Apple predstavlja iPad 3

poruka: 464
|
čitano: 40.963
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Apple predstavlja iPad 3".
15 godina
Apple predstavlja iPad 3

Šta god vi rekli, protivili se....ovo je i dalje top traženi proizvod i opet će biti top proizvod. Svaka kuča u Americi će ga imati.

Nitko nebu stao Jabuci na kraj, imaju hebeno dobar smisao za marketing i talentirane ljude.

Had a dream, I was king, woke up, still king.
Moj PC  
2 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Apple predstavlja iPad 3
Random. kaže...

Novi iPad je toliko deblji...

Toliko je zanemariva i razlika gustoće piksela kod iPada 3 i nekih najavljenih konkurenata pa je to opet iPadu 3 glavni adut. Ne valja ni načimati raspravu o takvim stvarima.

Da ne bi bilo zabune:

eevek kaže...

Prije 2 mjeseca, hands-on on Transformer Prime TF700T (Infinity): "and the most significant upgrade here is a move to a 1920 x 1200 resolution, which looks quite sharp and bright".. to je sve o Super IPS+ ekranu te reze

Novi iPad: "the New iPad's 2048 x 1536 screen is stunning to behold. Simply put, there's no other product like it on the market. When looking at webpages or books, text just jumps off the screen. It's almost a bit surreal how clear it is"

Znači, valjanje po podu od smijeha. Ja ljudima ne mogu opisat' koliko mene ovakve stvari zabavljaju {#}

Razlika je u 40 ppi koja se možda primjeti kad imaš 2 tableta jedan pokraj drugog i gledaš ih sa udaljenosti od ~10cm.

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.3.2012 16:07 (Dkc).
17 godina
neaktivan
Dkc kaže...
Random. kaže...

Novi iPad je toliko deblji...

Toliko je zanemariva i razlika gustoće piksela kod iPada 3 i nekih najavljenih konkurenata pa je to opet iPadu 3 glavni adut. Ne valja ni načimati raspravu o takvim stvarima.

Da ne bi bilo zabune:

eevek kaže...

Prije 2 mjeseca, hands-on on Transformer Prime TF700T (Infinity): "and the most significant upgrade here is a move to a 1920 x 1200 resolution, which looks quite sharp and bright".. to je sve o Super IPS+ ekranu te reze

Novi iPad: "the New iPad's 2048 x 1536 screen is stunning to behold. Simply put, there's no other product like it on the market. When looking at webpages or books, text just jumps off the screen. It's almost a bit surreal how clear it is"

Znači, valjanje po podu od smijeha. Ja ljudima ne mogu opisat' koliko mene ovakve stvari zabavljaju {#}

Razlika je u 40 ppi koja se možda primjeti kad imaš 2 tableta jedan pokraj drugog i gledaš ih sa udaljenosti od ~10cm.

Ja sam poprilicno siguran da se 850.000 piksela vise primjeti na prvu.

Tvoj win ovo nemoze http://www.youtube.com/watch?v=3V6365NQrV0 // Win 7 na osx-u http://www.youtube.com/watch?v=Co5BnTQDh2A
16 godina
Ezio kaže...
meni je naziv uređaja transformer prime tf700t infinity za krepat.

Transformer pad infinity ;)

Kada proizvodiš više sličnih proizvoda moraš ih razlikovati...zato i imaš Slider, Tranformer, ovo, ono.

Što se mene tiče, može se zvati i "Marry had a little lamb ZX498T" kao što me i kod mobitela zboli zovu li se IPhine, aPhone, Galaxy ili N39604.

Gledam ono unutra, imena ostavljam marketingu

bistri kaže...
Ja sam poprilicno siguran da se 850.000 piksela vise primjeti na prvu.

Pa naravno...tvoje uvježbano oko će odmah vidjeti razliku od čak 15-ak piksela po centimetru na tako visokoj rezoluciji..i sve to na 10 inčnom ekranu {#}

17 godina
bistri kaže...
Psiho246 kaže...

Wow, je li to iPad postao mali debeljuco? {#}

Cudo, nekad se Apple dicio kao najlaksi i najtanji, a i to je nekoc bila jedna od najvaznijih stavki kod nekih Apple fanova na ovom forumu. {#} {#}

Mali debeli, nisi ga imao sa cime usporedit prije, sad imas :)

Sumljam da ej bilo tih stavki na forumu jel doslovce, ajd za dobrobit rasprave, koji tableti su se usporedjivali.

Ipad 1 i ?

Ipad 2 i ?

Ne znam sa cime, ali znam da je ovaj novi toliko ocito tezi od konkurencije da bi mi otpala ruka da ga drzim dulje od 10 minuta, dok je transformer lagan kao pero i jednostavno je fenomenalan osjecaj drzati ga u ruci, to je nesto neopisivo i treba se probati da bi se uvjerili.

A da o debljini novog iPad-a da i ne pocnem. Totalno neprivlacno, ociti dizajn fail.

Tu je takoder transformer superioran, dizajniran specijalno za ergonomicnost pri koristenju.

Tako tanak i lagan, a tako visokih performansi, bez konkurencije, iPad mu nije ni do koljena.

iPad - debeli, teski, ruzni sa nizim specifikacijama i retardiranih omjera stranica

Transformer - revolucija na tablet trzistu sa ultra modernim dizajnom, lagan, tanak, brz, lijep, mogucnost koristenja spojive tipkovnice pomocu koje se pretvara u laptop, prednja i zadnja kamera...jednostavno fenomenalno.

Sve na tom tabletu je vrhunski jer ocito nisu stedjeli, dok se iPad koprca kao riba na suhom u usporedbi s Transformerom.

Jednostavno postoji jedan tablet - transformer, a kraj njega neki poluproizvod kao iPad nema sto traziti...

- Psiho246
14 godina
protjeran
Apple predstavlja iPad 3

Koje masovno ludilo zbog komada aluminija i elektronike. Nevjerojatno.

Biti ili mniti svemiropolisno

5 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Psiho246 kaže...

Ne znam sa cime, ali znam da je ovaj novi toliko ocito tezi od konkurencije da bi mi otpala ruka da ga drzim dulje od 10 minuta, dok je transformer lagan kao pero i jednostavno je fenomenalan osjecaj drzati ga u ruci, to je nesto neopisivo i treba se probati da bi se uvjerili.

A da o debljini novog iPad-a da i ne pocnem. Totalno neprivlacno, ociti dizajn fail.

Tu je takoder transformer superioran, dizajniran specijalno za ergonomicnost pri koristenju.

Tako tanak i lagan, a tako visokih performansi, bez konkurencije, iPad mu nije ni do koljena.

iPad - debeli, teski, ruzni sa nizim specifikacijama i retardiranih omjera stranica

Transformer - revolucija na tablet trzistu sa ultra modernim dizajnom, lagan, tanak, brz, lijep, mogucnost koristenja spojive tipkovnice pomocu koje se pretvara u laptop, prednja i zadnja kamera...jednostavno fenomenalno.

Sve na tom tabletu je vrhunski jer ocito nisu stedjeli, dok se iPad koprca kao riba na suhom u usporedbi s Transformerom.

Jednostavno postoji jedan tablet - transformer, a kraj njega neki poluproizvod kao iPad nema sto traziti...

Bravo psiho, trudis se! Ajde pisi dalje duso..

15 godina
protjeran
Bypass kaže...

Koje masovno ludilo zbog komada aluminija i elektronike. Nevjerojatno.

Stvarno, koje? Gdje ga vidis?

15 godina
Psiho246 kaže...
jednostavno je fenomenalan osjecaj drzati ga u ruci, to je nesto neopisivo i treba se probati da bi se uvjerili.

o čemu ti točno pričaš?

13 godina
neaktivan
Ezio kaže...
Psiho246 kaže...
jednostavno je fenomenalan osjecaj drzati ga u ruci, to je nesto neopisivo i treba se probati da bi se uvjerili.

o čemu ti točno pričaš?

O svome ili tuđem?

STOP ACTA! http://www.cdkeystalk.com/
15 godina
neaktivan
ansha kaže...
Psiho246 kaže...

Bravo psiho, trudis se! Ajde pisi dalje duso..

Zar on još uvijek sije pamet o Apple proizvodima...

A ovo što tvrdi da bi mu nakon 10 minuta držanja iPada otpala ruka samo govori o njegovim rukicama... 

13 godina
neaktivan
Random. kaže...

Apple je sa iPadom pokrenuo bujicu tableta na tržištu. Stoga - nezahvalno je podcjenjivati ih poput nekih forumaša.

Nitko ih ne podcjenjuje, samo se dignemo na noge kad vi podcjenjujete ostale.

15 godina
Apple predstavlja iPad 3

a budući da apple kaže da nezna gdje bi sa tolikim parama, ne mogu potrošit,,  bilo bi OK da ih netko navuče da krenu u auto industriju i to u Elektro autiće, ili solarnu energiju,,

pa da razjebu napokon ovaj naftni monopol kao šta su sa smartphonima sjebali dosta firmi koji su mislili, malo po malo cuclati lovu i svake godine izbaciti neki sitan novitet,, ovako su naglavačke preokrenuli polje mobilnih uređaja, Nokia ni danas nezna šta ju je snašlo, šta se dešava, pa neka naprave auto da razjebu sve ove naftaše i ratobornu ekipu

onda će ekipa reć, pa da, bilo je i prije električnih autića,, kao šta je i tableta bilo prije ajpeda,, al priznali vi to ili ne, apple je preokrenio komplet jednu granu informatike,

9 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
bus kaže...

a budući da apple kaže da nezna gdje bi sa tolikim parama, ne mogu potrošit,,  bilo bi OK da ih netko navuče da krenu u auto industriju i to u Elektro autiće, ili solarnu energiju,,

pa da razjebu napokon ovaj naftni monopol kao šta su sa smartphonima sjebali dosta firmi koji su mislili, malo po malo cuclati lovu i svake godine izbaciti neki sitan novitet,, ovako su naglavačke preokrenuli polje mobilnih uređaja, Nokia ni danas nezna šta ju je snašlo, šta se dešava, pa neka naprave auto da razjebu sve ove naftaše i ratobornu ekipu

onda će ekipa reć, pa da, bilo je i prije električnih autića,, kao šta je i tableta bilo prije ajpeda,, al priznali vi to ili ne, apple je preokrenio komplet jednu granu informatike,

Slažem se!

Svim proizvođačima je cilj biti bolji od applea, i zato i razvijaju hardwarski jake jake mobitele, da nema applea čisto sumnjam da bi samsung izbacio galaxy s2, jer nebi imao konkurencije, ovako apple svake godine malo nadogradi a drugi se ubijaju od posla samo da budu bolji od njega, tako spuštaju i cijene da budu jeftiniji od applea:) Za nas korisnike bolje!

14 godina
neaktivan
Apple predstavlja iPad 3
razlika od skoro 700 pixela na duzoj stranici se itekako primjeti. Novi iPad ima vrhunski ekran ali pixeli su i dalje vidljivi, idealno bi bilo sve preko 400ppi. Nadam se da ce SG3 probiti tu granicu. Nekako slutim da bi novi ajfon na jesen mogao imati 1920x1280 na 4.5 inča. Ako ne na jesen dogodine sigurno. To je trend. iPad je deblji od konkurencije bas zbog povecane reze i masivne baterije koja treba za pogoniti sklop i LTE 10 sati.

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Apple predstavlja iPad 3

Evo kratak test BILD redakcije. http://www.bild.de/themen/specials/ipad3/apple-digital-nachrichten-news-fotos-22818150.bild.html Jest da je na Njemačkom, ali....

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
grzzi kaže...
razlika od skoro 700 pixela na duzoj stranici se itekako primjeti. Novi iPad ima vrhunski ekran ali pixeli su i dalje vidljivi, idealno bi bilo sve preko 400ppi. Nadam se da ce SG3 probiti tu granicu. Nekako slutim da bi novi ajfon na jesen mogao imati 1920x1280 na 4.5 inča. Ako ne na jesen dogodine sigurno. To je trend. iPad je deblji od konkurencije bas zbog povecane reze i masivne baterije koja treba za pogoniti sklop i LTE 10 sati.

Cemu vise od nekih 300 ppi?

Da lol,sad ce iP novi odmah sa 3.5" preci na 4.5",o cemu ti pricas covjece... 

17 godina
Apple predstavlja iPad 3

Hahaha, koji ste vi Appleovci panjevi. {#}

Ja napisem obvious troll post, a vi to shvatite ozbiljno.

Pa ja ovako subjektivan post nisam nikada napisao i koristio sam argumente i tip rasprave kakvim se vi uvijek sluzite (da, ti Ansha duso{#})

Uopce me ne cudi, spustivsi se na vasu razinu da ste to shvatili ozbiljno, stvarno vas je smijeh ali i uzitak za citati. {#}

Ali vasi odgovori...skoro identicni odgovorima koji vi nerijetko dobivate, zar ne vidite ironiju u tome?

Haha, nevjerojatno!

That said, osobno sam misljenja da je Transformer bolji, iako je iPad stvarno napredovao i nijanse su te koje prave razliku izmedu ova dva tableta te se sve svodi na osobno preferiranje operativnog sustava, iako najveca nijansa vjerojatno jest u prednosti iPad-a. (ekran,performanse, a kod Androida naravno - Android)

Ionako nevazno jer ocekujem da ce Windows 8 tableti pomesti pod i sa Android i sa iOS tabletima, te je to jedina vrsta tableta koju bi razmisljao kupiti.

- Psiho246
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.3.2012 19:18 (Psiho246).
Moj PC  
2 1 hvala 0
16 godina
Apple predstavlja iPad 3

Još se borite u ovoj temi. jaoo.

Ako ste za apple i ako ste protiv uvijek apple dobiva.

Jer oni koji ga vole za njih je najbolji, a koji su protiv njega ga uspoređuju s najboljima.

Tak da je trenutno za apple ovo WIN-WIN situacija.

Ako si protiv applea. suti. što te zaboli jer kre*teni (imam iphone ^^) kupuju apple proizvode.

2 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
BMK kaže...
grzzi kaže...

Cemu vise od nekih 300 ppi?

Da lol,sad ce iP novi odmah sa 3.5" preci na 4.5",o cemu ti pricas covjece... 

Čemu veći gamut nego ga raspoznajemo? Čemu snimanje u 50 i više frejmova / sec a tromo oko ne kuži ni 20? Da se piz_de čude.
16 godina
neaktivan
Apple predstavlja iPad 3

Dobro sad i koja im je to sada rezolucija? ima naziv?

znači idemo gledati full hd film koji je težak sam po sebi i imamo crni flor okolo kao na smrtovnici?

ni full hd film ne može popuniti ekran, dobro da vjerovatno se može opaliti da se popuni ekran ali me i dalje zanima koje su to sad divlje rezolucije pogotovo na toj maloj dijagonali? koliko je to sve sitno u radu u biti?

btw da dopunim kolegu iznad, ljudsko oko ni ne vidi 16 miliona nijansi već samo oko 927.000 pa nas godinama bombardiraju i sa tom brojkom jel točno?

bug caruje, um klade valja
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.3.2012 21:46 (Oldy).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Apple predstavlja iPad 3

Postoji brdo tih napuhanih specifikacija koje navodno ne trebaju ili se ne vidi razlika. Istina je da se najčešće ipak vidi ili osjeća razlika. Ok, možda neistrenirano uho ne čuje razliku između kvalitetnijeg mp3 ja i nekomprimiranog audia na solidnoj opremi ali oči su ljudsko osjetilo na koje se najviše oslanjamo i tu zaista ima mjesta za napredak. Peter Jackson i ostali koji su odlučili snimati sa 50 i više sličica u sekundi tvrde da se razlika osjeća i te kako. Kvalitetni tisak i dalje ima oštrije linije od apple ove retine ... o percepciji stvarnosti tj predmeta da i ne pričam ... mislim da se gustoća i dinamički spektar i dalje mogu itekako poboljšavati. 

problem je što ima manjak uređaja na kojima se takav sadržaj kreira ... AMOLED je teoretski superioran LCDu al u praksi ne ispada tako jer se sadržaj i dalje kreira na LCDu i sve skupa se ne prenosi dobro. Mnogo je takvih primjera.

Poanta je da je dizanje gustoće i uopće kvalitete prikaza na ekranima dobrodošlo i po meni daleko važnije od brzine procesora ili broja jezgri, megapixela na kameri etc. To je još jedna stvar gdje smartphone i tablet pokazuju tehnološku nadmoć i guranje tehnologije u dobrom smjeru u trenutku kad klasična računala stagniraju odavno.

Samo još da sw prati, a najave su dobre, iPhoto je genijalan.

2 1 hvala 0
17 godina
bus kaže...

Zamisli kada bi Apple proizveo auto:

- sigurno bi odmah tuzili sve redom firme jer imaju zaobljene rubove auta, cetiri tocka i sofersajbu centriranu sprijeda

- dodatni litar u gepeku bi naplacivali 20% cijene auta

- do gepeka bi se dolazilo kroz auto, jer bi isti bio zavaren, i ko god bi pokusao da ga odvari bio bi kaznjen gubitkom prvobitne garancije i servisa auta

- izbacili bi fioku, zadnja sjedista, sirenu, pepeljaru, retrovizor, radio, i jos neke stvari koje nam inace ne trebaju, a sa kojima nas ostali proizvodjaci maltretiraju

- naravno kad izbace sve te nepotrebne dijelove, tvrdili bi da imaju najekonomicnije auto na svijetu koje ide cak 50km vise sa punim baterijama/rezervoarom nego konkurencija 

- napravili bi motor za koji bi tvrdili da se okrece na duplo manje okreta nego ostali, ima 4 cilindra, ali je brzi od Bugatti-ja

- ostale djelove bi pokupili od Mercedesa, BMW-a, Honde, Nissana,  ... i onda bi uzeli slobodu prisvajanja sebi godina tudjeg truda, i tvrdili kako niko dotad nije znao napraviti postenog auta

- vjerovatno bi stavili super-uber-amazing-awesome sofersajbu koja je scratch resistant, shiny, al puca kad se zabije muha u nju

- cijena sofersajbe bi vjerovatno bila 20-30% cijene auta

- stavili bi iPod umjesto citavog kasetofona/CD-a, kako bi i Ezio konacno mogao imati glazbu u autu

- napravili bi posebne parkinge gdje bi umjesto znaka za invalide bila jabuka, i gdje bi se auto parkiralo na specifican nacin, dok sa normalnim parkinzima nebi bio kompatibilan 

- i naravno auto bi bilo cijene Rolls Royce-a

- ...

13 godina
neaktivan
H4X0R kaže...
bus kaže...

Zamisli kada bi Apple proizveo auto:

- sigurno bi odmah tuzili sve redom firme jer imaju zaobljene rubove auta, cetiri tocka i sofersajbu centriranu sprijeda

- dodatni litar u gepeku bi naplacivali 20% cijene auta

- do gepeka bi se dolazilo kroz auto, jer bi isti bio zavaren, i ko god bi pokusao da ga odvari bio bi kaznjen gubitkom prvobitne garancije i servisa auta

- izbacili bi fioku, zadnja sjedista, sirenu, pepeljaru, retrovizor, radio, i jos neke stvari koje nam inace ne trebaju, a sa kojima nas ostali proizvodjaci maltretiraju

- naravno kad izbace sve te nepotrebne dijelove, tvrdili bi da imaju najekonomicnije auto na svijetu koje ide cak 50km vise sa punim baterijama/rezervoarom nego konkurencija 

- napravili bi motor za koji bi tvrdili da se okrece na duplo manje okreta nego ostali, ima 4 cilindra, ali je brzi od Bugatti-ja

- ostale djelove bi pokupili od Mercedesa, BMW-a, Honde, Nissana,  ... i onda bi uzeli slobodu prisvajanja sebi godina tudjeg truda, i tvrdili kako niko dotad nije znao napraviti postenog auta

- vjerovatno bi stavili super-uber-amazing-awesome sofersajbu koja je scratch resistant, shiny, al puca kad se zabije muha u nju

- cijena sofersajbe bi vjerovatno bila 20-30% cijene auta

- stavili bi iPod umjesto citavog kasetofona/CD-a, kako bi i Ezio konacno mogao imati glazbu u autu

- napravili bi posebne parkinge gdje bi umjesto znaka za invalide bila jabuka, i gdje bi se auto parkiralo na specifican nacin, dok sa normalnim parkinzima nebi bio kompatibilan 

- i naravno auto bi bilo cijene Rolls Royce-a

- ...

Mi možeš samo reć zašto tolko mržnje ima kod tebe? Što imaš protiv Applea tolko? jel ti kužim da applea nema ti sada nebi gledao samsung galaxy s2, jer samsung nebi imao potrebu radit tako snažne mobitele jer nebi imali konkurenciju. Ako ti se ne sviđaju njihovi proizvodi nemoj kupovat, dal se stevo diže iz groba i dolazi ti na vrata i preklinje te da kupiš. Ponašaš se kao dijete od 10 godina, vjerojatno nikad nisi iphone u ruke uzeo, i u cijeloj temi izazivaš flamewar. Prestani, dosadan si više vjerojatno 60% foruma, furstracije liječi doma, baci dr*icu i smiri se, manje hejtaj, onda opet ga baci u nesvijest i bit će dobro, negdje moraš izbacit bijes, pa ga malo jače stisni i pokaži mu ko je gazda, a ne da ti se diže na svaku koja prođe :*

15 godina
Nije ti los humor. Ili sam malo tolerantniji zbog dana žena.
17 godina
Volvox kaže...

Mi možeš samo reć zašto tolko mržnje ima kod tebe? Što imaš protiv Applea tolko? jel ti kužim da applea nema ti sada nebi gledao samsung galaxy s2, jer samsung nebi imao potrebu radit tako snažne mobitele jer nebi imali konkurenciju. Ako ti se ne sviđaju njihovi proizvodi nemoj kupovat, dal se stevo diže iz groba i dolazi ti na vrata i preklinje te da kupiš. Ponašaš se kao dijete od 10 godina, vjerojatno nikad nisi iphone u ruke uzeo, i u cijeloj temi izazivaš flamewar. Prestani, dosadan si više vjerojatno 60% foruma, furstracije liječi doma, baci dr*icu i smiri se, manje hejtaj, onda opet ga baci u nesvijest i bit će dobro, negdje moraš izbacit bijes, pa ga malo jače stisni i pokaži mu ko je gazda, a ne da ti se diže na svaku koja prođe :*

Eto, ja i kada se sprdam sa nekim stvarima koje su veoma tesko ostvarljive u realnom svijetu, ti dodjes kao dokaz da je to ipak moguce. Vec si sad sa ovom svojom izjavom pripisao sav napredak na polju mobilne tehnologije Apple-u, zanemarujuci to da Samsung proizvodi duplo vise komponenti i za sebe i za Apple-a i za druge. Koji suzen pogled na svijet ti samo imas. Mislim, nema se sta vise dalje pricat i raspravljat. Apple je rekao "Appleova retina" i ti si vec uradio Apple.Inventions.Add("Retina") u svom mozgu.

A u Apple teme se ubacujem jer u njima ima takvih debilnih i glupih izjava da mozes povracati po njima. Ja da izjavim neke od izjava koje npr. Ezio izjavi, isti dan bih izbrisao acc, i upucao sam sebe, kad vidim sta sam napisao. I sta se kojeg klinca vi bunite za flame-war-ove, svi znamo da je jedina skupina ljudi koja tvrdi da ima "perfektan" mobitel bez mana i busa se okolo sa tim vasa cjenjena skupina. Zato podvi rep i tisu, ta vrijedjanja koja upucujes meni na starosnoj osnovi ne dopiru do mene. Samo pokazujes da si sam nezreo i nedorastao za ljudske konverzacije.

15 godina
Eto ja ga pohvalim a on o meni ovako. Evo ti sad kazneni bod.
13 godina
neaktivan
H4X0R kaže...

Eto, ja i kada se sprdam sa nekim stvarima koje su veoma tesko ostvarljive u realnom svijetu, ti dodjes kao dokaz da je to ipak moguce. Vec si sad sa ovom svojom izjavom pripisao sav napredak na polju mobilne tehnologije Apple-u, zanemarujuci to da Samsung proizvodi duplo vise komponenti i za sebe i za Apple-a i za druge. Koji suzen pogled na svijet ti samo imas. Mislim, nema se sta vise dalje pricat i raspravljat. Apple je rekao "Appleova retina" i ti si vec uradio Apple.Inventions.Add("Retina") u svom mozgu.

A u Apple teme se ubacujem jer u njima ima takvih debilnih i glupih izjava da mozes povracati po njima. Ja da izjavim neke od izjava koje npr. Ezio izjavi, isti dan bih izbrisao acc, i upucao sam sebe, kad vidim sta sam napisao. I sta se kojeg klinca vi bunite za flame-war-ove, svi znamo da je jedina skupina ljudi koja tvrdi da ima "perfektan" mobitel bez mana i busa se okolo sa tim vasa cjenjena skupina. Zato podvi rep i tisu, ta vrijedjanja koja upucujes meni na starosnoj osnovi ne dopiru do mene. Samo pokazujes da si sam nezreo i nedorastao za ljudske konverzacije.

To je stereotip da su apple korisnici ciljanja skupina. Ja nemam ništa niti protiv applea niti protiv googla(androida), oboje rade dobre mobitele, i ne gajim mržnju prema niti jednoj firmi. A ti mrziš apple kao da ti je napravio nešto protiv obitelji, susjeda, bližih rođaka i tebe samog. Odkud takva mržnja?

17 godina
neaktivan
Volvox kaže...
H4X0R kaže...

....(....)....

To je stereotip da su apple korisnici ciljanja skupina. Ja nemam ništa niti protiv applea niti protiv googla(androida), oboje rade dobre mobitele, i ne gajim mržnju prema niti jednoj firmi. A ti mrziš apple kao da ti je napravio nešto protiv obitelji, susjeda, bližih rođaka i tebe samog. Odkud takva mržnja?

Kolko sam skuzio ima SGS2, dugo se ceka na ICS na skupom mobu pa valjda ima alergiju na ove za koje se proizvodjac brine :)

Edit, jelda je fora kad imas isti dan update kad je najavljen :=) 

Tvoj win ovo nemoze http://www.youtube.com/watch?v=3V6365NQrV0 // Win 7 na osx-u http://www.youtube.com/watch?v=Co5BnTQDh2A
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.3.2012 0:54 (bistri).
17 godina
grzzi kaže...

Poanta je da je dizanje gustoće i uopće kvalitete prikaza na ekranima dobrodošlo i po meni daleko važnije od brzine procesora ili broja jezgri, megapixela na kameri etc. To je još jedna stvar gdje smartphone i tablet pokazuju tehnološku nadmoć i guranje tehnologije u dobrom smjeru u trenutku kad klasična računala stagniraju odavno.

Samo još da sw prati, a najave su dobre, iPhoto je genijalan.

Ok koliko sam shvatio, "dobrodošlo" je samo ono što je apple napravio. Ono što drugi imaju bolje (broj jezgri procesora, njihovu frekvenciju i rezolucija kamere) to je odjednom daleko manje važno, iako se za to raspitivalo upravo u ovom threadu na početku dok se još nije znalo konačne specke. Ajde ako nije teško, može li se objasniti što će sad taj ipad 3 raditi a da nije radio ipad2? Surfat? Pa svi appstoreovi progiji ne samo da rade i napravljeni su za ipad 1 i ipad2, nego i za iphoneove svih generacija. Zar će itko išta ići raditi isključivo za marginelnu nišu megarezolucije ipada3? Nemogu se nadiviti rezoluciji teksta? Bokte, a da probate uzeti obične novine? Tekst je super rezolucije i zaslon ne titra, a čujem da mogu izdržati godinama bez mijenjanja baterije.  A klasična računala stagniraju odavno? Neznam što je kod tebe doma stagnacija, moja računala uredno svakih 5 godina rade svoj posao 10 puta brže, sve manje je buke, i sve zahtjevniji zadaci.
Da se vratim ipadu3. Dobar je ovo proizvod, bez daljnjega. Ali tu ga se hvali iz krivih razloga. Ne zbog toga što je , nego tko ga je predstavio.

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.3.2012 1:36 (overhaul).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice