bi vrlo rado imao {#}

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
15 godina
protjeran

malo je off, ali kaj nije to cudno da na predstavljanje najnovijih uređaja na ifa-i se jedva skupi 2-3 komentara.

na petricev plac zog presude samsungu 200-300.

0 1 hvala 0
17 godina
zatojeto kaže...

malo je off, ali kaj nije to cudno da na predstavljanje najnovijih uređaja na ifa-i se jedva skupi 2-3 komentara.

Još nije došla vaša vojska apple plačibaba, pa se još ne spama po thread-u...

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski
15 godina
protjeran
dado2202 kaže...
zatojeto kaže...

ti to po obicaju prđe petrovicu mišo

14 godina
dado2202 kaže...
zatojeto kaže...

Daj molim te pogledaj malo bolje. U svim temama od Applea komentara apple korisnika ima debelo najmanje. Upravo hejteri su ti koji uspješnu unište svaku temu.

Ontopic: Zanimljiv uređaj. Što ga više gledam to mi se više sviđa!

16 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...
Cak i nakon 10 mil. prodanih primjeraka i isprobavanja prvog Note-a, meni jos uvijek nije jasna uloga tih "ni vrit ni mimo" uredaja. Sada kada su dijagonale smarphonea narasle, pogotovo.

>10 milijuna ljudi je ipak jasna.

16 godina
neaktivan

dovoljan mi je i moj Note , čekam trojku...pošto mi je s pen tu tek toliko... bar dok ne dođe normalan stock software bez buga ... dotad cm9/10

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

jedini problem je kako ga nositi, zbog njega bih morao početi nositi ne previše mi dragu mušku "torbicu" (koju nosim samo kada idem negdje dalje, inače stoji u autu) u narodu poznatu kao pederušu {#}
ali što više gledem u note II, sve više razmišljam da ju prebacim preko ramena {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ima NFC?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Aldo kaže...

Ima NFC?

Ima
16 godina
neaktivan

meni Note II najnormalnije stane u dzep. Svida mi se uredaj dosad sta sam ga koristio, stvarno ima baza stvari u softveru.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
neaktivan

Pa oni nisu normalni, uterat će me u dugove zbog nabavke ovog...

Osvrt s korisničke strane - http://echo1.blog.hr/

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
EchoOne kaže...

S3 na Njuskalu drzi 3.900kn, ovo ce vjerojatno istu cijenu.
13 godina
neaktivan
EchoOne kaže...

Isplati on sam sebe za mjesec dana.

13 godina
neaktivan

Sudeći po omjeru Note - SGS2, NoteII bi trebao biti kojih 50-ak € više od SGS3...

Jadna mi majka, da zna na šta trošim pare, moro bi se trajnim nalogom odreć sveg što zaradim...

Osvrt s korisničke strane - http://echo1.blog.hr/

1 0 hvala 0
14 godina

Posjedujem Samsung galaxy s3, a čitajući recenzije od Galaxy Notea2 čini mi se kao doista zanimljiv komad hardwera isto kao i galaxy s3.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Htio si valjda reći dosta, mnogo, puno, jako MOĆNIJI. {#}

Tony Soprano
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tu je negdje po snazi, ne osjeti se razlika (JB-JB), ali zato softvare (od sketckbooka do rezanje elemenata iz fotografija...) je totalno odusevljenje
Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan

Priznajem,mobitel je premočan. Izgled,hardver,Jelly Bean,sve! Nije baš malo 4-jezgreni procesor koji radi na taktu od 1.6 GHz,2 GB RAM-a,8mpx i prednja 1.9mpx,5.5" ekran i koliko ono baterija,3300 mAh? (ispravite me ako griješim)..

Ali,dokad nabijanje jačine procesora i RAM-a? Oke,vidimo,hardver znaju napravit,al neka naprave nešto super i nešto novo što se tiče softvera,nemislim samo na android,nego na neku predinstaliranu aplikaciju ili da naprave nešto što se tiče hardvera što drugi neće imati,ko npr. galaxy beam što ima onaj k**** nemogu se sjetit kako se zove..tako nešt inovativno i novo,nešto neviđeno,e kad naprave nešto što nema ni jedan drugi mobitel,e to će biti genijalan mob. npr. da može tipkovnicu "izbacit iz ekrana" "u zrak" pa da tipkamo po zraku ko na filmovima što bude i tak to...ovo je samo nabijanje jezgri i RAM-a i to je to,sve ostaje isto :/ 

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
filipvk1000 kaže...

Priznajem,mobitel je premočan. Izgled,hardver,Jelly Bean,sve! Nije baš malo 4-jezgreni procesor koji radi na taktu od 1.6 GHz,2 GB RAM-a,8mpx i prednja 1.9mpx,5.5" ekran i koliko ono baterija,3300 mAh? (ispravite me ako griješim)..

Ali,dokad nabijanje jačine procesora i RAM-a? Oke,vidimo,hardver znaju napravit,al neka naprave nešto super i nešto novo što se tiče softvera,nemislim samo na android,nego na neku predinstaliranu aplikaciju ili da naprave nešto što se tiče hardvera što drugi neće imati,ko npr. galaxy beam što ima onaj k**** nemogu se sjetit kako se zove..tako nešt inovativno i novo,nešto neviđeno,e kad naprave nešto što nema ni jedan drugi mobitel,e to će biti genijalan mob. npr. da može tipkovnicu "izbacit iz ekrana" "u zrak" pa da tipkamo po zraku ko na filmovima što bude i tak to...ovo je samo nabijanje jezgri i RAM-a i to je to,sve ostaje isto :/ 

Da te nabije nogom u guzicu 'u zraku'?

16 godina
Oprosti, ali nisam moga odolit :)
16 godina

Jucer sam vidio frenda kako razgovara s nekim (sa galaxy note-om).. Samo mogu reci LOL. Kako smijesno izgleda kad ga stavi na uho. Mobitel je jednostavno prevelik za te svrhe.

Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
passat kaže...

Jucer sam vidio frenda kako razgovara s nekim (sa galaxy note-om).. Samo mogu reci LOL. Kako smijesno izgleda kad ga stavi na uho. Mobitel je jednostavno prevelik za te svrhe.

Kaj si ti guru za prevelike stvari?

Ako ja hocu razgovarat cu i s iPadom na glavi, tak svejedno, tko voli nek izvoli, bar je Samsung pokrio sve aspekte i podrucja da za svakog bude po nesto.

16 godina
BMK kaže...
passat kaže...

Ako ja hocu razgovarat cu i s iPadom na glavi, tak svejedno, tko voli nek izvoli, bar je Samsung pokrio sve aspekte i podrucja da za svakog bude po nesto.

Nisam.

Pa razgovaraj ti i sa lubenicom na glavi, ja samo kazem da izgleda presmijesno jer je prevelik :D

17 godina
BMK kaže...

Znaš koliko je dobar i prihvaćen Note kad se šuška da je i Apple nešto slično napravio (iskopirao) i da je to slijedeći "revolucionarni" proizvod sa kojim izlaze.

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice