Gigabyte matična ploča s X99 čipsetom

poruka: 18
|
čitano: 2.887
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Gigabyte matična ploča s X99 čipsetom".
13 godina
protjeran

njami,njami...{#}! Haswell u "E" pakiranju! bit ce strava{#}!

Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.8.2014 0:24 (Stjepanj).
Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Gigabyte matična ploča s X99 čipsetom
Stjepanj kaže...

njami,njami...{#}! Haswell u "E" pakiranju! bit ce strava{#}!

A i cijena će sigurno biti strava ...

This is a 44 Magnum, the most powerfull handgun in the world, and will blow your head clean off, so You've gotta ask yourself a question: Do I feel lucky? Well, do ya, punk?
12 godina
neaktivan

koliko to otprilike "strava"??500 eura možda ili tako nešto,u rangu najskupljih nekih ili možda čak i više??

13 godina
protjeran
johnyaces777 kaže...

koliko to otprilike "strava"??500 eura možda ili tako nešto,u rangu najskupljih nekih ili možda čak i više??

gle postoje i osnovne high-end ploce od "samo" 200€, no najzanimljiviji ( isuse koliko slova "i":) je dio gdje se osnovni i najslabiji i7 5820K koji ce sad doci u 6 jezgrenom/12 thredova pakiranju za cijenu 4/8 jezgrenih...{#}barem tako vele od 300-350$, zivi bili pa vidjeli!LP

12 godina
neaktivan
Ekipo imam haswela i7, 12GB ddr3 rama, da li netko zna da li se isplati prelazak na ddr4 i ovu "novu arhitekturu" tj. Koliko bi se dobio u "stvarnom životu" ne govorim o nekom nabrijavanju na sintetičke testove?
Inače mjenjam komp svakih 2 godine, sječam se da je razlika ddr2 na ddr3 bila opaka...
Hvala unaprijed svima na odgovoru (proc, ram, matična i grafa su neka sredina-dakle nije top model ali nije niti početno).
13 godina

Kako ti kazes u "stvarnom" zivotu, ne dovoljno i ne potrebno da moras ili imas potrebu prelaziti i7 sa 12gb rama je high end. Prelazak sa ddr2 na ddr3 je bio opak ako si imao ddr2 800 pa si prelazio na ddr3 1600, no oni sa ddr21066 na ddr3 1333 nisu bas nesto osjetili. Fora je biti u trendu , no treba pricekati "standardizaciju" ddr4 , pricekati testove novog haswella.

2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Hvala g3arv8 na savjetu!
Prihvačam savjet, logično i lijepo je obrazloženo.
Svako dobro, sretan i vesao bio.
17 godina
neaktivan

to sad sve ovisi o tome pošto je kvadrat tih ploča i jesu li podne ili zidne. {#}

Moj PC  
5 2 hvala 0
16 godina
neaktivan

Koliko vidim intel ima u planu 6 i 8 jezgri i to sa početnim taktom od 3.5  Ghz i 4.0 turbo. Takav jedan procesor će pobrisat pod sa AMD-om.

0 4 hvala 1
12 godina
AMD jos nije sustiga ni mog i7 2600k tako da intel nema koga brisat sve je odavno pobrisano
koristimo dijalekte kojih je Hrvatski jezik prepun a ne Englesko smeće
Moj PC  
6 4 hvala 1
13 godina
protjeran
nicky.sl kaže...
AMD jos nije sustiga ni mog i7 2600k tako da intel nema koga brisat sve je odavno pobrisano

hehehe!{#}

17 godina
odjavljen

Koliko para toliko muzike. Zadnji puta kada sam provjeravo AMD nije imo precijenjene proizvode. Ne vjerujem da se većina AMD potrošača osjeća zakinuto, dapače. Ostalo su spike za malu djecu.

Moj PC  
4 2 hvala 0
12 godina
XXX kaže...

Koliko para toliko muzike. Zadnji puta kada sam provjeravo AMD nije imo precijenjene proizvode. Ne vjerujem da se većina AMD potrošača osjeća zakinuto, dapače. Ostalo su spike za malu djecu.

upravo tako, svakom svoje, no ove će procesore i matične, uz one koji doista obavljaju posao na njima ili slažu konfe s quad sli grafama za igranje na 4k monitorima ili pak dizanju malih penisa, kupovati i oni kojima ovo uopće ne treba poput nekih koji se žele osigurati da nekoliko godina mogu mirno surfati internetom i igrati online poker bez trzanja

13 godina
protjeran
picajzla0707 kaže...
XXX kaže...

upravo tako, svakom svoje, no ove će procesore i matične, uz one koji doista obavljaju posao na njima ili slažu konfe s quad sli grafama za igranje na 4k monitorima ili pak dizanju malih penisa, kupovati i oni kojima ovo uopće ne treba poput nekih koji se žele osigurati da nekoliko godina mogu mirno surfati internetom i igrati online poker bez trzanja

daj picajzlo dosadan si vise s tim kome to treba, kurcevi, palcevi itd{#}! vidim i tebi treba i5-ica za pisanje po forumu, za to ti je bio i vise nego dovoljan onaj dualac, ili si moga uzeti i duplo jeftiniji amd-ov fx onda...bla bla...{#}

ak neznas nista pametnije za reci nemoj ni ovakve komentare pisati...

prijavit cu i tebe i sebe, navodis me na grijeh trolanjem moje teme o jako ozbiljnom komadu hardwera{#} sry morao sam podebljati!{#}lp

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.8.2014 12:08 (Stjepanj).
12 godina
Picajzla uvik spominje "velicinu" ajmo reć "procesora" i kome za sta triba taj veliki il mali ajmo reć procesor. Činjenica je da stari mudri ljudi imaju dobru izreku " NE LAJE PAS RADI SELA" pa ko je skuzi dobro skuzi.
Moj PC  
1 3 hvala 1
12 godina
nicky.sl kaže...
Picajzla uvik spominje "velicinu" ajmo reć "procesora" i kome za sta triba taj veliki il mali ajmo reć procesor. Činjenica je da stari mudri ljudi imaju dobru izreku " NE LAJE PAS RADI SELA" pa ko je skuzi dobro skuzi.

hehe, uvijek ima i izuzetaka od pravila... a kad "matična" raširi okice od iznenađenja, recimo da znaš kako nemaš problema s veličinom..."procesora" {#}

12 godina
He he za svaki cpu ima na ovom svitu i odgovarajuci socket
Moj PC  
1 1 hvala 0
12 godina
nicky.sl kaže...
He he za svaki cpu ima na ovom svitu i odgovarajuci socket

razumijemo se u potpunosti, što je normalno kad smo susjedi i generacija

EDIT:

ah, vidim da je nestao moj post - ocito radi tužibaba servis

samo mi nije jasno kako nekima prolaze i "kurcevi" u poruci dok se penis briše - zanimljivi kriteriji moderatora

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.8.2014 8:28 (picajzla0707).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice