Bez spolne diskriminacije na Facebooku zaključana tema

poruka: 102
|
čitano: 9.061
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Bez spolne diskriminacije na Facebooku".
14 godina
neaktivan
Bez spolne diskriminacije na Facebooku

To ionak pederi nebudu koristili nego l00dache i fr@jeri da si budu c00l

All rights reserved. Copyright (c) by Dipl. Pješak 2014.
Moj PC  
10 2 hvala 0
16 godina
Re: Bez spolne diskriminacije na Facebooku
Onjegin kaže...
plavi08 kaže...

Treba uvesti mogućnost monogamnih veza {#}

Poligamnih?

To sam mislio. Jedno mislio 2. napisao {#}

17 godina
zero cool kaže...
xZero kaže...

Za par godina Heteroseksualci ce postati manjina i bit ce zrtve diskriminacije od strane -  homoseksualaca dusevnih bolesnika kojima danas Masonerija sve sređuje i povlađuje jer su oni budućnost. 
Pametan plan za smanjiti populaciju.

1990 je W.H.O. makla homoseksualnost sa svoje liste mentalnih bolesti. Nisam siguran je li to bio presedan, ali skoro. Čisto me iz puke znatiželje zanima što bi se dogodilo kad bi se shizofrenija makla sa liste mentalnih bolesti? A nedavno je američka udruga psihologa makla pedofiliju sa liste bolesti. Usporedbe radi...

Pedofiliju su proglasili poremećajem, greškom u tiskanom izdanju njihovog psihikatrijskog priručnika nazvali seksualnom orjentacijom... Donose se odluke glasanjem, čista politika ko kupi više glasova može proglasiti šta mu god paše za posao, prodaju ljekova i sl. Svi oni znaju da su homoseksualci ludi (kao što Raos kaže), samo sada to ne smiju javno reći, u biti ne smiješ više ni reći da su pederi. Kad kažeš nešto protiv homoseksualaca odmah si homofob, ne znam kako zovu one što pričaju protiv pedera - pederofob??? :-)

http://www.iskoristi-poticaje.com
17 godina
neaktivan

Ma najgore je sto te odmah oznacavaju da si fasist ili homofob(sam korijen rijeci znaci imati fobiju, dakle strah, sumnjam da se ti koje oni nazivaju homofobima boje homoseksualaca) zar marginaliziranje i izvrgavanje ruglu ljudi koji imaju drugo misljenje od tebe nije fasizam i fobija. Dakle uloge su zapravo obrnute. A najkomicnije mi je kad za Crkvu kazu da mrzi homoseksualce i da je super sad odjednom papa franjo jer ih ne mrzi. Sasvim netocno, krscanin u svom bicu, barem po ucenju koje mora slijediti, ne poznaje ili barem ne smije poznavati mrznju. Jedino sto se osuduje je grijeh i taj grijeh se mrzi. Al i pregrize se to vise manje dok tod ne vices na sva zvona da je to ok i da je normalno. Al jedno sto se ne moze pregrist i zanemarit je blasfemija i sablaznjavanje djece. Tu nema oprosta, tu nema popusta. Eto toliko, morao sam to rec. Pa sad svi okolo me prozovite konzervom, fasistom, crkvenjakom i kako god zelite, al nema veze. Treba svjedocit ono sto vjerujes. :)

Moj PC  
13 7 hvala 0
15 godina
xZero kaže...

Za par godina heteroseksualci ce postati manjina i bit ce zrtve diskriminacije od strane -  homoseksualaca dusevnih bolesnika kojima danas masonerija sve sređuje i povlađuje jer su oni budućnost. 

Nepojmljivo je da ima ljudi koji su u stanju vjerovati u gluposti koje si ti napisao. Informiraj se malo, homoseksualnost nije nikakva bolesti niti poremećaj, već sasvim normalna i priroda varijacija u ljudskoj seksualnosti.

Informiraj se: http://en.wikipedia.org/wiki/Homosexuality

zero cool kaže...

1990 je W.H.O. makla homoseksualnost sa svoje liste mentalnih bolesti. Nisam siguran je li to bio presedan, ali skoro. Čisto me iz puke znatiželje zanima što bi se dogodilo kad bi se shizofrenija makla sa liste mentalnih bolesti? A nedavno je američka udruga psihologa makla pedofiliju sa liste bolesti. Usporedbe radi...

Ne možeš uspoređivati shizofreniju i homoseksualnost. Da bi se nešto nalazilo na listi mentalnih bolesti, to mora biti mentalna bolest. Na temelju znanstvenih istraživanja i konzesusom stručnjaka zaključeno je kako homoseksualnost nije bolest. Dakle, znanost je rekla svoje, i to je sada činjenica, sviđalo se to tebi ili ne.

Prvi put čujem o micanju pedofilije sa liste bolesti. Možeš li dati neki link vezan za to?

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.2.2014 23:13 (captain_soap_McTawish).
14 godina

Ponovo mlade (i nepismene) udruzene talibanske snage bugovog foruma spasavaju svijet od zle i bolesne homo-masonske masinerije. Bravo! :)

22 3 hvala 1
17 godina
neaktivan

U redu prijatelju, argumenti koji se cesto daju je da je normalna jer se nalazi i u prirodi kod zivotinja, da, nalazi se, al oko 1%. Zatim se namece pitanje kako to da pas skace na sve sto se mice bez obzira na spol. Skace dok jos nema razvije  svoj miris i prirodni instinkt mu je reprodukcija. Al u prirodi isto tako nalazimo kanibalizam, zakon ubij ili budi ubijen, ubijanje vlastite djece i jos puno toga.

Idemo dalje, kako to da se odjednom maknula sa liste bolesti, UN ju je maknuo jos '76 pod pritisko gay zajednice. Zasto onda istrazivanja pokazuju da u vecini slucajeva psihicki nestabilnije osobe, one koje su npr dozivile velike traume u djetinjstvu, silovanja i slicno zauzimaju najveci postotak gay populacije. Zasto svjedocenja gay osoba koje su se kako oni kazu maknuli od svega togs i nasli drugi put ukazuju i govore o tom stilu zivota kao losem stilu, punom problema, depresije i bolesti? Zasto se rate uspjesnosti klinika koje su radile na tome da ih izlijece imaju ogroman postotak uspjeha(svi ljudi su dobrovoljno isli). Slobodno moze rec ko hoce da su podaci koje iznosim glupi i lazirani, izmisljeni. Al internet ne laze, koliko god podataka se moze nac da je to sve super i kul, moze ih se nac i kontra toga. Pat pozicija jer mainstream mediji vriste na svrle strane o tom. Zasto sad naglo sve ovo iskace i vice se o ovoj temi? Jer je ostatk svijeta u rasulu, divide et impera. Podijeli narod, usmjeri pozornost na marginalne teme da ne pitaju i ne kopaju po vaznijim pitanjima. Zasto ljudi ginu svakodnevno, cemu svi ratovi, cemu medijska cenzura, zasto ekonomska situacija lici na onu iz 1929??

Brinemo se oko gluposti, a ne pitamo se sto to tocno djeci ostavljamo?

Moj PC  
13 12 hvala 1
15 godina
neaktivan

Vi znate da ste skroz na krivoj temi? 

http://en.wikipedia.org/wiki/Transgender

zero cool -kao što si već napisao nemaš istraživanja koje to potvrđuju.

ಠ_ಠ Rolling on the floor laughing until someone jump on me a makes me stop rolling on the floor laughing but then I do it again cuz it's awesome
Moj PC  
3 3 hvala 0
15 godina
zero cool kaže...

Zasto onda istrazivanja pokazuju da u vecini slucajeva psihicki nestabilnije osobe, one koje su npr dozivile velike traume u djetinjstvu, silovanja i slicno zauzimaju najveci postotak gay populacije. Zasto svjedocenja gay osoba koje su se kako oni kazu maknuli od svega togs i nasli drugi put ukazuju i govore o tom stilu zivota kao losem stilu, punom problema, depresije i bolesti? Zasto se rate uspjesnosti klinika koje su radile na tome da ih izlijece imaju ogroman postotak uspjeha(svi ljudi su dobrovoljno isli).

Izmišljaš. Ovo je apsolutno netočno. Znanstvena istraživanja pokazuju sasvim suprotno od ovoga što si ti iznio:

http://www.apa.org/helpcenter/sexual-orientation.aspx

http://www.paho.org/hq/index.php?option=com_content&view=article&id=6803&Itemid=1926

http://www.apa.org/about/policy/sexual-orientation.aspx

Pročitaj ove tekstove i informiraj se.

14 godina
ROFLOLMAO kaže...

Naravno da ne znaju, ali nema ni veze - sve je to isto. Homo, trans, amer, komunist, zena izvan kuhinje, zidov... na lomacu sa onima koje ne razumijemo i zastitimo nas nacin zivota! Jucer vjestice i znanstvenike koji out-of-the-box dirnuse u dogme, danas pedere a sutra androide :|

17 godina
neaktivan
zero cool kaže...

Ma najgore je sto te odmah oznacavaju da si fasist ili homofob(sam korijen rijeci znaci imati fobiju, dakle strah, sumnjam da se ti koje oni nazivaju homofobima boje homoseksualaca)

Pa dosta ih ima strah, iliti fobiju od pedera. Razmisli malo, ili potraži u ovoj temi. Boje se da će im pederi srušiti život kakvog poznaju, iskvariti djecu, zaraziti pederlukom itd...

Kako kaže vikipedija:

A phobia (from the Greek: φόβος, Phóbos, meaning "fear" or "morbid fear") is, when used in the context of clinical psychology, a type of anxiety disorder, usually defined as a persistent fear of an object or situation in which the sufferer commits to great lengths in avoiding, typically disproportional to the actual danger posed, often being recognized as irrational.

Ja vidim po pisanju da se ljudi boje situacije gdje ima pedera i prihvaćeni su, i ulažu velike napore (protesti, referendumi, u nekim zemljama pogubljenja) da izbjegnu takvu situaciju, i napori su prilično neproporcionalni stvarnoj opasnosti (pederluk nije zarazan, djeca neće postati pederi jer su vidjeli pedera itd..) i strahovi su iracionalni (ako se pederi žene moj brak je propao. wat?)

Ja ne volim etiketiranje, ali stvarno, neki ljudi se iskreno boje pedera, ne na način na koji ti percipiraš, nego na još dubljoj razini. Do te mjere da su sigurni da su pederi metoda smanjenja ljudske populacije (a u stvarnosti najučinkovitija metoda za to je edukacija, iliti škola, protiv toga treba ustati :P)

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.2.2014 23:53 (Dr. Zoidberg).
17 godina
captain_soap_McTawish kaže...
zero cool kaže...

Zasto onda istrazivanja pokazuju da u vecini slucajeva psihicki nestabilnije osobe, one koje su npr dozivile velike traume u djetinjstvu, silovanja i slicno zauzimaju najveci postotak gay populacije. Zasto svjedocenja gay osoba koje su se kako oni kazu maknuli od svega togs i nasli drugi put ukazuju i govore o tom stilu zivota kao losem stilu, punom problema, depresije i bolesti? Zasto se rate uspjesnosti klinika koje su radile na tome da ih izlijece imaju ogroman postotak uspjeha(svi ljudi su dobrovoljno isli).

Izmišljaš. Ovo je apsolutno netočno. Znanstvena istraživanja pokazuju sasvim suprotno od ovoga što si ti iznio:

http://www.apa.org/helpcenter/sexual-orientation.aspx

http://www.paho.org/hq/index.php?option=com_content&view=article&id=6803&Itemid=1926

http://www.apa.org/about/policy/sexual-orientation.aspx

Pročitaj ove tekstove i informiraj se.

Ruska istraživanja pokazuju suprotno

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
17 godina
neaktivan
zero cool kaže...

U redu prijatelju, argumenti koji se cesto daju je da je normalna jer se nalazi i u prirodi kod zivotinja, da, nalazi se, al oko 1%. Zatim se namece pitanje kako to da pas skace na sve sto se mice bez obzira na spol. Skace dok jos nema razvije  svoj miris i prirodni instinkt mu je reprodukcija. Al u prirodi isto tako nalazimo kanibalizam, zakon ubij ili budi ubijen, ubijanje vlastite djece i jos puno toga.

Idemo dalje, kako to da se odjednom maknula sa liste bolesti, UN ju je maknuo jos '76 pod pritisko gay zajednice. Zasto onda istrazivanja pokazuju da u vecini slucajeva psihicki nestabilnije osobe, one koje su npr dozivile velike traume u djetinjstvu, silovanja i slicno zauzimaju najveci postotak gay populacije. Zasto svjedocenja gay osoba koje su se kako oni kazu maknuli od svega togs i nasli drugi put ukazuju i govore o tom stilu zivota kao losem stilu, punom problema, depresije i bolesti? Zasto se rate uspjesnosti klinika koje su radile na tome da ih izlijece imaju ogroman postotak uspjeha(svi ljudi su dobrovoljno isli). Slobodno moze rec ko hoce da su podaci koje iznosim glupi i lazirani, izmisljeni. Al internet ne laze, koliko god podataka se moze nac da je to sve super i kul, moze ih se nac i kontra toga. Pat pozicija jer mainstream mediji vriste na svrle strane o tom. Zasto sad naglo sve ovo iskace i vice se o ovoj temi? Jer je ostatk svijeta u rasulu, divide et impera. Podijeli narod, usmjeri pozornost na marginalne teme da ne pitaju i ne kopaju po vaznijim pitanjima. Zasto ljudi ginu svakodnevno, cemu svi ratovi, cemu medijska cenzura, zasto ekonomska situacija lici na onu iz 1929??

Brinemo se oko gluposti, a ne pitamo se sto to tocno djeci ostavljamo?

Gayevi su postojali, postoje i postojat će, tako da se moraju prihvatiti. Nema tu sviđalo ti se to ili ne.

Ljevacima su vezali ruke i nisu smijeli s njima pisat.

Žene nisu imale pravo glasa.

Crnce se marginaliziralo.

I dokle sada to treba ići?

Kako ne bi imali traume i bili depresivni ako im svi frendovi, u obitelji i sve koje znaju pričaju da je to bolest?

Tko bi želio biti gay odrastat u takvoj zajednici i proživljavat to?

Pitaj crnca, je li bi htio biti crnac u SAD-u u 16. stoljeću i otić u kliniku promjenit boju kože kako bi se oslobodio ropstva?

Radikaliziram i spuštam se na osnovni nivo.

Ako ne voliš, nemoj širit mržnju.

Intel C2D E6400 2.13GHz, Nvidija 7900GS 256 MB, HDD 250GB, 2GB DDR2 RAM-a 667 MHz
16 godina
neaktivan
xZero kaže...

Slažem se da ih netreba mrziti, ali za mene, kao i za mnoge su to osobe s teškim psihičkim problemima, izazvanim propagandom (subliminalne poruke - poruke na nesvjesnoj razini) ili traumom.

Ne mrzim ih, jer nisu oni krivi za to što su postali, ali netreba im davati prava, jer bi to bilo ista stvar kao dati prava šizofreničaru koji tvrdi da mu je netko rekao da treba ubijati homoseksualce. 
Smatram da je to nešto protiv čega se mora boriti, no kako su to osobe sa značajno oslabljenim karakterom, to je za njih teška borba.

Smatram se prozvanim zato što pripadam seksualnoj manjini - dakle, ja sam gay! Htio bih samo dati osvrt, svoju stranu priče jer nju očito nisi čuo.

Imao sam sretno djetinjstvo. Živio sam u jednom omanjem mjestu, okružen šumama, te jedne od svojih najdražih sjećanja vežem uz igranje "rata" u istima. Imam oba roditelja (u sretnom braku), toliko rodbine da im polovini ne znam ime, brata i sestru. Reklo bi se da sam živio u najidealnijim uvjetima za odrastanje. Ali eto. Gay sam. Što je pošlo po "krivu"?

Od kad znam sam sebe znao sam da je nešto drukčije sa mnom. Tek sam negdje s 10,11 godina zapravo shvatio što je to što me izdvaja iz društva. I što misliš da se dogodilo - bio sam tužan. Nisam htio biti "to". To nitko ne voli. Sjećam se koliko sam se informirao, tražeći neko rješenje - čak sam anonimno zvao psihologe pokušajući saznati je li postoji neki lijek za moju "bolest". Nije postojao. Ne postoji. Dugo vremena mi je trebalo da shvatim da nisam poremećen. U svemu sam bio dijete koje se moglo poželjeti - u ocjenama, u ponašanju, u razumijevanju drugih. Ali bih neku privlačnost na dubljoj razini mogao ostvariti samo s muškarcem. So what?!

Vjerojatno prođem na cesti pokraj tebe i ti ne primijetiš da sam drugačiji. Kako bi i mogao? Ta, ja sam obični ferovac bez smisla za odijevanje i stil. Ne znam koliko sam išta uspio objasniti, niti koliko sam artikuliran u ove sitne sate, ali se nadam da sam uspio obasjati malo svjetla na neke stvari i otkriti novu perspektivu. Svako dobro.

link: http://www.theguardian.com/science/2014/feb/14/genes-influence-male-sexual-orientation-study (nedavna studija potvrđuje neke starije navode) 

17 1 hvala 3
17 godina
neaktivan
xZero kaže...

Ne mrzim ih, jer nisu oni krivi za to što su postali, ali netreba im davati prava, jer bi to bilo ista stvar kao dati prava šizofreničaru koji tvrdi da mu je netko rekao da treba ubijati homoseksualce. 

Dvije voljne osobe koje se žele seksati, njima dati prava je isto kao i nekome ko želi ubiti nekoga (tko nije voljan umrijeti).

Čitaš li ti što pišeš? (retoričko pitanje, znam da vjeruješ da je to tako kako kažeš, pederima pravo na obitelj reguliranu obiteljskim zakonom je tebi u kategoriji hranjenja djece kuhanim roditeljima, samo još gore jer je zarazno i vodi izravno u propast svijeta.)

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.2.2014 2:43 (Dr. Zoidberg).
Moj PC  
9 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
xZero kaže...
Nisam rekao da je trauma nuzan izvor "bolesti" kako sam se izrazio.

Naime, na vrhu svijeta su oni koji zele da se homoseksualizam proširi, te su još davnih dana počeli sa svojim planom.
Najmoćnije sredstvo su mediji, te se koriste za manipulacijom ljudima na nasvjesnoj razini te usađivanjem nekih načela. Da pojednostavim: Programiraju nas.
Subliminalne poruke su poruke koje nisu otvorene, nisi gledao crtic u kojem ce ti otvoreno pisati "BUDI GAY", jer to nije to, nego su takve poruke, posebno napisane i skrivene ispod površine, na način da su vidljive, ali našoj svijesti nerazumljive, medjutim naša podsvjest to jako dobro razumije.
Najčešće se takav sadržaj "gura" u Disney crtićima, kao npr Kralj Lavova, Bambi i sl. jer najlakše je preoblikovati mlade umove, zar ne?
Jedna od činjenica koje "idu na ruku" ovoj teoriji jeste da je Walt Disney bio gay. Još jedna činjenica koja pak "ide na ruku" za obadvije teorije je da Disney odrzava "Gay Days at Walt Disney World".

Svi smo gledali crtiće, zašto onda nismo svi homoseksualci?
Stvar je u tome da nije svaki čovijek jednako podložan manipulaciji, neki su podložni, a neki slabije.
Tako na više različitih ljdui neće upaliti isti pokušaj hipnoze, ili neće imati željeni učinak, jer se svačija podsvijest na drugi način nosi sa time.
Tako su crtići i mediji koji propagiraju navedeno na nesvesnoj razini, na neke ljude ostavili trajan učinak, a na neke manje (ljudi koji tu činjenicu ne prihvaćaju i bore se protiv toga), a na neke uopće nisu.

Sve najbolje.  

Vrlo zanimljiva teorija. Dokaz? Baziran na znanosti, a ne na izmišljotinama (ja sam svoj link priložio). Mislim da si ovdje jedini manipuliran ti. Možemo svakakvu teoriju izmisliti i racionalizirati, ali to nije uvijek točno.
Zapravo, briga me. Ionako nikada nisam ikome mogao išta dokazati ovako. Meni je oduvijek "hidraulika" reagirala na isti spol, u svemu drugom sam isti drugim ljudima. To ću ja uvijek znati. I dobro mi je. A i ljudima oko mene. Pozdrav 

9 0 hvala 0
16 godina

Može lock na thread?
Raspravu nastavite u teorijama zavjere ili /pol/-u.

Sposral bum ti se na gelender i vkral kobasice. Gotovo je konju zmuzgani. // 4820K // 6GB DDR3 // GTX770? // Ereboss? // Silencio 652
Moj PC  
1 3 hvala 0
17 godina
neaktivan

Gay propaganda može potaknuti samo one koji imaju predispozicije (latentne gayeve) da to pokažu otvoreno. Teorije zavjere mogu potaknuti samo one koji imaju predispoziciju da vjeruju u takve stvari (naivci, da se izrazim na način koji mi neće donijeti karton). Kako 'naivaca' ima daleko više u populaciji, jasno je da je promicanje teorija zavjere daleko opasnija rabota.

Zavjera gayeva ili chemtrailsi da se smanji populacija može zvučati smiješno, no nekoć su spaljivali vještice zbog njihove urote s vragom ili ubijali Židove zbog njihovog plana da zavladaju svijetom. Potrebno je samo uvjeriti dovoljan broj naivaca, a oni će već preuzeti stvar u svoje ruke i eliminireti koga već treba.

5 3 hvala 0
17 godina
xZero kaže...

Za par godina heteroseksualci ce postati manjina i bit ce zrtve diskriminacije od strane -  homoseksualaca dusevnih bolesnika kojima danas masonerija sve sređuje i povlađuje jer su oni budućnost. 

Obzirom koliko ljudi ima na svijetu, bilo bi jako pametno smanjiti populaciju. Blesavo je povečavati populaciju. 

17 godina
Visak kaže...

Gay propaganda može potaknuti samo one koji imaju predispozicije (latentne gayeve) da to pokažu otvoreno. 

Naravno, zato takvima pederi najviše smetaju. Heteroseksualne pederi ne zanimaju. 

17 godina

0 2 hvala 0
17 godina

ljudi prestanimo se razmnozavati to nam je jedini spas , uzivajmo sexu i klanjajmo se se zlatnom teletu , hedonizam ftw !

http://4.bp.blogspot.com/_1kKCarFwEBo/SvYFlpqBxII/AAAAAAAAANs/1Xngeyvkomc/s400/aleister%2Bcrowley.jpg

{#}{#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.2.2014 12:32 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
4mal kaže...

ljudi prestanimo se razmnozavati to nam je jedini spas , uzivajmo sexu i kanjajmo se se zlatnom teletu , hedonizam ftw ! {#}{#}

Obzirom koliko ljudi ima na svijetu, samo totalnom idiotu se može činiti da bi ih trebalo biti više. 

17 godina
neaktivan
xZero kaže...
Onjegin kaže...
xZero kaže...

...

Ti misliš da moraš spašavati homoseksualce? Modern day Jesus.

...

Ne, ja smatram da bi oni trebali biti svjesni svoje "Bolesti" i da bi se trebali boriti protiv toga, a ne traziti kojekakva prava.
Isto moze i pedofil zatraziti prava. 

Fillip kaže...
xZero kaže...

Slažem se da ih netreba mrziti, ali za mene, kao i za mnoge su to osobe s teškim psihičkim problemima, izazvanim propagandom (subliminalne poruke - poruke na nesvjesnoj razini) ili traumom...

Smatram se prozvanim zato što pripadam seksualnoj manjini - dakle, ja sam gay! Htio bih samo dati osvrt, svoju stranu priče jer nju očito nisi čuo.

....................

Nisam rekao da je trauma nuzan izvor "bolesti" kako sam se izrazio.

Naime, na vrhu svijeta su oni koji zele da se homoseksualizam proširi, te su još davnih dana počeli sa svojim planom.
Najmoćnije sredstvo su mediji, te se koriste za manipulacijom ljudima na nasvjesnoj razini te usađivanjem nekih načela. Da pojednostavim: Programiraju nas.
Subliminalne poruke su poruke koje nisu otvorene, nisi gledao crtic u kojem ce ti otvoreno pisati "BUDI GAY", jer to nije to, nego su takve poruke, posebno napisane i skrivene "ispod površine", na način da su vidljive, ali našoj svijesti nerazumljive, medjutim naša podsvjest to jako dobro razumije i pamti.
Najčešće se takav sadržaj "gura" u Disney crtićima, kao npr Kralj Lavova, Bambi i sl. jer najlakše je preoblikovati mlade umove, zar ne?
Jedna od činjenica koje "idu na ruku" ovoj teoriji jeste da je Walt Disney bio gay. Još jedna činjenica koja pak "ide na ruku" za obadvije teorije je da Disney odrzava "Gay Days at Walt Disney World".

Svi smo gledali crtiće, zašto onda nismo svi homoseksualci?
Stvar je u tome da nije svaki čovijek jednako podložan manipulaciji, neki su podložni, a neki slabije.
Tako na više različitih ljdui neće upaliti isti pokušaj hipnoze, ili neće imati željeni učinak, jer se svačija podsvijest na drugi način nosi sa time.
Tako su crtići i mediji koji propagiraju navedeno na nesvesnoj razini, na neke ljude ostavili trajan učinak, a na neke manje (ljudi koji tu činjenicu ne prihvaćaju i bore se protiv toga), a na neke uopće nisu.

Dobrodosli u New Age. Sve najbolje. 

zašto je vas teoretičara zavjere sve više i više?

morate shvatiti da svijet uopće nije tako zanimljiv, svijetom ne upravljaju iluminati/masoni, cjepljenjem nam ne ugradjuju nano cipove, u hranu ne stavljaju nešto-nešto...

depopulacija? a na svijetu raste broj ljudi, taj genijalan plan depopulacije im onda super ide.

usput, propaganda "budi gay" o kojoj pričaš, hipotetski recimo da se dešava. ali neće funkcionirati jer ne možeš tek tako postati gay. ili si gay ili nisi.

odmakni se od teorija zavjere, glupost su i kad smatraš da "ovce" imaju ispran mozak, vrlo vjerojatno vi imate.

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
Moj PC  
6 2 hvala 1
17 godina

odmakni se od teorija zavjere, glupost su i kad smatraš da "ovce" imaju ispran mozak, vrlo vjerojatno vi imate.

Luzeri vole teorije zavjere jer je to jedini "svijet" u kojem su oni bitni, postoje bolji kirurzi i bolji programeri od njih, ali sve je to ništa u usporedbi s njihovim tajnim spoznajama koje bolji programeri od njih nemaju. Teorije zavjere su utočište za luzere. 

17 godina
neaktivan

Ja to zovem "teorija zavjese". Procitam tako neke "zavjere" da smo mi ustvari svi klonovi ili da gejovi vladaju svijetom ili da nas iz zraka prskaju nekim kemikalijama od kojih nam se smanjuje broj spermija i imamo manje djece (dakle depopulacija, ali je o tome ocito netko zaboravio obavijestiti nekoliko obitelji u mom selu koje imaju po 10+ djece) i onda mi se spusti "zavjesa" i mrak na oci, odlogiram se s BOL-a i odem klat alije u Azeroth uz pivo i glasan povik "FTH". Dakle ako je cilj tih teorija zavjere da smore i shebu covjeka u samo par minuta onda im ide odlicno, al iako im je cilj nesto drugo - vise srece drugi puta.

Die Slawen haben uns besiegt. Sie haben unser Land, unsere Nation, unsere Ideologie zerschlagen... Das bedeutet sie sind eine arische Rasse und sie werden diese Welt in die Knie zwingen...
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
mcf kaže...
ROFLOLMAO kaže...

Naravno da ne znaju, ali nema ni veze - sve je to isto. Homo, trans, amer, komunist, zena izvan kuhinje, zidov... na lomacu sa onima koje ne razumijemo i zastitimo nas nacin zivota! Jucer vjestice i znanstvenike koji out-of-the-box dirnuse u dogme, danas pedere a sutra androide :|

Prokleti androidi svojim će postojanjem narušiti naš način života bez androida.

Ja se ne osjećam ugodno s ovom promjenom pa je najbolje da ih sve uništimo čim se pojave.

Xanzzu jer je danas teško biti orginalan.
17 godina
neaktivan
xZero kaže...

Počeo si vrijeđati u ovoj raspravi, što je krajnje neozbiljno, i okaraktezirano je kao ponašanje umišljenog pubertetlije. Ovo je javna rasprava, i tu vrijeđanju nema mijesta.
S obzirom koliko braniš homoseksualce, dovodiš me do zaključka da si ti jedan od njih. No to je nebitno.

Ja sam svoje rekao par postova iznad, uz to stojim, i u daljnju raspravu ne ulazim, ne u ovoj temi. 

nazivanjem da imaš ispran mozak nije toliko bilo namjereno za uvredu.

nadalje, ponašanje umišljenog pubertetlije je to da je on najpametniji jer zna o svim tim teorijama, a ne da pokušava drugoj osobi objasniti da su teorije zavjera glupost.

argument da me obrana homoseksualaca čini istim je nevjerojatno glupa. isto ko da kažeš da osoba koja brani crnce je crnac. apsurdno.

a i glupo je stajati uz to što si rekao. gayevi nisu pod tim utjecajem masonske propagande, prihvati ih ko sve druge ljude i mir. 

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

.

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran

Ja i nemogu pogledat vijest od oglasa!!!!!!

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice