Budući iPhone "omotan" u ekran?

poruka: 25
|
čitano: 3.894
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Budući iPhone "omotan" u ekran?".
13 godina
neaktivan

Znaci nestaje home button. Steta.

Ali sto se ekrana tice. Sto nije ovo vec napravljeno i pokazano? Nokia ili Samsung? Samsung sigurno.

I pitam se tko ce im proizvodit ekrane? Hm...

Slušaj svoje srce! o_O ..... Eem. Who am I kidding? Samo budi logičan! :-)
Moj PC  
1 3 hvala 0
16 godina
odjavljen

nije li ovo nokija pred koju godinu isto napravila... isti takav koncept ili barem jako sličan gdje je cijeli telefon touch sensitive...

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.3.2013 14:29 (skank666).
Moj PC  
10 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

woow kako uzasno nefunkcionalno, za ne povjerovat...

2 7 hvala 0
17 godina
Re: Budući iPhone "omotan" u ekran?
Najlaske je patentirat crtez i cekat da ti Samsung napravi uredaj sa svojom tehnologijom, svojim pravim opipljivim hardverom koji su sami izmislili pa da ga tuzis.

Ne postoje tehnologije niti uredaj koji patentiraju ali no sikiriki jer patentni ured dopusta sve.
16 godina

Ako bude ovako izgledao, mislim da mogu slobodno uz njega dijeliti još 4 dodatna ekrana. (mislim da bi se ovo malo-malo lomilo)

Moj PC  
0 3 hvala 0
16 godina
odjavljen
Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
4 1 hvala 0
13 godina
NEW_MAN kaže...
Najlaske je patentirat crtez i cekat da ti Samsung napravi uredaj sa svojom tehnologijom, svojim pravim opipljivim hardverom koji su sami izmislili pa da ga tuzis.

Ne postoje tehnologije niti uredaj koji patentiraju ali no sikiriki jer patentni ured dopusta sve.

To kaj se Samsung ne usudi napravit nesto sa svojom tehnologijom nego samo kopiraju od Applea nije Appleov problem. I koga boli k za opipljiv hardver, iovako Apple financira nabavu opreme za proizvodnju vecini svojih 'dobavljaca'.

17 godina
F10EXX kaže...
NEW_MAN kaže...

To kaj se Samsung ne usudi napravit nesto sa svojom tehnologijom nego samo kopiraju od Applea nije Appleov problem. I koga boli k za opipljiv hardver, iovako Apple financira nabavu opreme za proizvodnju vecini svojih 'dobavljaca'.

Da... naruče proizvodnju 1000000 komada memorijskih čipova. Na kraju otkupe samo 100000. Onda nakon par mjeseci ih uzmu za trečinu cijene.. no.. da im ih skinu s ruku.

Ne vidim smisao patenta na osnovu slike, s obzirom da bi sad mogao bilo tko uzeti epizodu nekog SF filma, lijepo sve nacrtati, patentirati i samo sjest u fotelju i čekat da to netko proizvede.. i onda udri po tužbi.

http://www.plecko.com.hr
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.3.2013 14:12 (franjo tahy).
14 godina
neaktivan
nisam jos vidio ni jedan appleov koncept / patent u zivo
a glupi mediji prenose ovakve ocite gluposti...
15 godina
protjeran

ne znam uopce sta prenosite ovako nebitne vijesti.

sve sto je apple patentirao u zadnje vrijeme je radi toga kako bi dao opciju manje konkurenciji za izradu neceg novoga.

ovakav iphone nikad nece napraviti isto kao i one "zracne jastuke" koji stite od pada.

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet
Moj PC  
7 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
EZY-E kaže...

ne znam uopce sta prenosite ovako nebitne vijesti.

sve sto je apple patentirao u zadnje vrijeme je radi toga kako bi dao opciju manje konkurenciji za izradu neceg novoga.

ovakav iphone nikad nece napraviti isto kao i one "zracne jastuke" koji stite od pada.

Zašto prenose... pa jesmo na forumu Bug-a (metnem im straga) ili nismo? :D

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.3.2013 11:11 (W1ck3d8u2z).
17 godina
F10EXX kaže...
NEW_MAN kaže...

Jedino o cemu se moze diskutirat da je Samsung kopiral od Applea je dizajn, a to je relativno i tesko za dokazat.

Samsung je jedan od najvecih proizvodaca hardvera na svjetu ako ne i najveci. Apple ne proizvodi nist ili nesto malo, cisto da mogu reci kak nekaj proizvode.

Samsung ima bezbroj proizvoda i tehnologija koje su opipljive a Apple patentira zakrivljenost ikona ili u ovom slucaju telefon oko kojeg je omotan ekran a taj isti ekran je onaj savitljivi od Samsunga koji se vec godinama razvija.

Kak je neko vec napisal, najbolje je uzet papir i olovku, upalit SF kanal te crtat patente!!!

17 godina
franjo tahy kaže...

Ne vidim smisao patenta na osnovu slike, s obzirom da bi sad mogao bilo tko uzeti epizodu nekog SP filma, lijepo sve nacrtati, patentirati i samo sjest u fotelju i čekat da to netko proizvede.. i onda udri po tužbi.

Pa što čekaš? Nacrtaj nešto, patentiraj i na kraju se obogati od silnih tužbi...

16 godina
protjeran

Jel su proizveli takav savitljiv ekran?

Jel su uspijeli postaviti dvije matrice jednu ispod druge i dobiri 3d prikaz?

Jel su prilikom prijave patenta to demonstrirali i dokazali ili je to kao i obicno samo vlazan san kojeg mamica ujutro uoci na gacicama svojih sincica???

sto, boje se Samsunga i njihove visoke tehnologije pa prijavom fiktivnih, nepostojecih, laznih i neostvarljivih(za njih) ideja zele zastititi svoje ne-"intelektualno" vlasnistvo...

Moj PC  
5 4 hvala 0
16 godina
F10EXX kaže...
NEW_MAN kaže...

Jel mozes ti to napisat tehnologije koje je Apple sam izmislio?

Svaku koju stavis, potrudit cu se nac nesto gdje je to izmisljeno prije Applea

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
13 godina
protjeran
apoteka kaže...
nisam jos vidio ni jedan appleov koncept / patent u zivo
a glupi mediji prenose ovakve ocite gluposti...

zašto 'gluposti'? pa svaka tema o apple- u je prepuna komentara

dok se izređaju svi koji imaju potrebu izjaviti kako im 'apple ništa ne valja' i kako je 'previše tema o iphone- u'- bug je zaradio za dnevnice.. 

13 godina
neaktivan
skank666 kaže...

nije li ovo nokija pred koju godinu isto napravila... isti takav koncept ili barem jako sličan gdje je cijeli telefon touch sensitive...

Pa da...

Uff što ovi fanboy vole davat svima TDove.

16 godina
odjavljen

Apple je (kao što već svi znamo) grade-A patent troll koji ima sreće što je iz SADa pa može patentirati i točak ako im se sprdne bez ičeg konkretnog osim nekih škrabotina na papiru.

Ja idem osnovati firmu u SADu, patentirati replikator, teleporter, warp drive, hladnu fuziju i još ponešto i oporukom osigurati da to prelazi na moje nasljednike. Kad-tad će se neka od tih tehnologija razviti u nešto konkretno a moji će biti multimilijarderi. Na osnovu par crteža i 3 retka teksta koje sam naškrabao na WC papiru u zahodu nakon što sam dobio "crijevnu gripu" od ovakvih vijesti, applea i njegovih ovčica.

http://nighthawk-software.blogspot.com/
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.3.2013 17:49 (Sum_of_all_fears).
Moj PC  
9 2 hvala 0
13 godina
protjeran

Ima li jedan clanak u zadnjih par mjeseci vezan uz apple da ne pocinje sa "Apple je podnio patentnu prijavu za..."

Fuckas tvoju patentnu prijavu, daj ti to napravi i demonstriraj kako radi.

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Istina! Ima video na youtube-u samo ga nemogu nac! Apple opet kopira!
15 godina
neaktivan

Hihihi svi bi nešto patentirali {#}

 -- || http://youtu.be/FGBhQbmPwH8 \o/
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ako je omotan u ekran, odnosno ako i na stražnjoj strani bude touchscreen kako ćemo ga držati a da ne upalimo 15 različitih aplikacija?

Som la gent blaugrana

0 0 hvala 0
16 godina

Ma ovo su 'koncepti na papiru' stari i pola desetljeća. Takvih je more na netu, samo je pitanje koliko dobor radiš u programima kao što su 3ds max i sl.

13 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

Apple je (kao što već svi znamo) grade-A patent troll koji ima sreće što je iz SADa pa može patentirati i točak ako im se sprdne bez ičeg konkretnog osim nekih škrabotina na papiru.

Ja idem osnovati firmu u SADu, patentirati replikator, teleporter, warp drive, hladnu fuziju i još ponešto i oporukom osigurati da to prelazi na moje nasljednike. Kad-tad će se neka od tih tehnologija razviti u nešto konkretno a moji će biti multimilijarderi. Na osnovu par crteža i 3 retka teksta koje sam naškrabao na WC papiru u zahodu nakon što sam dobio "crijevnu gripu" od ovakvih vijesti, applea i njegovih ovčica.

Obecana zemlja.

16 godina
neaktivan
rookica19 kaže...

ako je omotan u ekran, odnosno ako i na stražnjoj strani bude touchscreen kako ćemo ga držati a da ne upalimo 15 različitih aplikacija?

a i kamera bi morala biti ili sa gornje strane uređaja (što je nepraktično) ili nasred ekrana negdje??

Eto pyesnya o samom prekrasnom gorodye v mnrye, Moskva!!!! 14 // How much RAM could a RAM ram if a RAM could ram RAM?
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice