Anonymouse u ovom u potpunosti podrzavam (napad na Fb :/ )
Facebook je super, preko njega ostvarujem kontakt s ljudima u nekim krucijalnim trenutcima, a i u ostalim.
Facebook je super, preko njega ostvarujem kontakt s ljudima u nekim krucijalnim trenutcima, a i u ostalim.
Da, zato i nisam vidio nikoga u gradu vec 2 godine -.-"
Osobno za krucijalne, privatne trenutke preferiram osobni kontakt.
moju podrsku imaju! BRING IT ONN
Ja bi osobno htio da ga skroz sruse i izbrisu sve profile......ionako je po meni ta drustvena mreza zivo smece
i ja mislim!
pa bi pricali na ulici ko normalni ljudi i tako upoznavali cure a ne po fejsu!
napokon nesto korisno od hakera.nek samo tak nastave
Što ima tu korisno?
Kao prvo otpustiti ce sve radnike koji su radili ako uspiju nekako izbrisati sve podatke
jedino korisno je to što će l00dache kako ih je vec netko nazvao naci pravi zivot
pocet ce rad ispocetka i povecati broj radnika
Ali ce izgubiti vjernost korisnika,jer sumljam da bi itko htjeo ici na drustvenu mrezu na kojoj su vec izgubili sve podatke
ajde sruši više FB!!!!!
jedino ce mi nedostajati Pedo Bear.....lol
Pa taj FB je promijenio mentalitet hrvatske (ne toliko svjetske) mladeži.
Kako facebook može biti kriv za to? Nije on kriv što je većina ljudi budala (statistički).
Facebook je samo medij.
kolke su sanse da ce se to rusenje,brisanje il sta vec dogodit??
Jako, jako male, a i ako se nešto dogodi najvjerojatnije neće biti ništa posebno. Možda usporenje ili nemogućnost pristupu facebooku na neko vrijeme. Barem ja tako mislim.
Da, zato i nisam vidio nikoga u gradu vec 2 godine -.-"
Dugo vec nismo vidjeli ljude s macevima i stitovima...
Op op, sutra neka nova lica u gradu, a možda i na igralištu :))
haha ,a da,sigurno je fb razlog zasto nikog nema vani...zasto ste vi tu na forumu,idite van na zrak :)
Pa i ako sruse fb ovi ce ga ponovo dici za 2 dana :)
Op op, sutra neka nova lica u gradu, a možda i na igralištu :))
... poveci red cura oko 16 godina ispred psihijatrije....
Kako facebook može biti kriv za to? Nije on kriv što je većina ljudi budala (statistički).
Facebook je samo medij.
Ne facebook ali njegova usluga....
pa samo "lajk" malo promjeni moje vrsnjake
Aha, da nestane Facebook svi bi odmah izašli van iz kuće, igrat se i družit kao u dobra stara vremena.
Budimo realni... Vratit ćemo se na MSN, koji inače ima već i statuse i takva sranja, ili ćemo svi na G+ ili na ICQ. Sigurno je samo da nećemo biti cijelo vrijeme u parkićima i po gradu loveći komade.
napokon nesto korisno od hakera.nek samo tak nastave
Što je tu korisno?
Ja bi osobno htio da ga skroz sruse i izbrisu sve profile......ionako je po meni ta drustvena mreza zivo smece
I ja bi htio 100 eura, pa nikog nije briga. Vrlo argumentirana izjava, skidam kapu.
Ti sa svojih 14 godina znaš kako je FB promijenio mentalitet mladeži. Daj molim te...
facebook se dijeli na cca 10ak glavnih baza podataka, moze se doci do baze preko neta, vrlo lagano, a kriptiran je 128bit sifrom, rentanjem nekog servera se moze kreknuti za sat vremena a mozda i do jednog dana, a kada se to dogodi moze se samo ukrasti podatke, a bazu facebooka iliti sam facebook kao nazovimo ga program sumnjam da se da unistiti.. nije niti on neunistiv!! anonymous je dobar jer nije hackao dulje vrijeme(govorimo o mjesecima)a to je dosta vremena da se oktrije neka veca rupa u sustavu i da ga se da srusiti, a postoje i nacini ddosanja preko drugog servera, a ne drito s kompa, samo se nadam da ce to uspjeti, a ne da je to samo prica na koju sam se navukao s raznoraznih izvora... u svakom slucaju, spremam vatromet baby!!!!!
slažem se s tobom,a ovi što pišu da bi htjeli da sruše fejs-ti su vjerojatno više na fejsu nego drugi.Ili ovaj što kaže da nikog nije vidio u gradu-da nisi ti zamjenio grad s nečim drugim?
neki su ovisni o fejsu,ali vi što tu želite da sje** fejs,kako bi bilo vama da sruše ovaj foruM?zato molim vas nemojte tuda sra** kako fejs mijenja,kako je sranje i sve ostalo,kao da je fejs nešto najgore ikada
Uglavnom svi koji podržavate Anonymouse u ovom napadu ste balavurdija koja misli da je pametnija od ostalih jer nema "fejs".
Anonymousima skidam kapu na postignućima, ali to ne osporava činjenicu da su kriminalci kojima je mjesto u zatvoru.
I da..sutra neće biti ama baš ništa.
EOD.
Koliko ja znam anonymus je izdao obavijest par dana nakon tog videa da oni to nisu objavili nego nekakvi "fejk" likovi...
facebook se dijeli na cca 10ak glavnih baza podataka, moze se doci do baze preko neta, vrlo lagano, a kriptiran je 128bit sifrom, rentanjem nekog servera se moze kreknuti za sat vremena a mozda i do jednog dana, a kada se to dogodi moze se samo ukrasti podatke, a bazu facebooka iliti sam facebook kao nazovimo ga program sumnjam da se da unistiti.. nije niti on neunistiv!! anonymous je dobar jer nije hackao dulje vrijeme(govorimo o mjesecima)a to je dosta vremena da se oktrije neka veca rupa u sustavu i da ga se da srusiti, a postoje i nacini ddosanja preko drugog servera, a ne drito s kompa, samo se nadam da ce to uspjeti, a ne da je to samo prica na koju sam se navukao s raznoraznih izvora... u svakom slucaju, spremam vatromet baby!!!!!
Anonymous trazi pomoc svih koji su zainteresirani za rusenje fb-a..
Jedna od opcija ce biti metoda LOIC-a i jos neke 2 za koje neam pojma kakve su :), prevedeno na laicki jezik: sto imate veci upload, vise ste pozeljniji.
I sami tvrde da ce sa svakim tim napadom "onesposobiti" fb na neki satić, mozda i manje... Dakle, ne ocekujte brisanje svih profila, misteriozni nestanak fb-a kao stranice i sl. jer se to jednostavno nece dogoditi. Maximalna ocekivanja su: "Keeping facebook down for about an hour of each use(3 sata)"
Facebook je drustvena mreza koja je jednostavno prevelika da bi samo tako nestala
Uglavnom svi koji podržavate Anonymouse u ovom napadu ste balavurdija koja misli da je pametnija od ostalih jer nema "fejs".
Anonymousima skidam kapu na postignućima, ali to ne osporava činjenicu da su kriminalci kojima je mjesto u zatvoru.
I da..sutra neće biti ama baš ništa.
EOD.
I ja koristim face ali veselio bih se da Facebook padne, jer Anonymouse ne rusi fejs nego rusi kapitalistički pojam ( čitaj masonski) moći. Facebook je najbolji špijunski izum ikada izmišljen. Iako ga koristim neam bas previse osobnih podataka tako da. SAMO NAPRIJED!!!!!!!!!!!