Eee Keyboard u listopadu

poruka: 10
|
čitano: 2.008
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Eee Keyboard u listopadu".
17 godina
neaktivan
Eee Keyboard u listopadu

zanimljiva stvarčica, ali ne vidim baš neku korist od toga...

There's no SAVE GAME in real life!!!
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Eee Keyboard u listopadu
dark_wizz kaže...

Kako ne? Dušu dala za urede i tvrtke.

Odlična ušteda prostora, lako prenosiva i čak ima toucscreen ekran koji može služiti za neke kratice i slično.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
16 godina
neaktivan

hehe pa na satu iz npr. povijeti ne moras koristit teku vec note pad:D

17 godina
neaktivan
Eee Keyboard u listopadu

Hm, ima sve lose strane notebooka (skup za relativno slab hardware), a nijednu dobru (nema baterije, nema ozbiljan ekran, ne moze raditi bez kablova). Nema blu-ray ili IR pa nije ni za HTPC... nema veliki disk pa ne moze skidati torrente... Al' da je cool, je... Belji se

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
dark_wizz kaže...

Odlična ušteda prostora, lako prenosiva i čak ima toucscreen ekran koji može služiti za neke kratice i slično.

Iskreno, meni netbookovi nisu ni za uredski rad. Bar ne ovi sa jednojezgrenim prvom generacijom Atoma.

16 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
dark_wizz kaže...

da, a ergonomija je fakat jaca strana... jadna tajnica ce slomit vrat i oslijepit dok bude gledala u to cudo...  8 sati stalno gledati udesno.... onda ce morati napraviti i verziju di je ekran lijevo... hehehe

17 godina
neaktivan
infinityzg kaže...

Iskreno, meni netbookovi nisu ni za uredski rad. Bar ne ovi sa jednojezgrenim prvom generacijom Atoma.

Ja mislim da su sasvim dovoljni za Office, knjigovodstvo itd.

marko009 kaže...
Paolo2612 kaže...
dark_wizz kaže...

da, a ergonomija je fakat jaca strana... jadna tajnica ce slomit vrat i oslijepit dok bude gledala u to cudo...  8 sati stalno gledati udesno.... onda ce morati napraviti i verziju di je ekran lijevo... hehehe

Ja nisam rekao da taj ekran služi kao primarni ekran. Naravno da će imati monitor ispred sebe - ovaj mali touchscreen može poslužiti kao sekundarni monitor s izbornikom često korištenih programa i sl.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
16 godina
neaktivan
Bezveze, isto kao što se koristi kockasti kotač 
Fedora 11 Leonidas Kde 4.2
16 godina
neaktivan
Eee Keyboard u listopadu

Ocito je da koncept kompjutora u tastaturi Sinclair QL polako ali sigurno dolazi.... Commodore 64 ne spada u tu grupu posto nije imao ugradjen sistem za pohranu podataka....
Samo mislim da ce jednoga dana kada se podeli donji (racunalo i tastatura) i gornji dio (monitor) notebooka biti sledeci novi koncept racunala

Za Eee tastaturu mislim da je malo glupo gadjati gumbiche na tastaturi ujedno nagnut na desno da bi mogao da gledas u pomocni ekran

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Eee Keyboard u listopadu

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice