Apple definitivno ide na veću dijagonalu ekrana,samim time i veći uređaj. Ako planiraju implementirati snažnija CPU/GPU rješenja,LTE a zadržati dosadašnju razinu potrošnje baterije morati će stavljati veću bateriju (u iphone nema toliko "mjesta" ko u Ipadu),tako da sigurno dolazi veći Iphone. Htijeli vi to ili ne.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nemora značiti. Moguće da stave bateriju novije generacije sa većom gustoćom energije, a ekran ako bude od ruba do ruba uređaja nemora povećavati dimenzije mobitela.
Nemora značiti. Moguće da stave bateriju novije generacije sa većom gustoćom energije, a ekran ako bude od ruba do ruba uređaja nemora povećavati dimenzije mobitela.
Nisam siguran da mogu staviti tako ekran a da zadrže jednak omjer stranica. Iphone ima dosta prostora iznad i ispod ekrana,al nedovoljno sa strana.
Takve baterije baš i ne postoje. A što se tiče "od ruba do ruba" - bez novog omjera stranica mogu dobiti par centimetara maksimalno. Teško da će mijenjati omjer stranica i teško da će odstraniti crni "okvir" oko ekrana radi većeg ekrana.
covjece ta slika je tako fake.
mislim da je realno malo veći ekran od ruba do ruba; pokazalo se kao najveća mana premali ekran a mislim da 1 cm po visini i manje od 1cm po širini bitno ne mjenja veličinu ali sa opcijom do ruba dobiva se bolji ekran i veće su mogućnosti. Baterija nije problem i ako je uređaj veći to će samo biti plus
mislim da će si u apple dati oduška da povečaju malo dimenzije uređaja pošto je iphone trenutno jedan od manjih smartphonea. znači vjerojatno će povečat ekran uz zadržavanje omjera. ne vidim smisao a5x u iphoneu.
ajde može mi netko reci jedan/dva bolja smartphona koja imaju najbolju izdržljivost baterije ??
ajde može mi netko reci jedan/dva bolja smartphona koja imaju najbolju izdržljivost baterije ??
motorola razr maxx, neznam dal se jos moze nabaviti u hrvatskoj, al ce mi zamjeniti galaxy s2 ubrzo..
motorola razr maxx, neznam dal se jos moze nabaviti u hrvatskoj, al ce mi zamjeniti galaxy s2 ubrzo..
jbte s ovim bi moga zabijat brokve i nebi mu ništa bilo, šteta šta motorola, sad google
ne šalje sve smartphonove u europu..
covjece ta slika je tako fake.
Ma jasno da je, to je više ilustracija, net je pun takvih predviđanja novog ajfona, neke imaju i elaborirane "izvještaje".
Ali svi briju sa ekranima od ruba do ruba. Sigurno ste ih vidjeli x primjeraka. Evo ih još. http://www.iphone5rumours.com/
Ekran od ruba do ruba je uzasno neprakticna stvar (mozes slucajno cevapima nesto stisnut na ekranu) i iskreno se nadam da ga nece napravit!
Ja bi iskreno bio zadovoljan sa 4'', vise od toga zasad netreba.