iPad sa 128 GB

poruka: 30
|
čitano: 5.341
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "iPad sa 128 GB".
17 godina
iPad sa 128 GB

preprepre skupo... mlate pare na tome da to nenormalno...

8 5 hvala 0
17 godina
neaktivan
iPad sa 128 GB

128GB?

Zašto odmah ne stave 1TB recimo?

everybody lies

0 13 hvala 0
17 godina
iPad sa 128 GB

Poznavajući naše uvoznike, cijena će kod nas biti 13.500 kn...

12 3 hvala 0
15 godina
Re: iPad sa 128 GB
PICART kaže...

preprepre skupo... mlate pare na tome da to nenormalno...

U rangu ostalih top tableta.

Uostalom nisam siguran da iti jedan nudi 128GB verziju.

Swedish latin super funk.
14 godina
iPad sa 128 GB

koji ce im klinac 128gb, nekuzim...

Moj PC  
1 21 hvala 0
15 godina
Spike1983 kaže...

koji ce im klinac 128gb, nekuzim...

640K is Enough For Anyone.

13 godina
protjeran
iPad sa 128 GB

Odličan potez. Jer kao što je navedeno u članku sve više poslovnjaka koriste iPad na poslu i potrebno im je više memorije s obzirom da nažalost nije proširiva. Meni kao kučnom korisniku ovo zvuči također super jer znam iz iskustva da mi je nekada treba puno prostora na takvoj vrsti uređaja.

6 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
iPad sa 128 GB

1. Netko je to najavio vec u svojim proizvodima.

3. Bas me zanima ko ce in to proizvodit?

Slušaj svoje srce! o_O ..... Eem. Who am I kidding? Samo budi logičan! :-)
Moj PC  
0 9 hvala 0
16 godina
Pitanje kako radi kad je sav pun, izgleda da su iskoristili onaj novi samsungov čip od 128GB eMMC sa brzinama 140/50

No kako je to kad sve sjedne na systemsku particiju...
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
15 godina

Nekoliko kvalitetni pr0n uradaka u odgovarajućoj rezoluciji i evo ga, mjesta više nema...

Stručnjak za odmaganje...
17 godina
DeusExMachin kaže...

Odličan potez. Jer kao što je navedeno u članku sve više poslovnjaka koriste iPad na poslu i potrebno im je više memorije s obzirom da nažalost nije proširiva. Meni kao kučnom korisniku ovo zvuči također super jer znam iz iskustva da mi je nekada treba puno prostora na takvoj vrsti uređaja.

OK, stoji, samo što je to najsk(gl)uplja nadogradnja memorije ikad. Blesavo. A samo jedan maaaaali micro SD utor...

17 godina
neaktivan
iPad sa 128 GB

Hvala nebesima! Jedva čekam da ga kupim{#} A tek cijena - pa samo 700$ za dodatnih 64GB kapaciteta! Širite radosnu vijest među pukom!

Moj PC  
2 5 hvala 0
15 godina
neaktivan
iPad sa 128 GB

Par vrlo pametnih izjava u ovoj temi, svaka čast autorima :P

Dobar potez u Appleu, u moru loših odluka s njihove strane u zadnje vrijeme.

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

4 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
iPad sa 128 GB
Apple najavi proizvod i vec je vani za par dana,microsoft najavi proizvod i nema ga po par mj. Je** im pas mater nesposobnu, koda zive u spilji nekoj i ne prate konkurenciju kako rastura na trzistu. Nevjerojatno.

4 1 hvala 0
14 godina
iPad sa 128 GB

pa to je samo 100 dolara vise od 64gb verzije ak se ne varam. tako i apple cijeni ipade, 100 dolara vise za duplo više memorije. micro sd od 64gb je isto skupa pa ova 100 dolara vise cijena i nije strasna kako izgleda

Moj PC  
2 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
iPad sa 128 GB

A tek cijena jednog USB utora...

Moj PC  
0 5 hvala 0
16 godina
odjavljen
Pa da, kupis za 100$ eksterni HDD od 1TB i piknes ga na USB...

Oh, iPad nema USB utor, how the hell i missed that...

Jasno kao bijeli dan da su izostanak USBa i card slota iskljucivo zbog muznje para na korisnicima jer razvoj ove nove verzije nije bio toliko skup da opravdava cijenu. A o memoriji da ne govorimo. Ta 4 cipa (nagadjam - 4x 16GB) ne kostaju 100 baksa.
http://nighthawk-software.blogspot.com/
15 godina
Sum_of_all_fears kaže...

Jasno kao bijeli dan da su izostanak USBa i card slota iskljucivo zbog muznje para na korisnicima jer razvoj ove nove verzije nije bio toliko skup da opravdava cijenu. A o memoriji da ne govorimo. Ta 4 cipa (nagadjam - 4x 16GB) ne kostaju 100 baksa.

Zato jer svi nosimo sa sobom HDDove od 1TB. Evo baš mi je u džepu jedan...

Uostalom kome treba može kupiti.

Dok s druge strane Androidaši muzu pare tako što ne izdaju updateove za svoje uređaje....

13 godina
Sum_of_all_fears kaže...

Krivo nagadjas. Samo je jedan cip u svim iPadima, dok ovdje mogu bit maksimalno dva, no cak i dva bi zahtijevala novi PCB. Na ovaj postojeci ide samo jedan. Sto znaci da su vjerojatno to neki skupi cipovi.

13 godina
protjeran
iPad sa 128 GB
Da mi bas treba ipad i puno memorije, ne bih kukao zbog nedostatka usb utora nego bi si piknuo wi fi hard drive i uzivao

0 0 hvala 0
17 godina
16 GB iPAd trenutno kosta 629 dolara.
Jednostavnom racunicom dolazimo do vrijednosti od 300 dolara za 112 GB memorije koliko Apple naplacuje.
Prava bagatela ili kak neki mudraci vole pisat, pametnom dosta.
14 godina
protjeran
iPad sa 128 GB

Malo je skupo ali se mora priznat da je to puno za stavit u 1 čip. Uglavnom mislim da više nikad neču kupit mobitel ili tablet sa malo memorije i SD karticom, ugrađena memorija je tolko bolja.

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ajde da si spomenuo flash memoriju.. Tko nosi stalno sa sobom externi hard disk? I kako bi to utjecalo na bateriju tableta?

Uostalom niti Android tableti nemaju svi  USB nego ti svejedno treba onaj kabel.. (koji btw ne funckionira na toliko hvaljenom Nexusu) 

Ovo je slicno kao kad bi ti operateri rekli da, nakon što potrošiš internet paket, se spojiš negdje na wifi umjesto da ti daju veći paket.. 

 -- Zašto je plavuša konvergentna? Jer je ograničena i monotona.. || http://youtu.be/7W8QERGvax0
16 godina
odjavljen
Uzeo sam primjer ext. HDDa zbog tih 100$ razlike. Ekstrem.

No dobro, za te novce se nakupuje poprilicna kolicina flash memorija tako da argument o bezveznom deranju korisnika i dalje stoji.

A "onaj kabel" kosta oko 2$. Da je Appleov, kostao bi barem 20$. Da, malo su musicavi pa neki ne rade sa svim mobitelima/tabletima. Treba malo provjerit prije kupnje. Dal tako napamet kupujes i dijelove za auto?
http://nighthawk-software.blogspot.com/
15 godina
Sum_of_all_fears kaže...
A "onaj kabel" kosta oko 2$. Da je Appleov, kostao bi barem 20$. Da, malo su musicavi pa neki ne rade sa svim mobitelima/tabletima. Treba malo provjerit prije kupnje. Dal tako napamet kupujes i dijelove za auto?

Appleov košta 30$.

14 godina
neaktivan
iPad sa 128 GB

Kako mozete biti tako dvolicni ? 

Kada je izasao iPhone 4/4s, pljuvali ste ga, a kasnije se uspostavi da ga posjedujete. Tako i za iPhone 5.. Smece ne vrijedi 6-7000kn a kasnije komentirate kako ste ga prodali, pa pisete kratke recenzije o uređaju. Pa onda o iPad mini, skupo smece, a opet ste ga kupili. Tako ce biti i za ovaj uređaj.

Da mi je barem vasa logika na par dana.. "pljuvat unaprijed, pa onda to posjedovati?" hmm.. however

(̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()

0 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
iPad sa 128 GB

1. Eksterni HDD troši ogromnih 2-3W snage kada se koristi, tako da je zabrinutost jednog forumaša za trajanje baterije opravdano. Kolega je zaboravio napomenuti da bi USB utor, a pogotovo vanjski disk, poremetio predivan, jednostavan i steril..er..moderan dizajn našeg voljenog Ipada.

2. Appleov kabel košta deset puta više jer bolje provodi struju i čuva integritet elektrona. Molim lijepo!

3. Mislim da je na kraju ipak najbolje da pustimo Velikoj Jabuci da nam diktira što možemo, a što ne možemo raditi sa svojim uređajima koje smo jeftino platili. Pustite Mac-ovce da uživaju u superiornoj tehnologiji!

Moj PC  
3 2 hvala 1
15 godina
neaktivan
FinX kaže...

1. Eksterni HDD troši ogromnih 2-3W snage kada se koristi, tako da je zabrinutost jednog forumaša za trajanje baterije opravdano. Kolega je zaboravio napomenuti da bi USB utor, a pogotovo vanjski disk, poremetio predivan, jednostavan i steril..er..moderan dizajn našeg voljenog Ipada.

2. Appleov kabel košta deset puta više jer bolje provodi struju i čuva integritet elektrona. Molim lijepo!

3. Mislim da je na kraju ipak najbolje da pustimo Velikoj Jabuci da nam diktira što možemo, a što ne možemo raditi sa svojim uređajima koje smo jeftino platili. Pustite Mac-ovce da uživaju u superiornoj tehnologiji!

AHahahaha...svaka čast ;)

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
13 godina
FinX kaže...

Ajde ne pricaj gluposti kad ne znas o cem pricas. 2-3W je cca 2-3 puta vise nego sto CPU tabletu trosi u full loadu. Osim mozda A15 koji moze povuci nesto vise. Tako da je 2-3 W ekstra potrosnje ogromna stvar, a inzenjeri se potrgaju da smanje potrosnju za 0.5 W.

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.1.2013 14:05 (F10EXX).
17 godina
neaktivan
iPad sa 128 GB

Eh, sorry tek sam se sada sjetio: baterija se ne može zamijeniti - zato je svaki miliwatt bitan! No zašto bi meni baterija trajala 6h umjesto 9h (ako ja tako hoću) kada je dovoljno predati se volji Velike Jabuke? Inženjeru, daj kaži koliko struje troši ekran i WiFi/LTE modul u usporedbi s CPU-om? Čisto sam znatiželjan...

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice