Internet Explorer 9 beta

poruka: 113
|
čitano: 21.834
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Internet Explorer 9 beta".
15 godina
neaktivan
Internet Explorer 9 beta

Opera, go go go !

http://www.sosomoso.com - meet nice people!
Moj PC  
1 69 hvala 0
16 godina
neaktivan
Internet Explorer 9 beta

Komentar ti je nidje veze, ako nemas sta pametno reci vezano za temu bolje nemoj spamati...

He who dares, wins
Moj PC  
17 0 hvala 0
17 godina
Internet Explorer 9 beta

Ja ne kuzim taj fanatizam sa browserima. Prosli vikend mi se rusio i Firefox (kojeg primarno koristim), ali i ta "svemoguca" opera, usporila se, memorija ode u nebesa i onda paf. Jedino mi se IE ne rusi, no mozda to ima veze sto ga bas i ne koristim :P.

Tako da u konacnici ne kuzim po cemu je opera toliko super, nije da je rock solid, a i ostali mi rade isto ili bolje. FF uglavnom zbog mogucnosti customiziranja sa addonovima pa posto imam 10ak addonova u njemu nije uvijek on kriv sto se skrsi, ali opera mi je cista, nema nikakvih widgeta ili neceg slicnog pa se opet skrsi...

Moj PC  
11 0 hvala 0
14 godina
protjeran
RE: Internet Explorer 9 beta

kada bi okvirno IE9 mogao izbaciti final release?

EDIT: tek naredne godine, ne prije sudeći po ocjeni stručnjaka.

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.9.2010 12:14 (so.creator.est).
16 godina
Internet Explorer 9 beta

jel postoji neka offline instalacija? jer sad imam onu koja skida IE sa neta prilikom instalacije Neodlucan

Atomska bubamara

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Internet Explorer 9 beta
Pišem sada ovo s IE 9 i mogu reči da sam zadovoljan. Trenutno ga koristim kao glavni browser. Ima još tu bugova, ali ovo je ipak beta. Firefox 4 se u nekim testovima na IE test drive-u pokazao bržim kada je u pitanju GPU, ali to mi trenutno ništa ne znači. MS se trgnuo malo. Prvo win 7, sada IE 9, pa će mo vidijeti što će biti s windows phone 7
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Vide se poboljšanja..Samo me zanima koliko će trebati da ljudi updateaju ie 9. kada izađe..Nadam se ne dugo pošto ovaj ima savim solidnu podršku za nove web standarde..

17 godina
Internet Explorer 9 beta

Lagani

o novinama u IE by Dean Hachamovitch (CRO?)

... i jos jedan

Muškarci od svojeg donjeg rublja i od žena žele isto: malo podrške i malo slobode.
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.9.2010 11:40 (djigibao).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Internet Explorer 9 beta
Sve je ok, samo opet addonsi zauzimaju cijeli red. Evo recimo sad koristim lastpass za IE i zauzima (iako nema nista osim jednog gumbica) cijelu horizontalu na ekranu. Tu se nista nisu potrudili. Ako me bilo sta bude odvratilo od ovog browsera, onda ce to biti addonsi kojih je, prvo malo (korisnih), a drugo je ono prvo sto sam pisao. :)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Internet Explorer 9 beta

da li mi netko moze rec kako se stavlja ona bookmarks traka u exploreru ne mogu ju nac nikako da mi bude ispod..hvala unaprijed

EDIT: našao sam ga!!

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.9.2010 11:25 (PlayMaker10).

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Internet Explorer 9 beta

Addonse ne koristim. Trenutno najvise koristim Chrome zbog brzine i preglednosti no ponekad naletim na stranicu koju ne podrzava pa mi za to sluzi Firefox (jer ako Chrome pogresno prikazuje stranicu 99% to cini i Opera (ne vrijedi obrnuto)). Zaista ne znam sta bi me moglo natjerati na instalaciju IE. Niti je brz, niti ima dobru podrsku i totalno je supalj. Ako bi Chrome i dalje rastao u udjelu a Opera popravila neke nedostatke koristio bi Operu. Safari mi je totalno bezvezan (iako sam i Mac user).

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Internet Explorer 9 beta

Kao ni novi msn tako ni novi explorer ne moze na XP...Gluposti...

He who dares, wins
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Internet Explorer 9 beta

Super. Evo, upravo je ATI izbacio novi Catalyst sa GPU podrskom za IE9.

bor4c - human geek, level: 31, technosexual, neutral good
Moj PC  
0 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
Internet Explorer 9 beta

Zašto večina ljudi pljuju po INTERNET EXPLORERU?Pa IE je prema anketama koje provodi stranica CNET.com najsigurniji browser.Ako ovaj novi bude brz i minimalistički,možda ga postavim kao primarnog browsera.

5 4 hvala 0
16 godina
Internet Explorer 9 beta

evo i ja napokon instalirao. sve u svemu nije loše, ali imam par zamjerki :D

onaj prostor gdje su smješteni tabovi je premalen, pa se tabovi na brzinu nagomilaju i budu premali itd. ima tu još toga, ali dobro, još je u beti, pa ćemo mu progledati kroz prste

Atomska bubamara

0 0 hvala 0
17 godina
Pa mozes si smanjit addressbar, pa ce ti biti vise prostora za tabove.
Think locally, act globally...
16 godina
a dobro, vidim sad, da. al onda mi je opet premali adress bar :)

sto ljudi, sto ćudi ;)
Atomska bubamara
16 godina

EDIT

Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.9.2010 16:22 (mind_challenge).
16 godina
ma kojim to anketama? On je najnesigurniji zato sto ga koristi tako puno, dok su browseri koje koristi malo ljudi e.g. Opera sigurni, jer nezanimljivi onima koji prave sve to smece
Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
16 godina
neaktivan
Internet Explorer 9 beta

safari ili chrome za brzo surfanje. ostalo je za addone i te gluposti.. Što se tiće ie9 hmm moglo bi bit nešto od njih.. ali vidit ćemo

http://gtabalkan.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
jurluk kaže...
a dobro, vidim sad, da. al onda mi je opet premali adress bar :)

sto ljudi, sto ćudi ;)

Bilo bi eventuano bolje da su kada se klikne na adressbar da se on proširi malo više a kada izgubi on fokus onda se smanji. Tako bi se valjda svi zadovoljili.
15 godina
protjeran
Internet Explorer 9 beta

Dajte par slika, ja inace koristim IE, ali ovaj necu moci zbog XP-a.

Deathlist: -Quark (satanic ritual) -Quarkova familija (cijela) -Thuglife -skank666 (dobar prijatelj) -Slash 666 -Kant -agent_00klc -AlienWare1 -Weky, lukavg To do list: Weky-eva cura
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
Internet Explorer 9 beta
Wow, download manager... bilo je i vrijeme...
Think locally, act globally...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tako je.
Korisitm Operu godinama, niti jedan pretraživač nije mu ni do koljena. Potpuno rješenje u surfanju
Email client, rewind, speed dial, sve...stotinka brže ili sporije ..jel tako majstore. pozdrav
17 godina

IE9 u Bug izdanju:

16 godina
neaktivan
Internet Explorer 9 beta

Pohvale za MS, ovoga puta se se potrudili. :D

Trenutno su bolji u HW akceleraciji od Firefoxa, ali to je samo zato što Mozilla razvija HW akceleraciju za sve platforme a i za XP. (što MS tvrdi da ne mogu)

Pa zbog toga malo i kasne.

U podršsci za HTML5 su hmm, dosta slabi. Firefox i Chrome bukvalno brišu pod sa IE 9 što se tiče podrške.

No ovo je prva beta, ostaje da vidimo kako će se stvari razvijati dalje.

http://redfoxyhead.blogspot.com

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
icecold kaže...

Pohvale za MS, ovoga puta se se potrudili. :D

Trenutno su bolji u HW akceleraciji od Firefoxa, ali to je samo zato što Mozilla razvija HW akceleraciju za sve platforme a i za XP. (što MS tvrdi da ne mogu)

Pa zbog toga malo i kasne.

U podršsci za HTML5 su hmm, dosta slabi. Firefox i Chrome bukvalno brišu pod sa IE 9 što se tiče podrške.

MS može, ali neželi, hoće prodati čim više win 7. Ako može Mozilla onda može i MS, on može čak i bolje od Mozille zato jer znaju više o OS-u iznutra nego mozilla. e pa to vam je prednost zatvorenog koda. 

Ubuntu 10,04 (Lucid Lynx) , ako želite naučiti o linuxu posjetite wiki.open.hr ili www.linuxzasve.com
15 godina
neaktivan
icecold kaže...

Psst. podrzavaju canvas i video tagove. Za MS je vec i ovo strasno puno...

To sad znaci da svi znacajni browseri podrzavaju canvas i video sto ce opet vec samo po sebi biti dovoljno za znacajniji napredak weba.

Pathogenic fundamentals clearly indicate that homogenous populations are most vulnerable.
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.9.2010 15:41 (rustweaver).
15 godina
neaktivan
Internet Explorer 9 beta
IE je čuđenje svijeta. MS ima toliko dobrih i pametnih tehnologija, a IE su tek sad nakon dugo vremena napravili kako treba. :)

Sve pet, ide u default, ali traku za tabove mi moraju proširiti ili bar omogućit da je pomaknem negdje! :)

Osjećam neke sitne bugove, ali beta je pa kvragu. Kako je vama?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Internet Explorer 9 beta

IE me ponovo razočarao.. Dobra brzina ali opet se neke stranice raspadaju.. 

http://gtabalkan.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice