Lijepo. Idem probat. :)
Intslarao sam ga i prezadovoljan sam, pogotovo brzinom učitavanja stranica.
vidi stvarno, to ce onda biti da je danas napravljeno, jer znam da sam ja jucer trazio posto sam digao windows 7 medjutim bilo je samo verzije 3.0.11, i bila je do sad, a sad sam je ja updateao i digla se za 3.5
EDIT: evo sad kad mi se updateala vidim razliku, KONACNO, jer inace razlike izmedju npr. 2.6,2.7,2.8 i tako dalj....nije bilo bas ni jedne vizualne promjene. sad konacno je!....
uh, šta otvara, ne zadovoljan nego pre zadovoljan....
Hebem ti koja razlika!!!!!
ak primjetim razliku na 5 Mbitnoj vezi šta će tek onda bit na onom homeboxu šta imam!!
Preodlicno!!!
sry, ali sad stvarno moram reagirati.. isti komentar si imao i na RC3..
Kaj ti mislis da ovi iz Buga nemaju drugog posla neko refreshati stranicu Mozille, cekati kad ce ovi objaviti novi verziju Firefoxa i iste sekunde objaviti vijest s linkom za download?
što jes jes.brža je
sry, ali sad stvarno moram reagirati.. isti komentar si imao i na RC3..
Kaj ti mislis da ovi iz Buga nemaju drugog posla neko refreshati stranicu Mozille, cekati kad ce ovi objaviti novi verziju Firefoxa i iste sekunde objaviti vijest s linkom za download?
a dobro... šta se odmah pjenite?? ok!
Uff jeee brza!
uff krdo skinova/addonova koje upotrebljavam nije kompatibilno: download studio integration, glasser, tab mix plus, vista nature...
Firefox je update-an i odlicno radi
Stvarno je brži. A i jedan add-on mi ne radi, onaj za slanje SMS-ova. :(
Inače, jedina promjena koju sam uočio je da ima tamo plus gdje su tabovi, ali meni je i dalje praktičnije CTRL+T.
dosta novosti
Ja inače koristim ie8, ali od sad ču govoriti ja sam inače koristio ie8 jer ovo je fenomenalno, koja brzina!
Jednostavno rečeno ja sam oduševljen!
Pitanje u vezi ff odma.
Zašto me ne radi povezica za link odma nego moram stisnuti gore,a u ie-u je inače to radilo automatski?
Sve pohvale novoj verziji Firefox,stvarno sad brze otvara stranice sve je 5.
Brže se pokreče, brže otvara stranice, ne smrzava se. ODLIČNO! Ništa mi više ne treba.
Skinuo, isprobao i extra radi
uff krdo skinova/addonova koje upotrebljavam nije kompatibilno: download studio integration, glasser, tab mix plus, vista nature...
Ovdje imas verziju Tab Mix Plusa koja radi: http://tmp.garyr.net/tab_mix_plus-dev-build.xpi.
Ma predobar.
Koristim od beta 3 verzije i prezadovoljan sam.
Nijednom se nije srušio.
Brz, lep (Peronas), manje memorije troši (po testovima najmanje od drugih) .
Fuck the rest, Firefox is the best.
Osjeti se ubrzanje, ikonica je malo crvenija i sl.
Osjeti se ubrzanje, ikonica je malo crvenija i sl.
crvenija i plavija.
iako, nisam pretjerano koristio addone tako da s njima nemam problema. uostalom sviđa mi se svaki firefox update. ovo je odlično. zanima me kakve će novosti stići drugo ljeto kada će možda izaći 4.0 verzija.
Od svih browsera, najviše koristim FF, jer bez add-ona, to mi ne bi ličilo na surfanje. Ipak sam odlučio na Peacekeeperu testirati browsere. Ipak nije toliko brz koliko se govori, doduše od verzije 3.0.x je dvostruko brži. Nisam testirao browsere u beti, niti Safari, kojeg ne koristim, a čujem da je uvjerljivo najbrži. Testirano u notebooku(Moj PC). Neki browseri nisu najnoviji.
stvarno se vidi razlika. ako je do sada i bilo ikakve sumnje, više je nema. firefox is N°1
Imam osjecaj da se jos sporije starta po prvi put. I nerviraju me ovi tabovi, sad kad je i samo jedan prozor otvoren prikazani su tabovi. Kopirali su Chrome, ali oni su to puno elegantnije rijesili, tabovi ne zauzimaju dodatni prostor.
odi do svog %appdata%\Mozilla\Firefox\Profiles\ pa si potraži install.rdf od "nekompatibilnog addona" i izmjeni red koji sadrži <em:maxVersion> i tu oznaku za max verziju podesi da podržava i 3.5.* ili samo 3.* i svi dodaci će ti raditi... meni nijedan addon nije otkazo nakon ovakve "vratolomije".
ako sada instaliram verziju ff 3.5 na 3.0 dali će mi ostati sve stranice u Bookmarku ili će se sve izbrisat sa svim šiframa koje imam spremljene?
Bolje da prvo pitam nego da sve ode u nepovrat
ako sada instaliram verziju ff 3.5 na 3.0 dali će mi ostati sve stranice u Bookmarku ili će se sve izbrisat sa svim šiframa koje imam spremljene?
Bolje da prvo pitam nego da sve ode u nepovrat
sve ti ostaje, ma sve, bookmarksi, addonovi, šifre....