Bez spolne diskriminacije na Facebooku zaključana tema

poruka: 102
|
čitano: 9.063
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Bez spolne diskriminacije na Facebooku".
16 godina
neaktivan
Bez spolne diskriminacije na Facebooku

Trans Person bi trebao biti majmun obučen u čovjeka? :P

Usput,veće gluposti u životu nisam vidio ,lol...

Listen, this is no set of rules. I'm not tellin' you what to do, all I'm saying is I'm bringing up of three things that are like, so important to the world, I don't have to find as much importance in.

33 13 hvala 0
16 godina

Kakav kretenizam...{#}

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!

34 16 hvala 0
17 godina
neaktivan

nema "it". šmrc... {#}

Moj PC  
25 2 hvala 0
16 godina

Osjecat cu se diskriminirano dok ne dodaju Transnigger.

Sposral bum ti se na gelender i vkral kobasice. Gotovo je konju zmuzgani. // 2600K? // 6GB DDR3 // GTX660 2GB // TRUE120? // Silencio 652
Moj PC  
23 5 hvala 0
16 godina

"samo korisnicima koji Facebook koriste na engleskom jeziku prilagođenom za tržište SAD-a"

Pa na ovaj nacin ih i sami diskriminiraju lol

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Moj PC  
22 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

Jesu ovo neki pointeri, kaj znaci zvjezdica xD

Ukoliko smatrate da sam vam svojim postom, citiranjem, ili odgovorom pomogao, uzmite u obzir stisnuti tipku ''Hvala'', hvala Vam :)
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ovo je diskriminacija! Nema "Ginger Midget" :D

Die Slawen haben uns besiegt. Sie haben unser Land, unsere Nation, unsere Ideologie zerschlagen... Das bedeutet sie sind eine arische Rasse und sie werden diese Welt in die Knie zwingen...
Moj PC  
17 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Vec su dosadni s tim ko je peder ko nije. Kog boli qurac.

http://isvijet.com.hr

33 1 hvala 0
11 godina
protjeran
Re: Bez spolne diskriminacije na Facebooku
Jel postoji opcija čovjek-jogurt? Ako ne postoji tužit ću ih za diskriminaciju.
'Sve što država kaže je laž a sve što država ima, ukradeno je' - Nietzsche
13 godina
neaktivan

Samo pokazuje koliko su retardirani.

Zašto se pri određivanju spola ne pojavi polje u koje možeš upisati maksimalno 60 znakova (da ne bude trollanja) i svatko upiše sebi šta je?

Moj PC  
24 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

Čovjek-kukac-mutant-kukac?? E ne bude li toga...

Moj PC  
15 0 hvala 2
12 godina
neaktivan

Samo se vi rugajte, za koju godinu će ovi komentari bit primjer "diskriminacije" i neke nove fobije

16 4 hvala 0
16 godina
Anarchist Prince kaže...
Jel postoji opcija čovjek-jogurt? Ako ne postoji tužit ću ih za diskriminaciju.

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
17 godina

ja sam liliputaner sotonist  i toga nema koja diskriminacija , ma mars {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.2.2014 17:39 (4mal).
Moj PC  
1 5 hvala 0
12 godina
neaktivan
klok kaže...

Samo se vi rugajte, za koju godinu će ovi komentari bit primjer "diskriminacije" i neke nove fobije

e baš to!

- HTC 8S -
16 godina
klok kaže...

Rugati se nije isto sto i zaje**vati se na tudi ili vlastiti racun.

16 godina

Treba uvesti mogućnost monogamnih veza {#}

Moj PC  
1 5 hvala 0
13 godina
neaktivan
plavi08 kaže...

Treba uvesti mogućnost monogamnih veza {#}

Poligamnih?

13 godina
protjeran

a nema opcija "milfača"? bezveze..

Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina

A šta je s nama Transformerima?

Posao oslobađa.
Moj PC  
15 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
klok kaže...

Ovo nije ruganje, već ukoliko se ide na čitav taj slobodan izbor, onda čovjek može slobodno odabrati da bude što god želi. Ako želi bit čovjek-jogurt, neka bude. Zašto ne?

15 godina
neaktivan
subi91 kaže...

A šta je s nama Transformerima?

Trans*

There are some corners of the universe that have bred the most terrible things. Things that act against everything we believe in. They must be FOUGHT.
16 godina
neaktivan

Za par godina heteroseksualci ce postati manjina i bit ce zrtve diskriminacije od strane -  homoseksualaca dusevnih bolesnika kojima danas masonerija sve sređuje i povlađuje jer su oni budućnost. 
Pametan plan za smanjiti populaciju.

I don't care that they stole my idea . . I care that they don't have any of their own. — Nikola Tesla
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.2.2014 19:35 (xZero).
Moj PC  
23 26 hvala 0
17 godina
neaktivan
xZero kaže...

Za par godina Heteroseksualci ce postati manjina i bit ce zrtve diskriminacije od strane -  homoseksualaca dusevnih bolesnika kojima danas Masonerija sve sređuje i povlađuje jer su oni budućnost. 

1990 je W.H.O. makla homoseksualnost sa svoje liste mentalnih bolesti. Nisam siguran je li to bio presedan, ali skoro. Čisto me iz puke znatiželje zanima što bi se dogodilo kad bi se shizofrenija makla sa liste mentalnih bolesti? A nedavno je američka udruga psihologa makla pedofiliju sa liste bolesti. Usporedbe radi...

16 godina
neaktivan
zero cool kaže...
xZero kaže...

Za par godina Heteroseksualci ce postati manjina i bit ce zrtve diskriminacije od strane -  homoseksualaca dusevnih bolesnika kojima danas Masonerija sve sređuje i povlađuje jer su oni budućnost. 

1990 je W.H.O. makla homoseksualnost sa svoje liste mentalnih bolesti. Nisam siguran je li to bio presedan, ali skoro. Čisto me iz puke znatiželje zanima što bi se dogodilo kad bi se shizofrenija makla sa liste mentalnih bolesti? A nedavno je američka udruga psihologa makla pedofiliju sa liste bolesti. Usporedbe radi...

Pa vidi se da sve ide po nekom planu, i to interesantno, sve ide od SAD-a i W.H.O., a SAD je "pukim slučajem" sjedište "tajnih" organizacija Iluminata i masona (jedno te isto).
Šta nije onda jasno kamo ova sloboda homoseksualcima vodi?
No dobro, ova rasprava je za Teorije zavjera - uzduž i poprijeko, koju su nam "dragi" modovi bez razloga zaključali, a sad će se duriti što se ovdje offtopicari. 

I don't care that they stole my idea . . I care that they don't have any of their own. — Nikola Tesla
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.2.2014 19:42 (xZero).
14 godina
neaktivan
A što je sa ljudima gušterima???? TKO VLADA SVIJETOM, OVCE PROBUDITE SE!!!!!
I make music like skrillex.
13 godina
neaktivan

Baš me zanima hoće li to i na ruskom smjet ponuditi {#}

Putin {#}

Android zablude, RAM, Task Killeri, grebanje Gorilla Glassa - http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/android-zablude/185626.aspx

15 0 hvala 2
17 godina

reptilidi rules ! {#}

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
xZero kaže...
zero cool kaže...
xZero kaže...

Pa vidi se da sve ide po nekom planu, i to interesantno, sve ide od SAD-a i W.H.O., a SAD je "pukim slučajem" sjedište "tajnih" organizacija Iluminata i masona (jedno te isto).
Šta nije onda jasno kamo ova sloboda homoseksualcima vodi?
No dobro, ova rasprava je za Teorije zavjera - uzduž i poprijeko, koju su nam "dragi" modovi bez razloga zaključali, a sad će se duriti što se ovdje offtopicari. 

Ima druga. 

Swedish latin super funk.
17 godina
neaktivan
EchoOne kaže...

Baš me zanima hoće li to i na ruskom smjet ponuditi {#}

Putin {#}

Pa moga bi Vladimjr ostavit tu opciju da ih lakse drzi na oku.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice