Firefox nastavlja rasti

poruka: 5
|
čitano: 986
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Firefox nastavlja rasti".
17 godina
protjeran
Firefox nastavlja rasti

Dajem glas Firefoxu i sretan sam zbog toga što korisnici prelaze na FF jer je daleko sigurniji i dosta brži od IE-a, ali ima dosta korisnika koji se slabije razumiju ili im je jednostavno IE bolji pa ga ipak koriste (uz dobar firewall), ali mislim da je više korisnika koji su noobovi pa nisu "uvedeni" u brutalnu zajednicu prepunu hakera i virusa zvanu Internet.

Try not to become a man of success but rather to become a man of value - Albert Einstein

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Firefox nastavlja rasti

Ma ima on još prostora za rast i mislim kako će se stabilizirat na nekih 50% tržišta kroz par godina.

Nekako je FF najviše user friendly od svih browsera Osmijeh

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Firefox nastavlja rasti

Super je Firefox, ali me jako nervira kada neke stranice ne pokazuje kako treba... Nakon malo više vremena korištenja Firefoxa i nakon toga IE7, iznenadio sam se kako neke stranice nisu baš takve kakve su prikazane u Firefoxu.

A neznam, korisitim oboje...

Antec 900, P5K Deluxe, Core 2 Quad 2.4, 4gb (DDR3 800Mhz) RAM, Nvidia 8800gtx, 640gb HDD, Dell 2007WFP, Vista Ultimate

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Firefox nastavlja rasti
PICART kaže...

Super je Firefox, ali me jako nervira kada neke stranice ne pokazuje kako treba... Nakon malo više vremena korištenja Firefoxa i nakon toga IE7, iznenadio sam se kako neke stranice nisu baš takve kakve su prikazane u Firefoxu.

A neznam, korisitim oboje...

prije bih rekao da internet explorer krivo prikazuje neg firefox
17 godina
neaktivan
Firefox nastavlja rasti

Jel se ikom dešavalo da FF 3 nekad ponudi, a nekad ne ono "save tabs and quit"?

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice