A5X u novom iPhoneu

poruka: 15
|
čitano: 2.569
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "A5X u novom iPhoneu".
15 godina
neaktivan
A5X u novom iPhoneu

Apple definitivno ide na veću dijagonalu ekrana,samim time i veći uređaj. Ako planiraju implementirati snažnija CPU/GPU rješenja,LTE a zadržati dosadašnju razinu potrošnje baterije morati će stavljati veću bateriju (u iphone nema toliko "mjesta" ko u Ipadu),tako da sigurno dolazi veći Iphone. Htijeli vi to ili ne.

Ako sam ti imalo pomogao stisni HVALA. :)
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
A5X u novom iPhoneu

Nemora značiti. Moguće da stave bateriju novije generacije sa većom gustoćom energije, a ekran ako bude od ruba do ruba uređaja nemora povećavati dimenzije mobitela.

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: A5X u novom iPhoneu
overhaul kaže...

Nemora značiti. Moguće da stave bateriju novije generacije sa većom gustoćom energije, a ekran ako bude od ruba do ruba uređaja nemora povećavati dimenzije mobitela.

Nisam siguran da mogu staviti tako ekran a da zadrže jednak omjer stranica. Iphone ima dosta prostora iznad i ispod ekrana,al nedovoljno sa strana.

Ako sam ti imalo pomogao stisni HVALA. :)
16 godina
neaktivan
overhaul kaže...

Takve baterije baš i ne postoje. A što se tiče "od ruba do ruba" - bez novog omjera stranica mogu dobiti par centimetara maksimalno. Teško da će mijenjati omjer stranica i teško da će odstraniti crni "okvir" oko ekrana radi većeg ekrana.

www.bug.hr/forum/suspended/
17 godina
A5X u novom iPhoneu

Da, navjerojatnije neće, ali opet, viđao sam kojekakve po netu...
kojima je za bateriju čak manje mjesta, a ekran je preko cijele širine.

Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
A5X u novom iPhoneu

covjece ta slika je tako fake.

Moj PC  
8 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

mislim da je realno malo veći ekran od ruba do ruba; pokazalo se kao najveća mana premali ekran a mislim da 1 cm po visini i manje od 1cm po širini bitno ne mjenja veličinu ali sa opcijom do ruba dobiva se bolji ekran i veće su mogućnosti. Baterija nije problem i ako je uređaj veći to će samo biti plus

dodoR2
14 godina
A5X u novom iPhoneu

mislim da će si u apple dati oduška da povečaju malo dimenzije uređaja pošto je iphone trenutno jedan od manjih smartphonea. znači vjerojatno će povečat ekran uz zadržavanje omjera. ne vidim smisao a5x u iphoneu.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
A5X u novom iPhoneu

ajde može mi netko reci jedan/dva bolja smartphona koja imaju najbolju izdržljivost baterije ??

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
bik kaže...

ajde može mi netko reci jedan/dva bolja smartphona koja imaju najbolju izdržljivost baterije ??

Izvoli.

Imaš (1) Talk time, (2) Web browsing i (3) Video playback.

www.bug.hr/forum/suspended/
14 godina
neaktivan
bik kaže...

http://www.google.hr/search?client=opera&rls=en&q=razer+maxx+3300&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8&channel=suggest

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
15 godina
A5X u novom iPhoneu

motorola razr maxx, neznam dal se jos moze nabaviti u hrvatskoj, al ce mi zamjeniti galaxy s2 ubrzo..

Visit Us @ KoDeX Clan www.kodex-team.eu
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Rasho kaže...

motorola razr maxx, neznam dal se jos moze nabaviti u hrvatskoj, al ce mi zamjeniti galaxy s2 ubrzo..

jbte s ovim bi moga zabijat brokve i nebi mu ništa bilo, šteta šta motorola, sad google

ne šalje sve smartphonove u europu..

FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
17 godina
mar123 kaže...

covjece ta slika je tako fake.

Ma jasno da je, to je više ilustracija, net je pun takvih predviđanja novog ajfona, neke imaju i elaborirane "izvještaje".
Ali svi briju sa ekranima od ruba do ruba. Sigurno ste ih vidjeli x primjeraka. Evo ih još. http://www.iphone5rumours.com/

17 godina
A5X u novom iPhoneu

Ekran od ruba do ruba je uzasno neprakticna stvar (mozes slucajno cevapima nesto stisnut na ekranu) i iskreno se nadam da ga nece napravit!

Ja bi iskreno bio zadovoljan sa 4'', vise od toga zasad netreba.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice