Chrome 12 na Dev Channelu

poruka: 47
|
čitano: 5.334
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Chrome 12 na Dev Channelu".
15 godina
Re: Chrome 12 na Dev Channelu
facewithascar kaže...
hudo kaže...

cek malo, google stani na loptu, meni chrome about kaze da imam posljednju verziju, 10.0.648.204. Nisu izdali 11, a vec rade i na 12?

Kako su krenuli brzo ce stici do Chrome 2011, sto nece oznacavati godinu kao kod MS softwarea, nego stvarnu, rednu verziju.

Meni piše 11.0.696.0.

kako to? meni pise 10.0.648.204 i na check for updates mi pise "Google Chrome is up to date"? jesi li ti to sam instalirao betu 11 ili ti je Chrome update-ao?

17 godina

zaostajem. ja  sam na prastaroj jedanajstici.

I'm silicon-based life-form
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
facewithascar kaže...
hudo kaže...

cek malo, google stani na loptu, meni chrome about kaze da imam posljednju verziju,  10.0.648.204. Nisu izdali 11, a vec rade i na 12?

Kako su krenuli brzo ce stici do Chrome 2011, sto nece oznacavati godinu kao kod MS softwarea, nego stvarnu, rednu verziju.

Meni piše 11.0.696.0.

kako to? meni pise 10.0.648.204 i na check for updates mi pise "Google Chrome is up to date"? jesi li ti to sam instalirao betu 11 ili ti je Chrome update-ao?

Ja mislim da je google 11 beta, iako nisam baš siguran.

I'm rapper. Screamer. Singer. I'm the dopest.
15 godina
neaktivan

evo test 4 najpopularnija browsera: klik

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.3.2011 22:04 (Cevi).
Moj PC  
0 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
stef kaže...
hudo kaže...

cek malo, google stani na loptu, meni chrome about kaze da imam posljednju verziju, 10.0.648.204. Nisu izdali 11, a vec rade i na 12?

Za one kojima nije jasno, postoje tri grane:

STABLE

BETA

DEVELOPMENT

STABLE se trenutno održava, BETA će jednom postati novi STABLE, a DEV nova BETA. Dakle, sve se miče odozdo prema gore.

Slično kao kod npr. Debiana (STABLE, TESTING, UNSTABLE).

ima i canary build :)

17 godina
neaktivan
Cevi kaže...

evo test 4 najpopularnija bowsera: klik

Jadna moja Operica, razvaljuje a opet je ljudi ne uzimaju za ozbiljno {#}

Yeah, well, you know, that's just, like, your opinion, man.
16 godina
neaktivan

Ti moras namjestit hoces li da ti Chrome bude beta, dev ili stable. 

15 godina

Svaka dva mjeseca novi Chrome!

0 0 hvala 0
17 godina

Ali im skokovi u oznakama verzija nikako ne drže vodu...

2 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

Chrome me neće vidjeti dok ne budu omogućili sidebar za  bookmarke.

0 3 hvala 0
17 godina

Ma slobodno nek sljedeću verziju nazovu Chrome 10000 i mirni su.

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

ja vas ne kuzim..u cemu je problem sto su oni odlucili tako verzije imenovati..ili koristite ili ne sta trazite dlaku u jajetu..i firefox ce ubrz bit takav i svi ostali..

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
facewithascar kaže...
hudo kaže...

Meni piše 11.0.696.0.

Nista nisam radio, samo sam jedan dan skuzio da se ikonica promijenila. Inace kako Chrome ima toliko ceste promjene uopce ne kuzim sta se i kad mijenja, pa to nisam niti primjecivao. Imam Maca, a ne Windowse, pa je mozda tu fora,
16 godina
neaktivan
nije nego si ti betu skinia i tako ti je dalj updejtalo
14 godina
neaktivan

Još uvijek moj jedini problem s Chrome-om je pamćenje povijesti.

Svaka pohvala za ubrzano razvijanje, ali ne pratim bas taj cijeli razvoj pa se pitam jesu li promjene toliko velike da svaka zahtjeva posebnu verziju?

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
GigaGirl kaže...

Još uvijek moj jedini problem s Chrome-om je pamćenje povijesti.

Svaka pohvala za ubrzano razvijanje, ali ne pratim bas taj cijeli razvoj pa se pitam jesu li promjene toliko velike da svaka zahtjeva posebnu verziju?

ctrl + shift + n

Otišli ste inkognito. Stranice otvorene u ovom prozoru neće se pojaviti u povijesti Vašeg preglednika ili povijesti pretraživanja niti ćete na računalu ostaviti neke druge tragove,kao što su kolačići, nakon što taj prozor zatvorite. No sačuvat će se sve datoteke koje ste preuzeli ili oznake koje ste stvorili. 

Inkognito pregledavanje ne utječe na ponašanje drugih ljudi, poslužitelja ili softvera. Čuvajte se:

• web lokacija koje prikupljaju ili dijele informacije o Vama
  • pružatelja internetskih usluga ili poslodavaca koji prate koje stranice posjećujete
  • zlonamjernog softvera koji prati što upisujete putem tipkovnice u zamjenu za besplatne smajliće
  • nadzora tajnih službi
  • ljudi koji Vam stoje iza leđa

Saznajte više o o inkognito pregledavanju.

http://protocol4.animehr.com/
14 godina
neaktivan

Znam za incognito, ali mislila sam na opciju u samom pregledniku, po defaultu. Jedno vrijeme (dok sam ga koristila) click'n'clean ext. je odradivala taj dio.

U biti fale mi neke funkcije koje su npr po defaultu ugradene u operu.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice