Chrome sustiže Firefox

poruka: 28
|
čitano: 3.390
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Chrome sustiže Firefox".
15 godina
neaktivan
Re: Chrome sustiže Firefox
Ma bravo, zasluzio si keks...

Stvarno brzo raste, a i bilo bi zanimljivo da prestigne ie..
The best way to be boring is to leave nothing out.
Moj PC  
8 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Chrome sustiže Firefox

Odličan je taj Chrome samo da još uvedu RSS.

pero_HR
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
peroko kaže...

Odličan je taj Chrome samo da još uvedu RSS.

I da .torrent fajlove mogu pokretati direktno iz browsera. Nekom sitnica, ali...

14 godina
protjeran
Chrome sustiže Firefox

Mozilla će se stvarno morati potruditi da vrati staru poziciju.

2 0 hvala 0
17 godina

greška

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.10.2011 18:10 (nixass).
17 godina
protjeran
Chrome sustiže Firefox

hmmm, sta je stvarno taj google chrome tako dobar?
a kakva je situacija sa IE 9, meni je dosta dobar, al ja svejedno koristim firefox...

Play Hrad Play Cool
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kako kome...meni je odlican. Treba malo cackanja po njemu da ga sredis kak ti pase ali nakon sto to napravis samo upalis auto sync i festa XD
15 godina
protjeran
The Black Iso kaže...

hmmm, sta je stvarno taj google chrome tako dobar?
a kakva je situacija sa IE 9, meni je dosta dobar, al ja svejedno koristim firefox...

Koliko dugo je IE prvo jel to znaci da je tako dobar?

http://www.soundstream.com/
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.10.2011 11:25 (soundstream).
17 godina
neaktivan
Chrome sustiže Firefox

Pa Chrome je dobar, ali ne vidim da je toliko dobar da bi se moglo reći daje najbolji browser. Po meni su Firefox i Opera jednako dobri kao i Chrome. Chrome vjerojatno bilježi rast radi Androida.

1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kako kome...meni je odlican. Treba malo cackanja po njemu da ga sredis kak ti pase ali nakon sto to napravis samo upalis auto sync i festa XD
15 godina
neaktivan
Bem ti mob...stisnem salji i odem, vratim se za pet min i pise da nije poslano pa posaljem opet -.- Morat cu prijavit par problema koji se u zadnje vrijeme ucestalo ponavljaju na mobilnom bug'u. No mozda je i do opere pa bi bilo bolje da pricekam chrome mini :)
17 godina
Badpix3l kaže...

Chrome vjerojatno bilježi rast radi Androida.

A i radi toga što dolazi u bundle-ovima, tj. instalira se uz razno razne freeware programe.

Tako da većina Next>Next>Next sindromaša ima instaliran Chrome.

16 godina
protjeran
Badpix3l kaže...

Pa Chrome je dobar, ali ne vidim da je toliko dobar da bi se moglo reći daje najbolji browser. Po meni su Firefox i Opera jednako dobri kao i Chrome. Chrome vjerojatno bilježi rast radi Androida.

android i chrome nemaju NIKAKVE veze... neznam od kud nekima takvo lupetanje :)

chrome raste solidnim tempom od samih pocetaka...

14 godina
mata kaže...
Badpix3l kaže...

A i radi toga što dolazi u bundle-ovima, tj. instalira se uz razno razne freeware programe.

Več smo uspostavili da je to Wrong>Wrong>Wrong

http://steam-expo.com/
15 godina
odjavljen
mata kaže...
Badpix3l kaže...

Čak i ako je tako, Chrome samo instaliran na računalo ne ulazi u statistiku, jer se zastupljenost browsera mjeri po onima koji se koriste za pregledavanje stranica

Naj mi ga mam deti, daj me prvo malo lubi...
15 godina
odjavljen
Chrome sustiže Firefox

Mnogi traže brz i čist browser, bez nepotrebnih stvari koje koristi manji postotak ljudi... Koristim ga od kada se pojavio, nikada mi nije trebalo ništa više - radi točno ono što mi treba...

Naj mi ga mam deti, daj me prvo malo lubi...
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina

U J. Americi Chrome skoro ispred IE-a.

Kaj to Chavez dao naredbu da se IE u svim državnim tijelima i firmama mora zamjeniti Chromeom?

To ono anketa u J. Americi  - x% stanovništva su veleizdajnici (IE), y% kapitalističke svinje (FF), z% pokret otpora (Opera) i ostatak podržava našeg velikog vođu Hugo Chaveza i njegovog mentora F. Castra (Chrome)...

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Chrome sustiže Firefox

Neće to smeće nikad na moja računala...

www.hrphotocontest.com
Moj PC  
0 11 hvala 0
17 godina
neaktivan
Chrome sustiže Firefox

Nis me ne cudi jer je FF postao jako los, da ne kazem smece. Striktno koristim FF od prvog dana ali je sve vise i vise los. Jedini razlog zasto ga koristim je navika i par add-ina. Medjutim, koma!

0 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
Chrome sustiže Firefox

Po čemu ti to Firefox ne valja? Pitam jel sam do sada koristio Operu i onda reko da malo promijenim browser pa probao sve od IE do Chroma. I trenutno mi najbolje leži Firefox. Pa me zanima što konkretno ne valja na njoj?

P.S. Nije provokacija nego znatiželja

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Chrome sustiže Firefox

Koristim i FF i chrome (na kompu FF a na netbooku chrome), čini mi se da je chrome puno manje zahtjevniji od FF :/

http://zerocool12-radio.net16.net/Index.html : http://forumi.hrzona.net/index.php

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Chrome sustiže Firefox

Zašto neki misle da Chrome raste zahvaljujući Androidu? pa to dvoje nema nikakve veze. Probajte provjerit browser na netu pa vidite. 

Chrome mi prepozna ko chrome, a android prepozna ko "Mozilla an unknown version on Linux".

Tako da mozilla raste i zahvaljujući androidu.

hobi: androidhr.blogspot.com

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Chrome sustiže Firefox

heh,kad sam vidio sliku, zapitao sam se od kada bug piše o pokemonima xD

Evo o ćemu govorim = ) Evo o ćemu govorim = )

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Chrome sustiže Firefox

Koristim ga od 2009. i nikad nisam imao problema s njim.

Here come the space cop! Play it cool. Gonna go to the space jail. Guilty of being in space.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Badpix3l kaže...

Po čemu ti to Firefox ne valja? Pitam jel sam do sada koristio Operu i onda reko da malo promijenim browser pa probao sve od IE do Chroma. I trenutno mi najbolje leži Firefox. Pa me zanima što konkretno ne valja na njoj?

P.S. Nije provokacija nego znatiželja

Najvise sto me smeta je single threaded, tj ucitavanje podataka s mreze odvija se u glavnom, GUI threadu. Posljedica je da se kompletan FF zamrzne. Najbolji primjer su webshopovi kada se, pretpostavljam, ucitavaju tablice (vecina web stranica se danas radi kao tablice). Ako ima malo vise "linija", recimo 30+, FF je doslovce mrtav, CPU usage mi skoci na 100%. Isti slucaj je i kod otvaranja, npr pdfova (to mu mogu oprostiti).

Isprobao sam navedeni problem na Chromu, Operi i IE i toga nema u tolikoj mjeri. Nemojte me drazati za rijec, ali mi se cini da je IE najbolje rijesio taj problem.

Drugo, hvale se da su drasticno smanjili potrosnju memorije. Molim te lijepo, otvoris par tabova i odu stotine MB. Da budem siguran provjeril sam kod drugih i isti problem. FF je bio 7. Na jednom kompu bilo je otvoreno 10 tabova bez ikakva flasha i zderao je preko 1GB!

Kao sto sam napisao, koristim FF i IE tab u istom. Od verzije 6 dosta foruma ne radi. Na FF 5 uredno su radili, a prestalo je sa 6. Evo, i na 7 je isti problem.

Na tabletu (Android) striktno koristim Operu jer je FF totalna katastrofa. Ni Androidov browser nije nista bolji.

15 godina
protjeran
Chrome sustiže Firefox

Hebo ti takav browser koji ima 162 Mb nakon instalacije

http://www.soundstream.com/

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Drazen kaže...

Najvise sto me smeta je single threaded, tj ucitavanje podataka s mreze odvija se u glavnom, GUI threadu. Posljedica je da se kompletan FF zamrzne. Najbolji primjer su webshopovi kada se, pretpostavljam, ucitavaju tablice (vecina web stranica se danas radi kao tablice). Ako ima malo vise "linija", recimo 30+, FF je doslovce mrtav, CPU usage mi skoci na 100%. Isti slucaj je i kod otvaranja, npr pdfova (to mu mogu oprostiti).

Isprobao sam navedeni problem na Chromu, Operi i IE i toga nema u tolikoj mjeri. Nemojte me drazati za rijec, ali mi se cini da je IE najbolje rijesio taj problem.

Drugo, hvale se da su drasticno smanjili potrosnju memorije. Molim te lijepo, otvoris par tabova i odu stotine MB. Da budem siguran provjeril sam kod drugih i isti problem. FF je bio 7. Na jednom kompu bilo je otvoreno 10 tabova bez ikakva flasha i zderao je preko 1GB!

Kao sto sam napisao, koristim FF i IE tab u istom. Od verzije 6 dosta foruma ne radi. Na FF 5 uredno su radili, a prestalo je sa 6. Evo, i na 7 je isti problem.

Na tabletu (Android) striktno koristim Operu jer je FF totalna katastrofa. Ni Androidov browser nije nista bolji.

To što se sve odvija preko jednog procesa zna biti ponekada zamarajuće (zbog tog zamrzavanja) . No na tome se radi...

Potrošnja jeste smanjena, i idalje se radi na daljnjem optimiziranju korišćenja memorije. Naravno, u nekim slučajevima (mhm bagovima) se desi da popapa malo više nego što bi trebalo.

Koje stranice si to koristio, i jesi li iste te indentične otvorio kada si testirao kod drugih? Jer je to bitno.

Koji su to forumi? Jesi nekada pokušao da prijaviš problem?

Što se tiče Fx-a na Androidu, ja bih sačekao do Fx 10 gde će biti ozbiljnijih poboljšanja te podrške za Flash.

Inače interesantno je kako to da je ovo već 3-4 vest u mesec dana (ne držite me za reč) o tome kako Chrome uskoro ili sustiže Fx, te kako je ne znam na koliko %.
U suštini jedno te ista (skoro) vest koja se ponavlja nedeljama.

17 godina
neaktivan
Chrome sustiže Firefox

LOL

Is it weird that this gave me an orgasm?
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.10.2011 2:13 (DragonShit).

2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice