Besplatni Windows 8!

poruka: 412
|
čitano: 83.404
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Besplatni Windows 8!".
17 godina
Besplatni Windows 8!

Evo i kod mene na VirtualBox-u

http://av-gurus.blogspot.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Besplatni Windows 8!

U 80% slucajeva radi u VirtualBox-u, u VMware-u ne radi, a koliko vidim po netu niti na VirutalPC ne radi...

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.9.2011 14:22 (Beno).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Re: Besplatni Windows 8!

VMWare 8 radi.

16 godina
odjavljen
Besplatni Windows 8!

Jel netko rekao da ova verzija ima timebomb?

Da se nebi ovi svi silni "developeri" čudili za 30 ili 60 dana kako se ne mogu logirati ili se komp gasi svaka 2h.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Sta nisu rekli da ce se sa ovim moci korititi do izlaska finalne verzija+da ce dobijat sve update normalno?
16 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

Jel netko rekao da ova verzija ima timebomb?

Da se nebi ovi svi silni "developeri" čudili za 30 ili 60 dana kako se ne mogu logirati ili se komp gasi svaka 2h.

Čuli to. Ja mislio 7 upgradati na ovo, da netko oproba na ne-virtualnome stroju.

Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!
17 godina
Besplatni Windows 8!

Ne ide instal na Virtualbox ni klasična instalacija.Javlja stalno neki eror kod.???.Downloads prošao uredno,sa linka koji je poduđen, kao i prženje ISO file-a. ???

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
djigibao kaže...
Sta nisu rekli da ce se sa ovim moci korititi do izlaska finalne verzija+da ce dobijat sve update normalno?

Ali, što će ti to?

15 godina
neaktivan
kizo2703 kaže...

Bez problema ,nema žurbe ,bit će dovoljno za sve ... problem je samo kaj će i ovaj build imati ugrađeni Timebomb! {#}

TweakNT?

Taj miče timebomb.

17 godina
Tonči kaže...
djigibao kaže...

Ali, što će ti to?

GEEK JUNKY!!! {#}

17 godina
Besplatni Windows 8!

Windows 8 Preview - Hidden Menu

Windows 8 Preview - Task Manager

Windows 8 Preview - Moving Files

Windows 8 Preview - Apps

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Besplatni Windows 8!

@Tonci - metro na Serveru? Koja je poanta? Admini sve vise koriste Core, sto ce im Metro?

I am creationist. I believe man created god.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Besplatni Windows 8!
task manager, explorer sa vrpcama i ovo kaj pokazuje kad se kopira nes su odlicno napravljeni, ali cijeli ovaj metro ui je na desktop racunalu TOTALNI visak, 2-3 sata sam se igro sa osmicom danas i apsolutno je bespotrebno i SMETA, ne koristi nicemu.

0 0 hvala 0
17 godina
Besplatni Windows 8!

Vec ima i update {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Besplatni Windows 8!

Netko je spomenia da tweet@rama ne radi.

U teoriji nema razlike između teorije i prakse ali u praksi ima.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
tnakir kaže...

@Tonci - metro na Serveru? Koja je poanta? Admini sve vise koriste Core, sto ce im Metro?

Ma, pobojao sam se, ali nebi bilo loše za brze radnje. Metro je ionako tu zapravo lista ikona, aktivnih. Kao koncept je super, ali skrolanje je fail - kotačić mora skrolati bočno!

17 godina
Tonči kaže...
tnakir kaže...

Ma, pobojao sam se, ali nebi bilo loše za brze radnje. Metro je ionako tu zapravo lista ikona, aktivnih. Kao koncept je super, ali skrolanje je fail - kotačić mora skrolati bočno!

Zapravo sa cijelim serverom mos upravljat sa Server Managerom (u 2008). Nemoze brze od toga. Osim powershell.

I am creationist. I believe man created god.
17 godina
Besplatni Windows 8!

Pogledajte Windows Defender tj. Microsoft S.E. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
tnakir kaže...
Tonči kaže...
tnakir kaže...

Zapravo sa cijelim serverom mos upravljat sa Server Managerom (u 2008). Nemoze brze od toga. Osim powershell.

jednom kad se savlada "logika" od toga nema brže

kod mene normalno radi.....
15 godina
Besplatni Windows 8!

Jeste primjetili kad držite miš lijevo na ekranu pokazije se aplikacija koja je aktivna u pozadini, kotačićem možete skrolat po otvorenim aplikacijama.

Ista stvar se dogodi i sa WIN+TAB.

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.9.2011 17:24 (sirka666).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Besplatni Windows 8!

Da li ima koga, da je stavio win 8 za primarni os?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Sayler kaže...

Da li ima koga, da je stavio win 8 za primarni os?

Taj sam, naravno imam jedan stari HDD na koji sam ih instalira, sve mi super radi zasad.

16 godina
odjavljen
tnakir kaže...
Tonči kaže...
tnakir kaže...

Uopće nije u tome poanta. Govorimo o upotrebljivosti Metroa za česte radnje - dakle, možeš eventualno mapirati cijele setove naredbi na jednu ikonu sa živim nofitikacijama - dakle, složiš PS skriptu i mapiraš je na live tile.

17 godina
neaktivan
Besplatni Windows 8!

Jel donosi W8 neke promjene koje se tiču performansi ili samo nova sučelja? Ako donosi samo nova sučelja neda mi se zezat s isprobavanjem.

Life's a wheel of fortune and it's my chance to spin it. 2pac

1 0 hvala 0
17 godina
Mišljenja sam da metro nema smisa u klasičnoj interakciji sa računalom, pogotovo ne na serveru, namjenjen je za upravljanje dodirom, a ne za miš i tipkovnicu.

Uglavnom, ima i klasično w7 sučelje...
And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
14 godina
neaktivan
Besplatni Windows 8!

Vidim ima par tema o novim 8 -cama ,bilo bi dobro kad bi moderatori spojili sve u jednu temu.
Uglavnom,kako se ponasaju igre na novim windowsima,jel sve ok? (znam da je glupo pitanje...)
Isplati li se prelazit sa 7 na 8-cu...?

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.9.2011 17:22 (lotar1919).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Besplatni Windows 8!

Ajmo i to isprobati.

( ˘͡ -˘͡)

1 0 hvala 0
14 godina
lotar1919 kaže...

Vidim ima par tema o novim 8 -cama ,bilo bi dobro kad bi moderatori spojili sve u jednu temu.
Uglavnom,kako se ponasaju igre na novim windowsima,jel sve ok? (znam da je glupo pitanje...)
Isplati li se prelazit sa 7 na 9-cu...?

Šta je Win 9 izašao?

http://www.bug.hr/forum/topic/racunala/procjena-konfepogledajte/112473.aspx?page=0&jumpto=2192724&sort=asc&view=flat
16 godina
neaktivan
Besplatni Windows 8!
Kolko mjesta na disku odnese instalacija?
Nema bombe do napalm bombe
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.9.2011 16:41 (Dodi NAPALMIKUS).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Kod mene blizu 9GB
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice