nakon nekoliko beta i release candidata, mozilla je izdala i konačnu stabilnu verziju firefoxa 3.5
a vidim da sad postoje i hrvatske stranice mozille, sa kojih možete skinuti i hrvatsku verziju
download za windows
nakon nekoliko beta i release candidata, mozilla je izdala i konačnu stabilnu verziju firefoxa 3.5
a vidim da sad postoje i hrvatske stranice mozille, sa kojih možete skinuti i hrvatsku verziju
download za windows
ajd napokon
download za windows
vidi stvarno, to ce onda biti da je danas napravljeno, jer znam da sam ja jucer trazio posto sam digao windows 7 medjutim bilo je samo verzije 3.0.11, i bila je do sad, a sad sam je ja updateao i digla se za 3.5
EDIT: evo sad kad mi se updateala vidim razliku, KONACNO, jer inace razlike izmedju npr. 2.6,2.7,2.8 i tako dalj....nije bilo bas ni jedne vizualne promjene. sad konacno je!....
Odlican posao,vidljiva razlika u brzini....n1
bome ovo hrvatsko izdanje me ugodno iznenadilo mogu rec da sad po ovom sto vidim da je dobar malo brzi nego prethodnici a bogami i upotreba memorije se dobrano smanjila meni barem za pola prije mi je gutao oko 100 k sad je na oko 50 k :) zivio firefox zivio otvoreni kod:)
Skinio English verziju, odlicno, osjeti se brzina, dosta se osjeti!
Evo skinuo maloprije, razočaran sam. Što se tiče vizualnog ništa naročito. Kod mene ne samo da nije brža već je sporija kod inicijalnog pokretanja.
Da pitam mogu li se vidit bookmarki u ovom padajućem izborniku u adresnoj traci
Evo skinuo maloprije, razočaran sam. Što se tiče vizualnog ništa naročito. Kod mene ne samo da nije brža već je sporija kod inicijalnog pokretanja.
evo kod mene trosi i po 3 puta vise ali mi je brzi firefox ali nekad zna biti i sporiji
dolje je slika kolko trosi sam se mozda ne vidi jer je bijelo
Meni je spor užašno a i bookmarkovi se nevide
RC3 sam jučer maknul sa Sedmice ,na XP-u se neću ni za**bavat s 3.5 barem dok se ne updatea barem 50% addona ,jel faktički mi ništa nije kompatibilno ako ne stavim nightly_tester_tools addon s kojim "preskočim" provjeru kompatibilnosti.
Ipak je ,po mojem bolje još malo pričekat. A brzina - možda kakvih 10% u radu ,ali zato treba duplo duže da se podigne. Jedino kad se stavi Preloader je u redu ,ali to nije to!
Ne još ,hvala!
Jel zna netko kako da maknem ono sranj* kraj tabova jer zbog tog sranj* mi se prikazuje tab bar i kada imam samo jedan tab otvoren.
tools - options - tabs- always show the taskbar(isključi kvačicu)!!
Jel zna netko kako da maknem ono sranj* kraj tabova jer zbog tog sranj* mi se prikazuje tab bar i kada imam samo jedan tab otvoren.
Odi na Tool - Options - Tabs , pa makni kvačicu sa Always show the tab bar.
Edit. Pretekao me.
Malo brza od firefoxa 3 ali nikakva drasticna poboljsanja ali ni pogorsanja. Sve 5!
Ma sve super, ali ja nemogu kada imam neki link stisnuti sa denim klikom misa i otvoriti u new tab, uopce mi se nista ne pojavljuje... Se dogada to i drugima ili je kod mene neki bug?
a jel se moze maknut onaj plusic kraj tabova kad imam njih vise upaljeno jer mi je nepotreban i ne koristim ga a zivcira me :D
a jel se moze maknut onaj plusic kraj tabova kad imam njih vise upaljeno jer mi je nepotreban i ne koristim ga a zivcira me :D
ne može
Jeste primjetili drag'n'drop tabova iz raznih prozora? To je Chrome prvi uveo (ako se ne varam), jako kul opcija jednom kad se naviknete.
da li je vama malo drukčije google pretraživanje, tj. rezultati, meni je malo uvučeno
Stisni Ctrl +/-
da li je vama malo drukčije google pretraživanje, tj. rezultati, meni je malo uvučeno
Yap, i meni je.
da i meni, mozda mali bugič!?
Dali se jos nekome dogodilo da nemoze desnim klikom misa otvoriti recimo stranicu u novom tabu, ili opcenito desni klik meni uopce neradi u Firefoxu 3.5... Anybody?
meni desna tipka radi normalno, možda str. ima zabranu dexnog klika protiv kopiranja
meni desna tipka radi normalno, možda str. ima zabranu dexnog klika protiv kopiranja
Meni također radi...
btw, ovo s Googleom je do Googlea, probajte u drugim browserima. U zadnje vrijeme su par promijena napravili...
Ma na bilo kojoj stranici se to dogada... Evo i na bugovom forumu, i na net.hr-u... Neznam sta da radim vise, izludit cu...