Puno izdanje Firefoxa 3.5

poruka: 28
|
čitano: 3.378
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

nakon nekoliko beta i release candidata, mozilla je izdala i konačnu stabilnu verziju firefoxa 3.5

a vidim da sad postoje i hrvatske stranice mozille, sa kojih možete skinuti i hrvatsku verziju

download za windows

engleski

hrvatski

Bubamara na steroidima.
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.6.2009 21:21 (jurluk).

0 0 hvala 5
16 godina
neaktivan

ajd napokon

Bolje ispasti budala nego iz vlaka!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Puno izdanje Firefoxa 3.5
jurluk kaže...

nakon nekoliko beta i release candidata, mozilla je izdala i konačnu stabilnu verziju firefoxa 3.5

a vidim da sad postoje i hrvatske stranice mozille, sa kojih možete skinuti i hrvatsku verziju

download za windows

engleski

hrvatski

vidi stvarno, to ce onda biti da je danas napravljeno, jer znam da sam ja jucer trazio posto sam digao windows 7 medjutim bilo je samo verzije 3.0.11, i bila je do sad, a sad sam je ja updateao i digla se za 3.5

EDIT: evo sad kad mi se updateala vidim razliku, KONACNO, jer inace razlike izmedju npr. 2.6,2.7,2.8 i tako dalj....nije bilo bas ni jedne vizualne promjene. sad konacno je!....

01010100 01001001 01001111
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.6.2009 21:54 (Tionio).
17 godina
neaktivan

Odlican posao,vidljiva razlika u brzini....n1

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

bome ovo hrvatsko izdanje me ugodno iznenadilo mogu rec da sad po ovom sto vidim da je dobar malo brzi nego prethodnici a bogami i upotreba memorije se dobrano smanjila meni barem za pola prije mi je gutao oko 100 k sad je na oko  50 k :) zivio firefox zivio otvoreni kod:)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Skinio English verziju, odlicno, osjeti se brzina, dosta se osjeti!

I don't care...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo skinuo maloprije, razočaran sam. Što se tiče vizualnog ništa naročito. Kod mene ne samo da nije brža već je sporija kod inicijalnog pokretanja.

Uđe Bruce Willis u HGSpot i kaže: Daj Hard...od 500MB
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Da pitam mogu li se vidit bookmarki u ovom padajućem izborniku u adresnoj traci

Hakiranje je umjetnost a ne zločin.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Quark kaže...

Evo skinuo maloprije, razočaran sam. Što se tiče vizualnog ništa naročito. Kod mene ne samo da nije brža već je sporija kod inicijalnog pokretanja.

evo kod mene trosi i po 3 puta vise ali mi je brzi firefox ali nekad zna biti i sporiji

dolje je slika kolko trosi sam se mozda ne vidi jer je bijelo

fajrfox fajrfox
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.7.2009 10:59 (spaws).
17 godina
neaktivan

Meni je spor užašno a i bookmarkovi se nevideViče

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

RC3 sam jučer maknul sa Sedmice ,na XP-u se neću ni za**bavat s 3.5 barem dok se ne updatea barem 50% addona ,jel faktički mi ništa nije kompatibilno ako ne stavim nightly_tester_tools addon s kojim "preskočim" provjeru kompatibilnosti.

Ipak je ,po mojem bolje još malo pričekat. A brzina - možda kakvih 10% u radu ,ali zato treba duplo duže da se podigne. Jedino kad se stavi Preloader je u redu ,ali to nije to!

Ne još ,hvala!

I'm so tired...
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.7.2009 11:49 (kizo2703).
16 godina
neaktivan

Jel zna netko kako da maknem ono sranj* kraj tabova jer zbog tog sranj* mi se prikazuje tab bar i kada imam samo jedan tab otvoren.

i will never be the same again i will keep on fighting til the end i can walk on water, i can fly i will keep on flying til i die
17 godina
neaktivan

tools - options - tabs- always show the taskbar(isključi kvačicu)!!

17 godina
neaktivan
Escudo kaže...

Jel zna netko kako da maknem ono sranj* kraj tabova jer zbog tog sranj* mi se prikazuje tab bar i kada imam samo jedan tab otvoren.

Odi na Tool - Options - Tabs , pa makni kvačicu sa Always show the tab bar.

Edit. Pretekao me.

I am Guybrush Threepwood, Mighty Pirate!
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.7.2009 12:46 (ROADRUNNER).
16 godina
neaktivan
Escudo kaže...

Evo ,gledaj sliku :samo otvori Options -> Tabs

I'm so tired...
16 godina
neaktivan

Malo brza od firefoxa 3 ali nikakva drasticna poboljsanja ali ni pogorsanja.  Sve 5!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ma sve super, ali ja nemogu kada imam neki link stisnuti sa denim klikom misa i otvoriti u new tab, uopce mi se nista ne pojavljuje... Se dogada to i drugima ili je kod mene neki bug?

Xfire:bmw144 ...Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
16 godina
neaktivan

a jel se moze maknut onaj plusic kraj tabova kad imam njih vise upaljeno jer mi je nepotreban i ne koristim ga a zivcira me :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
spaws kaže...

a jel se moze maknut onaj plusic kraj tabova kad imam njih vise upaljeno jer mi je nepotreban i ne koristim ga a zivcira me :D

ne može

Bubamara na steroidima.
17 godina
neaktivan

Jeste primjetili drag'n'drop tabova iz raznih prozora? To je Chrome prvi uveo (ako se ne varam), jako kul opcija jednom kad se naviknete.

The candle flame gutters. Its little pool of light trembles. Darkness gathers. The demons begin to stir.

0 0 hvala 0
17 godina

da li je vama  malo drukčije google pretraživanje, tj. rezultati, meni je malo uvučeno

-Super potpis.Mora da je nov! -Ma ne,opran je s Perwollom.
17 godina
neaktivan

Stisni Ctrl  +/-

17 godina
neaktivan
Ag008 kaže...

da li je vama  malo drukčije google pretraživanje, tj. rezultati, meni je malo uvučeno

Yap, i meni je.

The candle flame gutters. Its little pool of light trembles. Darkness gathers. The demons begin to stir.
16 godina

da i meni, mozda mali bugič!?

01010100 01001001 01001111

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Dali se jos nekome dogodilo da nemoze desnim klikom misa otvoriti recimo stranicu u novom tabu, ili opcenito desni klik meni uopce neradi u Firefoxu 3.5... Anybody?

Xfire:bmw144 ...Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
17 godina

meni desna tipka radi normalno, možda str. ima zabranu dexnog klika protiv kopiranja

-Super potpis.Mora da je nov! -Ma ne,opran je s Perwollom.
17 godina
neaktivan
Ag008 kaže...

meni desna tipka radi normalno, možda str. ima zabranu dexnog klika protiv kopiranja

Meni također radi...

btw, ovo s Googleom je do Googlea, probajte u drugim browserima. U zadnje vrijeme su par promijena napravili...

16 godina
neaktivan
Ag008 kaže...

Ma na bilo kojoj stranici se to dogada... Evo i na bugovom forumu, i na net.hr-u... Neznam sta da radim vise, izludit cu...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice