Trans Person bi trebao biti majmun obučen u čovjeka? :P
Usput,veće gluposti u životu nisam vidio ,lol...
Trans Person bi trebao biti majmun obučen u čovjeka? :P
Usput,veće gluposti u životu nisam vidio ,lol...
Kakav kretenizam...
nema "it". šmrc...
Osjecat cu se diskriminirano dok ne dodaju Transnigger.
"samo korisnicima koji Facebook koriste na engleskom jeziku prilagođenom za tržište SAD-a"
Pa na ovaj nacin ih i sami diskriminiraju lol
Jesu ovo neki pointeri, kaj znaci zvjezdica xD
Ovo je diskriminacija! Nema "Ginger Midget" :D
Vec su dosadni s tim ko je peder ko nije. Kog boli qurac.
Samo pokazuje koliko su retardirani.
Zašto se pri određivanju spola ne pojavi polje u koje možeš upisati maksimalno 60 znakova (da ne bude trollanja) i svatko upiše sebi šta je?
Čovjek-kukac-mutant-kukac?? E ne bude li toga...
Samo se vi rugajte, za koju godinu će ovi komentari bit primjer "diskriminacije" i neke nove fobije
ja sam liliputaner sotonist i toga nema koja diskriminacija , ma mars
Samo se vi rugajte, za koju godinu će ovi komentari bit primjer "diskriminacije" i neke nove fobije
e baš to!
Rugati se nije isto sto i zaje**vati se na tudi ili vlastiti racun.
Treba uvesti mogućnost monogamnih veza
Treba uvesti mogućnost monogamnih veza
Poligamnih?
a nema opcija "milfača"? bezveze..
A šta je s nama Transformerima?
Ovo nije ruganje, već ukoliko se ide na čitav taj slobodan izbor, onda čovjek može slobodno odabrati da bude što god želi. Ako želi bit čovjek-jogurt, neka bude. Zašto ne?
Za par godina heteroseksualci ce postati manjina i bit ce zrtve diskriminacije od strane - homoseksualaca dusevnih bolesnika kojima danas masonerija sve sređuje i povlađuje jer su oni budućnost.
Pametan plan za smanjiti populaciju.
Za par godina Heteroseksualci ce postati manjina i bit ce zrtve diskriminacije od strane - homoseksualaca dusevnih bolesnika kojima danas Masonerija sve sređuje i povlađuje jer su oni budućnost.
1990 je W.H.O. makla homoseksualnost sa svoje liste mentalnih bolesti. Nisam siguran je li to bio presedan, ali skoro. Čisto me iz puke znatiželje zanima što bi se dogodilo kad bi se shizofrenija makla sa liste mentalnih bolesti? A nedavno je američka udruga psihologa makla pedofiliju sa liste bolesti. Usporedbe radi...
Za par godina Heteroseksualci ce postati manjina i bit ce zrtve diskriminacije od strane - homoseksualaca dusevnih bolesnika kojima danas Masonerija sve sređuje i povlađuje jer su oni budućnost.
1990 je W.H.O. makla homoseksualnost sa svoje liste mentalnih bolesti. Nisam siguran je li to bio presedan, ali skoro. Čisto me iz puke znatiželje zanima što bi se dogodilo kad bi se shizofrenija makla sa liste mentalnih bolesti? A nedavno je američka udruga psihologa makla pedofiliju sa liste bolesti. Usporedbe radi...
Pa vidi se da sve ide po nekom planu, i to interesantno, sve ide od SAD-a i W.H.O., a SAD je "pukim slučajem" sjedište "tajnih" organizacija Iluminata i masona (jedno te isto).
Šta nije onda jasno kamo ova sloboda homoseksualcima vodi?
No dobro, ova rasprava je za Teorije zavjera - uzduž i poprijeko, koju su nam "dragi" modovi bez razloga zaključali, a sad će se duriti što se ovdje offtopicari.
Baš me zanima hoće li to i na ruskom smjet ponuditi
Putin
reptilidi rules !
Pa vidi se da sve ide po nekom planu, i to interesantno, sve ide od SAD-a i W.H.O., a SAD je "pukim slučajem" sjedište "tajnih" organizacija Iluminata i masona (jedno te isto).
Šta nije onda jasno kamo ova sloboda homoseksualcima vodi?
No dobro, ova rasprava je za Teorije zavjera - uzduž i poprijeko, koju su nam "dragi" modovi bez razloga zaključali, a sad će se duriti što se ovdje offtopicari.
Ima druga.
Baš me zanima hoće li to i na ruskom smjet ponuditi
Putin
Pa moga bi Vladimjr ostavit tu opciju da ih lakse drzi na oku.